|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

No mě ten termín "hlubší podstata" napadal jako jedno z možných vysvětlení pro neobvyklou sílu a hlavně náhlý vznik tohoto stresu, ve srovnání s jiným. Vzniká to jakoby nezávisle na vůli, takže ovlivnit zrovna tohle jde velmi těžko.
Není tady

carlos napsal(a):
No mě ten termín "hlubší podstata" napadal jako jedno z možných vysvětlení pro neobvyklou sílu a hlavně náhlý vznik tohoto stresu, ve srovnání s jiným. Vzniká to jakoby nezávisle na vůli, takže ovlivnit zrovna tohle jde velmi těžko.
carlosi, nepřeháněj. Stres často vzniká náhle a vždy vzniká nezávisle na vůli. Nebo ty znáš člověka, který si řekne - tak a teď se budu stresovat. 
A nejenom stres z toho, že se ti nepostavil nebo jsi prostě nevyvrcholil. Přijdeš mi jako prototyp typického macha.
Klid. A to ještě ani nejsi žena. Kdybys ty věděl, jaké stresy stresují ženy. Kolem tvého pindíku se fakt netočí svět.
Upravil(a) Eva. (16. 5. 2013 17:47)
Není tady
carlos napsal(a):
Jde totiž o to, že muži si myslí, že jejich malý kamarád je nejdůležitější věc na světě ..........denně mě na Amatérech na chatu nabízí píšu nabízí, ne žádá několik mužů, mnoho mužů , abych se podívala na webku na jeho malého kamaráda , jak je krásný a jak se chová .......
A když se zeptám, co za to , nemůžou za boha pochopit, že nějakou ženu nebaví čumět na takovou blbost a komentovat to.
Vždyt je to ta nejdůležitější věc na světě , krásná, milá , milovaná , střed jeho světa.......jeho Bůh.
Takže je logický, že když se NÍM něco nepovede , jde mužské pokolení do depky .
Jinak nevím proč by žena měla tohle žehlit , těší se na perfektního vysněnýho milence , na CHLAPA a pak mu má dělat charitu a vodit ho za ručičku (neboli za něco jinýho) ?
Další nevýhoda těchto pánů je ta , že žena nemá ani šanci si užít sama, když se nadře s ním........
Není tady
zdravím opäť,
tak chcel som reagovať hneď na prvý príspevok, no keď som si prečítal všetky (za čo vďaka), musel by som reagovať snáď na polovicu.
ozrejmujem situáciu. partnerka sa mi veľmi páči, priťahuje ma viac ako bývalá, i keď je pravda že sú odlišných postáv. prakticky som prešiel z jedného vzťahu do druhého, čiže nebol som nejako sám, čím narážam na zvyk ruky. nemyslím že to preháňam (i keď aj to ma napadlo, či to nie je tým).
súčasná partnerka prešla tiež zo vzťahu do vzťahu, pričom jej p. partnera osobne už dlhšie poznám (ďalšia možnosť?) - celkovo je to kus komplikované, zatiaľ o nás ani nevie, i keď to je vlastne aj jedno.
súčasná partnerka sa mi v tom snaží pomôcť, takže je tolerantná. s tým stresom okolo toho súhlasím. veď nikto nemusí čakať večne. je to zlý pocit no, keď jej niečo pekné poviem a potom v posteli nič. opakujem, som mladý, takže tomu nechápem, prečo to tak je. som z nej vzrušný, no keď má prísť na to niečo sa vo mne zlomí a je koniec. sex už bol viackrát, už aj so všetkým čo k tomu patrí, len to proste nie je v ten pravý pekný okamžik (a to sa neponáhlame). partnerka sa mi snaží pomôcť, skúša veľa vecí (i keď ešte nie všetky), no nie vždy sa jej to podarí. pri bývalej mi stačil snáď hocijaký dotyk - ale nemyslím na ňu ani keď som sám. a to si myslím, že terajšia ma priťahuje viac..
Není tady

Úsměvné znalkyně
No ozvaly se tady úsměvné znalkyně mužů. Jedna popisuje jakési úchyly z Amatérů, kteří ženám vnucují svého nezajímavého pindíka, další zas znalecky určuje, že můj pindík je pro mě zřejmě "střadobodem světa". Jeden přípěvek navíc obsahuje dva vzájemně si odporující názory. Myslím, že to ani nemá cenu komentovat. Podle mě, muži stejně jako ženy mají rádi sex, zlepšuje jim kvalitu života a tedy pokud něco špatně funguje logicky jsou z toho špatní. Netřeba tento pocit zaměňovat s jakýmsi údajným "středobodem" jejich vesmíru. Možná je to celé kvůli tomu, že muži oproti ženám mají v podstatě jednu hlavní erotogenní zónu. Možná v tomto se liší a proto když špatně funguje, zbývá jim toho méně než ženám. Pro mnoho mužů je bohužel jediný "skutečný" sex zásun, což se jim ve vyšším věku může vymstít.
Není tady
carlos napsal(a):
Úsměvné znalkyně
No ozvaly se tady úsměvné znalkyně mužů. Jedna popisuje jakési úchyly z Amatérů, kteří ženám vnucují svého nezajímavého pindíka, další zas znalecky určuje, že můj pindík je pro mě zřejmě "střadobodem světa". Jeden přípěvek navíc obsahuje dva vzájemně si odporující názory. Myslím, že to ani nemá cenu komentovat. Podle mě, muži stejně jako ženy mají rádi sex, zlepšuje jim kvalitu života a tedy pokud něco špatně funguje logicky jsou z toho špatní. Netřeba tento pocit zaměňovat s jakýmsi údajným "středobodem" jejich vesmíru. Možná je to celé kvůli tomu, že muži oproti ženám mají v podstatě jednu hlavní erotogenní zónu. Možná v tomto se liší a proto když špatně funguje, zbývá jim toho méně než ženám. Pro mnoho mužů je bohužel jediný "skutečný" sex zásun, což se jim ve vyšším věku může vymstít.
To jsou fakta můj milej, muži mají sebevědomí postavený na svým penisu .
A jak se chovají ti podle tebe "úchylové na amatérech " tak přesně se chovají muži v reálu , poznala jsem jich mnoho a všichni to měli stejný, domnívali se, že ten jejich kamarád je nejlepší vynález na světě a často to s ním ani neuměli.
Sám to píšeš také, že muže dostane dolů neúspěch, tak ti vysvětluju proč . .
Není tady

kollar.jan napsal(a):
zdravím opäť,
tak chcel som reagovať hneď na prvý príspevok, no keď som si prečítal všetky (za čo vďaka), musel by som reagovať snáď na polovicu.
ozrejmujem situáciu. partnerka sa mi veľmi páči, priťahuje ma viac ako bývalá, i keď je pravda že sú odlišných postáv. prakticky som prešiel z jedného vzťahu do druhého, čiže nebol som nejako sám, čím narážam na zvyk ruky. nemyslím že to preháňam (i keď aj to ma napadlo, či to nie je tým).
súčasná partnerka prešla tiež zo vzťahu do vzťahu, pričom jej p. partnera osobne už dlhšie poznám (ďalšia možnosť?) - celkovo je to kus komplikované, zatiaľ o nás ani nevie, i keď to je vlastne aj jedno.
súčasná partnerka sa mi v tom snaží pomôcť, takže je tolerantná. s tým stresom okolo toho súhlasím. veď nikto nemusí čakať večne. je to zlý pocit no, keď jej niečo pekné poviem a potom v posteli nič. opakujem, som mladý, takže tomu nechápem, prečo to tak je. som z nej vzrušný, no keď má prísť na to niečo sa vo mne zlomí a je koniec. sex už bol viackrát, už aj so všetkým čo k tomu patrí, len to proste nie je v ten pravý pekný okamžik (a to sa neponáhlame). partnerka sa mi snaží pomôcť, skúša veľa vecí (i keď ešte nie všetky), no nie vždy sa jej to podarí. pri bývalej mi stačil snáď hocijaký dotyk - ale nemyslím na ňu ani keď som sám. a to si myslím, že terajšia ma priťahuje viac..
Je to úplně jasné, psychika. Když na to má dojít, stres shodí erekci. Ten stres se bohužel dostavuje na základě přechozích selhání. Sexulogové myslím doporučují zakázat si na čas pohlavní styk a jen se mazlit. Tak se uvolníš a postupně to půjde. Ten "zákaz" má šanci právě něco změnit v psychice. Tak pak hodně funguje to, že nemusíš - vlastně "nesmíš". Protože v tvé situaci pocit že musíš právě spustí stres. Při stresu začne bít srdce, krev se nahrne do končetin, aby si mohl uniknout atd., ale do pohl. orgánů při stresu vůbec nejde, tudíž erekce nemůže nastat.
Není tady

algebrana napsal(a):
carlos napsal(a):
Úsměvné znalkyně
No ozvaly se tady úsměvné znalkyně mužů. Jedna popisuje jakési úchyly z Amatérů, kteří ženám vnucují svého nezajímavého pindíka, další zas znalecky určuje, že můj pindík je pro mě zřejmě "střadobodem světa". Jeden přípěvek navíc obsahuje dva vzájemně si odporující názory. Myslím, že to ani nemá cenu komentovat. Podle mě, muži stejně jako ženy mají rádi sex, zlepšuje jim kvalitu života a tedy pokud něco špatně funguje logicky jsou z toho špatní. Netřeba tento pocit zaměňovat s jakýmsi údajným "středobodem" jejich vesmíru. Možná je to celé kvůli tomu, že muži oproti ženám mají v podstatě jednu hlavní erotogenní zónu. Možná v tomto se liší a proto když špatně funguje, zbývá jim toho méně než ženám. Pro mnoho mužů je bohužel jediný "skutečný" sex zásun, což se jim ve vyšším věku může vymstít.To jsou fakta můj milej, muži mají sebevědomí postavený na svým penisu .
A jak se chovají ti podle tebe "úchylové na amatérech " tak přesně se chovají muži v reálu , poznala jsem jich mnoho a všichni to měli stejný, domnívali se, že ten jejich kamarád je nejlepší vynález na světě a často to s ním ani neuměli.
Sám to píšeš také, že muže dostane dolů neúspěch, tak ti vysvětluju proč . .
To co popisuješ je spíše znakem mladších nezkušených mužů. Ty řeči o nejl vynálezu a tak jsou prostě a jednoduše hloupé.
Není tady
To co popisuješ je spíše znakem mladších nezkušených mužů.
Tak to se jenom domníváš... 
Není tady

helena napsal(a):
Tak to se jenom domníváš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ján tím reagoval na tohle: "domnívali se, že ten jejich kamarád je nejlepší vynález na světě a často to s ním ani neuměli."
Myslím, že ve vyšším věku už řada mužů ví jak na to. Asi si měla smůlu u těch starších, že splňovali co je vyjádřeno v té větě..
Není tady
A to že muži vy vyšším věku už ví jak na to, je další omyl.
To souvisí s povahou , s talentem na sex , ne se zkušenostma , už jsem tu popisovala kamaráda , který vystřídal hromadu žen a koncovku si dodnes dělá sám před ženou jako nějaký začátečník. Je mu 55 let .
Když je někdo tvrdej na sex, celý život dělá to samý nudný.
Upravil(a) algebrana (17. 5. 2013 8:36)
Není tady
Asi si měla smůlu u těch starších,
Není tady

helena napsal(a):
Asi si měla smůlu u těch starších,
Potom tedy nevím, proč to píšeš, pokud si sama takové zkušenosti se staršími neměla.
Není tady

algebrana napsal(a):
To souvisí s povahou , s talentem na sex , ne se zkušenostma , už jsem tu popisovala kamaráda , který vystřídal hromadu žen a koncovku si dodnes dělá sám před ženou jako nějaký začátečník. Je mu 55 let .
Když je někdo tvrdej na sex, celý život dělá to samý nudný.
Samozřejmě že něco je člověku dáno, ovšem mladí kluci, taková ta telata, se přeci jenom něčemu během let přiučí, na tom se snad shodneme. Jinak časté střídání žen nemusí znamenat kdovíjakou zkušenost, naoapak to také může znamenat, že ho jen vyzkouší a pak nechtějí. Protože dobrého muže žena jen tak nepustí-)))
Není tady
Potom tedy nevím, proč to píšeš, pokud si sama takové zkušenosti se staršími neměla.
Zajímavý... proč tedy ty kategoricky tvrdíš "v každém případě, je lepší se této situace účastnit jako žena", aniž bys kdy ženou byl? 
mladí kluci, taková ta telata, se přeci jenom něčemu během let přiučí
Není tady
carlos napsal(a):
algebrana napsal(a):
Když je někdo tvrdej na sex, celý život dělá to samý nudný.Samozřejmě že něco je člověku dáno, ovšem mladí kluci, taková ta telata, se přeci jenom něčemu během let přiučí, na tom se snad shodneme. Jinak časté střídání žen nemusí znamenat kdovíjakou zkušenost, naoapak to také může znamenat, že ho jen vyzkouší a pak nechtějí. Protože dobrého muže žena jen tak nepustí-)))
Ty máš fakt naivní názory.
Proč by žena neměla pustit dobrýho milence , když jinak třeba nestojí za nic ? Třeba je nezodpovědnej, není schopen se postarat o rodinu ,ale dobře sexuje, tak to je skutečně ženě nanic.
Navíc dobrých milenců seženeš sto, sex je pro muže často nejzajímavější činnost, takže muži se přerazí a udělají v sexu cokoliv , když jeden nechce dělat nějakou praktiku , tak na ni najdeš dalších 800 , kteří jí rádi udělají .
Muži skutečně v sexu udělají cokoliv , horší je to v životě .
Takže dobrý milenec není žádná devíza , nemá to žádnou hodnotu , za dveřma stojí fronta dalších borců.
To je vidět čím, myslíš, když ti přijde, že pro ženu je dobrý sex nějaký měřítko.(výjimku tvoří vdaná, která má doma nouzi a která nemá dost času shánět milence )
Upravil(a) algebrana (17. 5. 2013 8:57)
Není tady

helena napsal(a):
Zajímavý... proč tedy ty kategoricky tvrdíš "v každém případě, je lepší se této situace účastnit jako žena", aniž bys kdy ženou byl? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
mladí kluci, taková ta telata, se přeci jenom něčemu během let přiučí
Když pominu zcela zbytečnou agresivitu tvých příspěvků, musím konstatovat že pouze účelově vytrháváš věci z kontextu. Prostě hledáš jen mouchy. Taková diskuse je celkem k ničemu, děláš zbytečně chytrou, jenmože ti opravdu chytří se nepovyšují tvým stylem, ale lidsky vysvětlují.
Není tady

algebrana napsal(a):
carlos napsal(a):
algebrana napsal(a):
Když je někdo tvrdej na sex, celý život dělá to samý nudný.Samozřejmě že něco je člověku dáno, ovšem mladí kluci, taková ta telata, se přeci jenom něčemu během let přiučí, na tom se snad shodneme. Jinak časté střídání žen nemusí znamenat kdovíjakou zkušenost, naoapak to také může znamenat, že ho jen vyzkouší a pak nechtějí. Protože dobrého muže žena jen tak nepustí-)))
Proč by žena neměla pustit dobrýho milence , když jinak třeba nestojí za nic ? Třeba je nezodpovědnej, není schopen se postarat o rodinu ,ale dobře sexuje, tak to je skutečně ženě nanic.
Navíc dobrých milenců seženeš sto, sex je pro muže často nejzajímavější činnost, takže muži se přerazí a udělají v sexu cokoliv , když jeden nechce dělat nějakou praktiku , tak na ni najdeš dalších 800 , kteří jí rádi udělají .
Takže dobrý milenec není žádná devíza , nemá to žádnou hodnotu , za dveřma stojí fronta dalších borců.
To je vidět čím, myslíš, když ti přijde, že pro ženu je dobrý sex nějaký měřítko.(výjimku tvoří vdaná, která má doma nouzi a která nemá dost času shánět milence )
Proč je celý tvůj příspěvek jen o sexu? A jak víš, že dobrým muže jsem myslel jen "schopného všeho v sexu"? Se směju..
Není tady
Proč by žena neměla pustit dobrýho milence , když jinak třeba nestojí za nic ?
No přeci proto, že "jsem dobrej milenec" je pro pány dostatečnej důvod k tomu, aby se jich žena držela... 

I kdyby to byla jen jejich představa, nikoli skutečnost... 
zbytečnou agresivitu
Cejtíš se ohroženej? A čímpak?
se nepovyšují tvým stylem, ale lidsky vysvětlují
Jo tak poníženej se cejtíš...
Copak bys potřeboval objasnit... tak ňák lidsky... 
Není tady
Protože tady je sexuologická rubrika, o životě se bavíme na Psychologické, tady pouze o sexu .
A skutečně dobrý sex najdeš všude stokrát , často muži s talentem na sex, dobří milenci za sex tvrdě platí prostitutce , protože jsou při chuti a o jejich "umění" není zájem.
Není tady

helena napsal(a):
Proč by žena neměla pustit dobrýho milence , když jinak třeba nestojí za nic ?
No přeci proto, že "jsem dobrej milenec" je pro pány dostatečnej důvod k tomu, aby se jich žena držela... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png I kdyby to byla jen jejich představa, nikoli skutečnost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
zbytečnou agresivitu
Cejtíš se ohroženej? A čímpak? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
se nepovyšují tvým stylem, ale lidsky vysvětlují
Jo tak poníženej se cejtíš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Copak bys potřeboval objasnit... tak ňák lidsky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
Přišlo mi, že reaguješ vždy jen na tři, čtyři slova jinými tvými čtyřmi slovy, ale tak stručně, že se nedá moc reagovat. Jinak s tím pouštěním nebi nepouštěním milenců, já to myslel spíše tak, že dobrého chlapa se vším všudy se žena drží. Co z toho vyvozujete vy, tak jsem to nemyslel.
Není tady

algebrana napsal(a):
carlos napsal(a):
Jde totiž o to, že muži si myslí, že jejich malý kamarád je nejdůležitější věc na světě ..........denně mě na Amatérech na chatu nabízí píšu nabízí, ne žádá několik mužů, mnoho mužů , abych se podívala na webku na jeho malého kamaráda , jak je krásný a jak se chová .......
A když se zeptám, co za to , nemůžou za boha pochopit, že nějakou ženu nebaví čumět na takovou blbost a komentovat to.
Vždyt je to ta nejdůležitější věc na světě , krásná, milá , milovaná , střed jeho světa.......jeho Bůh.
Takže je logický, že když se NÍM něco nepovede , jde mužské pokolení do depky .
Jinak nevím proč by žena měla tohle žehlit , těší se na perfektního vysněnýho milence , na CHLAPA a pak mu má dělat charitu a vodit ho za ručičku (neboli za něco jinýho) ?
Další nevýhoda těchto pánů je ta , že žena nemá ani šanci si užít sama, když se nadře s ním........
napsala jsi to perfektne .... naprosto souhlasim .... a s tim chatem , to je opravdu sila , taky jsem tuhle potrebu nikdy nepochopila
Není tady

carlos napsal(a):
Úsměvné znalkyně
pro nektere zeny take, takze jsme na stejne lodi 
Není tady

carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Tak to se jenom domníváš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngJán tím reagoval na tohle: "domnívali se, že ten jejich kamarád je nejlepší vynález na světě a často to s ním ani neuměli."
Myslím, že ve vyšším věku už řada mužů ví jak na to. Asi si měla smůlu u těch starších, že splňovali co je vyjádřeno v té větě..
tak to se jenom domnivas 
Není tady

algebrana napsal(a):
carlos napsal(a):
algebrana napsal(a):
tak tady asi zalezi , co si pod tim , kdo predstavi .... ja ten pro mne nej zazila jen s jednim a nikdo jiny uz se tomu ani omylem nepriblizil
Není tady