29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
tak vás po dvou letech odmlky zase zdravím na babinetu! A mám dotaz Máte zkušenosti s antikoncepcí JANGEE? Včera jsem si ji přinesla z lékárny. Je to asi 2 roky stará novinka na trhu a moc jsem se toho o ní nedočetla. Chtěla jsem nízkohormonální a takovou, která neváže vodu, což by Jangee měla splňovat.
Budu moc ráda za vaše tipy, díky!
Není tady
Klára: Ja užívám Jangee asi 1 rok a jsem spokojená, nepříbírám ani mě nebolí hlava nebo prsa . Měla jsem předtím Lyndynette 20 a pořád mě bolely prsa. V diskuzích píší že je nějaká stejná složením ale levnější. Někdo tam píše že má větší chut na sex
u sebe jsem to nějak nepocítila
Upravil(a) Terezka111 (9. 6. 2013 20:33)
Já jsem používala několik let yadine. Bez jakýchkoliv nežádoucích účinků.
Teď jsem přešla na Jangee. Bylo mi to doporučeno gynekologem z důvodu úspory.
Je to prý úplně stejné jako yadine, jen od jiného výrobce. Cena je ovšem levnější o cca 50-80,- Kč. No co poslouchám kolegyně, tak mám asi nejdražší antikoncepci na trhu :-D ...ale jsem s ní spokojená. Jiné mi totiž moc neseděly a mívala jsem z nich migrény.
Není tady
Holky a kolik vůbec stojí? Děkuji
Není tady
Já platím okolo 250 - 270 za měsíc. U yadine se to vyšplhalo až na 330,- na měsíc
Není tady
Díky...
Začínám druhé plato a docela se to stabilizovalo, i když ze začátku jsem byla vyděšená hodně. Uvidíme, co dál. Hlavně aby odezněly ty bolesti...
Jinak platím 650,- na 3 měsíce.
Není tady
Poznám při braní anti že jsem těhotná? Někdo píše že se to nepozná a dělají si pro jistotu pravidelně testy. Myslím bylo by mi špatně, zvracela bych?