6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo napsal(a):
Holgo, tak v tomto případě se holt podřizuje menina větina. Chodit 9 kuřáků pryč a zůstat v místnosti 2 nekuřačky, tak by to nebyla bezohlednost ? Holt tohle si srovnej obráceně..
Ale já, kdy budu společně s nekuřáky, tak bych si zapálila pouze tehdy, kdy by mi řekl, e mu to nevadí. Kdy budu v hospodě a někdo tam bude jíst, tak si nezapálím, stejně tak ve výtahu.. protoe tam to vadí i mně, kdy vlezu po kuřákovi.
Jooo, kdy jsem chtěla natvat ex, tak jsem si zapalovala v bytě a to docela hodně.
Teď, s elektronickou cigaretou si můu bafnout i u kamarádky, která nekouří a manela honí na balkon.
Take nakonec nekuřáci jsou ti bezohlední?
Nevím, ale není u nás zákon, e stačí na pracoviti jediný nekuřák a ostatní tam nesmí kouřit? Nebo něco v tom smyslu?
Není tady
Frigo napsal(a):
Holgo, tak v tomto případě se holt podřizuje menina větina. Chodit 9 kuřáků pryč a zůstat v místnosti 2 nekuřačky, tak by to nebyla bezohlednost ? Holt tohle si srovnej obráceně..
Ale já, kdy budu společně s nekuřáky, tak bych si zapálila pouze tehdy, kdy by mi řekl, e mu to nevadí. Kdy budu v hospodě a někdo tam bude jíst, tak si nezapálím, stejně tak ve výtahu.. protoe tam to vadí i mně, kdy vlezu po kuřákovi.
Jooo, kdy jsem chtěla natvat ex, tak jsem si zapalovala v bytě a to docela hodně.
Teď, s elektronickou cigaretou si můu bafnout i u kamarádky, která nekouří a manela honí na balkon.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Frigo napsal(a):
Teď, s elektronickou cigaretou si můu bafnout i u kamarádky, která nekouří a manela honí na balkon.Take nakonec nekuřáci jsou ti bezohlední?
Nevím, ale není u nás zákon, e stačí na pracoviti jediný nekuřák a ostatní tam nesmí kouřit? Nebo něco v tom smyslu?
myslím, e je.. Ale to by měla řeit Holga.
Mně osobně to ale přijde troku na hlavu, kdy jedna skupina lidí je postavená proti druhé a třeba upřednostňována. Mělo by to být řeeno jinak, jen nevím jak. V práci to moc nejde, ale kdy půjdu do hospody jako nekuřák, tak půjdu do takové, kde se nekouří, ale neměla bych počítat s tím, e vichni kvůli mně padnou na zadek a kouřit nebudou.
Chce to toleranci na obou stranách.
Není tady
Frigo napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Frigo napsal(a):
.
Nevím, ale není u nás zákon, e stačí na pracoviti jediný nekuřák a ostatní tam nesmí kouřit? Nebo něco v tom smyslu?myslím, e je.. Ale to by měla řeit Holga.
Mně osobně to ale přijde troku na hlavu, kdy jedna skupina lidí je postavená proti druhé a třeba upřednostňována. Mělo by to být řeeno jinak, jen nevím jak. V práci to moc nejde, ale kdy půjdu do hospody jako nekuřák, tak půjdu do takové, kde se nekouří, ale neměla bych počítat s tím, e vichni kvůli mně padnou na zadek a kouřit nebudou.
Chce to toleranci na obou stranách.
To nechce ádnou toleranci, protoe kuřáci nám kouří pod nos a ničí nám zdraví ........nevím proč bychom to měli tolerovat .
Myslím, e v Praze ve velkých firmách tohle neexistuje co píe Holga , mám dojem , e někde se prostě nesmí kouřit vůbec a basta . Často je vidět manaéry jak stojí potupně před podnikem, aby si vůbec mohli zakouřit .
Prostě kouření je nezdravý , tak není důvod proč kuřákům ustupovat , jen proto e je jich víc.
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Nevím, ale není u nás zákon, e stačí na pracoviti jediný nekuřák a ostatní tam nesmí kouřit? Nebo něco v tom smyslu?myslím, e je.. Ale to by měla řeit Holga.
Chce to toleranci na obou stranách.To nechce ádnou toleranci, protoe kuřáci nám kouří pod nos a ničí nám zdraví ........nevím proč bychom to měli tolerovat .
Myslím, e v Praze ve velkých firmách tohle neexistuje co píe Holga , mám dojem , e někde se prostě nesmí kouřit vůbec a basta . Často je vidět manaéry jak stojí potupně před podnikem, aby si vůbec mohli zakouřit .
Prostě kouření je nezdravý , tak není důvod proč kuřákům ustupovat , jen proto e je jich víc.
souhlasím
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Chce to toleranci na obou stranách.To nechce ádnou toleranci, protoe kuřáci nám kouří pod nos a ničí nám zdraví ........nevím proč bychom to měli tolerovat .
U nas se kouri pred barakem + kurarna , ale do te manageri nechodi
Není tady
Jsem kuřák, ale nesnáím zakouřené prostředí. Take jsem pro zakázat na veřejných místech vude - kouřit.
Není tady
dusička napsal(a):
Jsem kuřák, ale nesnáím zakouřené prostředí. Take jsem pro zakázat na veřejných místech vude - kouřit.
S tím já nesouhlasím. Proč, u jsem zde napsala. Vadí mi zakouřené prostředí, tak tam nechodím.
Kouření před firmami ? Paráda.. kdy tam stojí lidi v zimě, smrděj víc, ne pak vejdou zpět do budovy, a těch vajglů.. nádhera.. U nás mají na okně starou hnusnou plechovku. Úasné zátií.
souhlasím
Kouření je nezdravé, ale takových nezdravých věcí je..
Chtělo by to oboustrannou toleranci děvčata.
Ale s nějakým omezováním absolutně nesouhlasím. Moná je to tím, e se pohybuji mezi slunými lidmi a sobců je minimálně.
Kdy budu vlastnit třeba hospodu a budou mi tam chodit chlapi na pivo a cigáro, a najednou se zakáe v hospodě kouřit, tak mě budou omezovat v mém podnikání. Servírka tam nemusí dělat, můe jít dělat do Alberta ke kase, pokud jí náhodou bude kouření vadit. A kdy to nějakému pivaři bude vadit také,, tak si holt musí najít nekuřáckou hospodu.
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
S tím já nesouhlasím. Proč, u jsem zde napsala. Vadí mi zakouřené prostředí, tak tam nechodím.
Kouření před firmami ? Paráda.. kdy tam stojí lidi v zimě, smrděj víc, ne pak vejdou zpět do budovy, a těch vajglů.. nádhera.. U nás mají na okně starou hnusnou plechovku. Úasné zátií.
souhlasím
Ale s nějakým omezováním absolutně nesouhlasím. Moná je to tím, e se pohybuji mezi slunými lidmi a sobců je minimálně.
Kdy budu vlastnit třeba hospodu a budou mi tam chodit chlapi na pivo a cigáro, a najednou se zakáe v hospodě kouřit, tak mě budou omezovat v mém podnikání. Servírka tam nemusí dělat, můe jít dělat do Alberta ke kase, pokud jí náhodou bude kouření vadit. A kdy to nějakému pivaři bude vadit také,, tak si holt musí najít nekuřáckou hospodu.
ale pokud je někde denní místnost, kde se scházejí vichni zaměstnanci, tak kuřáci, by jejich větina by měli kouřit jinde.
do knajpy nechodím ,take a si tam kouří jak chtějí. jinak preferuji nekuřácké restaurace.
Není tady
preferuji nekuřácké restaurace
pokud tam jdu na jídlo, tak já také... Pokud tam jdu pařit, tak ne. Protoe pak část lidí odbíhá ven nebo někam k popelníku a to je na houby.
Není tady
Frigo napsal(a):
preferuji nekuřácké restaurace
pokud tam jdu na jídlo, tak já také... Pokud tam jdu pařit, tak ne. Protoe pak část lidí odbíhá ven nebo někam k popelníku a to je na houby.
mám velmi málo kamarádů , kteří kouří, take nemusí nikdo nikam odbíhat
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
souhlasím
Ale proč toleranci ? To je jakobys po mně chtěla abych tolerovala oralu, kterej mě obtěuje v restauraci hlukem a hrozí, e mě pozvrací. ...To je stejný, nebo smradlavýho zpocenýho člověka v metru .
Nebo bezdomovce , kterej v tramvaji počurá sedačku . Kdyby těch bezdomovců bylo hodně, jako kuřáků , tak je jako začnem tolerovat?
Prostě ten kouř zamořuje vzduch , take není jedinej důvod, proč tomu ustupovat .
Obtěujícího oralu taky netoleruje, proč smrdícího kuřáka zrovna jo ?
Tobě dokonce vadí postiený dítě, co řve v busu , přitom to dítě za to nemůe, zatímco kuřák to můe vůlí ovlivnit .
Upravil(a) algebrana (5. 7. 2013 20:56)
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
souhlasím
Kdy budu vlastnit třeba hospodu a budou mi tam chodit chlapi na pivo a cigáro, a najednou se zakáe v hospodě kouřit, tak mě budou omezovat v mém podnikání. Servírka tam nemusí dělat, můe jít dělat do Alberta ke kase, pokud jí náhodou bude kouření vadit. A kdy to nějakému pivaři bude vadit také,, tak si holt musí najít nekuřáckou hospodu.Ale proč toleranci ? To je jakobys po mně chtěla abych tolerovala oralu, kterej mě obtěuje v restauraci hlukem a hrozí, e mě pozvrací. ...To je stejný, nebo smradlavýho zpocenýho člověka v metru .
Nebo bezdomovce , kterej v tramvaji počurá sedačku . Kdyby těch bezdomovců bylo hodně, jako kuřáků , tak je jako začnem tolerovat?
Prostě ten kouř zamořuje vzduch , take není jedinej důvod, proč tomu ustupovat .
Obtěujícího oralu taky netoleruje, proč smrdícího kuřáka zrovna jo ?
Pohybuji se v jiných kruzích, take nemusím tolerovat oralého .. bezdomovce nepotkávám a oralé také ne.
A co udělá s tím smraďochem v metru ??? To bys odpoledne musela vyhodit hodně lidí.
Je zajímavé, e hlučný orala ti vadí a hlučný spratek v tramvaji ne..
Není tady
ne jsem dopsala.. tak jsi příspěvek upravila, ale měli jsme stejné mylenky.. jen opačný pohled..
Tobě dokonce vadí postiený dítě, co řve v busu , přitom to dítě za to nemůe, zatímco kuřák to můe vůlí ovlivnit
U postieného dítěte to zas můe ovlivnit jeho opatrovatel. Ani jeden v metru být nemusí.
Není tady
Frigo napsal(a):
ne jsem dopsala.. tak jsi příspěvek upravila, ale měli jsme stejné mylenky.. jen opačný pohled..
Tobě dokonce vadí postiený dítě, co řve v busu , přitom to dítě za to nemůe, zatímco kuřák to můe vůlí ovlivnit
U postieného dítěte to zas můe ovlivnit jeho opatrovatel. Ani jeden v metru být nemusí.
A kde je tolerance Frigo, po který ty volá ?
Proč teda ty kuřáci lezou do restaurací a obtěují kouřem? Jenom proto, e je jich víc , tak na to maj právo?
I kdyby jich byla přesila, pořád je to nezdravý a nám nekuřákům to kodí ........
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
U postieného dítěte to zas můe ovlivnit jeho opatrovatel. Ani jeden v metru být nemusí.A kde je tolerance Frigo, po který ty volá ?
Proč teda ty kuřáci lezou do restaurací a obtěují kouřem? Jenom proto, e je jich víc , tak na to maj právo?
I kdyby jich byla přesila, pořád je to nezdravý a nám nekuřákům to kodí ........
kdo tě nutí chodit někam, kde ti někdo nebo něco vadí ?
pořád je to nezdravý a nám nekuřákům to kodí A kdy je vyene z uzavřených prostor, tak budou na ulici a tam to nekodí ? Nekodí výfuky aut ?
Mohli bychom odevzdat občanky a vrátit se na stromy. Ale ono i to sezení u ohně je kodlivé, oheň také čmoudí.
Upravil(a) Frigo (5. 7. 2013 21:44)
Není tady
algebrana napsal(a):
Frigo napsal(a):
U postieného dítěte to zas můe ovlivnit jeho opatrovatel. Ani jeden v metru být nemusí.A kde je tolerance Frigo, po který ty volá ?
tak kdy bude nekuřácká , tak tam jistě nepolezou a je na majiteli hospody, aby si tohle rozhodl
Není tady
Frigo napsal(a):
No tak tohleto snad nemůe ani myslet váně, navíc kdy se jedná o místnost kam se chodí svačit. Nevim proč by si měla něco Holga srovnávat obráceně, tady je to jednoznačný - prostě kuřáci kodí. Kouření není nemoc a neni to ani nic co by kuřák potřeboval k ivotu. Je to hnus, zlozvyk a puch co obteuje. A někdo vymyslí něco co bude moct dret v pysku a nekodit tim okolí pak si to na ten pysk klidně nalep a měj to tam furt, bude tim otravovat a kodit jen sama sobě, ale do tý doby s tim neotravuj lidi co o ty tvý smrady nestojí nebo hůř - mají kvůli tomu zdravotní problémy.
Jinak jetě víc nesnáim takový ty maminy co v jedný ruce dreji kočárek a v druhý váro. Tak za to bych dávala pěkný pokuty v lepim případě
Upravil(a) Mendy (6. 7. 2013 7:38)
Není tady
Mendy, někdy otravuje víc něčí blbost, ne kouření !!!
Není tady
Mendy napsal(a):
A někdo vymyslí něco co bude moct dret v pysku a nekodit tim okolí pak si to na ten pysk klidně nalep a měj to tam furt,
Co to plantá? Vdy je to u vymylený a Frigo to i píe U kamarádek - nekuřaček taky pouívám elektrickou, je to lepí, ne v zimě chodit před dveře
Není tady
Já kdy potkám staré kouřící eny, (v mém věku a starí), první mě napadne - taková stará a jetě nemá rozum.
Lupino, ty taky kouří? Do tebe bych to fakt neřekla.
Není tady
Kouřím, Majko, mám k tomu ovem přístup asi jako Frigo: zbytečně tím nikoho otravovat nebudu............e bys to do mně neřekla - njn Já zase jsem úplně natvrdlá na jakoukoliv účtařinu. Velijakých nás pámboko má.
Nicméně, pokud jsou kuřáci natolik sebe ukáznění a sebereflexní, e si vymyslejí pro okolí zcela nekodnou variantu a i ta se jim chce zakazovat - tak to povauju za krajně pobuřující.
Není tady
Frigo napsal(a):
Mendy, někdy otravuje víc něčí blbost, ne kouření !!!
Tak tak, a zdravotně nezávadnou a okolí neotravující variantu jetě nikdo nevymyslel
Není tady
Eva. napsal(a):
Já kdy potkám staré kouřící eny, (v mém věku a starí), první mě napadne - taková stará a jetě nemá rozum.
Lupino, ty taky kouří? Do tebe bych to fakt neřekla.
Majko, ty se počítá mezi staré eny ?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mendy napsal(a):
A někdo vymyslí něco co bude moct dret v pysku a nekodit tim okolí pak si to na ten pysk klidně nalep a měj to tam furt,
Co to plantá? Vdy je to u vymylený a Frigo to i píe U kamarádek - nekuřaček taky pouívám elektrickou, je to lepí, ne v zimě chodit před dveře
jo, za dveře, na chodbu a smrdět po celém domě.. hnus.
Ale já jsem takový kuřák nekuřák, take vydrím i pár hodin bez. Ne bych otravovala neznámým lidem vzduch, tak to i vydrím. Jen kdy se popíjí, tak to fakt nevydrím. Ale teď u 7 měsíců nezamořuji vůbec nic. A kdy jsem v kanclu sama, tak je tam krásně vidět a nejdu domů smradlavá jak popelník.
Není tady