29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Manzeluv tatinek se pridal na Facebook a do pratel si pridal celou rodinu, take manzelovu byvalku a dalsi pratele, jen me ne. Mrzi me to, nicmene to chapu tak, ze me za rodinu a pritele zkratka nepovazuje. Manzelovi jsem to rekla a ten to povazuje za nevyznamnou malichernost. Ja ne. Vadilo by vam to nebo byste to neresili? Mam se dedy pri nejake prilezitosti na to zeptat?
Není tady
Hm, a si pripravená počuť pravdu? Okrem toho - je to slobodný človek a prejavil slobodnú vôľu... Ja by som to nehrotila. Ale ani by som sa nespoliehala na jeho priateľstvo. Koniec koncov - nevzal si ťa on, ale jeho syn....
Není tady
No, možná by mě to mrzelo, ale je to jeho volba. Ale neptala bych se ho.
A když si tam dal synovu bývalku, možná k ní má lepší vztah. Ale to je jen dohad.
Nech to plavat, na tom život nestojí.
Není tady
Ty se asi hodně nudíš. Že řešíš takové blbosti.
A ještě s tím otravuješ svého manžela.
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Manzeluv tatinek se pridal na Facebook a do pratel si pridal celou rodinu, take manzelovu byvalku a dalsi pratele, jen me ne. Mrzi me to, nicmene to chapu tak, ze me za rodinu a pritele zkratka nepovazuje. Manzelovi jsem to rekla a ten to povazuje za nevyznamnou malichernost. Ja ne. Vadilo by vam to nebo byste to neresili? Mam se dedy pri nejake prilezitosti na to zeptat?
facebook je pro ně nedůležitá věc.
Není tady
Vadilo by vam to nebo byste to neresili?
Co je to "Facebook"???
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč by se měla nudit? Jen ji to mrzí a není to pro ni zřejmě taková blbost, jak se to, Majko, jeví tobě.
Proč ty musíš do každýho kopat? Z nudy nebo ze zloby?
Není tady
Zvedavka napsal(a):
Mrzelo by mě to, ale dědovi bych nic nerikala.
Evo, jsi fakt zla.
Není tady
sandra napsal(a):
Zvedavka napsal(a):
Mrzelo by mě to, ale dědovi bych nic nerikala.
Evo, jsi fakt zla.
není důležitější jak spolu vycházíme ve skutečnosti než jestli nás někdo má či nemá v přátelích?
Není tady
Takovehle veci se cloveka nekdy dotknou.
Nevim jaky ma Zvedavka vztah ke tchanovi, ale kdyz si ji tam nedal, muze to byt i jinak pozitivni. Nevime.
Otazka je, zda se to ma delat mezi pribiznymi....ja FB nemam, nechapu, nepotrebuju.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ja myslim, ze ji manzela proste zavidis.
Zvedavka s nim komunikuje, komunikace o starostech neni otravovani. Jednas s druhymi jako s deckama.
Není tady
aprill napsal(a):
není důležitější jak spolu vycházíme ve skutečnosti než jestli nás někdo má či nemá v přátelích?
Ano, přesně tak. Jak je to v reálném životě, to je důležité.
Není tady
sahleb napsal(a):
Ja myslim, ze ji manzela proste zavidis.
Ano, teď jsi na to kápla. Strašně moc jí závidím, právě toho jejího. Je naprosto úžasnej. Zjistím, kde bydlí a...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Eva. napsal(a):
A ještě s tím otravuješ svého manžela.Proč by se měla nudit? Jen ji to mrzí a není to pro ni zřejmě taková blbost, jak se to, Majko, jeví tobě.
Proč ty musíš do každýho kopat? Z nudy nebo ze zloby?
Majkafo, ty jsi hrozný člověk Tvé hlášky by snad někdy radši měly přecházet přes nějakou cenzuru!
A v manželství se lidé neotravují, manželé si povídají a oni dva snad mohou mluvit naprosto o všem, od toho jsou manželé. Pokud ty bereš komunikaci za otravování, tak je něco špatně u tebe.
Jinak k dotazu, mě by to asi taky mrzelo. Protože pokud jsi fakt jediná z rodiny, tak to asi něco značí. Ale to víš ty, jaký máte s tchánem vztah. Nicméně souhlasím s někým níže, že by mě to sice zamrzelo, ale nechala bych to plavat.
Není tady
snad mohou mluvit naprosto o všem, od toho jsou manželé
Ty skutečně věříš tomu, že manželé spolu můžou (a mají) mluvit "naprosto o všem"?
Zrovna v tomhle případě to nejšťastnější nebylo - Zvědavku to mrzí, ale manžel "to povazuje za nevyznamnou malichernost", takže ji zřejmě mrzí ještě jeho reakce (která se téměř dala předpokládat). Kdyby si to nechala o sebe, mrzel by ji jenom tchán.
Upravil(a) helena (8. 5. 2013 11:42)
Není tady
"Naprosto" o všem snad lze mluvit pouze s dobrou kamarádkou. A i to ne vždy a naprosto o všem. Není třeba "vyblejt" na své blízké úplně všechno, s čím si sama v sobě neumím poradit nebo se s tím vyrovnat. Něco může druhému i ublížit anebo ho zbytečně trápit, když to nemůže změnit.
Obzvláště není třeba dětinsky žalovat manželovi, že si mě jeho tatínek nedal do přátel na Facebooku. To dělají malé děti.
Zvlášť u Zvědavky po té, co tady psala, jaké má ve svém krátkém manželství problémy.
Není tady
No tak já osobně bych nechtěla tchyni ani tchana v přátelích ve FB. Osobně tam mám jen ženský, s kterýma mě spojuje focení, scrapbook.Jen virtuální
Není tady
ona asi zvědavka bude zvědavá
Není tady
Eva. napsal(a):
"Naprosto" o všem snad lze mluvit pouze s dobrou kamarádkou. A i to ne vždy a naprosto o všem. Není třeba "vyblejt" na své blízké úplně všechno, s čím si sama v sobě neumím poradit nebo se s tím vyrovnat. Něco může druhému i ublížit anebo ho zbytečně trápit, když to nemůže změnit.
Obzvláště není třeba dětinsky žalovat manželovi, že si mě jeho tatínek nedal do přátel na Facebooku. To dělají malé děti.
Zvlášť u Zvědavky po té, co tady psala, jaké má ve svém krátkém manželství problémy.
neberu to jako žalování, prostě ji to přišlo líto, tak mu o tom řekla.
Není tady
Eva. napsal(a):
A chytrá horáky ně promluvila.
Nezapomeň, Majkafo, že každej jsme jinej, ty jsi taky dost jiná.
Fakt se vyžíváš ve svým chytračení a ve svých moudrech?
Neberu to jako žalování, jen prostě svému muži řekla, co ji ne přímo trápí, ale co jí přišlo zvláštní.
Není tady
helena napsal(a):
snad mohou mluvit naprosto o všem, od toho jsou manželé
Ty skutečně věříš tomu, že manželé spolu můžou (a mají) mluvit "naprosto o všem"?
Zrovna v tomhle případě to nejšťastnější nebylo - Zvědavku to mrzí, ale manžel "to povazuje za nevyznamnou malichernost", takže ji zřejmě mrzí ještě jeho reakce (která se téměř dala předpokládat). Kdyby si to nechala o sebe, mrzel by ji jenom tchán.
POZOR HELENO
vynechala si slovo "mohou" tudiz to neni "naprosto o vsem mluvit" ale MOHOU MLUVIT NAPROSTO O VSEM.
Manzele maji ruzne nazory. Zvedavka se citi dotcena.
Neni to nahodou jejich vec? Treba mluvi o uplne vsem. My to nemuzeme vedet.
Není tady
dusička napsal(a):
No tak já osobně bych nechtěla tchyni ani tchana v přátelích ve FB. Osobně tam mám jen ženský, s kterýma mě spojuje focení, scrapbook.Jen virtuální
Ja taky ne, i kdyz mluvim teoreticky. Tchan zvedavky to bral zesiroka a ji socialne vyloucil. No, a to se cloveka dotkne. Zvedavka nevi proc se to stalo a mrzi ji to. tak se s tim sverila manzelovi a pak to napsala do poradny.
Není tady
vynechala si slovo "mohou"
Skutečně?
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Ja taky ne, i kdyz mluvim teoreticky. Tchan zvedavky to bral zesiroka a ji socialne vyloucil. No, a to se cloveka dotkne. Zvedavka nevi proc se to stalo a mrzi ji to. tak se s tim sverila manzelovi a pak to napsala do poradny.
to nevíme, že to bral ze široka. zkrátka si dal do přátel ty co jsou jeho srdci blízcí
Není tady
Eva. napsal(a):
Mas dobrej slovnik. Oni spolu normalne komunikuji. To neni "vyblejt " ani "uplne vsechno". To neni "zalovat". To neni detinske.
Ty mas teda nazory na komunikaci dvou dospelech lidi zijicich v manzelstvi.
Není tady