|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím,
mám jednu otázku. Vlastne skôr problém. S erekciou. Doteraz som ho nemal. Zmenil som partnerku a už to dáko nejde. Neviem či je to psychycký, či fyziologický problém. Každopádne, chcel by som sa spýtať na nejaké Vaše skúsenosti s niečím voľnopredajným kdesi v lekárni. Ideálne s použitím pár hodín/minút pred. Píšte len seriózne, čo máte vyskúšané a čo dobre funguje.
Vopred vďaka.
Není tady

A dřív s bývalou partnerkou jsi problémy neměl? Kolik ti je let? Myslím, že to bude spíš psychická záležitost. Do sebe bych žádnou chemii necpal. Zkus nějaký lubrikant.
Není tady
s bývalou partnerkou ani raz. 25
Není tady

No, chlape, to vypadá spíš na problém v hlavě... Tj. máš sice novou partnerku, ale podvědomě stále asi miluješ tu starou a tak proto ti to s tou novou kočkou dajako nejde...
Zřejmě to bude takto: Můžeš si (hlavou) poroučet jak chceš, ale pindíka asi neoblbneš... 
Není tady

Vachu napsal(a):
No, chlape, to vypadá spíš na problém v hlavě... Tj. máš sice novou partnerku, ale podvědomě stále asi miluješ tu starou a tak proto ti to s tou novou kočkou dajako nejde...
Zřejmě to bude takto: Můžeš si (hlavou) poroučet jak chceš, ale pindíka asi neoblbneš...
Souhlasím, jedná se o psychický problém, ale to ostatní v příspěvku je nesmysl. Chce to jen čas a zvykneš si.
Není tady

carlos napsal(a):
Vachu napsal(a):
Zřejmě to bude takto: Můžeš si (hlavou) poroučet jak chceš, ale pindíka asi neoblbneš...Souhlasím, jedná se o psychický problém, ale to ostatní v příspěvku je nesmysl. Chce to jen čas a zvykneš si.
Ale houby. Proč by si měl mladý svobodný muž zvykat? Když sex nefunguje, tak je třeba hledat dál.
Není tady

Eva. napsal(a):
carlos napsal(a):
Vachu napsal(a):
Zřejmě to bude takto: Můžeš si (hlavou) poroučet jak chceš, ale pindíka asi neoblbneš...Souhlasím, jedná se o psychický problém, ale to ostatní v příspěvku je nesmysl. Chce to jen čas a zvykneš si.
Ale houby. Proč by si měl mladý svobodný muž zvykat? Když sex nefunguje, tak je třeba hledat dál.
Já reagoval na to , že údajně nestojí kvůli tomu, že je zamilován do té bývalé. A stále trvám na tom, že to je hovadina. Jinak názor o tom, co dělat když "sex nefunguje" s tím také nesouhlasím. Jde o to o jakou poruchu se jedná, řada žen se s tím poprala a problém s partnerem vyřešila. Takže žádné "ale houby" neberu..
Není tady

carlos, to chápu ve starším věku a dlouhodobém partnerství.
Ale ne u mladého muže a navíc s novou partnerkou. Tam by to mělo sršet přitažlivostí a funkčním sexem, pokud se potkali ti správní.
A nechápu, co by měla řešit žena.
Je to snad její penis? 
Upravil(a) Eva. (16. 5. 2013 8:24)
Není tady
A nechápu, co by měla řešit žena. Je to snad její penis?
No... částečně ano... 
Aspoň spolupracovat by měla.
"Tak pane Vopička, vás prý trápí problémy s impotencí, povídala vaše paní."
"Mně ne, pane doktore - to jí."
Není tady

Ale tady to trápí majitele penisu. O partnerce nepsal... 
Není tady

carlos napsal(a):
Eva. napsal(a):
carlos napsal(a):
Souhlasím, jedná se o psychický problém, ale to ostatní v příspěvku je nesmysl. Chce to jen čas a zvykneš si.Ale houby. Proč by si měl mladý svobodný muž zvykat? Když sex nefunguje, tak je třeba hledat dál.
Já reagoval na to , že údajně nestojí kvůli tomu, že je zamilován do té bývalé. A stále trvám na tom, že to je hovadina. Jinak názor o tom, co dělat když "sex nefunguje" s tím také nesouhlasím. Jde o to o jakou poruchu se jedná, řada žen se s tím poprala a problém s partnerem vyřešila. Takže žádné "ale houby" neberu..
jak to vyřešila ?
Není tady
Taky jsme měli tento problém.
Vyřešil se častějším sexem.Problém vznikl po krizi, kdy jsme se spolu nemilovali (nebyla to krize v sexu)
Není tady

kollar.jan napsal(a):
Zdravím,
mám jednu otázku. Vlastne skôr problém. S erekciou. Doteraz som ho nemal. Zmenil som partnerku a už to dáko nejde. Neviem či je to psychycký, či fyziologický problém. Každopádne, chcel by som sa spýtať na nejaké Vaše skúsenosti s niečím voľnopredajným kdesi v lekárni. Ideálne s použitím pár hodín/minút pred. Píšte len seriózne, čo máte vyskúšané a čo dobre funguje.
Vopred vďaka.
reklamy na podpůrné prostředky je habaděj.. Co na to partnerka ? Neuspěchal jsi s ní sex ?
Sice jsi chtěl jen seriozně, ale mně to prostě nedá.. Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží.. 
Možná by to chtělo jinou partnerku, nefunguje chemie... Hlavně by to chtělo asi nemyslet příště na to, že "to" zase nevyjde.
Není tady
Ale tady to trápí majitele penisu. O partnerce nepsal
Možná ty máš jiný zkušenosti... ale podle mě lze předpokládat, že když "už to dáko nejde", asi to bude trápit i partnerku. Ledaže by ji přesvědčil, že přesně takhle je to dobře... 
Není tady

No v konkrétním případě mladého muže, kterému se s novou partnerkou opakovaně nepostaví z nervozity, se to skutečně často vyřeší časem. To není žádá věda. Samozřejmě, některé mladé ženy neumí reagovat a pak se trápení může prodloužit. Ale obecně tyto problémy řešitelné jsou. Mimochodem, tvrdit, že toto si musí vyřešit sám muž je tak trochu alibismus ze strany žen. Rozumnější vědí, že vliv ženy může v být právě v tomhle případě významný.
Není tady

carlos napsal(a):
No v konkrétním případě mladého muže, kterému se s novou partnerkou opakovaně nepostaví z nervozity, se to skutečně často vyřeší časem. To není žádá věda. Samozřejmě, některé mladé ženy neumí reagovat a pak se trápení může prodloužit. Ale obecně tyto problémy řešitelné jsou. Mimochodem, tvrdit, že toto si musí vyřešit sám muž je tak trochu alibismus ze strany žen. Rozumnější vědí, že vliv ženy může v být právě v tomhle případě významný.
Já něco podobného zažila, a i kdybych se postavila na hlavu tak nic ... ale je fakt, že se nejednalo o mladého muže a prý u mně problém nebyl
Není tady
některé mladé ženy neumí reagovat
Někteří pánové zrovna tak... a pak se reakce žen odvíjí od toho, jak se v tom případě zachová "postižený". Jestli to vezme jako něco, co se holt může stát, nebo se mu sesype svět a dává to patřičně najevo.
Není tady

helena napsal(a):
Někteří pánové zrovna tak... a pak se reakce žen odvíjí od toho, jak se v tom případě zachová "postižený". Jestli to vezme jako něco, co se holt může stát, nebo se mu sesype svět a dává to patřičně najevo.
No ono ženám se lehce píše o problémech s erekcí a hlavně o tom, jak to má dotyčný "brát", protože to nezažily..
Není tady

carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Někteří pánové zrovna tak... a pak se reakce žen odvíjí od toho, jak se v tom případě zachová "postižený". Jestli to vezme jako něco, co se holt může stát, nebo se mu sesype svět a dává to patřičně najevo.No ono ženám se lehce píše o problémech s erekcí a hlavně o tom, jak to má dotyčný "brát", protože to nezažily..
Musí to brát sportovně 
Není tady
No ono ženám se lehce píše o problémech s erekcí a hlavně o tom, jak to má dotyčný "brát", protože to nezažily
Nezažily na vlastním těle...
ale ono úplně stačí se zúčastnit. To by ses divil, co to obnáší rychlýho uvažování, jak zareagovat, aby se náááhodou pána nedotkla. Nikoli fyzicky... 
Upravil(a) helena (16. 5. 2013 11:48)
Není tady
Já jsem tenhle problém zažila u mužů, kteří byli nějaký čas sami , byli zvyklý na svůj stisk a při sexu ztráceli erekci.
Když se muž častěji uspokojuje sám, může pak při sexu s ženou mít tyhle problémy.
Ale neplatí to pro všechny.
Mám například jednoho kamaráda , který byl celý život bez partnerky , sex měl jen občas a dodnes , i když ted má asi 3 sex.partnerky , tak sex uzavře tím, že se před ženou uspokojí sám, jinak nemá šanci to ukončit .
Takže pánové bacha na častou ma"sturba"ci.
Není tady

algebrana napsal(a):
Já jsem tenhle problém zažila u mužů, kteří byli nějaký čas sami , byli zvyklý na svůj stisk a při sexu ztráceli erekci.
Když se muž častěji uspokojuje sám, může pak při sexu s ženou mít tyhle problémy.
Ale neplatí to pro všechny.
Mám například jednoho kamaráda , který byl celý život bez partnerky , sex měl jen občas a dodnes , i když ted má asi 3 sex.partnerky , tak sex uzavře tím, že se před ženou uspokojí sám, jinak nemá šanci to ukončit .
Takže pánové bacha na častou ma"sturba"ci.
tak s tím zkušenost taky , a dost mně to nebavilo
Není tady

Vždyť není třeba jen nečinně přihlížet. 
A zase - je to dobrá antikoncepce. 
Není tady

Eva. napsal(a):
To je dopbrý s tou antikoncepcí 
Není tady

Eva. napsal(a):
Mně to vadilo , připadala jsem si dost nepřitažlivě, když si to musel dělat nakonec sám ... antikoncepci nepotřebuju a bylo vidět, že už má ten svůj grif , bych se asi nestrefila do správného pohybu
Není tady