Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 5. 2013 22:46

liskovyker
♥------

regulační poplatky

Dobrý den ,
mám k Vám prosbu o zodpovězení mých dotazů   - týkajících  se regulačního poplatku u lékaře.

1/  Mám problémy se zády-lékař mě poslal na sono,rtg vyšetření,krev,moč ,RTG a do karty mi napsal,že si to bude vykazovat jako preventivní prohlídku. CHTĚL PO MNĚ POPLATEK 30KČ. MĚL NA TO NÁROK?

2 / Při následném předložení oněch výsledků z laboratoře / NÁSLEDUJÍCÍ TÝDEN / mi změřil tlak a řekl,že mám vyšší chol. a CHTĚL PO MNĚ OPĚT 30 KČ.Jindy nikomu tlak tak často neměřil a teď to dělá stále kvůli poplatku 30Kč.Je tohle v pořádku?

3 / Po kontrole s tím samým problémem / záda / mi změřil tlak a chtěl opět 30Kč.

4 / Pacienti si chodí k lékaři pro recept na léky - za každé vypsání bere 30 Kč.

5/ Pokud chce člověk k nějakému odb.lékaři doporučení , tak ho lékař léčí nejdřív  sám / 30 Kč / a až poté jej doporučí k odb.lékaři / za 30 Kč /   a následně u odb.lékaře platíte opět 30Kč.

Kdo ví , odpovězte,prosím a zajímalo by mě,jak je to u vás?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí