29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den ,
mám k Vám prosbu o zodpovězení mých dotazů - týkajících se regulačního poplatku u lékaře.
1/ Mám problémy se zády-lékař mě poslal na sono,rtg vyšetření,krev,moč ,RTG a do karty mi napsal,že si to bude vykazovat jako preventivní prohlídku. CHTĚL PO MNĚ POPLATEK 30KČ. MĚL NA TO NÁROK?
2 / Při následném předložení oněch výsledků z laboratoře / NÁSLEDUJÍCÍ TÝDEN / mi změřil tlak a řekl,že mám vyšší chol. a CHTĚL PO MNĚ OPĚT 30 KČ.Jindy nikomu tlak tak často neměřil a teď to dělá stále kvůli poplatku 30Kč.Je tohle v pořádku?
3 / Po kontrole s tím samým problémem / záda / mi změřil tlak a chtěl opět 30Kč.
4 / Pacienti si chodí k lékaři pro recept na léky - za každé vypsání bere 30 Kč.
5/ Pokud chce člověk k nějakému odb.lékaři doporučení , tak ho lékař léčí nejdřív sám / 30 Kč / a až poté jej doporučí k odb.lékaři / za 30 Kč / a následně u odb.lékaře platíte opět 30Kč.
Kdo ví , odpovězte,prosím a zajímalo by mě,jak je to u vás?
Není tady