6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
Mendy, někdy otravuje víc něčí blbost, ne kouření !!!
Tak tak, a zdravotně nezávadnou a okolí neotravující variantu jetě nikdo nevymyslel
vymyslel
Není tady
Stará kouřící ena - jsem si představila asi devadesátiletou seschlou vrásčitou stařenku, sedící na zápraí v átku a dýmající z čerstvě ubalené cigaretky
Není tady
Frigo napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já kdy potkám staré kouřící eny, (v mém věku a starí), první mě napadne - taková stará a jetě nemá rozum.
Lupino, ty taky kouří? Do tebe bych to fakt neřekla.Majko, ty se počítá mezi staré eny ?
dobře ví, jak to myslela.
Není tady
Frigo napsal(a):
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
Tak tak, a zdravotně nezávadnou a okolí neotravující variantu jetě nikdo nevymyslel
vymyslel
Já myslela nezávadnou a neobtěující variantu blbosti, ne kouření.
Není tady
Frigo napsal(a):
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
vymyslel
nevymyslel...
vak uvidíte co se nakonec z elekronické cigarety jetě vyklube
Není tady
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
modrovous napsal(a):
Tak tak, a zdravotně nezávadnou a okolí neotravující variantu jetě nikdo nevymyslelvymyslel
tak to má pravdu... blbě jsem četla
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
modrovous napsal(a):
Tak tak, a zdravotně nezávadnou a okolí neotravující variantu jetě nikdo nevymyslelvymyslel
nevymyslel...
Aprill, e nezamořuje okolí je jisté. To ostatní je problém kadého závisláka.
Nejvíc mi pobavila teta - kouří moná 30-40 normálních denně.. prohlásila něco podobného jako ty, kdy jsem jí elektoniku vychvalovala.. hodně mi to pobavilo.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já kdy potkám staré kouřící eny, (v mém věku a starí), první mě napadne - taková stará a jetě nemá rozum.
Lupino, ty taky kouří? Do tebe bych to fakt neřekla.
Koureni je jen pro mlade ?
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
vymyslelnevymyslel...
vak uvidíte co se nakonec z elekronické cigarety jetě vyklubeAprill, e nezamořuje okolí je jisté. To ostatní je problém kadého závisláka.
Nejvíc mi pobavila teta - kouří moná 30-40 normálních denně.. prohlásila něco podobného jako ty, kdy jsem jí elektoniku vychvalovala.. hodně mi to pobavilo.
jj, moná to nakonec bude jetě horí ne obyč. cigáro
Není tady
aprill napsal(a):
Aprill, prokrista, nech toho....to jsou argumenty! Smrdíme s tím? Nesmrdíme. Dejchá dehty a podobně? Nedejchá, tak dej laskavě pokoj. Dneska, kdy nikdo nevíme, co jíme, a je nám to fuk a kdy si zamořujeme milionama dopravdních prostředků vechno kolem, mi nikdo nebude vykládat "bůhví, jak to s tou elektronickou cigaretou je".
A kdy tak o tom přemítám, začínám mít nehezký dojem, e tady vůbec, ale vůbec nejde o to, e by někdo trpěl smradem, případně tím vyfukovaným dehtem......někdo trpí něčím jiným a myslím si, e tuím.
Nebo abych byla spravedlivá: pokud nekuřáci prskaj a kdy dojde na elektroniku, tak se uklidněj a řeknou "tak dobře" pak ano - pak věřím, e lo o smrady a dehty.
Jinak ne.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Kouřím, Majko, mám k tomu ovem přístup asi jako Frigo: zbytečně tím nikoho otravovat nebudu............e bys to do mně neřekla - njn Já zase jsem úplně natvrdlá na jakoukoliv účtařinu. Velijakých nás pámboko má.
Nicméně, pokud jsou kuřáci natolik sebe ukáznění a sebereflexní, e si vymyslejí pro okolí zcela nekodnou variantu a i ta se jim chce zakazovat - tak to povauju za krajně pobuřující.
Naprosto souhlasim .... a jeste si vymysli
Není tady
aprill napsal(a):
Moná - ale pro mně a do toho ti není ale vůbec nic.
Není tady
Frigo napsal(a):
preferuji nekuřácké restaurace
pokud tam jdu na jídlo, tak já také... Pokud tam jdu pařit, tak ne. Protoe pak část lidí odbíhá ven nebo někam k popelníku a to je na houby.
presne , s tim uz mam zkusenost , zejmena u akci z prace, kdy vyberou nekurackou restauraci , kde se kouri treba jen u baru . tak hodinku vydrzi vsichni spolecne u stolu a pak uz je to rozdelene na dve casti .
Není tady
Frigo napsal(a):
Eva. napsal(a):
Lupino, ty taky kouří? Do tebe bych to fakt neřekla.Majko, ty se počítá mezi staré eny ?
No mezi mlade se uz asi pocitat nemuze
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
nevymyslel...
vak uvidíte co se nakonec z elekronické cigarety jetě vyklubeAprill, e nezamořuje okolí je jisté. To ostatní je problém kadého závisláka.
Nejvíc mi pobavila teta - kouří moná 30-40 normálních denně.. prohlásila něco podobného jako ty, kdy jsem jí elektoniku vychvalovala.. hodně mi to pobavilo.jj, moná to nakonec bude jetě horí ne obyč. cigáro
asi tak a co takové inhalace, na které se chodí k doktorovi ? Ty u se dělají desítky let.
Není tady
modrovous napsal(a):
A nevím, proč bychom měli ustupovat jen proto, e jich je víc
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
modrovous napsal(a):
nevymyslel...
Co by se melo vyklubat ?
Není tady
aprill napsal(a):
Aprill, prokrista, nech toho....to jsou argumenty! Smrdíme s tím? Nesmrdíme. Dejchá dehty a podobně? Nedejchá, tak dej laskavě pokoj. Dneska, kdy nikdo nevíme, co jíme, a je nám to fuk a kdy si zamořujeme milionama dopravdních prostředků vechno kolem, mi nikdo nebude vykládat "bůhví, jak to s tou elektronickou cigaretou je".
A kdy tak o tom přemítám, začínám mít nehezký dojem, e tady vůbec, ale vůbec nejde o to, e by někdo trpěl smradem, případně tím vyfukovaným dehtem......někdo trpí něčím jiným a myslím si, e tuím.
Nebo abych byla spravedlivá: pokud nekuřáci prskaj a kdy dojde na elektroniku, tak se uklidněj a řeknou "tak dobře" pak ano - pak věřím, e lo o smrady a dehty.
Jinak ne.
no jak myslí, já vím, e jsou aromatizované, blééééééééé .
je to čistě tvoje věc co si strká do pusy .
a proti el. cigaretám jsem skutečně zaujatá , bohuel. jsem alergická na to, e s el. cigaretou potkávám lidi v obchodech , na úřadech (klienty) , v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
Není tady
aprill napsal(a):
Moná - ale pro mně a do toho ti není ale vůbec nic.
jj, souhlasím, nic mi do toho není
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
Jinak ne.no jak myslí, já vím, e jsou aromatizované, blééééééééé .
a proti el. cigaretám jsem skutečně zaujatá , bohuel. jsem alergická na to, e s el. cigaretou potkávám lidi v obchodech , na úřadech (klienty) , v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
z elektronek nic citit neni .... je to vymysl !
Není tady
aprill napsal(a):
v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
No fajn...a po čem voní ty? Co kdy někomu vadí taky? To není argument. A vdy říkám, e v případě militantních nekuřáků VŮBEC nejde o smrady a dehty. Tak prosím hrajte férově a argumentujte tím, co vám vadí doopravdy, a se dikurs někam pohne.
Není tady
aprill napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak to má nos asi jako moje dcera.. Já necejtím absolutně nic.
Co má proti jahodě ?
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
a proti el. cigaretám jsem skutečně zaujatá , bohuel. jsem alergická na to, e s el. cigaretou potkávám lidi v obchodech , na úřadech (klienty) , v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahoděTak to má nos asi jako moje dcera.. Já necejtím absolutně nic.
Co má proti jahodě ?
proti jahodě nic
Není tady
Musím to tu trochu odlehčit. Můj ex je militantní nekuřák. Asi před 20ti lety jsme seděli s přáteli na zahradě a vichni kromě něj kouřili. Stěoval si na mou mámu, e ve své chatě kouří a e mu to vadí. Kamarádka mu dala malborku.. aby přestal pindat. Vzal si. A v tom vylezla moje máma s chaty. No... propálil si tenkrát luxusní značkové kraasy a pr..... hned na dvou místech, jak se snail to cigárko před ní schovat. Byl pro srandu vem a nejvíc mé mámě, která se toho samozřejmě vimla.
Není tady
aprill napsal(a):
v lékárnách a v místech kde se normálně nekouří. jeden "voní" vanilkou, druhý po jahodě
No fajn...a po čem voní ty? Co kdy někomu vadí taky? To není argument. A vdy říkám, e v případě militantních nekuřáků VŮBEC nejde o smrady a dehty. Tak prosím hrajte férově a argumentujte tím, co vám vadí doopravdy, a se dikurs někam pohne.
no nekuraci taky dost casto nevoni a nemaji to cim prekryt
Není tady