|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Asi už to tu určitě bylo,ale potřebuju poradit.Matoušek je línej pít.Krásně se přisaje udělá 2minuty sání a usne.MUDr mi říká budit,budit,budit ale jak?Je jak spící vagon.Dostali jsme nakázáno přikrmovat BEBOU,ale já mám mlíka dost,jen mimísek je líný.Poradíte něco?
Není tady
Ahoj Jitus.
Ja jsem maleho kojila 2roky a take jsem mela problemy s tim ze mi u toho usinal a tam mi doktorka poradila,kdyz zacne usinat,strcit do koutku jeho pusinky malicek aby pustil... a to ho vzdy zase probralo,nebo jsem mu tim vzala didinka. JA bych urcite neprikrmovala,prestala by jsi brzy kojit,piti s flasky je pro space rychlejsi a snazsi,tak by k tomu rychle presel.
Maly Tvuj je prekrasny,gratuluji!!!!!
Není tady
no nám v porodnici říkali, že při usínání pošimrat na krčku nebo pod pradičkou, to je prý donutí znovu sát. Ale neboj, to je jen začátek, časem brouček déle vydrží a nebude tolik usínat. Měly jsme stejný problém. Já fotky nedostala
trestikovam@seznam.cz
Není tady

Misho, tam kde Jituška píše o narození Matouška (pohádka o Matouškovi nebo tak nějak) je hned odkaz na jeho webové stránky, tak tam jukni.
Jitu u nás to bylo taky stejný a taky nám radili to šimrání a nepomohlo to, pomáhalo šimrání na oušku 
Není tady
už jsem tam došla
je vidět, že nestíhám a zmatkuju 
Matoušek je krásné miminko
nechápu, že to Jituš urodila bez nástřihu
au au ještě teď mě to tam píchá 
Není tady
Jitusko, pokud mas mlicko, tak urcite nedokrmuj, zadelas si jen na problemy. Barca kdyz usinala, tak mi radili, polechtat pod bradickou a na klicni kosti a to zabira :-))
Není tady
Jestli máš mléka dost, raději nedokrmuj a zkus to, co ti radí holky. Já měla mléka málo, tak jsem po 3 měsících musela dokrmovat a do 14 dnů už prso odmítal, protože z lahve je to snažší. Pa
Není tady
Díky holky,já jsem ještě docela zmatená.Nějak si teprve vytváříme rytmus a nemůžem se sladit.Ale poporodní depka mě už přešla a začínám se na svět dívat s ůsměvem.Matoušek sice pořád usíná a nepomáhá nic ani šimrání všude možně,ani odtáhnutí od prsu.Takže holt zkouším co se dá a vypadá to,že prostě počkám až se probere a nasazuji znovu prso.Je to sice časově náročnější,ale domácnost zvládá manža s babi a my si užíváme.Takže dík a budu informovat.
Není tady