6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Z toho soustředění. Ono takových lidí moc není, na to musíš brát zřetel.........mně bys asi zabila, při nějakém jednání Znehybnět a zacílit, to fakt nedokážu.
ascendent mám v kozorohu
Není tady
Tak to jo! Ono se to někdy blbě odlišuje. Ale mohlo mně to napadnout, když šlo o jaksi oficiální záležitosti......
Není tady
Z toho soustředění. Ono takových lidí moc není, na to musíš brát zřetel.........mně bys asi zabila, při nějakém jednání Znehybnět a zacílit, to fakt nedokážu.
proc kozoroh ?
Není tady
Prostě kouří slaboši a lidi bez vůle, co nemaj rozum.
A ještě to všem nám okolo vnucujou a pro svoji slabou vůli požadují prostor ......
Nedávno jsem o tom mluvila s mým kamarádem , který je profesor na jedné univerzitě a ten mi sám řekl , že si nemůže vzpomenout na nějakýho kolegu, který kouří .A vo tom to je.
Člověk , který udělá profesůru, je člověk, který má pevnou vůli a taky znalosti ......takže si dokáže odříct zlozvyk a neničí si dobrovolně zdraví.
Náký máslo profesuru neudělá, no tak kouří .
Ten kuřák , jak tam sedí v tý kavárně, jakoby říkal............dívejte se na mě, jsem slaboch, nemám vůli, neumím se ovládnout , nemám se dost rád.......a ještě vyžaduje všude podporu .......
Není tady
Grainne napsal(a):
proc kozoroh ?
Kozorozi se umějí soustředit jako nikdo. Vím to nejen proto, že jich mám pár mezi blízkými, ale i proto, že jsem v jedný konstelaci Kozoroha stála - a čubrněla jako jelen
Roz, nech toho................jasně a pijou slaboši bez vůle a tloustnou slaboši bez vůle a ze vztahu nedokážou odejít slaboši bez vůle a vydělávat nedokážou slaboši bez vůle................já ti řeknu, že s takovou budu radši vesele tančit po lukách s cigárem v jedný, mochítem v druhý a se svým velkým zadkem
Co se profesorů týče garantuju ti, že ti najdu hromádečku kouřivých - nehledě k tomu, že je to irelevantní argument, poněvadž kouří taky hromada doktorů, že.....a vystudovat medicínu chce rozhodně doost pevný vůle
Není tady
o jaké podpoře to mluvíš ?
Není tady
Jsou to ale výjimky v dnešní době, mezi těma doktorama a profesorama.
Všimni si, že kuřák je vždycky takovej slabší člověk.........má celkově větší problémy než ostatní populace .
A řekla bych, že čím nižší inteligence a nižší vzdělání, tím spíš člověk kouří.............a nepiš mi tady pořád vyjímky .
Není tady
Ivana napsal(a):
Já jsem taky militantní nekuřák, kouření a kuřáci mi vadí, smrdí mi to a je to zdraví škodlivé. Ale elektronické cigarety mi nevadí vůbec, protože z nich jde jenom pára, takže mě neobtěžují. A jestli jsou ty náplně zdraví škodlivé, to je už věc těch kuřáků samotných a když si někdo dobrovolně ničí zdraví, je to jeho věc.
.
Nojo, Ivano - ale to právěže nejsi militantní! Militantní zakazujou kouřit i elektronky, aniž by dodali nějaký rozumný důvody. Prostě nesnesou vidět někoho v pohodě, bych si tak myslela.
Není tady
Frigo napsal(a):
tak třeba když někdo přijde na úřední jednání a má el.cigáro, tak to mi přijde fakt na hlavu ........jak tu píše April.
To musí bejt zakomplexovanej zoufalec, kterej chce za každou cenu ukázat světu, že má navrch.
Ve skutečnosti jen ukazuje, jak je slabej a nevydrží pět minut bez nikotinu.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já jsem taky militantní nekuřák, kouření a kuřáci mi vadí, smrdí mi to a je to zdraví škodlivé. Ale elektronické cigarety mi nevadí vůbec, protože z nich jde jenom pára, takže mě neobtěžují. A jestli jsou ty náplně zdraví škodlivé, to je už věc těch kuřáků samotných a když si někdo dobrovolně ničí zdraví, je to jeho věc.
.Nojo, Ivano - ale to právěže nejsi militantní! Militantní zakazujou kouřit i elektronky, aniž by dodali nějaký rozumný důvody. Prostě nesnesou vidět někoho v pohodě, bych si tak myslela.
Ale dyt vy nejste v pohodě .....ha ha...vy ste závisláci a musíte utrácet velký prachy , abyste vůbec v tý pohodě byli !
My jdeme do přírody a čucháme kytičky a vy si musíte ničit zdraví, abyste byli vůbec v klidu a nebyli nervés.......
Není tady
algebrana napsal(a):
Všimni si, že kuřák je vždycky takovej slabší člověk.........má celkově větší problémy než ostatní populace .
A řekla bych, že čím nižší inteligence a nižší vzdělání, tím spíš člověk kouří.............a nepiš mi tady pořád vyjímky .
No. Tak já se sdovolením nepovažuju ani za slabšího jedince, ani za neinteligentního Mám kamarádky tak půl napůl kuřačky-nekuřačky (kamarády dtto) a tam to teda nefunguje, to tvoje dělení, fakt ne. Můj superinteligentní synovec, vysokoškolsky vzdělán a člen Mensy hulí jako fabrika......já nějak nevidím to, co ty, co naděláš.......
Nehledě k tomu, že co je to prokrista "ostatní populace"? Jakože nekuřáci? No, já to nevím; problémy probírám se svýma kamarád(k)ama a tam, jak jsem říkala, je to půl napůl.
Není tady
algebrana napsal(a):
Ivana napsal(a):
.Nojo, Ivano - ale to právěže nejsi militantní! Militantní zakazujou kouřit i elektronky, aniž by dodali nějaký rozumný důvody. Prostě nesnesou vidět někoho v pohodě, bych si tak myslela.
Ale dyt vy nejste v pohodě .....ha ha...vy ste závisláci a musíte utrácet velký prachy , abyste vůbec v tý pohodě byli !
My jdeme do přírody a čucháme kytičky a vy si musíte ničit zdraví, abyste byli vůbec v klidu a nebyli nervés.......
Jo, to máš částečně pravdu. I když s kytičkama se to tedy nevylučuje. Tím spíš bych čekala, že pokud se normálně nervéz jedinec uklidní, bude to okolím (nenervózním) velice vítáno
Ono to má ovšem ještě ten sdružovací a mírotvorný efekt, kouření je daleko mnohovrstevnatější, než by se zdálo
Co mně osobně se týče, mám prostě zafixovanou "rauchpauzu" a bez ní nemám úplný a plnotvorný pocit odpočinku. Jsem osoba velice zodpovědná, vědomá si svých povinností - což samozřejmě časem zmírňuji na relativně únosnou míru - ale takhle to prostě mám a nevím, proč by to mělo někomu vadit.
Upravil(a) lupina montana (6. 7. 2013 16:06)
Není tady
algebrana napsal(a):
A řekla bych, že čím nižší inteligence a nižší vzdělání, tím spíš člověk kouří.............a nepiš mi tady pořád vyjímky .No. Tak já se sdovolením nepovažuju ani za slabšího jedince, ani za neinteligentního Mám kamarádky tak půl napůl kuřačky-nekuřačky (kamarády dtto) a tam to teda nefunguje, to tvoje dělení, fakt ne. Můj superinteligentní synovec, vysokoškolsky vzdělán a člen Mensy hulí jako fabrika......já nějak nevidím to, co ty, co naděláš.......
Nehledě k tomu, že co je to prokrista "ostatní populace"? Jakože nekuřáci? No, já to nevím; problémy probírám se svýma kamarád(k)ama a tam, jak jsem říkala, je to půl napůl.
ale Algeb to řekla, tak to platí !!!!
Není tady
algebrana napsal(a):
A řekla bych, že čím nižší inteligence a nižší vzdělání, tím spíš člověk kouří.............a nepiš mi tady pořád vyjímky .No. Tak já se sdovolením nepovažuju ani za slabšího jedince, ani za neinteligentního Mám kamarádky tak půl napůl kuřačky-nekuřačky (kamarády dtto) a tam to teda nefunguje, to tvoje dělení, fakt ne. Můj superinteligentní synovec, vysokoškolsky vzdělán a člen Mensy hulí jako fabrika......já nějak nevidím to, co ty, co naděláš.......
Tím se jen utěšuješ .........a píšeš mi tady výjimky , protože to tak chceš vidět ........
Já se třeba leta pohybuju mezi doktorama , psychologama, mezi terapeutama .........a nikdo z nich nekouří, nekouří ani jejich děti !! Znám jejich rodiny .
Neexistuje, aby si doktor Goetz z Motola , jehož otec pracuje celý život v Motole zapálil cigáro! To by si celá rodina myslela , že se zbláznil!
Prostě kuřáci mají celkově větší problémy v životě, až nebudu líná, najdu průzkumy, ale jsem si tím jistá .Problémy, karamboly, atd.........protože nezvládají návyk a nezvládají ani život.
Já i dost věcí cítím z lidí a z kuřáků ty problémy cítím.
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
tak třeba když někdo přijde na úřední jednání a má el.cigáro, tak to mi přijde fakt na hlavu ........jak tu píše April.
To musí bejt zakomplexovanej zoufalec, kterej chce za každou cenu ukázat světu, že má navrch.
Ve skutečnosti jen ukazuje, jak je slabej a nevydrží pět minut bez nikotinu.
Třeba tam má beznikotinovou náplň
Nikoli: když někdo přijde s elcigárem na úřední jednání ukazuje tím, že je z něj mírně nervózní - třeba proto, že musí čekat, nebo proto, že neví, jak to dopadne, nebo proto, že se cejtí dost bezmocně na to, aby mu to vadilo. Z milionů důvodů. Když je někdo na panáky, tak si dá před tím panáka - a?
Není tady
algebrana napsal(a):
algebrana napsal(a):
Nehledě k tomu, že co je to prokrista "ostatní populace"? Jakože nekuřáci? No, já to nevím; problémy probírám se svýma kamarád(k)ama a tam, jak jsem říkala, je to půl napůl.Tím se jen utěšuješ .........a píšeš mi tady výjimky , protože to tak chceš vidět ........
Já se třeba leta pohybuju mezi doktorama , psychologama, mezi terapeutama .........a nikdo z nich nekouří, nekouří ani jejich děti !! Znám jejich rodiny .
Neexistuje, aby si doktor Goetz z Motola , jehož otec pracuje celý život v Motole zapálil cigáro! To by si celá rodina myslela , že se zbláznil!
Prostě kuřáci mají celkově větší problémy v životě, až nebudu líná, najdu průzkumy, ale jsem si tím jistá .Problémy, karamboly, atd.........protože nezvládají návyk a nezvládají ani život.
to máš blbé, že se musíš pohybovat mezi doktory atd... a to nekouření ti asi moc nepomáhá. Chyba bude asi někde jinde a ne v nekouření.
Není tady
algebrana napsal(a):
jak jsem říkala, je to půl napůl.
Tím se jen utěšuješ .........a píšeš mi tady výjimky , protože to tak chceš vidět ........
Nebo mi píšeš výjimky ty Promiň, Roz - ale půlka prostě není výjimka.
algebrana napsal(a):
Neprovokuj
Není tady
protože nezvládají návyk a nezvládají ani život
V tom případě nechápu, proč jedeš výhradně po kuřácích...
Závislosti jsou různé, nejen nikotinová... a prakticky všechny rovněž nějak negativně působí na okolí, přestože některý z nich na první pohled vypadají skoro "přijatelně".
Není tady
helena napsal(a):
protože nezvládají návyk a nezvládají ani život
V tom případě nechápu, proč jedeš výhradně po kuřácích... http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Závislosti jsou různé, nejen nikotinová... a prakticky všechny rovněž nějak negativně působí na okolí, přestože některý z nich na první pohled vypadají skoro "přijatelně".
Já po nich nejedu....já diskutuju o zajímavém tématu ..........mě je celkem ukradený , že si někdo ničí zdraví a dělá ze sebe veřejně slabocha .........ale je to velice zajímavé z psychologického hlediska , proč se to děje a jak se ten člověk od Nás liší .......
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ve skutečnosti jen ukazuje, jak je slabej a nevydrží pět minut bez nikotinu.Třeba tam má beznikotinovou náplň
Nikoli: když někdo přijde s elcigárem na úřední jednání ukazuje tím, že je z něj mírně nervózní - třeba proto, že musí čekat, nebo proto, že neví, jak to dopadne, nebo proto, že se cejtí dost bezmocně na to, aby mu to vadilo. Z milionů důvodů. Když je někdo na panáky, tak si dá před tím panáka - a?
Takže kvůli tomu musí hulit úřednici pod nos ? Aby všichni i ona viděli, že je rozhozenej a bez cigára to jednání nepřežije ? .....
Taki snad jsme dospělí lidé a vydržíme deset minut bez cigára né? Nebo jsme třtiny větrem se klácící a vyžadujeme od celýho světa podporu svojí závislosti? .......Sama vidíš, že ten kuřák je problematickej, když vyžaduje ohledy jak malej .
A dojdi si prosímtě do Motola a udělej si průzkum, kolik doktorů kouří ? Napočítáš akorát sanitáře se základní školou .
Není tady
Ivana napsal(a):
Ježiši tohle si vážně myslíš? Že když držíš v ruce žváro že jsi v pohodě?
Není tady
Někdo si dá cigárko, někdo si musí zobnout nějaký prášek. Rozdíl vidím jen v tom, že cigárka si kupuju za své, zatímco prášky dostanu od pojišťovny.
Není tady
A dojdi si prosím tě do Motola a udělej si průzkum, kolik doktorů kouří ?
na to máš čas možná ty, já musím makat, ale budu ti odporovat - znám akorát 5 doktorů a 4 kouří.
Není tady
Kouření je hnus. Jsem kuřák a nesnáším se za to.
Není tady
Mendy napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ježiši tohle si vážně myslíš? Že když držíš v ruce žváro že jsi v pohodě?
A ještě si myslí, že jí to závidíme, že chceme taky........
Průzkum :
Z hlediska vzdělání respondentů se vyprofilovaly tyto kategorie kuřáků :
významně častěji kouří lidé s neúplným základním vzděláním (37 procent )
a vyučení (35 procent )
z vysokoškoláků se ke kouření přiznalo 14 procent a naopak častěji (59 procent) než oslovení z jiných vzdělanostních skupin uváděli, že nikdy nekouřili!!!
Není tady