6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den milovnící kočiček,
pojďme si říct co chutná naim kočičkám. Jakou mají rádi značku, nebo co je pro ně to nejlepí! Často na netu čtu, e granule Friskies od Puriny jsou patné. Já jsem tím svého kocourka, který il venku krmila a chutnalo mu to, prospíval a měl lesklou srst U se těím na nějaký příspěvek!
Není tady
Whiskas, Frieskies a dalí supermarketový granule nejsou moc vhodné. Moná dobře vypadají, ale to je tak vechno. Je hodně kvalitních, superprémiových značek. Já mám u svých dvou koček skvělou zkuenost s Purinou Pro Plan granule je ale lepí střídat, někdy i výrobce.
Není tady
Ichaloupková - to je jen Tvůj názor, nebo jsi odborník? Mám dvě kočičky, tak mě to zajímá, co jim dávat.
Není tady
pro svého kocourka kupuji Purinu pro koata. Ty mu chutnají. je fakt, e levné supermarketové nemohou být kvalitní.
Granule nestřídám, pokud si o to kočka sama "neřekne".
Své bernské salanici jsem kupovala Bosche, ale přestaly jí chutnat, tak jsme přeli i u ní na Purinu a zase spokojenost
Není tady
lchaloupkova napsal(a):
Whiskas, Frieskies a dalí supermarketový granule nejsou moc vhodné. Moná dobře vypadají, ale to je tak vechno. Je hodně kvalitních, superprémiových značek. Já mám u svých dvou koček skvělou zkuenost s Purinou Pro Plan granule je ale lepí střídat, někdy i výrobce.
Ano Whiskas a Frieskies jsou hnusný svinstvo , vhodné jsou hlavně NEBAREVNÉ granule.
Purina naim chutná ,ale my kupujeme hlavně granule v DM , mají několik příchutí , nejradi mají krůtu.
Myslím e se to musí střídat , nae kočky kdy se jim opakují granule nebo kapsičky, pak je u nemůou ani vidět .
Není tady
rudolf napsal(a):
Ichaloupková - to je jen Tvůj názor, nebo jsi odborník? Mám dvě kočičky, tak mě to zajímá, co jim dávat.
Já přímo ne. Mám ale v rodině veterinářku, tak mám názor z první ruky. Jinak stačí trochu googlit:
http://www.britak.cz/nejlepsi-krmivo/
http://www.kocky-online.cz/forum/viewto … 663e8f02b8
atd...
Není tady
Krmit dospelou kocku granulemi pro kotata neni vhodne. Dospely clovek taky neji to, co je urceno detem. A to ne proto, ze by mu to nechutnalo, ale hlavne vyzivove slozeni pro dite je jine nez pro dospeleho.
Supermarketove krmivo jsou obycejne podradne srajdy. To, ze to kockam chutna je vec jina. Vsak nekterym lidem parky z Teska, nacpane ochcovadly a ruznymi umelotinami taky chutnaji.
Kocky v tomhle nejsou jine.
Myslim ze je to o tom peclive cist slozeni krmiva. Nejen to superpremiove musi byt vzdy to nejkvalitnejsi. Vetsinou ale byva...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Krmit dospelou kocku granulemi pro kotata neni vhodne. Dospely clovek taky neji to, co je urceno detem. A to ne proto, ze by mu to nechutnalo, ale hlavne vyzivove slozeni pro dite je jine nez pro dospeleho.
Supermarketove krmivo jsou obycejne podradne srajdy. To, ze to kockam chutna je vec jina. Vsak nekterym lidem parky z Teska, nacpane ochcovadly a ruznymi umelotinami taky chutnaji.
Kocky v tomhle nejsou jine.
Myslim ze je to o tom peclive cist slozeni krmiva. Nejen to superpremiove musi byt vzdy to nejkvalitnejsi. Vetsinou ale byva...
Pokud jsi reagovala na můj příspěvek, tak granule pro koata kupuji proto, e ná kocour má 11 měsíců a tyhle jsou do 12 měsíců věku.
Pak samozřejmě přejdu na granule pro dospělé kočky.
Není tady
Co se týče granulí, zatím mám nejlepí zkuenost s krmivem Orijen. Kočky jich snědí méně, ne jiných, protoe jsou skutečně masité.
Není tady
kouknu na ně..dle výrobce obsahují 8O% masa..to je dost.Pokud je to pravda..
Upravil(a) laminanonte (17. 6. 2013 19:52)
Není tady
Já jsem své domácí kočce kupovala Ontario, a teď je vykastrovaná, take ji budu kupovat Ontario Castrate...
Není tady
laminanonte napsal(a):
kouknu na ně..dle výrobce obsahují 8O% masa..to je dost.Pokud je to pravda..
Myslím, e to i pravda je. Mám dva veselé kastráty, kteří jsou v bytě, jen přes léto na venkově. Nejsou a nebyli nikdy tlustí, jen takoví "masití" (viz brojleři ), kdy jsem je začala krmit tím Orijenem, spadli se a zeelmovatěli, srst a vechno ostatní zůstalo krásné. Předtím jsem je krmila kvalitními krmivy, větinou superprémiovými.
Není tady
Kočce jsem začla kupovat granule OPTIMAnova. Nejdřív jsem je dávala jen psovi, ale kočka mu na ně chodila. Problém s přechodem na granule nebyl a u netrpí ádnými problémy s trávením.
Není tady
Tak na takovej humus by nai kocouři hodili leda bobek.
Není tady
My máme Taste of the wild a spokojnost
Není tady
Dobrý den, proísm o radu mámě dvě kočky (kocourka 3 roky a kočku 2 roky). Oba vyrostli na obyčejných granulích ze supermarketu (friskis,whiskas..) Veterinářka nám doporučila něco kvalitnějího, kočky mají mírnou nadváhu. Začala jsem se zajímat o sloení a rozhodně chci pro kočky změnu. Velice by mě zajímali vae zkuenosti s granulemi Husse a Alcana. Značky mi byly doporučeny ve zverimexu, u husse mě láká e mají řadu přimo pro obezni kočky, údajně by měly být velmi kvalitní s vysokým obsahem masa. Máte s těmito granulemi někdo zkuonost? popřípadně jaké dalí mi můete doporučit?Na ceně nezáleí. Hlavně aby bylo na prvním místě maso a ne ádné sajrajtry.
Není tady
Nespesnaa napsal(a):
Dobrý den, proísm o radu mámě dvě kočky (kocourka 3 roky a kočku 2 roky). Oba vyrostli na obyčejných granulích ze supermarketu (friskis,whiskas..) Veterinářka nám doporučila něco kvalitnějího, kočky mají mírnou nadváhu. Začala jsem se zajímat o sloení a rozhodně chci pro kočky změnu. Velice by mě zajímali vae zkuenosti s granulemi Husse a Alcana. Značky mi byly doporučeny ve zverimexu, u husse mě láká e mají řadu přimo pro obezni kočky, údajně by měly být velmi kvalitní s vysokým obsahem masa. Máte s těmito granulemi někdo zkuonost? popřípadně jaké dalí mi můete doporučit?Na ceně nezáleí. Hlavně aby bylo na prvním místě maso a ne ádné sajrajtry.
Dobrý den,
za sebe můu doporučit buď Brit Care (má myslím taky variantu pro kočky "při těle"), případně Carnilove (holistické). Zkuenost mám s oběma, naim mickám vdycky moc chutnaly a myslím, e ani v jednom případě nelápnete vedle - nejsou to ádný supermarketový hrůzy, ale kvalitní krmivo, ve kterým je hodně masa a ádný obiloviny ani brambory...
Není tady
Dobrý den, my dáváme jenom granule Brit premium s lososem, naim kočkám chutnají a veterinář mi je také schválil.
Není tady
Já pouívám pro svoji kočku granule BritCare a jsem s nimi naprosto spokojená. Neměnila bych. Naopak mi přijde, e po celkové stránce ji prospívají. Dávám taky čerstvé syrové maso, a vařené maso - nesolím.
Není tady
Ahoj, já kupuji N&D https://www.reedog.cz/granule-pro-kocky/
Není tady
Ahoj, my pouíváme granule carnilove fresh a kocourovi to moc chutná. Doporučili nám ho v obchodě, prý má kvalitní obsah a ádné umělotiny. Take pro mě poměr cena/kvalita ideál.
Není tady
Ahoj holky, vykastrovali jsme kocoura, máte tip na dobré granule?
Není tady
Marně přemýlím, jaká je souvislost mezi kastrací a granulemi?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Marně přemýlím, jaká je souvislost mezi kastrací a granulemi?
Andrejko, prodávají granule vhodné pro vykastrované kočičáky. Po kastraci můou mít sklon k tloustnutí a taky, aby jim nic důleitého nechybělo.
Není tady
Radkkkka a její klony se snaí prodat mnohé, i opakovaně, mám pocit e o kastrovaných kočkách a psech tu se svými klony diskutuje u poněkolikáté! Prostě reklamová spamerka.
Upravil(a) rina (4. 3. 2020 19:13)
Není tady