29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky.
Koupili jsme plínky na plavání Huggies. Chtěla jsem se zeptat dávají se přes to ještě nějaké nepromokavé kalhotky?? Nějak jsem toto ještě neřešila takže nemám tušení. Díky
Není tady
Ahoj, my nosime plavaci plenky od babylove a nic pres ne nedavame.
Není tady
Kaly, nejlepší je zavolat do kurzu a zeptat se přímo instruktorek. U nás je povinná buď plavací plena nebo plavky, obojí není nutné. Zatím kupuju babylove pleny, které v našem kurzu upřednostňují před huggies, asi proto, že jsou natahovací a hagísky jsou na lepítka.
Není tady
my používali od Huggies a byly natahovací, někdy jsem dala ještě přes palvečky, ale to bylo jen pro parádu, nic nepromokavého se přes to nedává, čůrání do vody je běžné je to kvůli kakání a to plenka zadrží
Není tady
Nikdy jsem Huggies v ruce neměla, tak možná kecám...tvrdila mi to jedna plavkově zkušenější maminka
Není tady
Ahoj,
zasílám odkaz na slevy na všechny pleny:
http://www.kupi.cz?u=e68cx
Není tady
Stránky: 1