25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Tak to zní hodně dobře, věřím, že to muselo být dobré. Uzený sýr zbožňujeme, na uzený tvaroh jsem teda zatím nenatrefila.
Není tady
Včera jsem na něj narazila v Lidlu a několik sekund přemýšlela, zda ho nevyzkoušet (miluju totiž tvarohy). Odvahu jsem nenašla. Ale protože miluju i sýry, tak se příště rozmýšlet nebudu. Díky za tip!
Není tady
Vůbec netuším, že něco takového existuje! Ale zní to dobře. Máte někdo nápad, jak se to dá použít do nějakého receptu?
Není tady
Ahoj,
objevila jsem uzený tvaroh v Lidlu. A jsem z něj také nadšená. Dá se jíst samotný nebo dávám si ho na šopák.
Není tady
Prosím, jaká je to značka nebo co mám přesně hledat? Zatím jsem to nenašla
Není tady
Uzený tvaroh z Lidlu je značka Pilos stejně jako ostatní tvarohy a jogurty co tam běžně prodávají a najdeš ho v regále vedle všech tvarohů
Není tady
Aha, děkuji Bety! : Takže to jinde není, jenom v Lidlu...
Není tady
Já jsem tam neviděla, ale spíš jsem se asi blbě dívala. Musím ho tam najít a ochutnám ho. Jsem na to zvědavá
Není tady
Už jsem ho našla a koupila. A vážně děkuji za tip, protože je úžasný! Pořád přemýšlím, na co by se taková dobrota dala využít...
Není tady
Zrovna dneska jsem ho držela v Lidlu v ruce, ale nekoupila. Nevěděla jsem, jestli se dá jíst jen tak,nebo se nějak upravuje. Příště ho zkusím.
Není tady
Od Pilosu má teď Lidl Mascarponehttp://1.bp.blogspot.com/-7x3-QkCtUGU/Ud7rHP4gazI/AAAAAAAAAWM/GF6pQTLQ4kE/s1600/Mascarpone+s+r%C5%AF%C5%BEov%C3%BDm+pep%C5%99em+pilos.jpg . Také moc dobré
Není tady