29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
Ted,uz chapu,proc ses takova,mas spoustu dluhu a vam nikdo pomocnou ruku nepodal.Ale dluhy jste si zpusobili vy sami.U tebe je to jen pouha zavist.Ta pani urcite neplanovala 5 deti,ale priroda si to zaridila po svem.
Ano, je to tak. Četla jsem to ve vícero článcích a slyšela i v TV. Paní nebyla na umělém oplodnění, paterčata zplodila přirozenou cestou. Já bych na jejím místě byla nešťastná, to se klidně přiznám. Myslím si, že jí není co závidět. Ale bohužel se tací jako Mendy najdou.
Paní na mě nepůsobí sympaticky, neřekla bych, že si publicitu užívá. Je prostě rarita, proto se o ní píše a točí reportáže. Jsou to první paterčata v ČR. A mimochodem, už to tu někdo zmínil, i na čtyřčata se pořádaly sbírky - viz http://revue.idnes.cz/ctyrcata-po-cesku … 00M234V01A
Není tady
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ted,uz chapu,proc ses takova,mas spoustu dluhu a vam nikdo pomocnou ruku nepodal.Ale dluhy jste si zpusobili vy sami.U tebe je to jen pouha zavist.Ta pani urcite neplanovala 5 deti,ale priroda si to zaridila po svem.
Ano, je to tak. Četla jsem to ve vícero článcích a slyšela i v TV. Paní nebyla na umělém oplodnění, paterčata zplodila přirozenou cestou. Já bych na jejím místě byla nešťastná, to se klidně přiznám. Myslím si, že jí není co závidět. Ale bohužel se tací jako Mendy najdou.
Paní na mě nepůsobí sympaticky, neřekla bych, že si publicitu užívá. Je prostě rarita, proto se o ní píše a točí reportáže. Jsou to první paterčata v ČR. A mimochodem, už to tu někdo zmínil, i na čtyřčata se pořádaly sbírky - viz http://revue.idnes.cz/ctyrcata-po-cesku … 00M234V01A
Ona říkala v televizi, že v první chvíli byla taky v šoku, začala brečet, jak ty děti uživí .Ale pak už bylo vidět , že se těší , je to holt dar .
Mendy je ten typ , kterej si nadělá spoustu dluhů a nemyslí na následky a pak se hrozně diví, že někomu jinýmu lidi pomáhají a jí ne. Ale to by uměl každý se zadlužit a pak čekat , že se to nějak vyřeší samo .
Není tady
Špatně jsem to napsala.
Paní na mě působí sympaticky, mělo být správně.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Není tady
eremuruss napsal(a):
No a co jako? To že mám dluhy znamená že se tady nemůžu k něčemu vyjádřit nebo co? Já si milá zlatá svoje dluhy platím, a je mi z platu měsíčně strháván i nemalý sociální příspěvek, který šel do kapsy i tobě když jsi byla na mateřský. Kromě toho - ty máš dluhy taky, pamatuju si doby kdy si tady kvůli tomu fňukala, tak se uklidni..
Není tady
algebrana napsal(a):
Vilemína napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Paní na mě nepůsobí sympaticky, neřekla bych, že si publicitu užívá. Je prostě rarita, proto se o ní píše a točí reportáže. Jsou to první paterčata v ČR. A mimochodem, už to tu někdo zmínil, i na čtyřčata se pořádaly sbírky - viz http://revue.idnes.cz/ctyrcata-po-cesku … 00M234V01AOna říkala v televizi, že v první chvíli byla taky v šoku, začala brečet, jak ty děti uživí .Ale pak už bylo vidět , že se těší , je to holt dar .
Mendy je ten typ , kterej si nadělá spoustu dluhů a nemyslí na následky a pak se hrozně diví, že někomu jinýmu lidi pomáhají a jí ne. Ale to by uměl každý se zadlužit a pak čekat , že se to nějak vyřeší samo .
...a ty si zase te typ, kterýmu dělá dobře babrat se v cizích problémech a co víc, používat je jako jeho vlastní zbraně. Hnus
Není tady
To že mám dluhy znamená že se tady nemůžu k něčemu vyjádřit nebo co?
Tvoje dluhy mi můžou bejt ukradený... ale tvoje vyjadřování mi vadí dost co do obsahu i způsobu.
Není tady
helena napsal(a):
To že mám dluhy znamená že se tady nemůžu k něčemu vyjádřit nebo co?
Tvoje dluhy mi můžou bejt ukradený... ale tvoje vyjadřování mi vadí dost co do obsahu i způsobu.
To je tvůj problém..
Není tady
Frigo napsal(a):
Vančurovi se čtyřčaty dostali dům a na nějakou dobu i pečovatelku.
Ten byt, co dostanou je pro ně spíš danajský dar, jak jsem tak četla. A přiznám se, že dnes jsem zaregistrovala poprvé a vůbec mi nenapadlo, že je maminka z menšiny. Trochu mi zarazilo, že má v tomhle věku tak velké dítě, ale to je dřív, než na nové boty.![]()
Lidi přispívaj na daleko horší věci. To už jsme tu také jednou řešili, když nějaká asociální ženská (bílá) v televizi žebrala.
A podotýkám, že jsem rasista a nikdy jsem se tím netajila, ale tahle rodinka mi přijde tak nějak normální, nerozeřvaná, čisťounká.
Mě napadlo,jestli to neni Romka,ale dle fotky to až tak poznat není - takže jsem měla správné tušení.No ono je to poznat i podle toho,jak má mladou mamnku - obě se staly matkami v 18.To se u naší "rasy" dnes už hned tak neobjeví.
Nu což,pokud jsou to slušní lidi,tak nic proti nim,at už jsou černí nebo bílí;holka má celkem inteligentní projev,mám jednu kamarádku dlouholetou - cikánku a je to moc suprová ženská (2 děti a x potratů)a strašně čistotná,až se jí kolikrát nahlas divím,že se jí tak chce doma makat;jinak se živí jako uklízečka,byť má sš a chodily jsme spolu i na jazykovku mnoho let.Kvůli barvě pleti si ale ani netroufla nikdy na lepší místo.
Upravil(a) Jaku (30. 5. 2013 16:16)
Není tady
No, pět dětí bych nechtěla ani postupně, natož naráz. Třeba je to mezi cikánama výjimka a nevyrostou z nich nevzdělaní zloději a pobírači sociálních dávek. I když ruku do ohně bych za to nedala,mám s cikánama vesměs dost špatný zkušenosti. Nicméně paterčata se jednak nerodí běžně, takže si zaslouží publicitu a pak, nemyslím si, že by si to ta paní nějak extrémně přála. Že se na miminka těší, to chápu, to je přirozený.
Mendy, já chápu, že tě to štve, že jim stát pomůže a tobě ne. Jenže ono se pro těch pět dětí naráz evidentně nerozhodli dobrovolně, kdežto ty sis dluhy nadělala ze své vlastní vůle. A bohužel nechceš a neumíš zakrýt to,že jim víceméně závidíš, že něco dostanou zadarmo. Ale já bych s nima neměla ani za nic.
Není tady
Paterčata počatá přirozenou cestou jsou rarita. Proto se o tom píše a natáčejí se reportáže. Neštve mě to o nic víc než jakákoliv jiná reportář v televizi nebo článek v novinách.
To, že se jedná o cikánskou rodinu je mi v tomto případě naprosto ukradené a přeju jim, aby děti byly zdravé.
Mě se mnohem víc zvedl kufr, když jsem četla o napadení v Duchcově...
Není tady
Mendy, tak to je dost hnusný nadpis k tématu paterčat, nemyslíš, že jsi trochu přestřelila?
Máš divné priority, mě je na blití z našich politiků, války v Sýrii, z lidí, kteří pohodí někde novorozence, proč Tobě se chce blejt zrovna z paterčat a dávek na ně, co k tomu vede?
Není tady
Bydlím na vsi a dostala tu u nás byt jedna taková rodina. Dneska jich v tom bytě žije patnáct a byt je kompletně zlikvidovaný. Nemám s nimi dobré zkušenosti. Nelíbí se mi jejich chování ani způsob života. Všechno dostanou a ničeho si nevážejí. Byty vybydlí a chtějí nové. Do práce nechodí, žijí se sociálních dávek, pohybují se v partách, kterým se raději každý vyhne.
Co se týče tohoto příspěvku myslím si, že kdyby tahle paní neměla ty paterčata, dozajisté by měla nejméně 4 děti postupně. Jinak samozřejmě přeju zdraví a ať porod a vše proběhne jak má
Není tady
Můj názor je takový, že si troufla Mendy napsat to, co si většina myslí. Slyším toho kolem sebe hodně negativního o tomto "příběhu", který sleduje celý národ. Kdyby nešlo o cikány, jistě by to tak negativní vlnu ohlasu nevyvolalo.
Není tady
Myslím, že nosit bříško s pěti miminkama je fyzická zátěž dost velká, navíc ten strach, aby byly všechny miminka v pořádku, ten bych zažívat nechtěla. A uhlídat pět dětí, to bude záhul. Nezávidím, a i když cikány ráda moc nemám, tak stejně mamince přeju, ať to dobře dopadne a ať jsou všichni zdraví.
Není tady
Ale vidět pět růžovejch uzlíčků, že jsou zdravý, to je stejně úžasnej zázrak.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No to ti teda povim Já si neumim představit dva, natož pět
A to kojení
Ještě, že už to mám za sebou
Není tady
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No to ti teda povim
Já si neumim představit dva, natož pět
A to kojení
Píšu vidět, ne je mít
Není tady
Mendy napsal(a):
Nějak nemám sílu se k tomu víc vyjadřovat..
Co te rozciluje, z ceho ti je spatne? Ja to nechapu.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No to ti teda povim
Já si neumim představit dva, natož pět
A to kojení
Píšu vidět, ne je mít
Jo, tak vidět bych je chtěla
Není tady
Já nechápu, co na tom Mendy vadí. Ta paní dostala ten byt a příspěvky kvůli paterčatům a ne kvůli tomu, že je Romka. Když se u nás narodila čtyřčata, dostala ta rodina dům a pečovatelku a podniky se mohly přetrhnout, co jim vše dávali. Bylo to za komoušů a pamatuji se, jaká to byla sláva a nevím, že by jim to někdo záviděl. Zas, pravda, nebyl internet, kde by tihle závistivci, nepřejícníci a hulváti mohli ukazovat anonymně svoji ubohost.
Není tady
Narození čtyřčat se dá už považovat za výjimku, v Česku se narodila naposledy v roce 2003. Raritní byl z tohoto pohledu rok 1974, kdy se narodila čtyřčata čtyřikrát - tolik jsem našla ve statistikách. Paterčata u nás nemáme a tady se bude nějaká závistivá ženská vztekat, že dostanou byt. A ten nájem bude platit kdo?
Není tady
A ještě jsem našla jedny v roce 2009, takže jich bude víc. O kolika z nich se ani většina republiky nedozví?
Není tady
No jo, když si někdo nafláká dluhy a nikdo mu nepomůže,tak pak každej, kterýmu je pomoženo, je zdrojem Mendyniny závisti
Není tady
Mendy napsal(a):
rudolf napsal(a):
Mendy - z čeho přesně?
Z toho humbuku kolem. Celej národ má teď padnout na pr*el protože se někomu mají narodit paterčata? Nebudeme taky muset všichni povinně platit stokorunovou daň pro takovéto rodiny? Tak to teda sorry, jsem ochotna přispět na dětskou onkologii, dětský domov nebo týraná zvířata. Ale tohle se mi prostě příčí. Pokud se rozhodnu mít rodinu musim počítat se všim a ne pak fňukat v televizi, čumět jako puk a čekat co mi kdo dá.
Ty jses nejak zakomplexovana a nenavistna. Zavidis ji tu pomoc? To , ze ji lidi posilaji veci pro miminka? Zavidis az se zalykas. Umis si predstacit, treba co je to za zahul, kdyz se narodi jen dvojcata? Devcata by tu mohla vypravet.....
Jestli nekdo pada na pr..., tak jses to jedine ty. Normalne si pet detio najednou nikdo nepreje, to ze ta pani otehotnela, je sazka do loterie, asi 1:50 0000000.
Tvoje nenavist te jednou zardousi. Ty ten porod proste - na rozdil od te sympaticke maminky- neprezijes.
Není tady