29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
to nevíme, že to bral ze široka. zkrátka si dal do přátel ty co jsou jeho srdci blízcí
Ano, vsechny mozne pribuzne i byvalou nejakou a Zvedavku vyloucil. Asi to pro ni bylo zvlastni pocit, asi se ji to dotklo. O tom to je.
Není tady
sahleb napsal(a):
aprill napsal(a):
to nevíme, že to bral ze široka. zkrátka si dal do přátel ty co jsou jeho srdci blízcí
Ano, vsechny mozne pribuzne i byvalou nejakou a Zvedavku vyloucil. Asi to pro ni bylo zvlastni pocit, asi se ji to dotklo. O tom to je.
asi má důvod
Upravil(a) aprill (8. 5. 2013 12:40)
Není tady
vsechny mozne pribuzne i byvalou nejakou a Zvedavku vyloucil
Proč by nakonec nemohl? Bavíme se snad o dospělém člověku, který se může svobodně rozhodnout... dokonce i bez toho, aby komukoli cokoli vysvětloval.
Není tady
a nebo se taky mohlo stát, že na ní prostě zapomněl
Není tady
helena napsal(a):
vsechny mozne pribuzne i byvalou nejakou a Zvedavku vyloucil
Proč by nakonec nemohl? Bavíme se snad o dospělém člověku, který se může svobodně rozhodnout... dokonce i bez toho, aby komukoli cokoli vysvětloval.
On muze samozrejme , on to udelal samozrejme, on je dospely clovek samozrejme, on se muze svobodne rozhodnout samozrejme, ja to jen a jen a jen a jen zde zminuji. Jako dospely, svepravny clovek.
April ma pravdu, bid ji tam nechce, nebo na Zvedavku zapomel. Ale tady se mluvi o tom, ze se to Zvedavky dotklo a ona jeho pocinani nerozumi. Tak se prisla poradit. No, a nakonec si ostatni, i ja, mysli, ze to nebude tak horky a ze na tom moc tak nezalezi.
Upravil(a) sahleb (8. 5. 2013 14:36)
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Manzeluv tatinek se pridal na Facebook a do pratel si pridal celou rodinu, take manzelovu byvalku a dalsi pratele, jen me ne. Mrzi me to, nicmene to chapu tak, ze me za rodinu a pritele zkratka nepovazuje. Manzelovi jsem to rekla a ten to povazuje za nevyznamnou malichernost. Ja ne. Vadilo by vam to nebo byste to neresili? Mam se dedy pri nejake prilezitosti na to zeptat?
Umíte číst?
Co chce Zvědavka vědět? Jestli by nám to vadilo a zda se má tchána při vhodné příležitosti zeptat. Nic víc. Nečeká výsměch (od Majakafy-Evy.) a ani psychologický rozbor. Jen se ptá.
Odpověď, možná by mě to mrzelo, ale asi bych se neptala.
Není tady
Rozhodně by mě to v první chvíli zamrzelo, možná se mě to i dotklo...
Jestli chceš být v jeho přátelích, pošli mu žádost. Uvidíš, jestli ji přijme, nebo ne a budeš vědět na čem jsi.
Mě si z přátel nedávno vymazala jedna kamarádka z dětství. Napsala jsem jí na zeď svůj názor, na který se ptala a bylo po kamarádšoftu...
No co.
V rodině je to citlivější.
Ale snaž se v tom nepatlat, nakonec manželova ex mohla poslat žádost o přátelství, tak ji přijal, jinak to možná neřeší...
Nesnaž se v tom vidět útok na sebe, jinak se zblázníš.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Manzeluv tatinek se pridal na Facebook a do pratel si pridal celou rodinu, take manzelovu byvalku a dalsi pratele, jen me ne. Mrzi me to, nicmene to chapu tak, ze me za rodinu a pritele zkratka nepovazuje. Manzelovi jsem to rekla a ten to povazuje za nevyznamnou malichernost. Ja ne. Vadilo by vam to nebo byste to neresili? Mam se dedy pri nejake prilezitosti na to zeptat?
Umíte číst?
Co chce Zvědavka vědět? Jestli by nám to vadilo a zda se má tchána při vhodné příležitosti zeptat. Nic víc. Nečeká výsměch (od Majakafy-Evy.) a ani psychologický rozbor. Jen se ptá.
Odpověď, možná by mě to mrzelo, ale asi bych se neptala.
ale to se zvědavka dozvěděla
Není tady
Já bych byla ráda, že si mě tchán nepřidal. Neměla bych zájem aby sledoval mé aktivity. Takto to máš lepší.
Není tady
annie napsal(a):
Rozhodně by mě to v první chvíli zamrzelo, možná se mě to i dotklo...
Jestli chceš být v jeho přátelích, pošli mu žádost. Uvidíš, jestli ji přijme, nebo ne a budeš vědět na čem jsi.
Mě si z přátel nedávno vymazala jedna kamarádka z dětství. Napsala jsem jí na zeď svůj názor, na který se ptala a bylo po kamarádšoftu...
No co.
V rodině je to citlivější.
Ale snaž se v tom nepatlat, nakonec manželova ex mohla poslat žádost o přátelství, tak ji přijal, jinak to možná neřeší...
Nesnaž se v tom vidět útok na sebe, jinak se zblázníš.
to mi přijde jako škoda. možná jsi jen měla volit jiný slova.
Není tady
lepista napsal(a):
Já bych byla ráda, že si mě tchán nepřidal. Neměla bych zájem aby sledoval mé aktivity. Takto to máš lepší.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Asi na tebe v tom davu zapomněl, určo bych se na to neptala , vypadá to legračně .
Ale hlavně bych byl a ráda, že nevidí do profilu mně a nečte moje story.
Není tady
Zvědavko a nezkouší tě tchán - třeba čeká, že ho ty požádáš o přátelství nebo jak se tomu říká. Třeba neví, jak tam jsi zapsaná.
Osobně bych se teda na to vybodla, ale facebookem nežiju, takže to není podstatné. Sice to mám založené, ale starší dítě si mně asi zablokovalo, abych ho nemohla sledovat. A ono je to tak snad lepší.
Není tady
lepista napsal(a):
Muj pritel take chtel,aby mu jeho syn zalozil facebook.Zalozil mu ho,ale do pratel si ho nepridal.Kdyz se ho muj pritel zeptal,proc tam on neni v pratelich odpovedel mu,ze to nejde.No zrejme,aby tatinek nemel prehled o jeho aktivitach.
Není tady
algebrana napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Asi na tebe v tom davu zapomněl, určo bych se na to neptala , vypadá to legračně .
Ale hlavně bych byl a ráda, že nevidí do profilu mně a nečte moje story.
Al , máš na FB nějaké zajímavé story ? Chceš mně za přítele ?
Já FB moc nepoužívám , takže to by mně nechalo uplně v klidu
Není tady
eremuruss napsal(a):
lepista napsal(a):
Muj pritel take chtel,aby mu jeho syn zalozil facebook.Zalozil mu ho,ale do pratel si ho nepridal.Kdyz se ho muj pritel zeptal,proc tam on neni v pratelich odpovedel mu,ze to nejde.No zrejme,aby tatinek nemel prehled o jeho aktivitach.
Já tam mám synky oba , oni tam jsou často, tak se tam různě domlouváme .... jinak mi FB připadá na nic
Není tady
Frigo napsal(a):
Zvědavko a nezkouší tě tchán - třeba čeká, že ho ty požádáš o přátelství nebo jak se tomu říká. Třeba neví, jak tam jsi zapsaná.
Osobně bych se teda na to vybodla, ale facebookem nežiju, takže to není podstatné. Sice to mám založené, ale starší dítě si mně asi zablokovalo, abych ho nemohla sledovat.A ono je to tak snad lepší.
třeba si tchán ani netroufá ..
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
lepista napsal(a):
Já tam mám synky oba , oni tam jsou často, tak se tam různě domlouváme .... jinak mi FB připadá na nic
nemám syny v přátelích , nechybí mi to. nemám potřebu je kontrolovat
Není tady
eremuruss napsal(a):
lepista napsal(a):
a co je na tom divnýho ? to není jeho povinnost, dávat si tatíka do přátel. prostě mu nechtěl na tvrdo říct, že ho tam nechce, tak řekl, že to nejde .. já tam jednu dobu mladýho měla a jsem ráda, že už ho tam nemám. do toho, co tam mám já, je mu prd a mně se ty jejich puberťácký kecy, ani to, jak ho balí holky, fakt číst nechce. mám klid, on taky.
ty taky erem jak můžeš někde na přítelova syna nasadit, hned to uděláš
Upravil(a) PPavlaa (8. 5. 2013 18:24)
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Muj pritel take chtel,aby mu jeho syn zalozil facebook.Zalozil mu ho,ale do pratel si ho nepridal.Kdyz se ho muj pritel zeptal,proc tam on neni v pratelich odpovedel mu,ze to nejde.No zrejme,aby tatinek nemel prehled o jeho aktivitach.Já tam mám synky oba , oni tam jsou často, tak se tam různě domlouváme .... jinak mi FB připadá na nic
nemám syny v přátelích , nechybí mi to. nemám potřebu je kontrolovat
to já taky ne ale zjistila, že nám takhle nejlépe funguje komunikace
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
Já tam mám synky oba , oni tam jsou často, tak se tam různě domlouváme .... jinak mi FB připadá na nicnemám syny v přátelích , nechybí mi to. nemám potřebu je kontrolovat
to já taky ne
ale zjistila, že nám takhle nejlépe funguje komunikace
jj, to znám, ta doba je už dávno za námi a doufám, že se nevrátí.
Není tady
Frigo napsal(a):
Osobně bych se teda na to vybodla, ale facebookem nežiju, takže to není podstatné.
Asi tak nějak.
Já svou stránku na FB nemám, a ani na tom nehodlám nic měnit. Kdyby mi bylo 20, tak bych to možná viděl jinak
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
lepista napsal(a):
Ja bych nikdy nechtela - teoreticky - mit tchana na FB. Ani rodice. Deti ho maji. Videla jsem to pred lety, bez podrobnosti. Nikdy bych jim tam nelezla.
FB deti povazuji za soukromou korespondenci.
Není tady
No ono to skutočne mohlo byť tak, že si bývalka pridala neho a on iba odsúhlasil žiadosť o priateľstvo. Skús mu poslať žiadosť aj ty a uvidíš. Každopádne by som sa ho na to nepýtala.
A či by to mňa zamrzelo? Mňa si tchán pridal sám , ale nadšená som z toho veru zo začiatku nebola.
No on sa ten ksichtbúk dá tak dopodrobna nastaviť, že mám rozdelené, ktorý z priateľov čo (ne)vidí.
Není tady
eremuruss napsal(a):
lepista napsal(a):
erem, já jedno své dítě v přátelích mám, druhé mi natvrdo sdělilo, že matku v přátelích nechce No a co, mám si kvůli tomu dát nohu za krk?!? Je každého věc, koho si do přátel na FCB zařadí nebo ne a těm nezařazeným nezbývá, než svobodnou vůli každého jedince respektovat
Každý má právo na své virtuální soukromí a má právo se rozhodnout, se kterými osobami ho hodlá sdílet - a je zbytečné nafukovat pusu, že mě někdo do svého soukromí nechce pustit
Není tady