29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo napsal(a):
Mendy napsal(a):
Frigo napsal(a):
Vždyť to vypadá jak propiska, tak to ani nemusíš poznat.No kdybych přišla někam na úřad a pracovnice natahovala z cigarety/e-cigarety, tak jí to z tý ruky vezmu a vyhodim. Pracovník, ať už jakýkoliv se má věnovat svojí práci a ne cigaretě.
Mendy, to bys byla fakt drsná !
Kde máš jistotu, že ten pracovník, co se ti má věnovat a nebude mít žádné cigáro, je myšlenkami u tebe a věnuje se ti na 100% ? Žvejkačku by také musel vyndat z pusy ?Možná ten, co má to cigárko (a jakékoliv), je pohodář, a zrovna to bude ten nejlepší člověk, co ti pomůže s tím, s čím za ním přijdeš.
Na úřady moc nechodim, takže jestli se někde kouří nebo ne nemám tušení. Ale co jsem tam byla nepamatuju se ani tu žvejkačku. A jestli se mi plně věnovali nebo ne nevim, ale co jsem od nich potřebovala to jsem měla. Asi jsem poakždý měla štěstí na inteligentní pracovníky
Není tady
...jó - zítra jdu na sociálku, tak to tam omrknu.
Není tady
Mendy, tak proč to tak hrotíš ?
Není tady
Nehrotim. Jen je mi zkrátka nepříjemný když se mi věnuje někdo kdo drží cigaretu.
Není tady
Mendy napsal(a):
Nehrotim. Jen je mi zkrátka nepříjemný když se mi věnuje někdo kdo drží cigaretu.
e- cigareta není jako normální cigareta , jak tu někdo psal vypadá jako tužka Ty si asi s kuřákem na kávu sednout nejdeš
Není tady
Mikeš napsal(a):
mishalka napsal(a):
Jo pro mě taky velký přínos, můžu si v klidu zapálit doma aniž bych někomu smrděla pod nos a neměla zažloutlý záclony
Ty si elektronickou cigaretu zapaluješ?
![]()
![]()
mishalka napsal(a):
Jaký el.cigarety kouříte? prej je v tom taky rozdíl a udajně prodávají už i vietnamci!
Tak od vietnamčíka určitě ne, vyzkoušel jsem různé, ale nakonec jsem zůstal u EGO-W, vyhovuje mi asi nejvíc.
A kupuješ přes net? Já nakupuju na enick.cz, četla jsem slušný recenze, docela na to dám
Není tady
Je to perfektní, normální cigaretu zapaluji až ve chvíli, kdy se přede mnou objeví alkohol. Můžu bafat kdy a kde chci a nikoho to moc neobtěžuje. Plus poloviční náklady na kouření. Nemám co vytknout.
Není tady