29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky. Chceme začít učit na nočník.
Máte nějaké rady, tipy, triky nápady jak naučit?
Jaký nočník doporučujete??
Není tady
Osvedcilo se mi, kdyz si syn nocnik vybral v obchode sam. prvni jsem mu poridila hraci v dobre vire, ze ho to bude motivovat. Jenze kdyz se poprve vycural a zahralo to, malem dostal infarkt. Pak na to chodil s vedeckym zajmem cintat vodu z flasky, ale nesed by si ani za zlaty prase.
Nakonec jsme blok zlomili az na zachode s prkynkem, zato to slo ze dne na den. Drzim palce a hodne trpelivosti .
Není tady
Helo díky. Tak hrací teda raději ne. :-)
Není tady
My taky neměli hrací, ale obyčejný žlutý plastový s obrázkem pejska. Posazovala jsem od 10.měsíce, kdy syn začal samostatně sedět, nejdříve vždy po probuzení, později, když jsem viděla, že tlačí. od 1 roku nevím, co je pokakaná plena a od 1,5 roku kompletně bez plen, i v noci. Držím pěsti, chce to trpělivost, ale u nás se nikdy neprojevil žádný odpor k sezení na nočníku. Za povedené "dílo", vždy následovala velká slovní pochvala.
Není tady
Je uplně jedno jaký nočník, stačí obyčejný, poděděný.
Měl by být v místnosti na stejném, viditelném místě ve všech úhlech.
Nemá cenu posazovat dřív jak v roce. Nemaj děti z toho rozum. (po roce když má pravidelnou stolici, je možný dítko vycvičit, ale na čůrání je brzo).
U kluků se mi osvědčil kyblíček, naučili se čůrat jako kluci.
A ani nemá cenu cvičit sedět, pokud dítěti nedocvaklo, co že se po něm chce. Nejdřív totiž hlásí, že se počůralo, pak že čůrá a až potom že bude.
Nejlepší je teplé období,kdy může lítat doma naostro,protože vslékání nezdržuje.
Upravil(a) dusička (5. 5. 2013 20:52)
Není tady
Ahoj maminky mam skoro 4leteho syna a najednou noo zhuba co zacal chodit do skolky tak my nechce nikde jinde curat nez doma..proste ho nedonutim curat venku u stromu,na chate,u babicky a ve skolce nikde jen doma!uz me to celkem zacina trapit,zacina byt hezke pocasi a budeme hodne casu travit na chate a pokud nebude curat tak budem ai sedet doma nebo ja uz nevim!!!!prosim kdyby jste stim mela nejak zkusenost pisne ti my na muj mail Luciekovac@email.cz dekuju
Upravil(a) Lůůů (5. 5. 2013 21:28)
Není tady
Tak Maty má skoro 15 měsíců a začal sedět teprve ted. Tak chcem začít trénovat. Akorát nějaké hlášení, že je něco v plínce zatím nějak nehrozí. :-)
Není tady
Ono s pamperskama je to pro dite trochu tezsi si to uvedomit i po vykonu, plenka ho udrzuje uplne v suchu, ne jak latkovky, ty prece jen az tak neabsorbuji. Teda nechci rict, ze dite je v nich po jednom vycurani mokry, ale az takovou kapacitu nemaji.
Ted az bude teplo ho nech treba behat jen tak, nebo zkus trenovaci kalhotky. My jsme pouzivali huggies pull ups, jednak tolik nesajou a kdyby nahodou zacal hlasit, tak ho z toho vymotas rychlejc nez z plinky.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (3. 11. 2018 17:39)
Není tady
Ono je to přeci vysoce individuální. Nicméně nějaké rady, co tu padly, bych vyzkoušel. Náš kluk sice seděl na nočníku, ale dlouhou dobu nic nevyseděl. Ale nakonec se to vždy zlomí a povede.
Není tady
Tak něco zkusím :-) Mě hlavně zajímaly osobní zkušenosti. Nerada bych něco pokazila hned na začátku.
Není tady