Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 5. 2013 0:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Facebook

sahleb napsal(a):

Grainne napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Muj pritel take chtel,aby mu jeho syn zalozil facebook.Zalozil mu ho,ale do pratel si ho nepridal.Kdyz se ho muj pritel zeptal,proc tam on neni v pratelich odpovedel mu,ze to nejde.No zrejme,aby tatinek nemel prehled o jeho aktivitach.

Já tam mám synky oba , oni tam jsou často, tak se tam různě domlouváme .... jinak mi FB připadá na nic

Ja bych nikdy nechtela - teoreticky - mit tchana na FB. Ani rodice. Deti ho maji. Videla jsem to pred lety, bez podrobnosti. Nikdy bych jim tam nelezla.
FB deti povazuji za soukromou korespondenci.

FB se rozděluje na korespondenci soukromou a veřejnou .... my si píšeme vzkazy soukromě a co si dají veřejně na profil je jejich věc , upřímně tam ani nekoukám , protože to jsou stejně blbosti

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#52 9. 5. 2013 6:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já si píšu s dětmi i přáteli na ajsku a tam je to rovnou soukromé a nemusí se to nijak oddělovat. A když si něco posíláme, tak přes mail a tam je to taky rovnou soukromé. Nelíbí se mi, jak vznikl Facebook, nelíbí se mi, že si získal popularitu a veřejnou známost až tím, když vyhodil fotky kojících žen, do té doby u nás po něm nikdo ani nevzdechl. Nelíbí se mi ta uniformita a taky to, že potencionální zaměstnavatelé špízují své potencionální zaměstnance na Facebooku. Nelíbí se mi nějaké blbé pošťuchování, či co to tam bylo, a že mi píšou na zeď nesmysly, které si nepřeji atd. Nelíbí se mi, jak majitelé Facebooku využívají ty, co tam mají profil, jak je těžké profil zrušit a jak si majitelé klidně nechají vše, co v profilu bylo, včetně fotek. A soukromé nesoukromé, kdo chce a umí to, a že to dost lidí umí, podívá se i na to, co je soukromé. Dalo mi práci, než mi konečně zrušili profil, když jsem se tam bohužel přihlásila kvůli sestřenici, aby se mnou mohla být v kontaktu, protože nic jiného nemá. Nemusím mít všechno.
A když vidím, jaký nedůležitý nesmysl tady řeší Zvědavka, tak jsem opět ráda, že nejsem jako oni. smile

Upravil(a) Eva. (9. 5. 2013 6:30)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#53 9. 5. 2013 7:19

vera
♥♥♥♥♥♥-

Já se přiznám - nevím, co je FB. Od prvopočátku mi byl tak protivný, komerční......nikdy jsem tam nebyla a ani nevím, jak funguje.....a zatím ho vůbec nepotřebuji.....vyhýbám se slovu nikdy

Není tady

#54 9. 5. 2013 8:20

Zvedavka
♥♥♥----

S tchanem vychazim dobre, ale moc se nevidame. Byvalce manzela vozi deti, takze se vidaji hodne. Manzel si mysli, ze se stydi si me tam pridat, kdyz se zase tolik nevidame. Me to mrzi proto, ze kdyz si pridal vazne celou rodinu a me ne, za rodinu me asi nepovazuje. Napada me kolem toho spousta. Mohla bych zkusit pridat si ho sama, mozna to udelam, i kdyz mi to prijde trochu vlezle. Dekuji vsem za nazory, ja FB pouzivam dost, starsi syn si me tam sam pridal a je fajn byt v kontaktu s lidmi, ktere jinak nemam moznost moc casto videt.

Není tady

#55 9. 5. 2013 8:25

algebrana
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

algebrana napsal(a):

Zvedavka napsal(a):

Asi na tebe v tom davu zapomněl, určo bych se na to neptala , vypadá to legračně .

Ale hlavně bych byl a ráda, že nevidí do profilu mně a nečte moje story.

Al , máš na FB nějaké zajímavé story ? Chceš mně za přítele big_smile ?

Já FB moc nepoužívám , takže to by mně nechalo uplně v klidu

Radši ne, ještě bys mi viděla do karet.....lol

Tak mě si dokonce odmítly dát do přátel obě moje děti, mí synovci a několik mých bývalých a taky se z toho nepo.

Facebook je jedna veliká vesnice , díky facebooku jsem byla v těžkým šoku, když jsem viděla jak zestárla moje první láska , je to takový shrbený stařík (ovšem je milionář) , vím přesně, kde bydlí jeho jeho děti a kam jezdí na dovču ,kolikrát je rozvedenej .. lol

O jiným, kterej se mi moc líbíl znám i detaily z jeho sexuálního života, jelikož nemá skryté co píše na profilu , vím že  se nechce ženit, jeho přítelce je už 38 let ........stačí dva kliky a víte všechno.........žádný dlouhý hledání.

Upravil(a) algebrana (9. 5. 2013 8:26)

Není tady

#56 9. 5. 2013 9:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Me to mrzi proto, ze kdyz si pridal vazne celou rodinu a me ne, za rodinu me asi nepovazuje.
Nenamlouváš si zbytečně něco víc, než za tím může být? Například četnost vídání se?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 9. 5. 2013 9:37

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Me to mrzi proto, ze kdyz si pridal vazne celou rodinu a me ne, za rodinu me asi nepovazuje.
Nenamlouváš si zbytečně něco víc, než za tím může být? Například četnost vídání se?

Muze to tak byt a nemusi. To je prave to co netusim. At je to jakkoli, urcite to neni nic z ceho bych se hroutila. Dulezitejsi je, ze mezi mnou a manzelem se vse dost zlepsilo. Jen me zkratka mrzi, ze me mozna ne uplne jeho rodina prijala.

Není tady

#58 9. 5. 2013 9:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jen me zkratka mrzi, ze me mozna ne uplne jeho rodina prijala.
Vždyť píšeš, že s tchánem vycházíte dobře...

Není tady

#59 9. 5. 2013 9:47

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Jen me zkratka mrzi, ze me mozna ne uplne jeho rodina prijala.
Vždyť píšeš, že s tchánem vycházíte dobře...

Ano, tim spis to nechapu proc by si me nepridal. Zvlast kdyz vsechny ostatni ano

Není tady

#60 9. 5. 2013 9:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jestli Ti na tom tak záleží, tak bych se zeptala přímo jeho osobně, proč si Tě nepřidal. A věděla by si hned. Třeba to je jen tím, že tě nehledal, nebo zapomněl. A Ty z toho děláš hned kovbojku.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#61 9. 5. 2013 10:39

Zvedavka
♥♥♥----

dusička napsal(a):

Jestli Ti na tom tak záleží, tak bych se zeptala přímo jeho osobně, proč si Tě nepřidal. A věděla by si hned. Třeba to je jen tím, že tě nehledal, nebo zapomněl. A Ty z toho děláš hned kovbojku.

Pokud to nema v sobe, pokud si na me nevzpomnel kdyz pridaval rodinu, pak me to samozrejme vede k otazce proc. Nejde ani tak o FB ale o ten princip. Je to stejne jako kdyby na vanoce vsem rozdal darky, jen me ne. Protoze na me zapomnel? Protoze me nema rad? Protoze nejsem pro nej rodina? To me napada. No, mozna za tim fakt nic neni a beru to moc vazne. Uvazuji ze si ho zkusim pridat sama. Navic, jmenuji se jako on, tedy mu to urcite nabidlo samo si me pridat.

Není tady

#62 9. 5. 2013 11:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Moc to řešíš, FB třeba pro něj není tak důležitý v životě jako pro Tebe.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#63 9. 5. 2013 12:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nejde ani tak o FB ale o ten princip.
Podle mých letitých zkušeností lidem, kterým jde jen "o ten princip", ve skutečnosti jde nějakou jejich vlastní záležitost... ale když ono to tak hezky vypadá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Protoze na me zapomnel? Protoze me nema rad? Protoze nejsem pro nej rodina?
K čemu ti bude znalost konkrétního důvodu?
Možná lepší nevědět, aby člověk nebyl poňoukanej zneužít informaci třeba v hádce... ono i "na me zapomnel" se dá interpretovat jako "děda už je v letech" nebo "dědek sklerotickej"...

Není tady

#64 9. 5. 2013 12:41

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Nejde ani tak o FB ale o ten princip.
Podle mých letitých zkušeností lidem, kterým jde jen "o ten princip", ve skutečnosti jde nějakou jejich vlastní záležitost... ale když ono to tak hezky vypadá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Protoze na me zapomnel? Protoze me nema rad? Protoze nejsem pro nej rodina?
K čemu ti bude znalost konkrétního důvodu?
Možná lepší nevědět, aby člověk nebyl poňoukanej zneužít informaci třeba v hádce... ono i "na me zapomnel" se dá interpretovat jako "děda už je v letech" nebo "dědek sklerotickej"...

Princip s vlastni zalezitosti se nevylucuje smile

Není tady

#65 9. 5. 2013 13:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Princip s vlastni zalezitosti se nevylucuje
Jen by se za něj neměla schovávat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#66 9. 5. 2013 13:22

Zvedavka
♥♥♥----

helena napsal(a):

Princip s vlastni zalezitosti se nevylucuje
Jen by se za něj neměla schovávat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Stejne jako kazdy bych si prala zapadnout do rodiny noveho chlapa. A myslela jsem, ze se mi to dari, tohle me ale zaskocilo, mrzi me. Ze tam ma byvalku a me ne je asi ta schovka. My ale spolu deti nemame, tedy zrejme nejsem ta "prava" rodina.

Není tady

#67 9. 5. 2013 13:34

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Tady nejde o Facebook, ale o to, že máš pocit, že tě tchán nebere jako rodinu. No, možná ne. Jak dlouho byl tvůj bývalý předtím ženatý? Má se svojí manželkou děti, tudíž vnoučátka pro tchána?Jak dlouho jste manželé vy?
Já jsem třeba rozvedená s mým ex už téměř 7 let a on má novou ženu již téměř 5 let a 5tiletého syna, ale jeho rodiče jeho novou rodinu moc neberou. Naopak se mnou se stýkají celkem dost a rádi a také s mými dětmi. Na to, že mají dalšího pětiletého vnoučka téměř zapomínají. No, omlouvá je snad to, že je jim 88 a 85 let a my jsme byli manželé 24 let.

Není tady

#68 9. 5. 2013 13:43

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivana napsal(a):

Tady nejde o Facebook, ale o to, že máš pocit, že tě tchán nebere jako rodinu. No, možná ne. Jak dlouho byl tvůj bývalý předtím ženatý? Má se svojí manželkou děti, tudíž vnoučátka pro tchána?Jak dlouho jste manželé vy?
Já jsem třeba rozvedená s mým ex už téměř 7 let a on má novou ženu již téměř 5 let a 5tiletého syna, ale jeho rodiče jeho novou rodinu moc neberou. Naopak se mnou se stýkají celkem dost a rádi a také s mými dětmi. Na to, že mají dalšího pětiletého vnoučka téměř zapomínají. No, omlouvá je snad to, že je jim 88 a 85 let a my jsme byli manželé 24 let.

Bingo. Jasne shrnuto.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#69 9. 5. 2013 15:53

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zvědavko....a co když je to jinak? Co když si celá rodina dala jeho do přátel? I bývalá žena tvého muže wink

A upřímě za sebe, tohle mi taky připadá jako "hloupost". Jééé, zkus se podívat kolik třeba ty nemáš daných přátel na FB. A přesně pro tyhle blbůstky jsem si já FB zrušila už před 2-mi léty..... a ani mi nechybí.

Není tady

#70 9. 5. 2013 16:14

Holga
♥♥♥----

Když jsem si zařídila na facebooku profil, poslala jsem žádost o přátelství všem příbuzným jak z mé strany tak z manželovy. Kdo mé přátelství nepřijal byla akorát švagrová - manželova sestra. Chvíli mě to mrzelo, dneska je mi to už jedno.

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#71 17. 5. 2013 9:36

lchaloupkova
♥♥-----

Facebook je skvělý, když chceš být v kontaktu s bývalými spolužáky apod. Prostě když ho používáš občas. Je ale návykový a pokud mu člověk propadne, je to nejen žrout času – http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex … ogove.html

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí