21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,poznala jsem na netu kluka,kterýmu je ted 28.Poznala jsem ho před 2 lety a pořád jsme si psali a rozuměli.Problém je,e já si hodně střeim soukromí a uívám si nejvíc klid a pohodu.S ním jsem udělala chybu,e jsem mu řekla,kde bydlim.Od té doby mě u dokonce přesvědčil,abych si udělala trvalé bydlitě na Slovensku a to by jetě bylo v pohodě,protoe to se dá vzdycky změnit.Jenome se na mě uplně upnul,já chci ít v Cechách,jeho celý ivot prý závisí na tom,e chce být se mnou,neustále opakuje,e bude se mnou navzdy a chce abych tu s ním byla.Já u se chtěla vrátit několikrát,potřebuji si v Cechách dokončit kolu.Kdy jsem chtěla odejít,tak na mě fyzicky zautočil,to uz dávno nedelá,ale stejně si trvá na svym.Prostě nevim,jak se ho zbavit.Mam v Cechách rodiče,ale hlavně chci být svobodná.Kdyz jsem odjíděla na Slovensko,tak s tím,e se vrátím a budu ít dál svůj ivotní styl,kterého se nemůu vzdát-svobody.Je mi teskno,jsem tu oficiálně rok.Muzu jezdit do Cech,ale já se tam chci vrátit navzdy.Co dělat s člověkem,který si umínil,e s vámi bude navzdy,nikdy se vás nevzdá a nic na něj neplatí.Cítím se tu jak vězen,chci si ít svůj ivot a nemuzu,protoe říká,e beze mně nebude a bude v Cechách se mnou.Nemam anci se s nim rozejít.On si tvrdí svý.Napite mi radu,já si fakt s nim nevim rady,mam pocit zla,protoe on nerespektuje co chci já.
Není tady
Dvakrát som to musela prečíta aby som pochopila o čo ide.Mňa napadá viacej vecí,ktoré by si mohla vyskúa:
-ís do čiech a nevrátit sa
-zobra jeho slová váne a zača spolu i,ale samozrejme podža tvojho scenára,čo predstavuje:nájs nejaký fest drahý byt najlepie Bratislavu s tým,e si vezmete hypotéku,a on si bude musie nájs ete jedno zamestnanie a cez víkendy brigády,do toho zakomponuj tvoju materskú a samozrejmosou bude,e celý majetok bude len teba...Tohto scenára sa dr a myslím,e velmi rýchlo upustí od svojej posadnutosti
Neviem ti inak poradi,nič rozumné ma nenapadá
samozrejme skusi aj organizácie ako biely kruh bezpečia...
Upravil(a) Adriana70 (11. 5. 2013 17:17)
Není tady
Já moc nerozumím tomu, proč si jednodue nezrusis na SK trvalák a neodjedes domu? Přeci k sobě nejste privazany. Chápu správně, ze tam trcis, protoe se ho bojis?
Není tady
Sandra tie tomu nerozumiem,preto som napísala len taku odpoveď.Ak je z čiech,tak padám domov,a u po ceste volám rodine,aby mi zabezpečili ochranku./bratia,otec,sused,ktokolvek/
Není tady
Taky nechápu, proč prostě neodjede do Čech. A také v ČR platí zákon o stalkingu.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Sandra tie tomu nerozumiem,preto som napísala len taku odpoveď.Ak je z čiech,tak padám domov,a u po ceste volám rodine,aby mi zabezpečili ochranku./bratia,otec,sused,ktokolvek/
Vak prave.... Z Blavy do Prahy jsou to 4 hodiny vlakem.
Není tady
Nemam anci se s nim rozejít.On si tvrdí svý.
Co je tohle za nesmysl? Celé tvé psaní je podivné, Sabino, proč se nesbalí a prostě neodjede? Jak nemá anci se s ním rozjít? A on se třeba postaví na hlavu, to je jeho věc, ale ty přeci dělej to, co ty si přeje a chce!
Jestli se ho bojí, tak tím spí odjeď a utíkej rychle pryč. Drím palce!
Není tady
Kdy se někdo chce rozejít, nezabrání mu v tom ani manelství a est nezletilých dětí. A ty jsi přece svobodná ena. Tak si sval svých pět vestek, sedni na vlak a tradá.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Nemam anci se s nim rozejít.On si tvrdí svý.
Co je tohle za nesmysl? Celé tvé psaní je podivné, Sabino, proč se nesbalí a prostě neodjede? Jak nemá anci se s ním rozjít? A on se třeba postaví na hlavu, to je jeho věc, ale ty přeci dělej to, co ty si přeje a chce!
Jestli se ho bojí, tak tím spí odjeď a utíkej rychle pryč. Drím palce!
Souhlas. Predevsim je to podivne, coz me taky trklo, ale taky mam dojem ze ten clovek je psychopat. Tudiz rychle od nej pryc, pokud dojde k nasili nahlasit na policii.
Není tady
A pokud se ho bojí, zavolej rodičům, a ti s odjezdem pomohou !!
Není tady