Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 5. 2013 20:45

Mendy
♥♥♥♥♥--

Re: e-cigarety

Frigo napsal(a):

Mendy napsal(a):

Frigo napsal(a):

Vždyť to vypadá jak propiska, tak to ani nemusíš poznat.

No kdybych přišla někam na úřad a pracovnice natahovala z cigarety/e-cigarety, tak jí to z tý ruky vezmu a vyhodim. Pracovník, ať už jakýkoliv se má věnovat svojí práci a ne cigaretě.

Mendy, to bys byla fakt drsná ! fuckyourock
Kde máš jistotu, že ten pracovník, co se ti má věnovat a nebude mít žádné cigáro, je myšlenkami u tebe a věnuje se ti na 100% ?  Žvejkačku by také musel vyndat z pusy ?  vissla   Možná ten, co má to cigárko (a jakékoliv), je pohodář, a zrovna to bude ten nejlepší člověk, co ti pomůže s tím, s čím za ním přijdeš.

Na úřady moc nechodim, takže jestli se někde kouří nebo ne nemám tušení. Ale co jsem tam byla nepamatuju se ani tu žvejkačku. A jestli se mi plně věnovali nebo ne nevim, ale co jsem od nich potřebovala to jsem měla. Asi jsem poakždý měla štěstí na inteligentní pracovníky wink

Není tady

#27 28. 5. 2013 20:50

Mendy
♥♥♥♥♥--

...jó - zítra jdu na sociálku, tak to tam omrknu.

Není tady

#28 28. 5. 2013 20:51

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy, tak proč to tak hrotíš ?  va

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#29 28. 5. 2013 21:03

Mendy
♥♥♥♥♥--

Nehrotim. Jen je mi zkrátka nepříjemný když se mi věnuje někdo kdo drží cigaretu.

Není tady

#30 28. 5. 2013 23:23

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Nehrotim. Jen je mi zkrátka nepříjemný když se mi věnuje někdo kdo drží cigaretu.

e- cigareta není jako normální cigareta , jak tu někdo psal vypadá jako tužka smile Ty si asi s kuřákem na kávu sednout nejdeš smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#31 29. 5. 2013 14:03

mishalka
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

mishalka napsal(a):

Jo pro mě taky velký přínos, můžu si v klidu zapálit doma aniž bych někomu smrděla pod nos a neměla zažloutlý záclony wink

Ty si elektronickou cigaretu zapaluješ? big_smile big_smile big_smile

mishalka napsal(a):

Jaký el.cigarety kouříte? prej je v tom taky rozdíl a udajně prodávají už i vietnamci!

Tak od vietnamčíka určitě ne, vyzkoušel jsem různé, ale nakonec jsem zůstal u EGO-W, vyhovuje mi asi nejvíc.

A kupuješ přes net? Já nakupuju na enick.cz, četla jsem slušný recenze, docela na to dám smile

Není tady

#32 6. 8. 2013 15:22

hubeňour
♥------

Je to perfektní, normální cigaretu zapaluji až ve chvíli, kdy se přede mnou objeví alkohol. Můžu bafat kdy a kde chci a nikoho to moc neobtěžuje. Plus poloviční náklady na kouření. Nemám co vytknout.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí