|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den,
zajímal by mě váš pohled na mou situaci..
..s přítelem jsme přišli o dítě a přítel se teď o druhé pokoušet nechce,plánuje to až tak za rok či dva..jáuž mám 9 letou dceru z prvního vztahu..po tom všemse na další necítím vůbec,když jsem mu toto řekla byl naštvaný..je mi 32,nyní si hledám novou práci a zdá se mi,že za dva roky už bude pozdě..
Není tady

Nepochopila som tvoj dotaz:prišli ste o dieťa,teraz ho vlastne nechceta ani jeden,snád tak o 2 roky,a za dva roky bude pozde..ale teraz tiež rozhodne nie.
Moj pohlad:guláš.
Není tady

majda.m napsal(a):
Dobrý den,
zajímal by mě váš pohled na mou situaci....s přítelem jsme přišli o dítě a přítel se teď o druhé pokoušet nechce,plánuje to až tak za rok či dva..jáuž mám 9 letou dceru z prvního vztahu..po tom všemse na další necítím vůbec,když jsem mu toto řekla byl naštvaný..je mi 32,nyní si hledám novou práci a zdá se mi,že za dva roky už bude pozdě..
a co tomu nechat volný průběh ? Kdoví, co bude za 2 roky
Není tady

Takáto udalosť vzťah buď upevní alebo rozloží... Dajte tomu čas, sústreďte sa na iné (obaja) a uvidíte.
Není tady