21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
A co takhle pole dancing dámy? máte u nějaká z vás zkuenosti?
Není tady
Já chodím na poledance v Praze a super! Ze začátku mě bolelo celé tělo, ale teď si připadám skvěle a mnohem víc sexy:-P
Není tady
Já chodím na poledance v Praze do tanečního studia poletíme a souhlasím s kolegyní.. je to super pocit dokázat to!
Není tady
Ahoj dámy, kdy tady tak čtu, jak jste spokojené s pole dance, poraďte mi, jak dlouho trvá, ne se začnou dostavovat nějaké výsledky? Také jsem z Prahy a o tomto tanečním stylu jsem se dozvěděla od kamarádky teprve nedávno, tak bych ho ráda zkusila.
Není tady
Podle mě dost záleí na kadém, kdy na sobě začne pociovat první výsledky. Já u si moc nepamatuju ty začátky, ale myslím, e minimálně první dva měsíce byly dost kruté, teď je to čím dál tím lepí, ale stejně chodím uhnaná jako ... Jinak ale postava se ti začne tvarovat hodně rychle. Já si konečně zpevnila stehna a bříko, co u mě byla vdy zásadní potí.
Není tady
Dva měsíce byly kruné? Uff. Tak to nevím, jestli u toho zůstanu. :-) To je na mě docela dlouhá doba.
Není tady
miljir: A kam chodí? Pořád mi to nedá... Nedávno jsem nala článek a video, jak tancuje dokonce snad edesátiletá dáma a docela jsem mrkala. Tak si říkám, jestli to aspoň nezkusit...
Není tady
@Radkka. Jestli bydlí v Praze tak bych ti doporučila centrum tance, nezkouela jsem tančit ale dělala jsem pro nové holky reklamní plachtu a hodně se mi líbil jejich přístup k tomuto sportu. určitě bych jela s profesionály, jeliko je to dost namáhavý sport a člověk si můe ublíit.
Není tady
já chodím na pole dance kousek od Újezdu do Pole Heaven, mají tam dlouhé tyče a nestane se mi, e bych na tyč čekala, vdycky máme kadá svoji, ze začátku to bylo docela náročné, ale zpevnila jsem se a dokonce jsem i zhubla, take skvělý pocit.
Není tady
Ahoj, já teď chodím do tady u zmiňovaného studia poleheaven.cz. Myslím tedy, e nejstarí paní, co s námi chodí má kolem 40, ale jestli jsou schopné tancovat i paní o dalích 20let starí, to jedině klobouk dolů! Určitě to zkus, za pokus vůbec nic nedá.
Není tady
Slečny, dámy, paní, moc děkuji za tipy! Tak trochu jsem si i myslela a doufala, e toho po Praze bude hodně. :-)
Není tady
Ahoj holky, nekde na netu jsem narazila na stranku, ze i zensky s poledance vystupuji, jak dlouho to tak trva nez se k tomu clovek dopracuje?
Není tady
AliceAl, ahoj! To je asi dost individuální. Já u třeba pár let tancuji, ale na nějaké vystupování před veřejností se myslím nebudu cítit nikdy. Ale asi opravdu záleí.
Není tady
No to by mě taky zajímalo. Já teda byla zatím dvakrát a přijdu si jako nehorázné poleno. Ale jak tu někdo psal, e první dva měsíce byly kruné, pořád si říkám, e to je jetě v pohodě. :-D
Není tady
Ahoj no to zalezi na tom jak jsi pohybove no, předevím by sisi mela najit dobry selon kam chodit a kde te to nauci rychle. My s kamaradkou chodime v Praze 8, a delame tam velke pokroky.
Není tady
Jo, to určitě, i u nás v kurzu byly slečny, které teď u jsou schopné zatancovat pěknou choreografii i před publikem. Já bych na to neměla asi i kdybych na tom byla pohybově lépe. Take záleí hodně na osobnosti.
Není tady
to Maarkytka: to je sice pěkné, e děláte velké pokroky, ale za jak dlouho si tedy myslíte, e dokáete tančit před publikem? Jinak jestli děláte velké pokroky, tak to klobouk dolů, mě to přijde jako neuvěřitelná makačka, kde pořád stojím na začátku. :-D
Není tady
Ahojte! S poledancingem jsem začala asi před půl rokem a pokroky sice vidím, ale! V porovnání např. s naí paní cvičitelkou jsem tele první kategorie. Nechápu, e někdo u toho můe vypadat tak ladně...
Není tady
to Janka5: Cítím to úplně stejně, keep still. :-D
Není tady