Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 5. 2013 21:01

Zvedavka
♥♥♥----

Kuřák vs nekuřák

Před čtyřmi měsíci jsem přestala kouřit ze dne na den, po dvou týdnech se přidal i manžel, nicméně nevydržel a z jedné občasné cigarety se pomalu vrací ke krabičce denně. Pro mě se ale kouření a vše s tím spojené stalo peklem. Z toho smradu se mi zvedá žaludek, vyhýbám se zakouřeným prostorům a samozřejmě mi není přijemné, že je manžel celý neustále cítit kouřem. Snažím se motivovat, vysvětlovat, ovšem přiznám se, že někdy i vyletím, když kouří jednu za druhou třeba těsně před spaním, kdy je jasné, že kouři v posteli neuteču. Myslím, že sebe zvládnu a už nezačnu, opravdu se mi kouření hodně zprotivilo, ale také potřebuji radu jak zvládat kouření partnera. Dobře vím jak je těžké přestat a překvapilo mě, jak moc mi kouř začal vadit. Doma se nekouří, jen na terase, přesto je to cítit všude sad

Není tady

#2 13. 5. 2013 22:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kuřák vs nekuřák

Zkus mu koupit elektronickou a k tomu "vodičku" s větší dávkou nikotinu. Nesmrdí to a při troše dobré vůle to jde vydržet.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#3 22. 5. 2013 13:06

Zvedavka
♥♥♥----

Nabidla jsem manzelovi, ze objednam biorezonanci. Souhlasil. Vcera jsme tam jeli a protoze jsme trochu bloudili, tak se nastval, otocil auto s tim ze se mi na to vy...e. Takze to nakonec otocil proti me sad huli jednu za druhou, smrdi od hlavy k pate a jen o tom keca, ze chce prestat sad

Není tady

#4 22. 5. 2013 13:22

zwiki
♥♥♥----
Místo: Havířov

Přítelkyně přestala kouřit za zdravotních důvodů.
Já přestal kouřit ze solidarity,aby ji to třeba nebylo líto :-)
Je to již měsíc a je to znát,když čistím čističku vzduchu IONIC CARE.Na filtru žádný černý dehet,ale jen prach.
Na cigaretu chuť ani nemám a to je to hlavní.

Není tady

#5 22. 5. 2013 13:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

zwiki, ty jsi muž? Můžeš si dát k nicku modrého panáčka, prosím? Až do teď jsem si myslela, že jsi žena. va

Upravil(a) Eva. (22. 5. 2013 13:55)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#6 22. 5. 2013 15:23

Zvedavka
♥♥♥----

zwiki napsal(a):

Je to již měsíc a je to znát,když čistím čističku vzduchu IONIC CARE.Na filtru žádný černý dehet,ale jen prach.

Ja mam chut i po 4,5 mesici sad a manzel uz je zase na krabicce denne, strasne smrdi. Super ze jste s tim sekli oba, je to vetsi motivace. Pritelkyne mela cevni problemy? Ja s tim sekla kvuli opakovanym tezkym zanetum dutin. Co nekourim jsem bez problemu smile

Není tady

#7 22. 5. 2013 19:49

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Zvedavka napsal(a):

Nabidla jsem manzelovi, ze objednam biorezonanci. Souhlasil. Vcera jsme tam jeli a protoze jsme trochu bloudili, tak se nastval, otocil auto s tim ze se mi na to vy...e. Takze to nakonec otocil proti me sad huli jednu za druhou, smrdi od hlavy k pate a jen o tom keca, ze chce prestat sad

Zvedavko, třeba by rád, ale zatím to nedokáže. Pro každého je to jinak lehké/těžké přestat. Já byla silný kuřák a přestala jsem ze dne na den a úplně snadno a bez sebemenšího problému. Ale mám kolem sebe spousty kuřáků, kteří se snaží, ale stále se jim nedaří. Můj přítel přestal až 2 roky po mně. A rozumím, že ti kouř smrdí, dokuď člověk kouří, tak je mu to jedno a vlastně se ani necítí. A když jsem přestala, tak jsem si říkala, že to je hrozný jak jsem jako kuřák musela smrdět, když teď cítím jiné.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#8 22. 5. 2013 19:59

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Až bude doopravdy chtít přestane ze dne na den

Není tady

#9 22. 5. 2013 22:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Až bude doopravdy chtít přestane ze dne na den

To si taky myslím. Skončila jsem tak já, i když o to by nešlo, kouřila jsme jen krabičku týdně. Ale skončil tak i můj tatínek, který kouříval svého času i 40 denně.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#10 5. 7. 2013 11:54

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Je to těžké, když jste spolu začali žít jako dva kuřáci - těžko někoho nutit k tomu, aby změnil své zvyky podle druhého, který si něco umanul, pokud on sám nechce. Myslím, že ohleduplnost na obou stranách je na místě - ovšem on ohleduplný je - doma nekouří, což je v pořádku - jen na terace, píšeš. Potom je věc dohody, jestli neudělat oddělené ložnice, abys z něho v noci ty výpary necítila, ale těžko mu vnucovat tvůj nový styl - tím ho jedině otrávíš a odeženeš od sebe.

Není tady

#11 5. 7. 2013 12:10

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Nechat ho az se na to bude citit sam at prestane ,nema cenu natlacez.Ja jsem zila 7 let s kurakem ,kouril vsude a vadilo mi to casem hrozne moc.Kuraci jsou bezohledni nebot jejich zavislost je jejich bicem

Není tady

#12 5. 7. 2013 12:33

Holga
♥♥♥----

Zvedavka napsal(a):

zwiki napsal(a):

Ja mam chut i po 4,5 mesici sad a manzel uz je zase na krabicce denne, strasne smrdi. Super ze jste s tim sekli oba, je to vetsi motivace. Pritelkyne mela cevni problemy? Ja s tim sekla kvuli opakovanym tezkym zanetum dutin. Co nekourim jsem bez problemu smile

Já mám kolikrát chuť i po 10 letech co nekouřím. Někdy mám nutkání koupit si krabičku a zapálit si. Někdy se mi o tom dokonce ve spánku zdá, že kouřím.

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#13 5. 7. 2013 12:36

Holga
♥♥♥----

mikuelini napsal(a):

Nechat ho az se na to bude citit sam at prestane ,nema cenu natlacez.Ja jsem zila 7 let s kurakem ,kouril vsude a vadilo mi to casem hrozne moc.Kuraci jsou bezohledni nebot jejich zavislost je jejich bicem

Ano, jsou bezohlední. Vím to podle sebe, když jsem kouřila, taky jsem na nikoho ohledy nebrala a kolikrát ještě kouř schválně foukala na kolegyni nekuřačku dumbom

Není tady

#14 5. 7. 2013 13:33

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Jenže tenhle chodí kouřit ven, jak jsem se dočetla - na tom nic bezohledného nevidím - spíš vidím, že i tak je špatný, protože nedělá, co jeho žena pro oba naplánovala

Není tady

#15 5. 7. 2013 13:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Ano, jsou bezohlední. Vím to podle sebe, když jsem kouřila, taky jsem na nikoho ohledy nebrala a kolikrát ještě kouř schválně foukala na kolegyni nekuřačku dumbom

podle sebe soudím tebe.. vissla   pěkná hloupost

Není tady

#16 5. 7. 2013 13:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Háňa* napsal(a):

Je to těžké, když jste spolu začali žít jako dva kuřáci - těžko někoho nutit k tomu, aby změnil své zvyky podle druhého, který si něco umanul, pokud on sám nechce. Myslím, že ohleduplnost na obou stranách je na místě - ovšem on ohleduplný je - doma nekouří, což je v pořádku - jen na terace, píšeš. Potom je věc dohody, jestli neudělat oddělené ložnice, abys z něho v noci ty výpary necítila, ale těžko mu vnucovat tvůj nový styl - tím ho jedině otrávíš a odeženeš od sebe.

tummenupp

Není tady

#17 5. 7. 2013 15:10

Holga
♥♥♥----

Frigo napsal(a):

Holga napsal(a):

mikuelini napsal(a):

To není hloupost. To je holý fakt. Vidim to v např. u nás v práci. Já musím odejít z denní místnosti abych měla klid od kouře, ne oni.

Není tady

#18 5. 7. 2013 15:13

Holga
♥♥♥----

V práci je nás na směně jedenáct a z toho jen dva nekuřáci. Co se naposloucháme nadávek, že když se nám to nelíbí ať jdeme jinam atd.

Není tady

#19 5. 7. 2013 15:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

Frigo napsal(a):

Holga napsal(a):

To není hloupost. To je holý fakt. Vidim to v např. u nás v práci. Já musím odejít z denní místnosti abych měla klid od kouře, ne oni.

Co to je denni mistnost ? U nas mame kurarnu , ktera je urcena pro kuraky neutral

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#20 5. 7. 2013 15:16

Holga
♥♥♥----

Grainne napsal(a):

Holga napsal(a):

Frigo napsal(a):

Co to je denni mistnost ? U nas mame kurarnu , ktera je urcena pro kuraky neutral

Je to název místnost kam chodíme svačit, vařit si kafe a kouřit.

Není tady

#21 5. 7. 2013 15:20

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

Grainne napsal(a):

Holga napsal(a):

Je to název místnost kam chodíme svačit, vařit si kafe a kouřit.

aha, tak to my mame opravdu mistnost pro kuraky a tam nekuraci nechodi , az na vyjimky

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#22 5. 7. 2013 15:50

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Holga napsal(a):

To není hloupost. To je holý fakt..

Pěkně přeháníš tongue A zedníci jsou blbí a Maďaři můžou za to, že jsou MAďaři lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#23 5. 7. 2013 16:28

Holga
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Holga napsal(a):

Pěkně přeháníš tongue A zedníci jsou blbí a Maďaři můžou za to, že jsou MAďaři lol

S tím rozdílem, že kuřák si za svůj zlozvyk může sám.

Není tady

#24 5. 7. 2013 16:40

Mendy
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

Holga napsal(a):

Co to má společnýho s tim když někdo kouří a otravuje s tim okolí? Ty snad kouříš a nemůžeš za to?

Není tady

#25 5. 7. 2013 18:02

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Holgo, tak v tomto případě se holt podřizuje menšina většina. Chodit 9 kuřáků pryč a zůstat v místnosti 2 nekuřačky, tak by to nebyla bezohlednost ? tillfreds  Holt tohle si srovnej obráceně.. 
Ale já, když budu společně s nekuřáky, tak bych si zapálila pouze tehdy, když by mi řekl, že mu to nevadí. Když budu v hospodě a někdo tam bude jíst, tak si nezapálím, stejně tak ve výtahu.. protože tam to vadí i mně, když vlezu po kuřákovi.
Jooo, když jsem chtěla naštvat ex, tak jsem si zapalovala v bytě a to  docela hodně.
Teď, s elektronickou cigaretou si můžu bafnout i u kamarádky, která nekouří a manžela honí na balkon.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí