6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já když potkám staré kouřící ženy, (v mém věku a starší), první mě napadne - taková stará a ještě nemá rozum.
Lupino, ty taky kouříš? Do tebe bych to fakt neřekla.Majko, ty se počítáš mezi staré ženy ?
No mezi mlade se uz asi pocitat nemuze
Aha... takže když ženská není mladá, je z ní rovnou stařena, jo? Nic mezi tím. A ta hranice mezi stará/mladá, ta je přesně kde?
Není tady
lupina montana napsal(a):
aprill napsal(a):
v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
No fajn...a po čem voníš ty? Co když někomu vadíš taky? To není argument. A vždyť říkám, že v případě militantních nekuřáků VŮBEC nejde o smrady a dehty. Tak prosím hrajte férově a argumentujte tím, co vám vadí doopravdy, ať se diškurs někam pohne.
asi máš pravdu, jsem divná. protože jsou prostory kam mi zkrátka el. cigarety nesedí .
jsou věci , které nemůžu pochopit, ale musím se s nimi smířit .
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Majko, ty se počítáš mezi staré ženy ?No mezi mlade se uz asi pocitat nemuze
Aha... takže když ženská není mladá, je z ní rovnou stařena, jo? Nic mezi tím. A ta hranice mezi stará/mladá, ta je přesně kde?
já jsem mladá ...majkafa se započítala mezi staré..
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
Frigo napsal(a):
Majko, ty se počítáš mezi staré ženy ?No mezi mlade se uz asi pocitat nemuze
Ta asi neni stanovena .... podle mne mlada je tak do 35 .
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
No fajn...a po čem voníš ty? Co když někomu vadíš taky? To není argument. A vždyť říkám, že v případě militantních nekuřáků VŮBEC nejde o smrady a dehty. Tak prosím hrajte férově a argumentujte tím, co vám vadí doopravdy, ať se diškurs někam pohne.
asi máš pravdu, jsem divná. protože jsou prostory kam mi zkrátka el. cigarety nesedí .
Ale jde to ztuha co ?
Není tady
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
No mezi mlade se uz asi pocitat nemuzeAha... takže když ženská není mladá, je z ní rovnou stařena, jo? Nic mezi tím. A ta hranice mezi stará/mladá, ta je přesně kde?
Ta asi neni stanovena .... podle mne mlada je tak do 35 .
Aha. Takže v šestatřiceti je ze mě vetchá stařena. Tak díky za vysvětlení!
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Aha... takže když ženská není mladá, je z ní rovnou stařena, jo? Nic mezi tím. A ta hranice mezi stará/mladá, ta je přesně kde?Ta asi neni stanovena .... podle mne mlada je tak do 35 .
Aha. Takže v šestatřiceti je ze mě vetchá stařena. Tak díky za vysvětlení!
mezi nebyt mlada a vetcha starena je dost rozdil Ja se taky dost casto necitim jako vetcha starena , ale za mladou se vydavat nemuzu . Dobry je si treba precist nazory v nejake modni rubrice , aby mely ty 40+ stareny rozum a uzpusobily tomu zpusob oblekani .... jestli si to na svou postavu mohou dovolit , to nikdo neresi .
Není tady
aprill napsal(a):
To jo. I když bych víc přivítala, kdybys přiznala, co ti na tom vadí doopravdy.
Mně taky vadí, že kdykoli zhruba po čtvrt roce jedu přes Říčany a Mladotice, vyroste tam nová hnusná krychle v krajině.....vadí mi milion věcí, jako asi všem. A vždycky. Jenže to právě není žádnej argument "vadí mi"
Frigo - to je právě to, co mně nadzvedne: Stěžoval si na mámu, že kouří ve SVÉ chatě........ Jako bych si měla stěžovat na kamarádky, u kterých se doma nekouří Mmch, ptala jsem se jich každé extra, jedné s velmi jemným nosem a nic necítily. Ale pravda je, že já nemám příchutě.
Není tady
aprill napsal(a):
Mně taky vadí, že kdykoli zhruba po čtvrt roce jedu přes Říčany a Mladotice, vyroste tam nová hnusná krychle v krajině.....vadí mi milion věcí, jako asi všem. A vždycky. Jenže to právě není žádnej argument "vadí mi"
Frigo - to je právě to, co mně nadzvedne: Stěžoval si na mámu, že kouří ve SVÉ chatě........ Jako bych si měla stěžovat na kamarádky, u kterých se doma nekouří Mmch, ptala jsem se jich každé extra, jedné s velmi jemným nosem a nic necítily. Ale pravda je, že já nemám příchutě.
Ja to foukala kolegum nekurakum v kanclu primo do obliceje...samozrejme po domluve a necitily vubec nic .
Není tady
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ta asi neni stanovena .... podle mne mlada je tak do 35 .Aha. Takže v šestatřiceti je ze mě vetchá stařena. Tak díky za vysvětlení!
mezi nebyt mlada a vetcha starena je dost rozdil Ja se taky dost casto necitim jako vetcha starena , ale za mladou se vydavat nemuzu . Dobry je si treba precist nazory v nejake modni rubrice , aby mely ty 40+ stareny rozum a uzpusobily tomu zpusob oblekani .... jestli si to na svou postavu mohou dovolit , to nikdo neresi .
a někdy zas žasneš nad tím, co si zajošky na sebe navléknou a zvláště takové, co mají hezkých pár kileček navíc.
Nás tu v domě pobavuje velmi pravidelně jedna.. ta nemá chybu.
Není tady
aprill napsal(a):
také si nekupuji příchutě a teď zkouším i bez nikotínu a docela to jde. A dcera má fakt šílený nos, vadí jí hodně věcí, ale tohle vůbec necítí.
Není tady
Já jsem taky militantní nekuřák, kouření a kuřáci mi vadí, smrdí mi to a je to zdraví škodlivé. Ale elektronické cigarety mi nevadí vůbec, protože z nich jde jenom pára, takže mě neobtěžují. A jestli jsou ty náplně zdraví škodlivé, to je už věc těch kuřáků samotných a když si někdo dobrovolně ničí zdraví, je to jeho věc.
Co se týče mládí a stáří, tak existuje ještě tzv. střední věk, který beru tak od těch 35 do 60, od těch 60 už je to stáří. Vetchou stařenku si představuji tak od 75 let výše, ale je to individuální. Někdo je na tom špatně zdravotně už v 60 a někdo je v 80 jura.
Není tady
aprill napsal(a):
lupi, už jsem to psala, vadí mi, že el. cigarety potkávám v místech kde je normální nekouřit .
a ze své zkušenosgti, ti musím říct, že se fakt hodně blbě jedná s klientem a něco mu vysvětluje, zatím co on se po celou dobu soustředí na cigaretu . odtud pramení má nesnášenlivost
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Aha. Takže v šestatřiceti je ze mě vetchá stařena. Tak díky za vysvětlení!mezi nebyt mlada a vetcha starena je dost rozdil Ja se taky dost casto necitim jako vetcha starena , ale za mladou se vydavat nemuzu . Dobry je si treba precist nazory v nejake modni rubrice , aby mely ty 40+ stareny rozum a uzpusobily tomu zpusob oblekani .... jestli si to na svou postavu mohou dovolit , to nikdo neresi .
a někdy zas žasneš nad tím, co si zajošky na sebe navléknou a zvláště takové, co mají hezkých pár kileček navíc.
Nás tu v domě pobavuje velmi pravidelně jedna.. ta nemá chybu.
to jsem presne mela na mysli ... ale, je mlada tak si muze cokoli
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo - to je právě to, co mně nadzvedne: Stěžoval si na mámu, že kouří ve SVÉ chatě........ Jako bych si měla stěžovat na kamarádky, u kterých se doma nekouří Mmch, ptala jsem se jich každé extra, jedné s velmi jemným nosem a nic necítily. Ale pravda je, že já nemám příchutě.lupi, už jsem to psala, vadí mi, že el. cigarety potkávám v místech kde je normální nekouřit .
a ze své zkušenosgti, ti musím říct, že se fakt hodně blbě jedná s klientem a něco mu vysvětluje, zatím co on se po celou dobu soustředí na cigaretu . odtud pramení má nesnášenlivost
otázka je, jestli by se soustředili na tvé povídání bez cigarety jakékoliv..
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo - to je právě to, co mně nadzvedne: Stěžoval si na mámu, že kouří ve SVÉ chatě........ Jako bych si měla stěžovat na kamarádky, u kterých se doma nekouří Mmch, ptala jsem se jich každé extra, jedné s velmi jemným nosem a nic necítily. Ale pravda je, že já nemám příchutě.lupi, už jsem to psala, vadí mi, že el. cigarety potkávám v místech kde je normální nekouřit .
a ze své zkušenosgti, ti musím říct, že se fakt hodně blbě jedná s klientem a něco mu vysvětluje, zatím co on se po celou dobu soustředí na cigaretu . odtud pramení má nesnášenlivostotázka je, jestli by se soustředili na tvé povídání bez cigarety jakékoliv..
bojím se, že zrovna on ne
Není tady
Promiň, arill, ale já jako kuřák ti musím říct, že na cigaretu se nesoustředíš........opravdu ne. Byly chvíle, kdy jsem tu stínovala nějakou choulostivou kresbu s cigárem v tlapce.
Tak to bychom měli.
Kde se normálně nekouří..........jenže tohle prostě není kouření, tak to ber tak, že si hraje s tužkou, nebo něco podobného. Však když s tebou přímo mluví, tak to asi necedí přes vixlajvantovej náústek - to je dost nepohodlný A ujišťuju tě (zase jako kuřák) že jeden z důvodů, proč se vůbec kouří, je to, že cigareta zatraceně pomáhá k soustředění se - což je něco jiného, než soustředit se na ni jako takovou. Takže pokud tě klient poslouchá a přitom dýmá z elektriky věř tomu, že se naopak soustřeďuje daleko víc a líp. Ale jsem moc ráda, že o tom přemejšlíš s nepřemejšlícíma se nedá diskutovat, ty se musejí mlátit a to já nerada
Není tady
Promiň, arill, ale já jako kuřák ti musím říct, že na cigaretu se nesoustředíš........opravdu ne. Byly chvíle, kdy jsem tu stínovala nějakou choulostivou kresbu s cigárem v tlapce.
Tak to bychom měli.
Kde se normálně nekouří..........jenže tohle prostě není kouření, tak to ber tak, že si hraje s tužkou, nebo něco podobného. Však když s tebou přímo mluví, tak to asi necedí přes vixlajvantovej náústek - to je dost nepohodlný A ujišťuju tě (zase jako kuřák) že jeden z důvodů, proč se vůbec kouří, je to, že cigareta zatraceně pomáhá k soustředění se - což je něco jiného, než soustředit se na ni jako takovou. Takže pokud tě klient poslouchá a přitom dýmá z elektriky věř tomu, že se naopak soustřeďuje daleko víc a líp. Ale jsem moc ráda, že o tom přemejšlíš s nepřemejšlícíma se nedá diskutovat, ty se musejí mlátit a to já nerada
nevím , nejsem kuřák, nehraju si s tužkou, neokusuji si nehty, takže nemůžu posoudit, jestli to napomáhá soustředění. já když se soustředím , tak se soustředím a nic u toho jiného nedělám .
usuzovala jsem z toho, že el. cigareta je náhrada za klasiku, tudíž, že ji lidé budou používat na stejných místech jako tu klasickou, ale jak je vidět, spletla jsem se
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
lupi, už jsem to psala, vadí mi, že el. cigarety potkávám v místech kde je normální nekouřit .
a ze své zkušenosgti, ti musím říct, že se fakt hodně blbě jedná s klientem a něco mu vysvětluje, zatím co on se po celou dobu soustředí na cigaretu . odtud pramení má nesnášenlivostotázka je, jestli by se soustředili na tvé povídání bez cigarety jakékoliv..
bojím se, že zrovna on ne
takže se zlobíš zbytečně na cigaretu.. myslela jsem si to
Není tady
aprill napsal(a):
usuzovala jsem z toho, že el. cigareta je náhrada za klasiku, tudíž, že ji lidé budou používat na stejných místech jako tu klasickou, ale jak je vidět, spletla jsem se
Ale vždyť ano - k uvolnění a následnému lepšímu soustředění a taky jako dýmka míru, případně jako "jedno", nebo "kafe" neboli stvrzení přátelství. Taky jako výraz pohody - rauchpauza - což je ale všechno víceméně totéž. Je to furt o jednom....nech mu jeho elektronku, bude se ti s ním jednat lépe, než kdyby ji neměl, věř mi Jestli je z tebe nervózní, tak bude bez ní ještě víc.
Není tady
Mmch, ty seš Kozoroh?
Není tady
Mmch, ty seš Kozoroh?
nejsem, z čeho usuzuješ, že bych mohla být?
Není tady
aprill napsal(a):
Ale vždyť ano - k uvolnění a následnému lepšímu soustředění a taky jako dýmka míru, případně jako "jedno", nebo "kafe" neboli stvrzení přátelství. Taky jako výraz pohody - rauchpauza - což je ale všechno víceméně totéž. Je to furt o jednom....nech mu jeho elektronku, bude se ti s ním jednat lépe, než kdyby ji neměl, věř mi Jestli je z tebe nervózní, tak bude bez ní ještě víc.
neřekla jsem před ním o el. cigaretě ani slůvko , skuhrám jenom zde před vámi
Není tady
Z toho soustředění. Ono takových lidí moc není, na to musíš brát zřetel.........mně bys asi zabila, při nějakém jednání Znehybnět a zacílit, to fakt nedokážu.
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
neřekla jsem před ním o el. cigaretě ani slůvko , skuhrám jenom zde před vámi
Tak to je fajn
Není tady