1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Eva. napsal(a):
Graine, vztahová inteligence je způsob jednání s lidmi.
Hledej si na netu, je toho tam spousta.
https://www.google.cz/#q=co+je+vztahov% … ngeligence
diky , ale uz toho mam nacteno dost a nemam prave pocit , ze bych delala nejake zasadni chyby ... nehlede na to , ze 10 let delam celkem uspesne vedouci oddeleni ... jsem sice na tu pozici trochu mekka , ale zadne vetsi problemy smerem dolu ani nahoru nemam . Ani s chlapama nemam zadne problemy pokud tam jsou jen sympatie , pouze v pripade , ze mi na tom zacne zalezet se to nejak posere ... a to porad nevim proc
Není tady
Grainne, u jsem ti psala, e právě kdy vím, co dělá v práci, nechápu tvé psaní tady. Píe tady o chlapech a vztazích s nimi opravdu jako puberačka. Naivo na mě působí jako moudrá ena v nejlepím věku. Pak si tady přečtu pár řádek a nestačím se divit té proměně. Jsi jako Jekkyl a Hyde.
Ale taky mě překvapilo, jak jsi psala o dluzích ze svého manelství. Jestli jsi moudrá ena v dobrém postavení, nerozumím, proč si neukočírovala finance. Prostě od extrému k extrému.
Vůbec tomu nerozumím. Jsi jako den a noc. V něčem den, v něčem noc. V něčem super, v něčem opačný extrém. Černá nebo bílá. Nic mezi tím. Člověku se ije lépe, kdy jeho sinusoida nemá takové velké výkyvy. Zkouí na tom nějak pracovat?
Upravil(a) Eva. (12. 11. 2013 18:03)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, u jsem ti psala, e právě kdy vím, co dělá v práci, nechápu tvé psaní tady. Píe tady o chlapech a vztazích s nimi opravdu jako puberačka. Naivo na mě působí jako moudrá ena v nejlepím věku. Pak si tady přečtu pár řádek a nestačím se divit té proměně. Jsi jako Jekkyl a Hyde.
Ale taky mě překvapilo, jak jsi psala o dluzích ze svého manelství. Jestli jsi moudrá ena v dobrém postavení, nerozumím, proč si neukočírovala finance. Prostě od extrému k extrému.
Vůbec tomu nerozumím. Jsi jako den a noc. V něčem den, v něčem noc. V něčem super, v něčem opačný extrém. Černá nebo bílá. Nic mezi tím. Člověku se ije lépe, kdy jeho sinusoida nemá takové velké výkyvy. Zkouí na tom nějak pracovat?
vubec nerozumim tomu co pises nevim co pisu tak divneho
jj, uz jsem jednoho pritele pozadala at mne zkusi zkontaktovan s jeho znamym psychologem , melo by to byt na pojistovnu a pry je to kapacita
Není tady