18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím manel je kuřák ne nijak velkej ale tak 4 cigárka si za den dá.Nedovolím mu kouřit doma, vadí mi ten smrad, take se vdycky odlifruje na dvůr.Bude mít v červnu narozky a mě napadlo, e bych mu koupila el.cigaretu-tu by mohl v klídku kouřit i doma, prý to nesmrdí..já nevím.Tak bych potřebovala poradit, jak a podle čeho vybrat niko z mých blízkých ji nemá,díky
Není tady
Nesmrdí - ani doma, ani jinde. Ale jestli ti poradím s výběrem, to nevím - já jsem si ji vybrala tak, e se mi líbila poněvad má na sobě vygravírovaný kytky. Take byla draí...kamarádka ji koupila normálně v trafice a taky dobrý; dneska u je to asi jedno. Jen mu moná kup dvě (já mám taky) protoe kdy musí do nabíječky, tak to docela trvá a neměl by co kouřit. I dky mně ukazovali i takový, který měly nabíjení přes USBčko tak, e se daly kouřit i s tou zapnutou nabíječkou.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Nesmrdí - ani doma, ani jinde. Ale jestli ti poradím s výběrem, to nevím - já jsem si ji vybrala tak, e se mi líbila poněvad má na sobě vygravírovaný kytky. Take byla draí...kamarádka ji koupila normálně v trafice a taky dobrý; dneska u je to asi jedno. Jen mu moná kup dvě (já mám taky) protoe kdy musí do nabíječky, tak to docela trvá a neměl by co kouřit. I dky mně ukazovali i takový, který měly nabíjení přes USBčko tak, e se daly kouřit i s tou zapnutou nabíječkou.
to jsem chtěla slyet s tím smradem .Taky jsem myslela, e bych mu koupila nějakou lepí či hezčí a druhou si můe pak u koupit sám, jestli mě teda s tím nepole někam
Není tady
A kolik do toho chce investovat?
Není tady
Mam asi tu samou .... ty levne moc nedoporucuju , i kdyz na 4 cigarety denne se mi to zda skoro zbytecny
Není tady
mishalka napsal(a):
Něco kolem tisícovky, chtěla bych mu jetě k tomu něco koupit
Není tady
ty kouří
Není tady
edulka napsal(a):
mishalka napsal(a):
Něco kolem tisícovky, chtěla bych mu jetě k tomu něco koupit
Tak to tě potěím slevnili http://eshop.enick.cz/sady-elektronicke … 21102.html
Není tady
mě elektronická pomáhá akorát v práci. Sedím v kanclu a dřív jsem si chodila po obědě zapálit ven, co díky e-cigaretě nedělám, ale jak si jdeme s přáteli někam sednout? To je terno:-D
Není tady
vsadím se, e se časem dozvíme, e ty elektronické cigarety jsou daleko kodlivějí...
Není tady
Nemyslím si, e by měly být kodlivějí. Četla jsem si o ní dost ne jsem si jí pořídila. Nejdůleitějí je, e nevdechujeme dehet a vydechujeme páru, která nekodí ani naemu okolí. Tyhle důvody byly pro mě hlavní, kdy jsem si e.cigaretu vapour 2 kupovala. Plus je jetě ten, e nedotujeme stát z kadé předraené krabičky cigaret, dávat takový peníze se mi za to u nechtělo.. Liquidy si kupuju s obsahem 0,6 % nikotinu, to je pro mě dostačující, levnějí. Já jsem spokojená.
Není tady
No kodlivějí ne normální cigareta fakt asi nebude. Navíc i u těch elektronických cigaret je vidět progres, u těch nových modelů je u snazí i ovládání a pouívání, jde to furt dopředu. Pamatuju jetě ty s liquidem, co byl docela opruz. Zvlá kdy se to někde vylilo. :-)
Teď kouřím jednorázové VENIX, s tím není ádná práce a jetě mají hodně dobrý výběr příchutí. A překvapilo mě, jak dlouho ta jedna cigareta vydrí, take je to navíc i úspora peněz.
Není tady
Fuj.
Není tady
Není tady
Rozmery ty dvě holky za tebou nám jen závidí.
Není tady
Cha cha...
Opravdu nezávidím, jsem zavilá nekuřačka. Kdy mi někdo čadí blízko mého nosu třeba na zastávce (!), tak mu někdy (podle nálady) i něco řeknu nebo se dám na ústup . V dětství, kdy el po chodníku přede mnou kuřák, jsem přela i na druhou stranu iroké silnice.
Není tady