Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#651 12. 11. 2013 14:52

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dávat a brát

Eva. napsal(a):

Graine, vztahová inteligence je způsob jednání s lidmi.
Hledej si na netu, je toho tam spousta.

https://www.google.cz/#q=co+je+vztahov% … ngeligence

diky , ale uz toho mam nacteno dost a nemam prave pocit , ze bych delala nejake zasadni chyby ... nehlede na to , ze 10 let delam celkem uspesne vedouci oddeleni ... jsem sice na tu pozici trochu mekka , ale zadne vetsi problemy smerem dolu ani nahoru nemam . Ani s chlapama nemam zadne problemy pokud tam jsou jen sympatie , pouze v pripade , ze mi na tom zacne zalezet se to nejak posere ... a to porad nevim proc

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#652 12. 11. 2013 18:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne, už jsem ti psala, že právě když vím, co dělᚠv práci, nechápu tvé psaní tady. Píšeš tady o chlapech a vztazích s nimi opravdu jako puberačka. Naživo na mě působíš jako moudrá žena v nejlepším věku. Pak si tady přečtu pár řádek a nestačím se divit té proměně. Jsi jako Jekkyl a Hyde.
Ale taky mě překvapilo, jak jsi psala o dluzích ze svého manželství. Jestli jsi moudrá žena v dobrém postavení, nerozumím, proč si neukočírovala finance. Prostě od extrému k extrému.
Vůbec tomu nerozumím. Jsi jako den a noc. V něčem den, v něčem noc. V něčem super, v něčem opačný extrém. Černá nebo bílá. Nic mezi tím. Člověku se žije lépe, když jeho sinusoida nemá takové velké výkyvy. Zkoušíš na tom nějak pracovat?

Upravil(a) Eva. (12. 11. 2013 18:03)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#653 12. 11. 2013 18:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne, už jsem ti psala, že právě když vím, co dělᚠv práci, nechápu tvé psaní tady. Píšeš tady o chlapech a vztazích s nimi opravdu jako puberačka. Naživo na mě působíš jako moudrá žena v nejlepším věku. Pak si tady přečtu pár řádek a nestačím se divit té proměně. Jsi jako Jekkyl a Hyde.
Ale taky mě překvapilo, jak jsi psala o dluzích ze svého manželství. Jestli jsi moudrá žena v dobrém postavení, nerozumím, proč si neukočírovala finance. Prostě od extrému k extrému.
Vůbec tomu nerozumím. Jsi jako den a noc. V něčem den, v něčem noc. V něčem super, v něčem opačný extrém. Černá nebo bílá. Nic mezi tím. Člověku se žije lépe, když jeho sinusoida nemá takové velké výkyvy. Zkoušíš na tom nějak pracovat?

vubec nerozumim tomu co pises sad  nevim co pisu tak divneho

jj, uz jsem jednoho pritele pozadala at mne zkusi zkontaktovan s jeho znamym psychologem , melo by to byt na pojistovnu a pry je to kapacita smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí