3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Zdrvím vechny a potřebuji radu...
Byt v domě postaveném v roce 1892 o 100 m2. V jednom pokoji o rozloze 30 m2 praská podlaha - dřevěné parkety. Jinde ne... ráda bych to opravila ale nevím lze se to vubec dá. Je to stará budova postavena za Lichtentejna s 4 metrovými zdmi.
Není tady
No, já jetě ve starím a kromě praskání se to tady různě vybouluje, propadá a pod. Vystěhovat a udělat novou podlahu komplet... potí je, e mám jenom 1 pokoj a není kam vystěhovat nábytek...a není to práce na den.
taky čekám na nějakou novinku, eby to lo jinak,ale nejde.
Není tady
miaa napsal(a):
No, já jetě ve starím a kromě praskání se to tady různě vybouluje, propadá a pod. Vystěhovat a udělat novou podlahu komplet... potí je, e mám jenom 1 pokoj a není kam vystěhovat nábytek...a není to práce na den.
taky čekám na nějakou novinku, eby to lo jinak,ale nejde.
Viděla jsem v jednom americkém seriálu kde se přestavovali staré domy. Ukazovalm tam dřevěnou podlahu kde byly priskrutkovány parkety k podlaze. Bylo tam asi 50 tlustých roubu. Stavitel to okomentoval asi tak: Aha tay praskala podlaha... to by mohlo být řeení - přiskrutkovat a zakrýt kobercem... Nechciiii novou podlahuuu. Má někdo jetě jiný nápad? Chválabohu mám kam přesunout nábytek ale jsem po polroční kompletní rekonstrukci a u mám vak veho plný zuby. U se chci mít dobře...
Nová podlaha v praxi znamená co? Vytrhat parkety, podlahu zalít betonem a pak nové parkety? Nebo zalít stávající parkety betonem zarovnat a pak nové parkety - udělat sendvich? Koberec po celé ploe nepomáhá to u jsem zkusila.
Není tady
Tak tento nápad jsem jetě neslyela. Jako kadou jednotlivou parketu přiroubovat??? U mne by to vrzalo stejně, tady se to propadá, rozestupuje a tak. Mne bylo řečeno: vyrvat vechno, zalít, vyrovnat a event. znova parkety. Koberec jsem měla, ten jen tlumí, ale vre to stejně.
Za komunizmu to bylo lepené (v starím paneláku) nebo poloené v asfaltu, a má povinnost byla v horkém počasí odlupovat "vytečené" části asfaltu.... Alespoň to tak vypadalo, černé, smradlavé. To by mohlo být řeení???? Co nějaký muský názor?
Není tady
miaa napsal(a):
Tak tento nápad jsem jetě neslyela. Jako kadou jednotlivou parketu přiroubovat??? U mne by to vrzalo stejně, tady se to propadá, rozestupuje a tak. Mne bylo řečeno: vyrvat vechno, zalít, vyrovnat a event. znova parkety. Koberec jsem měla, ten jen tlumí, ale vre to stejně.
Za komunizmu to bylo lepené (v starím paneláku) nebo poloené v asfaltu, a má povinnost byla v horkém počasí odlupovat "vytečené" části asfaltu.... Alespoň to tak vypadalo, černé, smradlavé. To by mohlo být řeení???? Co nějaký muský názor?
Chvli počkáme já bych radi volila to připendlení. Kadou parketu připendlenou neměli - asi zkoueli kladivkem a co bylo uvolněno připendlili... jetě jsem problém nastolila na jiném chatu. Uvidíme co napíou... Já jiný problém jako vrzání nemám...
Upravil(a) marica1 (9. 5. 2013 9:24)
Není tady
Tak mne prosím dej vědět. V kadém starém bytě jsem uměla najít cestičku, kde parkety nevrzaly. Tady to nejde. Vre i 5,5 kg pes a někdy i jen tak, samy parkety, kdy se hýbe budova. Pak slyí, jak jde vlna praskání od dveří k oknu. V noci mne to vdy vzbudí.
V jaké části parkety si viděla ty rouby? jak to vypadalo? Na malé skryté ploe bych to doma třeba zkusila.
Není tady
Ty rouby byly zarovnány v řadách ako koleje. Naostro to budu řeit za rok ale to u budu obhánět stavební firmy.
Nrazila jsem na chat věnován praskání podlahy ale nic co by mně vyruilo z letargie...
miaa napsal(a):
Tak mne prosím dej vědět. V kadém starém bytě jsem uměla najít cestičku, kde parkety nevrzaly. Tady to nejde. Vre i 5,5 kg pes a někdy i jen tak, samy parkety, kdy se hýbe budova. Pak slyí, jak jde vlna praskání od dveří k oknu. V noci mne to vdy vzbudí.
V jaké části parkety si viděla ty rouby? jak to vypadalo? Na malé skryté ploe bych to doma třeba zkusila.
Není tady
Také nám praská podlaha! Je to ílené a nechci, aby nám přili vynadat sousedi, je to pořád horí a horí, ale potřebuji tak 8 tisíc - sms půjčka by mohla projít http://smspujcka-ihned.cz/
Není tady