Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 5. 2013 20:01

edulka
♥♥-----

boty na běh

Zdravím všechny sportovní nadšence.Chtěla jsem se zeptat, v jakých botách běháte?a máte nějaké, které byste rozhodně nedoporučili?Jsem běžěc začátečník, takže zase nepotřebuju nic extra, ale v trekových botách se mi běhá docela špatně, jsou moc těžké.

Není tady

#2 27. 5. 2013 22:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: boty na běh

Edulko, já jsem zariskovala a koupila jsem přes internet boty Asics. Když si to vygůglíš, tak hned ten první odkaz. Je tam i míra v centimetrech - toho se drž, ne čísla.
Jsem s nima spokojená, jsou lehké, akorát ta goretexová membrána teda moc v ranní rose nefunguje.
Ale jsou to moje první běžecké boty - nemám srovnání.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 28. 5. 2013 8:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Běžeckých bot je v obchodech spousta. To je jasný, že trekové boty na běh vhodné nejsou.
Já mám běžecké boty z prodejny SAM, nevím, jaká je to značka, ale jsem s nimi spokojená. Mají odpruženou patu a běhá se v nich jako v bavlnce.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#4 30. 5. 2013 16:06

mishalka
♥♥-----

Judyna napsal(a):

Edulko, já jsem zariskovala a koupila jsem přes internet boty Asics. Když si to vygůglíš, tak hned ten první odkaz. Je tam i míra v centimetrech - toho se drž, ne čísla.
Jsem s nima spokojená, jsou lehké, akorát ta goretexová membrána teda moc v ranní rose nefunguje.
Ale jsou to moje první běžecké boty - nemám srovnání.

Já mám taky boty přes eshop, jko chce to pořádně změřit nožku než koupíš.Ale mě sedly uplně parádně, jsou to New Balance

Není tady

#5 30. 5. 2013 17:23

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Na ty jsem se taky dívala. Ani nevím, proč jsem se nakonec rozhodla pro Asics.
Ale v úvodu píšeš, že mᚠtěžké boty, ve kterých se ti špatně běhá. To jsou ony?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#6 31. 5. 2013 8:49

mishalka
♥♥-----

Není tady

#7 31. 5. 2013 19:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Spolucvičitelka na H.E.A.T u má podobné, ale říká, že podrážka je slabá, cítí válečky pod pasem.
Já mám Avia Convexus. Mají odpruženou patu, jsou tam takové dirky, jsou super. Noha je jak v bavlnce, nic necítím, když běhám.
Něco takového:
http://www.aviadirect.com/store/product699.html#699

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#8 2. 6. 2013 21:55

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

mishalka napsal(a):

Mám tento model http://www.hunac.cz/eshop-new-balance-w … -3013.html

No jo, minimalistické botky. Paráda. Já mám zhruba něco podobného jako Eva - takové festovnější, odpružené. Přece jenom jsem starší, tak je třeba ty kouby více chránit smile. A taky běhám částečně v terému. Ale nějaké takové botky co mᚠty, bych někdy chtěla jen tak zkusit. Musí to být daleko přirozenější.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#9 2. 6. 2013 21:57

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mishalko a promiň, že jsem si Tě v příspěvku 5 spletla se zakladatelkou vlákna.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#10 30. 10. 2013 21:09

edulka
♥♥-----

Holky takže běhám v teniskách z Nike.A koupila jsem si hned dvoje, abyste věděly jak vážně to myslím smile.Na freeportu na Hatích měly akci 3 za cenu 2 tak jsem ji pěkně využila

Není tady

#11 30. 10. 2013 22:08

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Edulko, paráda. Hlavně, že běháš.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 11. 1. 2014 20:00

Kamilkaka
♥♥-----

Zdravím, taky bych potřebovala poradit, ale spíše v tom, zda se může jednat o špatné boty nebo něco jiného. Běhám zhruba rok, jen tak pro radost, nicméně pokaždé, když doběhnu, během třiceti minut se u mě objeví tupá bolest v kolenou. Můžou to být odrovnaná kolena? Nebo je to špatnou technikou běhu? A nebo jsou na vině právě ty nevhodné boty? hmm Potřebovala bych poradit, protože bych se v březnu ráda zúčastnila brněnského běhu Lužánkami, ale mám strach, abych to 1) zvládla a 2)abych se tam na ty kolena úplně neodrovnala.

Není tady

#13 11. 12. 2014 15:01

Drdna
♥------

Hrozně moc rád běhám v létě není snad jeden den co bych vynechal, ale bohužel přes zimu je to horší sad. Trpím na průdušky a proto nemůžu běhat v zimě. Jednou jsem to zkusil a po návratu domů jsem nemohl přestat kašlat a pak jsem hned byl nemocný. Proto jsem se rozhodl koupit běžecký pás, mám už i vybraný, ale chtěl bych ještě poradit. Nemáte s tímto typem někdo zkušenosti CYBEX 770T ?

Upravil(a) Moderátorka (24. 2. 2015 9:05)

Není tady

#14 4. 1. 2015 17:42

Lexie
♥♥♥♥---

Ahoj. Ja mam Nike Revolution 2. Jsem maximalne spokojena, ikdyz na jare budou potreba uz asi nove. Ale uzasne pruzi, jsou pohodlne, vzdusne...

Není tady

#15 23. 2. 2015 21:59

JohankaDl
♥♥-----

Já běhám v Nike Rosherun  a skvělost, už nikdy nechci jiný boty na běhání!

Upravil(a) Moderátorka (24. 2. 2015 9:01)

Není tady

#16 24. 2. 2015 20:53

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Kdysi jsem si opakovaně kupovala speciální běžecké ručně šité kožené botasky se slabou dřevěnou dýhou místo vložek. Převažovalo světle krémové zbarvení v kombinaci s tlumeně červenou. Na špičce byla pevně vsazená světle šedá guma (ne přilepený proužek jako u běžných botasek 60.-70. let; ten se odlupoval), která přecházela v podrážku. Nevzpomínám si, že by se nějak jmenovaly, byly nejdražší ze všech tehdy dostupných botasek, ale ráda jsem to do nich vrazila, protože dlouho vydržely a běhaly samy.  wink

Upravil(a) vrabčák (25. 2. 2015 19:48)

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí