Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#426 12. 7. 2013 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kuřák vs nekuřák

tak proč se pořád tak snažíš ? když jsi až na druhý koleji, nemᚠse hádat, prosit, vysvětlovat, ale na druhou kolej ho šoupnout taky. nebo zmiznout rovnou, co z takovýho vztahu roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#427 12. 7. 2013 16:42

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Kdybych ja se mesic neoholila a nenakoupila, neuvarila, to by byl tanec!
Už jsi to zkusila? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Možná by to pomohlo... ale řekla bych, že ty "radši ne", viď?

Nepomohlo. On vubec nechape co a proc mi vadi. Pritom je to chytrej chlap.

Není tady

#428 12. 7. 2013 16:43

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zvědavko a nechce on se náhodou vrátit ke své ex, ale nechce být ten špatný a doufá, že ho vyrazíš ty a on bude vlastně za chudáčka vykopnutého ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#429 12. 7. 2013 16:44

Zvedavka
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

tak proč se pořád tak snažíš ? když jsi až na druhý koleji, nemᚠse hádat, prosit, vysvětlovat, ale na druhou kolej ho šoupnout taky. nebo zmiznout rovnou, co z takovýho vztahu roll

Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat.

Není tady

#430 12. 7. 2013 16:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Zvedavka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat.

ty jsi na první koleji ? já bych řekla, že je tam bejvalka, když je ji pořád k dispozici a dává ji přednost před tebou. kdybys byla na první ty, bylo by to naopak, ne ? vždy je to nejdřív ona, pak ty.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#431 12. 7. 2013 16:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat...
nemá chu na kus žvance, na cigáro, nebo chce trávit čas podle svýho...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#432 12. 7. 2013 18:15

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat...
nemá chu na kus žvance, na cigáro, nebo chce trávit čas podle svýho...

Ted jsem se fakt uprimne zasmala big_smile jo asi tak nejak. Je me zrejme moc. Moc pece, moc pritomnosti, moc zajmu, moc moc moc....navic chci obcas sex, vymenit zarovku nebo odvezt. Byvalky je malo a vlastne krom penez nic neceka big_smile je zajimavejsi, nedostupnejsi......takze chapu. Navic ona s nim ma deti, tedy nejvic. Vlastne nechapu proc me tak moc chtel k sobe nastehovat a vzit si

Není tady

#433 12. 7. 2013 18:17

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Neublížila mu nějak ex a on jí chtěl něco dokázat a tak si tě nastěhoval a vzal ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#434 12. 7. 2013 18:32

Zvedavka
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ty jsi na první koleji ? já bych řekla, že je tam bejvalka, když je ji pořád k dispozici a dává ji přednost před tebou. kdybys byla na první ty, bylo by to naopak, ne ? vždy je to nejdřív ona, pak ty.

Tvrdi, ze vse dela kvuli detem. Ale tem je preci fuk jestli jedou z ketiste v taxiku nebo jinem aute. Jedno to ale neni byvalce a manzelovi. Asi

Není tady

#435 12. 7. 2013 18:36

Zvedavka
♥♥♥----

Frigo napsal(a):

Neublížila mu nějak ex a on jí chtěl něco dokázat a tak si tě nastěhoval a vzal ?

Pry jim to neklapalo, odesel od ni a nasel si jinou. Ona podla zadost o rozvod a dost osklive to probihalo. Oskubala ho co to slo a dlouho spolu byli na noze. Ublizil spis on ji. Ona s nim byla troska a po rozvodu rozkvetla. Ale chlapa nema. Kdyby mela, hodne by se vyresilo. Vzdycky se mi strasne zhnusi kdyz mi rekne, ze jede k ni (protoze je nemocna, nema, potrebuje, on chce)..... Dost se kvuli tomu hadame, uz se snazim nedavat najevo, ze me to stve.

Není tady

#436 12. 7. 2013 18:44

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Zvedavka napsal(a):

Frigo napsal(a):

Pry jim to neklapalo, odesel od ni a nasel si jinou. Ona podla zadost o rozvod a dost osklive to probihalo. Oskubala ho co to slo a dlouho spolu byli na noze. Ublizil spis on ji. Ona s nim byla troska a po rozvodu rozkvetla. Ale chlapa nema. Kdyby mela, hodne by se vyresilo. Vzdycky se mi strasne zhnusi kdyz mi rekne, ze jede k ni (protoze je nemocna, nema, potrebuje, on chce)..... Dost se kvuli tomu hadame, uz se snazim nedavat najevo, ze me to stve.

To by mne taky stvalo .Clovek ma pak pocit ,ze tu bejvalku uprednostnuje . Ale treba je to jenom pocit ,treba to dela kvuli detem .Ja jsem a mym exmantelem zila v dome a ve vedlejsim dome zila jeho expritelkyne .Byla nasi sousedkou .Dobrotu to nedelalo .Mely jsme dost casto kvuli tomu hadky ,da se rici nekolik let .Promluv si s manzelem a rekni co citis a co Ti na tom vadi ,na rovinu

Není tady

#437 12. 7. 2013 18:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tvrdi, ze vse dela kvuli detem.
Může mít pravdu... nakonec to byl on, kdo "odesel od ni a nasel si jinou"... navíc to "osklive probihalo" - třeba je tam nějakej (i nahlas nepřiznanej) pocit viny, že to byl on, kdo odešel - od dětí a nakonec i od manželky. Tak to řeší takhle. Ale to je zas jen úvaha, kdo ví, co nosí v hlavě.

Není tady

#438 12. 7. 2013 21:04

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Tvrdi, ze vse dela kvuli detem.
Může mít pravdu... nakonec to byl on, kdo "odesel od ni a nasel si jinou"... navíc to "osklive probihalo" - třeba je tam nějakej (i nahlas nepřiznanej) pocit viny, že to byl on, kdo odešel - od dětí a nakonec i od manželky. Tak to řeší takhle. Ale to je zas jen úvaha, kdo ví, co nosí v hlavě.

To mi rika kamoska co ho zna dele nez ja taky. Ja si myslim, ze tim jak nam to moc neklape ho to tahne k ni. A neklape nam to proto, ze je ji stale za zadkem. Blbakov hmm

Není tady

#439 13. 7. 2013 11:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ja si myslim, ze tim jak nam to moc neklape ho to tahne k ni. A neklape nam to proto, ze je ji stale za zadkem.
Zkus změnit "taktiku"... namísto "Moc pece, moc pritomnosti, moc zajmu, moc moc moc....navic chci obcas sex, vymenit zarovku nebo odvezt." použij "málo, málo, málo"...  a uvidíš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#440 13. 7. 2013 12:08

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Netvrdim, ze to je tento pripad, ale nekdy lide spolu nedokazou zit, i kdyz se pritahuji a maji se radi. Rozvodem i osklivym a rozstehovanim se treci plochy odstrani a zbytek zustava. Jako "spratelene garsonky" muzou dobre fungovat. A kdyz spolu maji deti, ktere maji oba radi... Bohuzel, neprilis dobra situace pro pripadneho dalsiho partnera. neutral

Není tady

#441 18. 9. 2014 16:13

petrabila
♥------

Kouřím, ale snažím se tím moc neobtěžovat okolísmile Tzn. kouřím jenom venku ... abych si zapálila přímo v hospodě, to už musí být třetí cenovásmile Přítel to ale stejně nesnáší dumbom smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí