19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Kedy som mala priatela ale rozila som sa s ním ale stále musím na neho myslie keď premýlam ako to mám vo vzahu. Stále žutujem e som sa s ním rozila je mi za ním stále smutno. Po ňom som mala ďalie vzahy ale ani jeden chlap sa mu nepriblíil. Chodili sme spolu 4 roky po 2,5 roku som zostala tehotná cítila som sa mladá a nechcela som v podstate dieta tak sme sa o tom s ním zhovárali a on tie nechcel dieta on u jedno mal z prvého manelstva a netváril sa eby sa chcel eni a mat dalie dieta tak som podstúpila interupciu. Po rok som otehotnela zasa ale tentokrát som si myslela e si ma vezme u som si dieta chcela nechat. On povedal e rozhodnutie je na mne ale e on sa enit nebude. Tak z toho som ostala jak obarená no nechcela som byt slobodná matka tak som podstupila daliu interupciu. Boli sme spolu ete pol roka býval u nás asi pol roka ale o svadbe tvrdil len to e ak sama som povedal e sa nechcem vydávat tak o svadbe reč nie je . Ale ja mu na to e ja sa chcem vydávat. On e dobre tak kedy tak som určila termín ale vedela som e jeho názor je ten e som ho do svadby vlastne donutila. Premýlala som o tom a po týdni som mu dala kopačky bol odomna o 7 rokov starí rozvedený a ete mal aj syna. Moha hrdost mi povedala e nebude tá čo ho nutila do svadby eby si mal váit to e ma má a eby si ma mal zobrat bez toho aby som ho ja akoze do toho nutila tak som sa natvala a povedala mu nech sa odstahuje a e sa s ním rozchádzam a e svadbu ruím. Potom ked som raz la tak po 2 týdnoch z práce tak som sa omylom previezla autobusom do inej dediny take návrat by mi trval hodne dlho tak som mu zavolala či ma nepríde zobrat priiel . Ked som ho zbadala tak bol uplne vyholený na koleno no des. On vdy nosil krátko vlasy ale uplne e sa sa mu blitala lepka tak to nie. Potom sme sa rozprávali a ja mu e aj keby mi doniesol teraz snubný prsten tak aj tak by som si ho nevzala. Inak myslím si e mal to v umysle ale takto som ho odradila pre istotu ja. Ked sme spolu začali tak on to nepokladal ani za chodenie a neskor on ma bral len ako rozptýlenie ale neskor to tak u nebolo ako mi sám povedal. On nikdy nevyjadroval svoje city príli často len ked mal vypité tak vtedy som to z neho dostala. Bál sa aby ho to neoslabovalo alebo čo. No bál sa e dopadne ako so svojou bývalou. Stála spomýnam ako nám bolo skvele kadý výkend sme boli vonku chodili sme plávat alebo na disko alebo do baru aj na dovolenkách pri mori sme boli s partiou no stále sme mali nejaké aktivity. V posteli to tiez bolo super aj ked mení rozmer to občas vadilo ale tie dotyky na to stále nemoem zabudnut a to boskávanie. Odvtedy som také niečo s nikým iným u nezaila. On si naiel nejaku babu s deckom ked s nou chodil tak ju 2 krát so mnou podviedol ale to som s ním spala len preto e som si chcela dokázat e ma stále chce on bol jak divoké zviera i ked ja som som ho pri tom len pozorovala nemala som z toho koniec ale nevadilo mi to bola som rada z toho e ma stále chce, ale chcel ma len na sex lebo som si myslela e tu svoju opusti ale nestalo sa. Moja najivita. Aj po tom vetkom stále na neho nemoem zabudnut aj po tých dvoch potratoch na to si spomeniem ked nechcem na neho mysliet v dobrom ale ráno alebo večer sa budím s tým e na neho myslím ako skvele nám spolu bolo. Videla som ho na facebooku oenil sa lebo ta jeho čakala decko aj to ma zranuje e mne povedal e mna si nevezme ete ked som bola 2 krát tehotná a ju si vzal aj ked ju som nou podviedol ked s nou u dlho chodil nechápem jeho logiku. Uvaujem nad tým e mu napísem sms e mi chýba ale viem e on mi neodpíe. Píslala som mu raz na facebooku ale napísal mi e nech neotravujem neskor som sa dozvedela e ta jeho mu tam chodí a e to napísala zjavne ona. Som vydatá u 4 roky a mám 2 ročnu dcéru on je tie enatý u asi rok a má 1 dcéru sme od seba asi 10 rokov ale stále musím na neho mysliet neviem či ho mám ete stále rada alebo mi je luto za tým čo sme splu preili lebo moj ivot je od vtedy nudný nezábavný a mojho manela som si zobrala len preto e som chcela mat dieta a aby som nezostala sama ale moje manelstvo je čistá suchota nikam nechodíme stále trčime doma a on si ked ma volno kliká na PC hraje si hry. No pripadám si ako pochovaná za iva ako babka na dochodku ako keby sa moj ivot bol čistý stereotyp. Neviem ako na toho bývalého zabudnut. Minule si pýtal fotky cez moju sestru zo spoločných fotiek lebo dávalo sa to vyvolávat len raz a vetky fotky mám ja take aj on si chcel dat vyvolat pre seba fotky volala som mu ale som troku habkla a potom on to okomentoval tým e som nejaká nervozna. Povedal to segere lebo povedal e tie negativy mam nechat u nej ale ja som sa s nim chcela stretnut a predat mu ich sama ale on to nechcel rada by som ho videla ale on sa tomu bráni neviem prečo. Tak som mu nakoniec tie negativy nenechala lebo ked som mu volala tak hovorím e mám tie negativy on len e ,, no dobre tak ich nechaj u segri" to bolo celé ani nepodakoval ani sa neradoval e som ich nala u ma má asi v poriadnej pai. Som premýlala e ked pojdem teraz na Slovensko e mu ich aj tak dám aj ked sa chová jak keby som ani nikdy neexistovala. No neviem ako na neho zabudnut a či mu nakoniec tie fotky aj dat alebo no noviem. Svojho mua mám rada ako kamoa nemilujem ho len som proste s ním aby som nebola sama.
Není tady
já bych mu nepsala. svoji nespokojenost v manelství si ře s partnerem, ne tím, e bude naruovat vztah někoho jiného.
Není tady
Poslal te dvakrat na potrat se spolecnym ditetem, rozesli ste se, on se ozenil a ty mas rodinu. Je nacase to uzavrit, ty si myslis, ze nejak stale patrite k sobe. Tak to neni. Chytas se cehokoliv, pises mu na FB....jako v puberte. Tim to nikdy nezkonci, ale nebude z toho taky nikdy nic. Jen spatny pocit stale dokola. Az si znicis vlastni rodinu. Tvuj manzel za to nemuze, ze se na nej takhle divas. Nic o tom nevi.
Navrhni a zorganizuj nejakou akci sama. A proved ji. A priste zase. Tedy se svou rodinou.
Upravil(a) sahleb (5. 5. 2013 14:26)
Není tady
ovedal e mna si nevezme ete ked som bola 2 krát tehotná... ja som sa s nim chcela stretnut... ale on to nechcel rada by som ho videla ale on sa tomu bráni - neviem prečo
Opravdu neví?
Není tady
Ty se to pořád snaí udělat tak, aby jste se dostali do kontaktu. Ale proč?...Chápu, e ti chybí, ale kdyby ty jsi chyběla i mu, tak se ti ozve. Uvědom si, řw ty moná v manelství nespokojená jsi, ale on moná ne. e si tebe nechtěl vzít, bohuel to nebylo hezké, ale taky to neznamená, e byl snad do toho druhého manelství donucen.
Zlus zapracovat na svém manelství a tím taky odvede od mue, který u není v tvém ivotě.
Není tady
Vdala ses,aby si nebyla sama a stejně sama se,není to tak?Abychom nebyli sami,tak si spí pořizujem kvůli tomu např.psy,kočky nebo by třeba stačil nějqký plyák,ne?
Vypadá to,e tvůj býv.přítel dostal rozum a celkem chápu,e tě u nechce vidět,protoe upřímně: ty jsi pohromou pro kadý vztah.
Není tady
rozumim tomu dobre
ty jsi vdana 4 roky , mas 2letou dceru, ale resis, ze tvuj ex si "dovolil" pred rokem ozenit?
Není tady