6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Připadám si jako puberačka. Začalo se mi dělat na hrudi akné. Nemůu kvůli tomu nosit ani tričko s mením výstřihem. Nikde jinde se mi nevzhledné pupínky nedělají, jen tam. Ani jsem s tím nikdy neměla problém, snad v pubertě, ale ani tenkrát moc ne. No a teď nevim co s tim? Čím se to dá zastavit, popř. rychleji zhojit?
Není tady
Můe zkusit oetřující gel se stříbrem a konopím. Pomůe.
Není tady
ahoj, já ( tedy můj pubertální syn ) máme zkuenost s tímhle krémíkem. Vyčistí a desinfikuje zanícená místa.
Není tady
Nefunguje nic.Od doby co jsem videla nasi kozni lekarku se svou dcerou ktera mela plnou tvar akne je mi jasne,ze na akne nic neni.
Není tady
Akne, kůe celkově, je obrat těla zevnitř. Take kdy se dělají boláky, uhry či cokoliv jiného, není v pořádku krev. Vdy je za tím bakterie, vir, nějaká infekce, zánět, která by se měla doetřit laboratorně. Pokud někdo léčí kůi zvenku, neřeí příčinu, ale jen následek. A problém se stále opakuje.
Jak píe eremusska, jde o velmi patnou doktorku, kdy neumí ani své dítě vyléčit! Dnes se ji léčit dá. Mám doje, e celkově je lid nemocný.
Není tady
Kdysi, před dlouhými časy, kdy jsem měla akné, tak byl pudr Aknepur - zasypala jsem večer postiená místa a za dva dny ty hnusy seschly a bylo po problému. Nevím, jestli se jetě vyrábí, ale synovi jsem ho kupovala jetě před deseti lety. Fungoval. A taky zinková mast, která se dodnes dá koupit v lékárně.
Není tady
Jasně, můe něco pomoct, ale pořád neřeíte příčinu, léčíte a následek. Pokud je v těle problém a ten je, kdy se tlačí přes kůi ven, tělo je úasně chytré, problém se vyvalí pak někde jinde a třeba ve větí míře. Je to záleitost hormonů a infekcí, to je třeba zjistit.
Není tady