18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
tak vás po dvou letech odmlky zase zdravím na babinetu! A mám dotaz Máte zkuenosti s antikoncepcí JANGEE? Včera jsem si ji přinesla z lékárny. Je to asi 2 roky stará novinka na trhu a moc jsem se toho o ní nedočetla. Chtěla jsem nízkohormonální a takovou, která neváe vodu, co by Jangee měla splňovat.
Budu moc ráda za vae tipy, díky!
Není tady
Klára: Ja uívám Jangee asi 1 rok a jsem spokojená, nepříbírám ani mě nebolí hlava nebo prsa . Měla jsem předtím Lyndynette 20 a pořád mě bolely prsa. V diskuzích píí e je nějaká stejná sloením ale levnějí. Někdo tam píe e má větí chut na sex u sebe jsem to nějak nepocítila
Upravil(a) Terezka111 (9. 6. 2013 20:33)
Já jsem pouívala několik let yadine. Bez jakýchkoliv neádoucích účinků.
Teď jsem přela na Jangee. Bylo mi to doporučeno gynekologem z důvodu úspory.
Je to prý úplně stejné jako yadine, jen od jiného výrobce. Cena je ovem levnějí o cca 50-80,- Kč. No co poslouchám kolegyně, tak mám asi nejdraí antikoncepci na trhu :-D ...ale jsem s ní spokojená. Jiné mi toti moc neseděly a mívala jsem z nich migrény.
Není tady
Holky a kolik vůbec stojí? Děkuji
Není tady
Já platím okolo 250 - 270 za měsíc. U yadine se to vyplhalo a na 330,- na měsíc
Není tady
Díky...
Začínám druhé plato a docela se to stabilizovalo, i kdy ze začátku jsem byla vyděená hodně. Uvidíme, co dál. Hlavně aby odezněly ty bolesti...
Jinak platím 650,- na 3 měsíce.
Není tady
Poznám při braní anti e jsem těhotná? Někdo píe e se to nepozná a dělají si pro jistotu pravidelně testy. Myslím bylo by mi patně, zvracela bych?