|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Připadám si jako puberťačka. Začalo se mi dělat na hrudi akné. Nemůžu kvůli tomu nosit ani tričko s menším výstřihem. Nikde jinde se mi nevzhledné pupínky nedělají, jen tam. Ani jsem s tím nikdy neměla problém, snad v pubertě, ale ani tenkrát moc ne. No a teď nevim co s tim? Čím se to dá zastavit, popř. rychleji zhojit?
Není tady
Můžeš zkusit ošetřující gel se stříbrem a konopím. Pomůže.
Není tady
ahoj, já ( tedy můj pubertální syn
) máme zkušenost s tímhle krémíkem. Vyčistí a desinfikuje zanícená místa.
Není tady
Nefunguje nic.Od doby co jsem videla nasi kozni lekarku se svou dcerou ktera mela plnou tvar akne je mi jasne,ze na akne nic neni.
Není tady
Akne, kůže celkově, je obrat těla zevnitř. Takže když se dělají boláky, uhry či cokoliv jiného, není v pořádku krev. Vždy je za tím bakterie, vir, nějaká infekce, zánět, která by se měla došetřit laboratorně. Pokud někdo léčí kůži zvenku, neřeší příčinu, ale jen následek. A problém se stále opakuje.
Jak píšeš eremusska, jde o velmi špatnou doktorku, když neumí ani své dítě vyléčit! Dnes se již léčit dá. Mám doje, že celkově je lid nemocný.
Není tady
Kdysi, před dlouhými časy, když jsem měla akné, tak byl pudr Aknepur - zasypala jsem večer postižená místa a za dva dny ty hnusy seschly a bylo po problému. Nevím, jestli se ještě vyrábí, ale synovi jsem ho kupovala ještě před deseti lety. Fungoval. A taky zinková mast, která se dodnes dá koupit v lékárně.
Není tady
Jasně, může něco pomoct, ale pořád neřešíte příčinu, léčíte až následek. Pokud je v těle problém a ten je, když se tlačí přes kůži ven, tělo je úžasně chytré, problém se vyvalí pak někde jinde a třeba ve větší míře. Je to záležitost hormonů a infekcí, to je třeba zjistit.
Není tady