6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny sportovní nadence.Chtěla jsem se zeptat, v jakých botách běháte?a máte nějaké, které byste rozhodně nedoporučili?Jsem běěc začátečník, take zase nepotřebuju nic extra, ale v trekových botách se mi běhá docela patně, jsou moc těké.
Není tady
Edulko, já jsem zariskovala a koupila jsem přes internet boty Asics. Kdy si to vygůglí, tak hned ten první odkaz. Je tam i míra v centimetrech - toho se dr, ne čísla.
Jsem s nima spokojená, jsou lehké, akorát ta goretexová membrána teda moc v ranní rose nefunguje.
Ale jsou to moje první běecké boty - nemám srovnání.
Není tady
Běeckých bot je v obchodech spousta. To je jasný, e trekové boty na běh vhodné nejsou.
Já mám běecké boty z prodejny SAM, nevím, jaká je to značka, ale jsem s nimi spokojená. Mají odpruenou patu a běhá se v nich jako v bavlnce.
Není tady
Judyna napsal(a):
Edulko, já jsem zariskovala a koupila jsem přes internet boty Asics. Kdy si to vygůglí, tak hned ten první odkaz. Je tam i míra v centimetrech - toho se dr, ne čísla.
Jsem s nima spokojená, jsou lehké, akorát ta goretexová membrána teda moc v ranní rose nefunguje.
Ale jsou to moje první běecké boty - nemám srovnání.
Já mám taky boty přes eshop, jko chce to pořádně změřit noku ne koupí.Ale mě sedly uplně parádně, jsou to New Balance
Není tady
Na ty jsem se taky dívala. Ani nevím, proč jsem se nakonec rozhodla pro Asics.
Ale v úvodu píe, e má těké boty, ve kterých se ti patně běhá. To jsou ony?
Není tady
Mám tento model http://www.hunac.cz/eshop-new-balance-w … -3013.html
Není tady
Spolucvičitelka na H.E.A.T u má podobné, ale říká, e podráka je slabá, cítí válečky pod pasem.
Já mám Avia Convexus. Mají odpruenou patu, jsou tam takové dirky, jsou super. Noha je jak v bavlnce, nic necítím, kdy běhám.
Něco takového:
http://www.aviadirect.com/store/product699.html#699
Není tady
mishalka napsal(a):
Mám tento model http://www.hunac.cz/eshop-new-balance-w … -3013.html
No jo, minimalistické botky. Paráda. Já mám zhruba něco podobného jako Eva - takové festovnějí, odpruené. Přece jenom jsem starí, tak je třeba ty kouby více chránit . A taky běhám částečně v terému. Ale nějaké takové botky co má ty, bych někdy chtěla jen tak zkusit. Musí to být daleko přirozenějí.
Není tady
Mishalko a promiň, e jsem si Tě v příspěvku 5 spletla se zakladatelkou vlákna.
Není tady
Holky take běhám v teniskách z Nike.A koupila jsem si hned dvoje, abyste věděly jak váně to myslím .Na freeportu na Hatích měly akci 3 za cenu 2 tak jsem ji pěkně vyuila
Není tady
Edulko, paráda. Hlavně, e běhá.
Není tady
Zdravím, taky bych potřebovala poradit, ale spíe v tom, zda se můe jednat o patné boty nebo něco jiného. Běhám zhruba rok, jen tak pro radost, nicméně pokadé, kdy doběhnu, během třiceti minut se u mě objeví tupá bolest v kolenou. Můou to být odrovnaná kolena? Nebo je to patnou technikou běhu? A nebo jsou na vině právě ty nevhodné boty? Potřebovala bych poradit, protoe bych se v březnu ráda zúčastnila brněnského běhu Luánkami, ale mám strach, abych to 1) zvládla a 2)abych se tam na ty kolena úplně neodrovnala.
Není tady
Hrozně moc rád běhám v létě není snad jeden den co bych vynechal, ale bohuel přes zimu je to horí . Trpím na průduky a proto nemůu běhat v zimě. Jednou jsem to zkusil a po návratu domů jsem nemohl přestat kalat a pak jsem hned byl nemocný. Proto jsem se rozhodl koupit běecký pás, mám u i vybraný, ale chtěl bych jetě poradit. Nemáte s tímto typem někdo zkuenosti CYBEX 770T ?
Upravil(a) Moderátorka (24. 2. 2015 9:05)
Není tady
Ahoj. Ja mam Nike Revolution 2. Jsem maximalne spokojena, ikdyz na jare budou potreba uz asi nove. Ale uzasne pruzi, jsou pohodlne, vzdusne...
Není tady
Já běhám v Nike Rosherun a skvělost, u nikdy nechci jiný boty na běhání!
Upravil(a) Moderátorka (24. 2. 2015 9:01)
Není tady
Kdysi jsem si opakovaně kupovala speciální běecké ručně ité koené botasky se slabou dřevěnou dýhou místo vloek. Převaovalo světle krémové zbarvení v kombinaci s tlumeně červenou. Na pičce byla pevně vsazená světle edá guma (ne přilepený prouek jako u běných botasek 60.-70. let; ten se odlupoval), která přecházela v podráku. Nevzpomínám si, e by se nějak jmenovaly, byly nejdraí ze vech tehdy dostupných botasek, ale ráda jsem to do nich vrazila, protoe dlouho vydrely a běhaly samy.
Upravil(a) vrabčák (25. 2. 2015 19:48)
Není tady