6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
laskonko, proč po sobě mae ?
psala jsem capsem, rozzuřila jsem evu nevhodným obsahem,tak bych nerada,aby to tu s ní lehlo a raděj ustoupím,páč je o hodně starí,tak má přece rozum
Není tady
laskonka20 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
psala jsem capsem, rozzuřila jsem evu nevhodným obsahem,tak bych nerada,aby to tu s ní lehlo a raděj ustoupím,páč je o hodně starí,tak má přece rozum
zkrátka jsi neunesla to co sis přečetla . chtěla jsi politovat a nedostalo se ti toho
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
vybírej rozumem ? To snad ne ?řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?
ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .
A jsme doma u vidí proč to má jak to má?
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
vybírej rozumem ? To snad ne ?řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?
ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .
očekávat můu,ale počítám, e se načekám,ne ten rozum něco objeví.na vztahy je patná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučata
Není tady
laskonka20 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak mě teda taky překvapilo, cos psala, nebo spí jak. o evu bych se nebála, rozzuřená mi nepřila.
Není tady
aprill napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zkrátka jsi neunesla to co sis přečetla . chtěla jsi politovat a nedostalo se ti toho
ale prd,chtěla jsem poradit,nikoliv politovat,koneckonců toho se mi dostalo ode vech a já si z toho u přeberu to efektivní,opravdu lo jen o obsah,který by nedej boe mohl naruit morálku vnoučka,co sedí evě na klíně,tak přiznávám svou chybu a závadný obsah jsem odstranila
Není tady
laskonka20 napsal(a):
a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučata
jojo, v tvých 26 nebo kolik, e ti je, má na to nejvyí čas
Není tady
PPavlaa napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak mě teda taky překvapilo, cos psala, nebo spí jak. o evu bych se nebála, rozzuřená mi nepřila.
jen pořád netuim, co je patného na větě "manelka co nemohla pít" ??? můe mi prosim někdo poradit,abych se nedostala vlastní neznalostí do trapné situace ve společnosti,děkuji
Není tady
laskonka20 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
psala jsem capsem, rozzuřila jsem evu nevhodným obsahem,tak bych nerada,aby to tu s ní lehlo a raděj ustoupím,páč je o hodně starí,tak má přece rozumtak mě teda taky překvapilo, cos psala, nebo spí jak. o evu bych se nebála, rozzuřená mi nepřila.
jen pořád netuim, co je patného na větě "manelka co nemohla pít" ??? můe mi prosim někdo poradit,abych se nedostala vlastní neznalostí do trapné situace ve společnosti,děkuji
nečetla jsem to celé, nevím, e by ti někdo omlátil o hlavu zrovna tuhle větu.
nebuď natvaná
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:56)
Není tady
ale musim přiznat,e jste mi o sluný stupínek zvedli náladu,tak jsem začala odstraňovat manelovo pozůstatky, sundala jsem jeho fotky ze zdí i krbové římsy,vyprala mu poslední pinavé prádlo,a ho vylu do nového domova v nejlepím pořádku,aby mě milenka nepomluvila,e jsem se nepostarala a teď jdu zabalit zbylé oblečení a osobní věci,pak mu zavolám a s úsměvem mu to dovezu a kam si bude přát,a na svůj bývalý domov vzpomíná co nejlépe
Není tady
laskonka20 napsal(a):
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .
očekávat můu,ale počítám, e se načekám,ne ten rozum něco objeví.na vztahy je patná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučata
Můe se utěovat tím , e nikdy nejsi v ničem sama
Není tady
PPavlaa napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučata
jojo, v tvých 26 nebo kolik, e ti je, má na to nejvyí čas
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .A jsme doma u vidí proč to má jak to má?
ne ... co bych měla vidět ? Maximálně to, e chci něco úplně jiného a vztah z rozumu to rozhodně není .
Psalas cokoliv jen ne toto tak má cokoliv. Neumí ani pojmenovat co chce, take bude mít pořád jen cokoliv
Není tady
Grainne napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .očekávat můu,ale počítám, e se načekám,ne ten rozum něco objeví.na vztahy je patná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučata
Můe se utěovat tím , e nikdy nejsi v ničem sama
přesně tak, jak jsem to pročítala tak je nás podváděných tolik,e u asi ádnej věrnej chlap ani nezbyl:dumbom:
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:55)
Není tady
laskonka20 napsal(a):
Grainne napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
očekávat můu,ale počítám, e se načekám,ne ten rozum něco objeví.na vztahy je patná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď u můu trikovat fusekle u telenovel a těit se na vnoučataMůe se utěovat tím , e nikdy nejsi v ničem sama
přesně tak, jak jsem to pročítala tak je nás podváděných tolik,e u asi ádnej věrnej chlap ani nezbyl:dumbom:
enský taky nejsou ádný světice
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
ne ... co bych měla vidět ? Maximálně to, e chci něco úplně jiného a vztah z rozumu to rozhodně není .Psalas cokoliv jen ne toto tak má cokoliv. Neumí ani pojmenovat co chce, take bude mít pořád jen cokoliv
já vím,co chci
grainne, tohle není tvoje vlákno. necpi prosím tě pořád někam sebe. má svoje vlákno
Není tady
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....
Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?
Milenka je svobodny clovek a muze si delat co chce.Kdo by mel mit zodpovednost je otec od rodiny.Teda pokud ho milenka neznasilnila.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Psalas cokoliv jen ne toto tak má cokoliv. Neumí ani pojmenovat co chce, take bude mít pořád jen cokolivjá vím,co chci
grainne, tohle není tvoje vlákno. necpi prosím tě pořád někam sebe. má svoje vlákno
kdy sem byla tázána , tak jsem odpověděla , sorry
Není tady
eremuruss napsal(a):
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....
Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?
Milenka je svobodny clovek a muze si delat co chce.Kdo by mel mit zodpovednost je otec od rodiny.Teda pokud ho milenka neznasilnila.
Není pravda. Člověk nemá dělat jiným to, co by nechtěl, aby druzí dělali jemu. Milenka má brát ohled na manelku a se enatým chlapem si nic nezačínat.
Pokud jde o nevěru, jsou "vinny" obě strany stejně.
Není tady
eremuruss napsal(a):
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
erem, ádný člověk na světě si nemůe dělat, co chce a odůvodňovat to tím, e on je přece svobodnej. Právě proto, e on je svobodnej, měl by si k sobě najít taky svobodnýho a nemontovat se do cizího ivota, ve kterém u někdo je
Není tady
Laskonko, tvůj příběh mě fakt mrzí. Do diskuze jsem přila a pozdě, tak u jsem nezachytila, jak má staré děti (ale asi malé), kadopádně, u jen kvůli nim, to překonej. Jsi mladá, tak si dej troku času a pak si pořádně uij léto.
Na něj zapomeň, určitě si najde takového, který vás tři bude mít rád a nebude vám utíkat z jinou.
Není tady
laskonka20 napsal(a):
ale musim přiznat,e jste mi o sluný stupínek zvedli náladu,tak jsem začala odstraňovat manelovo pozůstatky, sundala jsem jeho fotky ze zdí i krbové římsy,vyprala mu poslední pinavé prádlo,a ho vylu do nového domova v nejlepím pořádku,aby mě milenka nepomluvila,e jsem se nepostarala a teď jdu zabalit zbylé oblečení a osobní věci,pak mu zavolám a s úsměvem mu to dovezu a kam si bude přát,a na svůj bývalý domov vzpomíná co nejlépe
bere to tedy hopem.., ale troufám si tvrdit, e s tímhle pánem by tě stejně u ádná skvělá budoucnost nečekala..
Není tady
ves_el napsal(a):
Laskonko, tvůj příběh mě fakt mrzí. Do diskuze jsem přila a pozdě, tak u jsem nezachytila, jak má staré děti (ale asi malé), kadopádně, u jen kvůli nim, to překonej. Jsi mladá, tak si dej troku času a pak si pořádně uij léto.
Na něj zapomeň, určitě si najde takového, který vás tři bude mít rád a nebude vám utíkat z jinou.
hodně malé..necelé tři roky a miminko asi 2-měsíční..
Není tady