6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak proč se pořád tak snaí ? kdy jsi a na druhý koleji, nemá se hádat, prosit, vysvětlovat, ale na druhou kolej ho oupnout taky. nebo zmiznout rovnou, co z takovýho vztahu
Není tady
helena napsal(a):
Kdybych ja se mesic neoholila a nenakoupila, neuvarila, to by byl tanec!
U jsi to zkusila? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Moná by to pomohlo... ale řekla bych, e ty "radi ne", viď?
Nepomohlo. On vubec nechape co a proc mi vadi. Pritom je to chytrej chlap.
Není tady
Zvědavko a nechce on se náhodou vrátit ke své ex, ale nechce být ten patný a doufá, e ho vyrazí ty a on bude vlastně za chudáčka vykopnutého ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak proč se pořád tak snaí ? kdy jsi a na druhý koleji, nemá se hádat, prosit, vysvětlovat, ale na druhou kolej ho oupnout taky. nebo zmiznout rovnou, co z takovýho vztahu
Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat.
ty jsi na první koleji ? já bych řekla, e je tam bejvalka, kdy je ji pořád k dispozici a dává ji přednost před tebou. kdybys byla na první ty, bylo by to naopak, ne ? vdy je to nejdřív ona, pak ty.
Není tady
Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat...
nemá chu na kus vance, na cigáro, nebo chce trávit čas podle svýho...
Není tady
helena napsal(a):
Ja jsem na prvni koleji! Do momentu, nez ho potrebuje byvalka nebo on nezacne mit potrebu ji pomahat...
nemá chu na kus vance, na cigáro, nebo chce trávit čas podle svýho...
Ted jsem se fakt uprimne zasmala jo asi tak nejak. Je me zrejme moc. Moc pece, moc pritomnosti, moc zajmu, moc moc moc....navic chci obcas sex, vymenit zarovku nebo odvezt. Byvalky je malo a vlastne krom penez nic neceka je zajimavejsi, nedostupnejsi......takze chapu. Navic ona s nim ma deti, tedy nejvic. Vlastne nechapu proc me tak moc chtel k sobe nastehovat a vzit si
Není tady
Neublíila mu nějak ex a on jí chtěl něco dokázat a tak si tě nastěhoval a vzal ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty jsi na první koleji ? já bych řekla, e je tam bejvalka, kdy je ji pořád k dispozici a dává ji přednost před tebou. kdybys byla na první ty, bylo by to naopak, ne ? vdy je to nejdřív ona, pak ty.
Tvrdi, ze vse dela kvuli detem. Ale tem je preci fuk jestli jedou z ketiste v taxiku nebo jinem aute. Jedno to ale neni byvalce a manzelovi. Asi
Není tady
Frigo napsal(a):
Neublíila mu nějak ex a on jí chtěl něco dokázat a tak si tě nastěhoval a vzal ?
Pry jim to neklapalo, odesel od ni a nasel si jinou. Ona podla zadost o rozvod a dost osklive to probihalo. Oskubala ho co to slo a dlouho spolu byli na noze. Ublizil spis on ji. Ona s nim byla troska a po rozvodu rozkvetla. Ale chlapa nema. Kdyby mela, hodne by se vyresilo. Vzdycky se mi strasne zhnusi kdyz mi rekne, ze jede k ni (protoze je nemocna, nema, potrebuje, on chce)..... Dost se kvuli tomu hadame, uz se snazim nedavat najevo, ze me to stve.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Pry jim to neklapalo, odesel od ni a nasel si jinou. Ona podla zadost o rozvod a dost osklive to probihalo. Oskubala ho co to slo a dlouho spolu byli na noze. Ublizil spis on ji. Ona s nim byla troska a po rozvodu rozkvetla. Ale chlapa nema. Kdyby mela, hodne by se vyresilo. Vzdycky se mi strasne zhnusi kdyz mi rekne, ze jede k ni (protoze je nemocna, nema, potrebuje, on chce)..... Dost se kvuli tomu hadame, uz se snazim nedavat najevo, ze me to stve.
To by mne taky stvalo .Clovek ma pak pocit ,ze tu bejvalku uprednostnuje . Ale treba je to jenom pocit ,treba to dela kvuli detem .Ja jsem a mym exmantelem zila v dome a ve vedlejsim dome zila jeho expritelkyne .Byla nasi sousedkou .Dobrotu to nedelalo .Mely jsme dost casto kvuli tomu hadky ,da se rici nekolik let .Promluv si s manzelem a rekni co citis a co Ti na tom vadi ,na rovinu
Není tady
Tvrdi, ze vse dela kvuli detem.
Můe mít pravdu... nakonec to byl on, kdo "odesel od ni a nasel si jinou"... navíc to "osklive probihalo" - třeba je tam nějakej (i nahlas nepřiznanej) pocit viny, e to byl on, kdo odeel - od dětí a nakonec i od manelky. Tak to řeí takhle. Ale to je zas jen úvaha, kdo ví, co nosí v hlavě.
Není tady
helena napsal(a):
Tvrdi, ze vse dela kvuli detem.
Můe mít pravdu... nakonec to byl on, kdo "odesel od ni a nasel si jinou"... navíc to "osklive probihalo" - třeba je tam nějakej (i nahlas nepřiznanej) pocit viny, e to byl on, kdo odeel - od dětí a nakonec i od manelky. Tak to řeí takhle. Ale to je zas jen úvaha, kdo ví, co nosí v hlavě.
To mi rika kamoska co ho zna dele nez ja taky. Ja si myslim, ze tim jak nam to moc neklape ho to tahne k ni. A neklape nam to proto, ze je ji stale za zadkem. Blbakov
Není tady
Ja si myslim, ze tim jak nam to moc neklape ho to tahne k ni. A neklape nam to proto, ze je ji stale za zadkem.
Zkus změnit "taktiku"... namísto "Moc pece, moc pritomnosti, moc zajmu, moc moc moc....navic chci obcas sex, vymenit zarovku nebo odvezt." pouij "málo, málo, málo"... a uvidí...
Není tady
Netvrdim, ze to je tento pripad, ale nekdy lide spolu nedokazou zit, i kdyz se pritahuji a maji se radi. Rozvodem i osklivym a rozstehovanim se treci plochy odstrani a zbytek zustava. Jako "spratelene garsonky" muzou dobre fungovat. A kdyz spolu maji deti, ktere maji oba radi... Bohuzel, neprilis dobra situace pro pripadneho dalsiho partnera.
Není tady
Kouřím, ale snaím se tím moc neobtěovat okolí Tzn. kouřím jenom venku ... abych si zapálila přímo v hospodě, to u musí být třetí cenová Přítel to ale stejně nesnáí
Není tady