29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, neznáte někdo společnost 1way company? Narazila jsem na ni když jsem hledala práci a píší, že se zabývají telemarketingkem, přímý prodej atd. Je to klasické tedy call centrum nebo se jedná o něco jiného? Práce v call centru mi nevadila, jednou jsem pracovala u takové společnosti, ale tuhle neznám právě.
Není tady
No já na ně narazila na podvodnych firmach,ale co jsem pročítala, tak mi to jako podvod moc nepřijde. Nebo spíš je to jedno a to samé, člověk se tam hlásí na pozici recepční, ta už je obsazená, tak nabízejí místo na obchodního zástupce. Mám pocit, že tam jednu dobu dělala jedna známá, tak se ti zkusím poptat, pokud si na to vzpomenu
Myslím, že budou nabízet obojí - já bych radši šla do call centra, za telefonem jsem jistější než v osobním kontaktu
Není tady