6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
snažíme se s přítelem o miminko už nějakou dobu, teď je to třetí měsíc, co si měřím BT, první dva cykly byly normální, ovu 18. a 16. DC, teplota v rozmezí od 36,6 do 37,2, délka cyklu 32 a 30 dní, měsíčky mám pravidelně
tento měsíc jsem byla asi 14. DC u dr. kvůli kontrole ovulace, řekl mi, že to vypadá, že tento měsíc ji nemám, protože folikul neroste, tak jsem to neřešila s tím, že teda tenhle měsíc nic, ale že budu teplotu měřit dál, abych věděla, jak ten cyklus bez ovu vypadá
podle měření jsem ale ovu měla v sobotu, tzn. 23. DC, pak mi teplota skokově vyletěla nahoru o 0,7° což je větší rozdíl než jindy během celého cyklu, říkala jsem si, že je to třeba náhoda, ale dneska jsem měla ještě o 0,2, takže jsem na 37,8, tzn. během celého cyklu mám zatím rozmezí od 36,4 do 37,8
myslíte, že to může značit těhotenství? Já vím, je to moc brzo, navíc, když mi doktor řekl, že nemám ovu, ale ten cyklus se tak vymyká normálu, že na to musím pořád myslet
14 dní beru kyselinu listovou (femibion), myslíte, že by to ten cyklus mohlo ovlivnit? A až tak? jak to tu čtu, tak asi nemá cenu dělat si test dříve než za týden, žádné výrazné příznaky nemám, bolí mě v podbřišku a taky záda, ale nevím, jestli si to jen nevsugerovávám
pro představu přikládám graf
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/berr … 8854775808
díky za reakce
Není tady
Ahoj, ja bych rekla, ze doslo k ovulaci a jsi v druhé fazi,pokud ti teplota neklesne do 14 dnu od zvyseni,pak tehotna budes nabeton, pak zkus test, pokud klesne,tak cekej ms.Taklze drzim pesti, ja když jsem byla tehu,tak se mi teplota držela kolem 37 a neklesla,tak mi to bylo divne.Drzim pesti,aby se zadarilo mimco.
Není tady