6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já zase uvauju o paní na úklid. To se fakt nedá. Manel přijde z práce a pak je s dětmi, zároveň něco málo teď dělal kolem domu (vyklidil kůlnu, aby mohli řemeslníci udělat novou střechu a bude tam sedlovna pro koníka, abych neměla sedlo na naí krásné verandě, která by měla být krásná jako prosklená zimní zahrada a ne skladitě a být cítit potem koně.) No tak samozřejmě nikdo doma neuklízí, včera jsem měla jediný volný den a jela za kamarádkou ze vzdálené vesničky, abychom vyměnili věci pro děti. Ona čeká holku, já kluka. Kdy u uklidím, stejně to stihnu jen na 80% a ne dodělám zbytek, můu začít nanovo a styděla bych se pozvat si návtěvu. Jen základní vytírání a úklid prachu a koupelny zabere 4 hodiny. Jene vude leí tolik věcí, e dalí hodiny bych mohla ty věci uklízet a tak 2 hodiny skládat vyprané prádlo. Mám z toho bordelu depku, já bych chtěla hnízdit a mít ve naklizené. Paní na úklid na vesnici je bohuel jetě nemyslitelná věc, vůbec nevím, kde bych ji sehnala, aby to nebyl nikdo zdejí, netouím, aby se to vědělo.
Není tady
Pavli, my máme toto: http://www.hracky-vybavicky.cz/75-lehat … e-do-18kg/ U to u nás vyuily dvě děti a teď budeme pouívat znovu, byla jsem s tím moc spokojená, mimčo v tom dřímalo, jedlo...
Já jsem dnes byla v Tescu, ale ádnou noční koili ani upan jsem nevybrala... ale koupila jsem si sportovní podprdu, akorát jsem asi jetě měla počkat, velikost koíčků ok, ale přes objem je mi to těsnějí... Je mi jasné, e jetě přiberu, tak snad se do ní vejdu i tak. Nebo budu muset koupit novou, no, co u nadělám.
Jinak se mi zdá, e oproti minulému těhu mám mení bříko, tak doufám, e princezna nijak nestrádá. Za týden jdu na kontrolu, tak bych byla ráda, aby mi dr mimčo změřila a tak, zatím mi to nikdo nedělal.
A taky mám stranou chu na víno, včera jsem dvakrát upila od přítele, to bylo tááák dobré
Paní na úklid bych taky potřebovala, utřu prach a za dva dny je tu zase, u mě to nebaví, je to pořád dokola.
Není tady
Já mám zase TAK děsnou chu na cigáro a se na sebe zlobím.
Křesílko jsme měli obyčejné, asi tak z páté ruky - vyuívala jsem ho jen na jídlo- dala se k tomu přidělat hrazdička, ale spí jí to překáelo ve výhledu. A hrazdičku jsme měli i samostojící a taky nebyla úplně nutná. Nevím, jestli ji tentokrát budu vůbec vyndavat, no uvidíme.
Upravil(a) Holčička (29. 4. 2013 21:32)
Není tady
Ahoj tehule, hádejte kde jsem?
Denýs zase prudí
Není tady
Místo křesílka máme záloní starou autosedačku - vajíčko trochu větího rozměru (Aničce slouilo jako autosedačka v 2. autě do nedávna). Při poloení na zem se dala houpat, vystlávali jsme bavlněnými plenami a pouívali jako jídelní lehátko pro nesedící mimčo, bylo to praktické i na přenáení dítka a hračky ly pověsit na rukoje. Větinou si hrála na hrací dece jungle od F.P. Ta se mi moc líbí i barevně a u se těím, jak ji zase vytáhnu :-)
Není tady
Ditule.... zase jsi la čerpat výhody nadstandardní péče nemocnice? hele jak se blíí 40tka, tak u se o Denise nebojím. Je vidět, e tě cvičí pěkně průběně, take se má na co těit
ba ne, jetě chvilku by se mohl péct...
tak mu zase domluv, slib mu nějaký dáreček....
Mě teď paní nabízí základnu k autosedačce i se sedačkou, já sedačku mám v sadě, ale přemýlím, jestli ji nevyuiju... rozdíl mezi sedačkou a základnou s nesedačkou je 300kč, tak přemýlím....
nová základna je fakt straně drahá...
Není tady
máme to samé lehátko jako Babucha, od FP ... dcera v tom někdy i chvilku byla
do autosedačky miminko na jídlo dávat nebudu, kdy si vzpomenu jak dokázala zmazat lautr vechno v dosahu několika metrů, tak zrovna autosedačku bych zakecanou mít nemusela ... a FP lehátko bylo vpodstatě jen na houpání a občasné "odloení" (co taky netrvalo dlouho, poměrně brzy z toho začala nacvičovat ipku střemhlav na podlahu), na krmení jsem měla naklápěcí idličku Chicco, jetě je schovaná, a přijde čas na jídlo ličkou, tak ji zase vytáhnu
á Denisek trénuje
Upravil(a) Kasiopea (30. 4. 2013 8:29)
Není tady
Amit já mu dám dáreček :-D hned jak vyleze dostane na prdku.
Můe ho zachranit jenom to e vyleze 31.5. to slavíme desáté výročí svatby.
Autosedacka. Základnu jako myslí tu spodní bednu? Tu bych ja nakoupila. Jedině e si udelá vysloveně radost. jinak poutam vajíčko rovnou na sedacku a pak koupím rovnou autosedacku komplet od 5 do 15 kil.
Není tady
Kasi trénoval jetě v noci a teď si dal snad u říct.
Jako sedacku jsem teď koupila tohle http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B001G6HOM4 … mp;pi=SL75
Krytof a Aja měli houpačky ale nejvíc se stejně valeli po kojicim poltáři poltáři take tohle mi přijde úplně supr. Ma to stejnou náplň jako poltář a vytvaruje se to podle zadicek.
Na jídlo mám klasickou vysokou idli a ne sedej tak jim dávám na ruce.
Mám na to u hmat. poloit na ruku, jednu dětskou ruku za moje záda a druhou pod brindak.
Upravil(a) Dita.L (30. 4. 2013 8:48)
Není tady
Ditu, co to? U jsi doma? Dala jsem auto do servisu, budu muset jet autobusem no a zpět k nám do naí vesnice pojede a 22:40, protoe ten odpolední kvůli práci nestihnu, to u by se vyplatilo přespat v práci, stejně mám rodinku pryč.
Upravil(a) eva4444 (30. 4. 2013 9:44)
Není tady
Ditu ta základna je isofix, já minule isofix neměla, ale teď chci sedačku nacvaknout a jet a ne poutat a poutat....
Není tady
Ditu: ty mas teda certika, zaslouzil by na zadek
Ja budu mit male nakladni auticko pro maleho z nemocnice, aspon si ho na leto uzije!
Dnes dalsi kontrola a dr si nejak nebyl jisty polohou mimina, pak rekl ze je hlavou dolu ale me na jistote teda nepridal, priste uz budu chtit utz.
Není tady
Já mám takový klídek, heč. Rodina na 5 dní z domu u tchánovců na Moravě... budu si (kromě práce) pomalinku uklízet a nikdo za mnou nebude v zápětí rozhazovat :-) Vyrovnám si věci pro miminko do komínků, to bude klídek. Sice mi troku rodina chybí, ale ne moc, 5 dní přeiju jistě dobře. A ani jsem nemusela jet domů autobusem. Do auta zase nacpu x peněz, nechala jsem vyměnit olej a hned si v servisu aktivně vimli, e potřebuju nové brzdy, nějaké těsnění, loisko, filtr, lanko k ruční brzdě a u jsem kývla na to, e to teda nechám vyměnit, to bude drahé... no doufám, e zase na rok budu mít pokoj.
Není tady
Evi, závidím to vyrovnávání do komínků. My máme děcák a lonici vystěhovanou, teď tam zasychají díry po elektrikáři, zítra snad budeme tukovat a pak malovat a pak natahovat koberce a pak.... no za týden u snad budeme "bydlet". Díky bohu za tu jednu místnost v přízemí, kde jsme si mohli udělat improvizovanou lonici (matrace na zemi, jedna postel a spousta taek s oblečením - nic jiného se tam nevelo). A tak si docela uívám to bydlení na jednom patře (normálně lítám do schodů a ze schodů minimálně 5x za den a o noci ani nemluvím....
Ditu, ten Denda Tě teda fakt trénuje
Není tady
Holči, s rekonstrukcí jsme si tu uili jetě loni a předloni v zimě :-) to byl mazec. Nejhorí bylo, kdy jsme bourali ve stropě v obýváku díru pro schoditě, vechno bylo vystěhované a ili jsme v jedné místnosti a kuchyni, v podkroví bylo skladitě... Teď u máme pinavé práce doma hotové, ale přítí týden mi přijdou dělat obkladačky do nové kuchyně. Sice měli být logicky nalepené u před montáí kuchyně, ale to nelo, protoe jsem si ádné předtím nemohla vybrat...
Holky, pokud si mě chcete přidat do facebooku, nepitě mi prosím do SZ, pod jakým jménem Vás najdu, já bych si Vás přidala vechny. Jinak ve velké skupině babinetky na facebooku být nechci, přeci jen to mírně anonymní prostředí mi vyhovuje, nepustím si do profilu z babinetu kadého, ale Vás u jo, u mám nějakou jistotu, e ádná nejste chlap s poruchou osobnosti :-)
Není tady
Ja jsem uchylak ale na fb te u mam heč
Uzij si volno bez deti.... my byli na carodkach a muj muz blinka.... asi ze pekáčků ???
Není tady
Amites :-) To jsem takhle jednou byla na čarodkách, dítě a manel na Moravě a opila jsem se s kamarádkou v hospodě v naí vsi jako nikdy předtím v tom smyslu, e jsem to moc míchala a blinkala déle ne 1 den. V ivotě mi nebylo tak blbě.
Není tady
Holky já sú taky pro soukromý fb. Z babinetek jsem se vyloučila sama bo bo tam jsou inteligenti kteří se dovedou jen hádat a zbytečně mě tím zahlcovali telefon.
Eví má sz a kdo si ádá mě, tak mi taky napite sz.
Jsem zvědavá jestli nějaká sz bude jsem taky uchylak
Upravil(a) Dita.L (1. 5. 2013 7:26)
Není tady
Amit mě zas vyhovuje e můu dát vajíčko bez základny kamkoliv. V 807 peotu hlavně se mi děti stehujou ze sedačky na sedacku. Nejvíc in je samozřejmě druhá řada uprostřed a Krytof u má místo sedačky jen ten podsedak, take se s Barů perou
Carodky neslavime ale jedna PA mi o nich vvčera povídal. Prý to viděla v telce e v Rusku a prý k čemu je Majka
Není tady
Jo a mám radost, k něčemu mi ten pobyt v porodce přece jenom je. Jsem si postěovala pa na doktora kvůli sterilizaci a zítra dopoledne mám rande s mudr, která je lehko podepíe. Můj gyndr je prý neodmítá ale ani neschvaluje. Pěkně obchází zákon kde je napsáno e nemusí souhlasit ale pokud nechce výkon provést tak o tom musí informovat pacientku hned napoprvé. Já u jsem se ho na to ptala, kdy se narodila Aja.
Stejně je to běh na dlouhou tra. Teď podepisu jeden papír, pak je 4 měsíce alobám lhůta na rozmýlení pak dalí papír a jetě tři měsíce po výkonu musím brát antikoncepci.
No do února klid mít nebudu.
Není tady
Ditu, to se 3 měsíce po výkonu musí brát antikoncepce? Proč? Já u sterilizaci zase nechci, co kdybych si jetě vzpomněla, e bude jetě 4. dítko :-), asi bude tělísko (i kdy z něj mám strach, sestra od jedné holky z Letňat 2010 umřela na následky sepse po vyndání tělíska). No řeit to nějak budu muset a vůbec se mi do toho nechce.
Take jsi si v nemocnici zase odpočinula? Prďola nezlobí?
Není tady
já kontakt na FB dát nemůu, jeliko jsem asociální jedinec a úchyl v jedné osobě a tak tam profil prostě nemám
mankot to tělísko, to je hrůza, to teda taky nechci, sterilizaci nechci, antikoncepci nechci, co já si počnu?
Amites: blinká ze pekáčků e ty mu to tak trochu přeje, potvůrko
Není tady
Eví ja nevím proč se musí brát antikoncepce. Nejsem si jistá e jsem dobře rozumněla ale snad ne definitivně odumre ta podvazana část.
U se na to ale těím.
Domů půjdu asi zítra večer. Jsem odpocinutá a Denđa u je zase hodnej.
Není tady
já si dala jedno malé pivko a jedno jablíčko - kámoka měla 40tiny, tak jsem pochopitelně musela Budu mít usměvavé dítko. A mému mui? Tomu to fakt přeju Uívám si nadhled střízlivosti a za ty kecy, co občas v tomto stavu vypustí z hu.y, by měl blibnkat jako Eli celý den
Jinak já se takhle přiotrávila jako ty Eli kdy jsem se seznamovala s bratrem mého mue. Druhý den jsem jela do chorvatska a blila jsem komplet celou cestu permanentně. Neudrela jsem ani vodu a měla jsem v tu chvíli 40kg (jednorázově). To jsem tehdy míchala citruse a broskvovou.... od té doby mám k tvrdému respekt
Není tady