29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...a nejen mně
http://www.novinky.cz/domaci/303338-mil … i-byt.html
Není tady
Copak se ti nelíbí?
Není tady
Nějak nemám sílu se k tomu víc vyjadřovat..
Není tady
Ovšem - njevíc mě v diskuzi k tomu článku dostal příspěvěk, že aspoň bude mít kdo dělat na důchody
Není tady
Už teď jejsou schopný se o ty děti postarat, nemají peníze, věci ani bydlení
Není tady
Už teď jejsou schopný se o ty děti postarat, nemají peníze, věci ani bydlení
Fakt si myslíš, že si na paterčata zadělali záměrně?
Není tady
Je zřejmé že by neměli ani na to uživit jedno natož pět..
Není tady
Mendy,a aké je tvoje riešenie situácie?
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Mendy,a aké je tvoje riešenie situácie?
Řešení? Co by se jako mělo řešit?
Není tady
Mendy - z čeho přesně?
Není tady
Mendy napsal(a):
Jak to víš? Ty je znáš osobně?
Za sebe, paterčata jsou tak nevídaná hříčka přírody, že si ta žena pomoc určitě zaslouží, nevidím na tom nic divného. Neumím si představit, že by místo druhého očekávaného dítěte se mi jich najednou narodilo pět. To by zvládnul málokdo, spíše nikdo. Je rozdíl, když si porodím pět (šest) dětí postupně, to je pak můj problém, že na to nemám, ale najednou? Každý má dvě ruce, i kdyby se zbláznila, tak to sama prostě zvládnout nemůže.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mendy napsal(a):
Za sebe, paterčata jsou tak nevídaná hříčka přírody, že si ta žena pomoc určitě zaslouží, nevidím na tom nic divného. Neumím si představit, že by místo druhého očekávaného dítěte se mi jich najednou narodilo pět. To by zvládnul málokdo, spíše nikdo. Je rozdíl, když si porodím pět (šest) dětí postupně, to je pak můj problém, že na to nemám, ale najednou?Každý má dvě ruce, i kdyby se zbláznila, tak to sama prostě zvládnout nemůže.
No a co jako?
Není tady
rudolf napsal(a):
Mendy - z čeho přesně?
Z toho humbuku kolem. Celej národ má teď padnout na pr*el protože se někomu mají narodit paterčata? Nebudeme taky muset všichni povinně platit stokorunovou daň pro takovéto rodiny? Tak to teda sorry, jsem ochotna přispět na dětskou onkologii, dětský domov nebo týraná zvířata. Ale tohle se mi prostě příčí. Pokud se rozhodnu mít rodinu musim počítat se všim a ne pak fňukat v televizi, čumět jako puk a čekat co mi kdo dá.
Není tady
Narodenie patorčiat je rarita!A tak je vcelku normálne,že sa o tom píše a ako bolo už aj tu napísané,tak sa im snažia pomoct všetci.Respektíve predstav si tých pat malých bábetok.Predstav si len jedno.Mne osobne je šuma fuk,kto su rodičia,pokial je to dieta bezbranné,tak mu v rámci možností pomožem.Dieťa si jednoducho rodičov nevyberá.Ani komunitu do ktorej sa narodí.Už dnes nad tým všetkým zvracať,...mi príde predčasné.
Není tady
Mendy, ty jsi docela zlá a nesnášenlivá ženská, viď ? Jak se ti s tím žije ?
Je to rarita, která si zaslouží publicitu, ať je rodičem kdokoliv. Žádná super rodina by to sama nezvládla.
Nikdo přeci nikoho nenutí, aby jim přispíval. Je to naprosto dobrovolné. Na této rodině je vidět, jaké máme špatné zákony při porodu vícečetného těhotenství a ještě víc, když je to již druhý porod.
Přeji celé rodince, aby vše dopadlo dobře a všichni byli v pořádku.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Narodenie patorčiat je rarita!A tak je vcelku normálne,že sa o tom píše a ako bolo už aj tu napísané,tak sa im snažia pomoct všetci.Respektíve predstav si tých pat malých bábetok.Predstav si len jedno.Mne osobne je šuma fuk,kto su rodičia,pokial je to dieta bezbranné,tak mu v rámci možností pomožem.Dieťa si jednoducho rodičov nevyberá.Ani komunitu do ktorej sa narodí.Už dnes nad tým všetkým zvracať,...mi príde predčasné.
Jestli jsou to cikáni nebo ne je mi fuk. Zase ale na druhou starnu - kdyby nebyli, těžko by dostali větší byt, spíš by nedostali žádnej a ještě by po nich na úřadech házeli d*žky že se nemůžou spolíhat na stát
Není tady
Frigo napsal(a):
Mendy, ty jsi docela zlá a nesnášenlivá ženská, viď ? Jak se ti s tím žije ?
Je to rarita, která si zaslouží publicitu, ať je rodičem kdokoliv. Žádná super rodina by to sama nezvládla.
Nikdo přeci nikoho nenutí, aby jim přispíval. Je to naprosto dobrovolné. Na této rodině je vidět, jaké máme špatné zákony při porodu vícečetného těhotenství a ještě víc, když je to již druhý porod.
Přeji celé rodince, aby vše dopadlo dobře a všichni byli v pořádku.
Jo. A taky žeru malý děti
Není tady
Vančurovi se čtyřčaty dostali dům a na nějakou dobu i pečovatelku.
Ten byt, co dostanou je pro ně spíš danajský dar, jak jsem tak četla. A přiznám se, že dnes jsem zaregistrovala poprvé a vůbec mi nenapadlo, že je maminka z menšiny. Trochu mi zarazilo, že má v tomhle věku tak velké dítě, ale to je dřív, než na nové boty.
Lidi přispívaj na daleko horší věci. To už jsme tu také jednou řešili, když nějaká asociální ženská (bílá) v televizi žebrala.
A podotýkám, že jsem rasista a nikdy jsem se tím netajila, ale tahle rodinka mi přijde tak nějak normální, nerozeřvaná, čisťounká.
Není tady
Mendy nemožeš vedieť ako by sa zachovali na úrade voči iným rodičom.Ak máš nejaký podobný prípad,kde sa kompetentný zachovali ináč,sem s ním.
Tie deti ešte ani neotvorili oči,a ty už si ich odsúdila.Už teraz bliješ a podobné srágory.
Není tady
paterčata přirozenou cestou je velká rarita a pevně věřím , že se nestane pravidlem
Není tady
taky je mi občas ....momentálně z Mendy. Závist je strašná
Není tady
Každopádně doufám, že budou miminka v pořádku a porostou jak " z vody" :-)
Není tady
Mendy napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Mendy napsal(a):
Za sebe, paterčata jsou tak nevídaná hříčka přírody, že si ta žena pomoc určitě zaslouží, nevidím na tom nic divného. Neumím si představit, že by místo druhého očekávaného dítěte se mi jich najednou narodilo pět. To by zvládnul málokdo, spíše nikdo. Je rozdíl, když si porodím pět (šest) dětí postupně, to je pak můj problém, že na to nemám, ale najednou?Každý má dvě ruce, i kdyby se zbláznila, tak to sama prostě zvládnout nemůže.No a co jako?
A nic jako, někdy je diskuze zbytečná, takže jdu dělat něco užitečnějšího.
PS : nevšimla jsem si, že by maminka někde fňukala, čuměla jak puk (jak ty uvádíš) a podobně, naopak vypadá velmi sympaticky a optimisticky. Jí i miminkům přeji, ať jim to vyjde a jsou všichni v pořádku. Více tady asi nemá ani cenu už dodávat, bohužel.
Není tady
Mendy napsal(a):
Nějak nemám sílu se k tomu víc vyjadřovat..
Mendy zavidis ji snad tech 5 deti a nebo pomoc lidi?Chtela bych videt tebe,kdyby se te prihodilo to same....nema se cenu ani vyjadrovat k sobci
Není tady
Ted,uz chapu,proc ses takova,mas spoustu dluhu a vam nikdo pomocnou ruku nepodal.Ale dluhy jste si zpusobili vy sami.U tebe je to jen pouha zavist.Ta pani urcite neplanovala 5 deti,ale priroda si to zaridila po svem.
Není tady