Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 5. 2013 20:55

Holga
♥♥♥----

Akné

Připadám si jako puberačka. Začalo se mi dělat na hrudi akné. Nemůžu kvůli tomu nosit ani tričko s menším výstřihem. Nikde jinde se mi nevzhledné pupínky nedělají, jen tam. Ani jsem s tím nikdy neměla problém, snad v pubertě, ale ani tenkrát moc ne. No a teď nevim co s tim? Čím se to dá zastavit, popř. rychleji zhojit?

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#2 28. 8. 2013 13:46

úča Pája
♥------

Re: Akné

Můžeš zkusit ošetřující gel se stříbrem a konopím. Pomůže.

Není tady

#3 5. 10. 2013 19:23

Ecinazuz
♥♥-----

ahoj, já ( tedy můj pubertální syn wink) máme zkušenost s tímhle krémíkem. Vyčistí a desinfikuje zanícená místa.

Není tady

#4 5. 10. 2013 19:30

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Nefunguje nic.Od doby co jsem videla nasi kozni lekarku se svou dcerou ktera mela plnou tvar akne je mi jasne,ze na akne nic neni.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 29. 11. 2013 12:41

Darek
♥♥-----

Akne, kůže celkově, je obrat těla zevnitř. Takže když se dělají boláky, uhry či cokoliv jiného, není v pořádku krev. Vždy je za tím bakterie, vir, nějaká infekce, zánět, která by se měla došetřit laboratorně. Pokud někdo léčí kůži zvenku, neřeší příčinu, ale jen následek. A problém se stále opakuje.
Jak píšeš eremusska, jde o  velmi špatnou doktorku, když neumí ani své dítě vyléčit! Dnes se již léčit dá. Mám doje, že celkově je lid nemocný.

Není tady

#6 29. 11. 2013 15:43

Suzie
♥♥♥♥---

Kdysi, před dlouhými časy, když jsem měla akné, tak byl pudr Aknepur - zasypala jsem večer postižená místa a za dva dny ty hnusy seschly a bylo po problému. Nevím, jestli se ještě vyrábí, ale synovi jsem ho kupovala ještě před deseti lety. Fungoval. A taky zinková mast, která se dodnes dá koupit v lékárně.

Není tady

#7 2. 12. 2013 9:37

Darek
♥♥-----

Jasně, může něco pomoct, ale pořád neřešíte příčinu, léčíte až následek. Pokud je v těle problém a ten je, když se tlačí přes kůži ven, tělo je úžasně chytré, problém se vyvalí pak někde jinde a třeba ve větší míře. Je to záležitost hormonů a infekcí, to je třeba zjistit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí