29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co říkáte na e-kouření? je někdo z vás kuřák éček? a nebo jen pouhý kolemjdoucí, který je ale spokojen, protože mu žádný smraďoch nesmrdí pod nos a nebo jste třeba přítelkyně či přítel od někoho, kdo na ně přešel a jste moc rádi, prootže vám vaše druhá polovička konečně nesmrdí čmoudem?
podle mě jsou éčka prostě super věc
Není tady
Je to super věc. Od vánoc, kdy jsem dostala od dcery, jsem si dala jen asi 3x normální cigaretu a to jen proto, že jsem zapomněla ečko doma nebo mi došla náplň. Myslela jsem, že to bude blbost, ale je to bomba.. nesmrdí to a ještě ušetřím.
Není tady
Brrouk napsal(a):
Co říkáte na e-kouření? je někdo z vás kuřák éček?
a nebo jen pouhý kolemjdoucí, který je ale spokojen, protože mu žádný smraďoch nesmrdí pod nos a nebo jste třeba přítelkyně či přítel od někoho, kdo na ně přešel a jste moc rádi, prootže vám vaše druhá polovička konečně nesmrdí čmoudem?
nic úžasného na tom nevidím. přijde mi trapné, že kuřáci i v místech kde je kouření zakázáno vesele běhají s e-cigaretou (úřady, nemocnice) . je to stejně po*né jako obyč. cigareta a možná ještě víc.
včera na procházce jsem potkala kluka cca 16 let, jel na skatu a v puse ečko. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
a nevěřím, že to je zdravější. myslím, že časem se ukáže, že to je daleko větší svinstvo než klasika .
Není tady
Jo pro mě taky velký přínos, můžu si v klidu zapálit doma aniž bych někomu smrděla pod nos a neměla zažloutlý záclony .Jaký el.cigarety kouříte? prej je v tom taky rozdíl a udajně prodávají už i vietnamci!
Není tady
Brrouk napsal(a):
a nebo jen pouhý kolemjdoucí, který je ale spokojen, protože mu žádný smraďoch nesmrdí pod nos a nebo jste třeba přítelkyně či přítel od někoho, kdo na ně přešel a jste moc rádi, prootže vám vaše druhá polovička konečně nesmrdí čmoudem?
jsem kurak ecek , ale i klasika .... da se dost nahradit , ale cigareta je proste cigareta
Není tady
aprill napsal(a):
Brrouk napsal(a):
nic úžasného na tom nevidím. přijde mi trapné, že kuřáci i v místech kde je kouření zakázáno vesele běhají s e-cigaretou (úřady, nemocnice) . je to stejně po*né jako obyč. cigareta a možná ještě víc.
včera na procházce jsem potkala kluka cca 16 let, jel na skatu a v puse ečko. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
a nevěřím, že to je zdravější. myslím, že časem se ukáže, že to je daleko větší svinstvo než klasika .
Ja zase nechapu , kdyz to proti cemu nekuraci broji ... smrad a skodlive latky e-cigareta neobsahuje , proc ji zakazovat kdekoliv . O to prece nekurakum jde , aby to neobtezovalo , a kdyz to nekdo vymysli , tak jim to zase vadi . Proste nechapu tu lidskou nesnasenlivost .
Není tady
nevěřím, že to je zdravější April, nikdo přeci netvrdí, že je to zdravější, ale nesmrdí to pro okolí. Z mého pohledu by měli být odpůrci cigaret rádi, že se něco takového vynalezlo.
A to co vypouštíme z pusy je jen pára. Takže pokud někomu vadí pára, tak už je to kašpar.. když vaříš vodu na kafe, tak z konve také vychází.
U nás v kanceláři to občas vypadalo hrozivě, některým zákazníkům to bylo velmi nepříjemné, což jsem chápala (taky jsem si mohla vzít hadry jen jeden den a ta bunda, jak páchla, to se eklovalo i mně) a teď když jsem tam sama, tak dost žasnou, že je tam vidět a smrádek není.
Není tady
Frigo napsal(a):
nevěřím, že to je zdravější April, nikdo přeci netvrdí, že je to zdravější, ale nesmrdí to pro okolí. Z mého pohledu by měli být odpůrci cigaret rádi, že se něco takového vynalezlo.
A to co vypouštíme z pusy je jen pára. Takže pokud někomu vadí pára, tak už je to kašpar.. když vaříš vodu na kafe, tak z konve také vychází.
U nás v kanceláři to občas vypadalo hrozivě, některým zákazníkům to bylo velmi nepříjemné, což jsem chápala (taky jsem si mohla vzít hadry jen jeden den a ta bunda, jak páchla, to se eklovalo i mně) a teď když jsem tam sama, tak dost žasnou, že je tam vidět a smrádek není.
tobě skutečně přijde normální, že při jednání na úřadě má klient stále cigaretu v puse, v ruce ?
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
Brrouk napsal(a):
a nevěřím, že to je zdravější. myslím, že časem se ukáže, že to je daleko větší svinstvo než klasika .Ja zase nechapu , kdyz to proti cemu nekuraci broji ... smrad a skodlive latky e-cigareta neobsahuje , proc ji zakazovat kdekoliv . O to prece nekurakum jde , aby to neobtezovalo , a kdyz to nekdo vymysli , tak jim to zase vadi . Proste nechapu tu lidskou nesnasenlivost .
jj, jsem nesnášenlivá
Není tady
Tak aby se mi např. na úřadu práce věnovala pracovnice co bude v ruce držet e-cigaretu s tim že tim nikomu neškodí tak jí pošlu do řiti
Není tady
Frigo napsal(a):
To fakt hulíte v kanceláři, kam chodí zákazníci?
Není tady
Mendy napsal(a):
Já klidně (myslím elektronickou). Ale je fakt, že ke mně do kanceláře žádní "zákazníci" nechodí a uznávám, že na někoho může i e-cigareta působit jako červenej hadr na bejka
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mendy napsal(a):
Já klidně (myslím elektronickou). Ale je fakt, že ke mně do kanceláře žádní "zákazníci" nechodí a uznávám, že na někoho může i e-cigareta působit jako červenej hadr na bejka
dobrovolně se přiznávám. je to hnus, jsem ochotna tolerovat normální cigaretu, ale éčko ne
Upravil(a) aprill (27. 5. 2013 19:47)
Není tady
Musím se pochválit, že jsem nekuřák Ta závislost je opravdu sfině. Navíc vidím okolo sebe, že zas takový úspěch ty "éčka" nemají. Škoda peněz.
Není tady
aprill napsal(a):
dobrovolně se přiznávám. je to hnus, jsem ochotna tolerovat normální cigaretu, ale éčko ne
No vidíš to, a kdybys přišla ke mně do kanceláře, tak - kdybys mě zrovna neviděla s éčkem v hubě - by Tě ani nenapadlo, že si tam v pohodě e-hulím Zatímco kdybych tam kouřil klasiku, tak tam ani nevlezeš
Kolegyně, alergické na kouř, mi samy přiznaly, že u mě v kanceláři nic necítí...
Druhá stránka věci je to, že víme kulový, co vlastně hulíme, to máš svým způsobem pravdu...
Není tady
mishalka napsal(a):
Jo pro mě taky velký přínos, můžu si v klidu zapálit doma aniž bych někomu smrděla pod nos a neměla zažloutlý záclony
Ty si elektronickou cigaretu zapaluješ?
mishalka napsal(a):
Jaký el.cigarety kouříte? prej je v tom taky rozdíl a udajně prodávají už i vietnamci!
Tak od vietnamčíka určitě ne, vyzkoušel jsem různé, ale nakonec jsem zůstal u EGO-W, vyhovuje mi asi nejvíc.
Není tady
Holga napsal(a):
Musím se pochválit, že jsem nekuřák
Ta závislost je opravdu sfině. Navíc vidím okolo sebe, že zas takový úspěch ty "éčka" nemají. Škoda peněz.
Jj - Kutná Hora se o svoji existenci bát nemusí
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
U nás v kanceláři to občas vypadalo hrozivě, některým zákazníkům to bylo velmi nepříjemné, což jsem chápala (taky jsem si mohla vzít hadry jen jeden den a ta bunda, jak páchla, to se eklovalo i mně) a teď když jsem tam sama, tak dost žasnou, že je tam vidět a smrádek není.tobě skutečně přijde normální, že při jednání na úřadě má klient stále cigaretu v puse, v ruce ?
Přijde mi to lepší, než když těsně před vstupem do kanclu nebo do autobusu vleze silný závislák, típne cigaretu v ruce, ta ruka mu smrdí .. z hadrů mu jde zápach..
Není tady
Mendy napsal(a):
Tak aby se mi např. na úřadu práce věnovala pracovnice co bude v ruce držet e-cigaretu s tim že tim nikomu neškodí tak jí pošlu do řiti
a co si tím pomůžeš ? Bylo by snad lepší, abys přišla na úřad, tam jsi narazila čelem na dveře, protože pracovnice zrovna stojí někde v kuřárně u popelníku ?
Není tady
Mendy
Ano, pan majitel firmy hulí extraligu.
Není tady
Mendy napsal(a):
Proč?? A když ji odloží na stolek, to už nepošleš?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mendy napsal(a):
Proč??
A když ji odloží na stolek, to už nepošleš?
Vždyť to vypadá jak propiska, tak to ani nemusíš poznat.
Není tady
Frigo napsal(a):
Mendy napsal(a):
Proč??
A když ji odloží na stolek, to už nepošleš?
No kdybych přišla někam na úřad a pracovnice natahovala z cigarety/e-cigarety, tak jí to z tý ruky vezmu a vyhodim. Pracovník, ať už jakýkoliv se má věnovat svojí práci a ne cigaretě.
Není tady
Mendy napsal(a):
Frigo napsal(a):
Proč??A když ji odloží na stolek, to už nepošleš?
No kdybych přišla někam na úřad a pracovnice natahovala z cigarety/e-cigarety, tak jí to z tý ruky vezmu a vyhodim. Pracovník, ať už jakýkoliv se má věnovat svojí práci a ne cigaretě.
Mendy, to bys byla fakt drsná !
Kde máš jistotu, že ten pracovník, co se ti má věnovat a nebude mít žádné cigáro, je myšlenkami u tebe a věnuje se ti na 100% ? Žvejkačku by také musel vyndat z pusy ? Možná ten, co má to cigárko (a jakékoliv), je pohodář, a zrovna to bude ten nejlepší člověk, co ti pomůže s tím, s čím za ním přijdeš.
Není tady
Frigo napsal(a):
Mendy napsal(a):
Frigo napsal(a):
Vždyť to vypadá jak propiska, tak to ani nemusíš poznat.No kdybych přišla někam na úřad a pracovnice natahovala z cigarety/e-cigarety, tak jí to z tý ruky vezmu a vyhodim. Pracovník, ať už jakýkoliv se má věnovat svojí práci a ne cigaretě.
Mendy, to bys byla fakt drsná !
Kde máš jistotu, že ten pracovník, co se ti má věnovat a nebude mít žádné cigáro, je myšlenkami u tebe a věnuje se ti na 100% ? Žvejkačku by také musel vyndat z pusy ?Možná ten, co má to cigárko (a jakékoliv), je pohodář, a zrovna to bude ten nejlepší člověk, co ti pomůže s tím, s čím za ním přijdeš.
a ještě žvýkačka, to tu chybělo
Není tady