Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 4. 2013 19:56

laskonka20
♥------

Re: manžel odešel a co dál?

PPavlaa napsal(a):

laskonko, proč po sobě mažeš ?

psala jsem capsem, rozzuřila jsem evu nevhodným obsahem,tak bych nerada,aby to tu s ní šlehlo a raděj ustoupím,páč je o hodně starší,tak má přece rozum tongue

Není tady

#52 25. 4. 2013 19:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

laskonka20 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

psala jsem capsem, rozzuřila jsem evu nevhodným obsahem,tak bych nerada,aby to tu s ní šlehlo a raděj ustoupím,páč je o hodně starší,tak má přece rozum tongue

zkrátka jsi neunesla to co sis přečetla vissla . chtěla jsi politovat a nedostalo se ti toho

Není tady

#53 25. 4. 2013 19:59

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Grainne napsal(a):

vybírej rozumem ?  To snad ne ?

řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?

ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manželství jiný názor .... cokoliv jen ne toto smile ale já jsem také v jiné situaci než mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného než já .

A jsme doma lol už vidíš proč to mᚠjak to máš?

Není tady

#54 25. 4. 2013 19:59

laskonka20
♥------

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Grainne napsal(a):

vybírej rozumem ?  To snad ne ?

ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manželství jiný názor .... cokoliv jen ne toto smile ale já jsem také v jiné situaci než mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného než já .

očekávat můžu,ale počítám, že se načekám,než ten rozum něco objeví.na vztahy je špatná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď už můžu štrikovat fusekle u telenovel a těšit se na vnoučata

Není tady

#55 25. 4. 2013 20:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak mě teda taky překvapilo, cos psala, nebo spíš jak. o evu bych se nebála, rozzuřená mi nepřišla.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 25. 4. 2013 20:02

laskonka20
♥------

aprill napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

zkrátka jsi neunesla to co sis přečetla vissla . chtěla jsi politovat a nedostalo se ti toho

ale prd,chtěla jsem poradit,nikoliv politovat,koneckonců toho se mi dostalo ode všech a já si z toho už přeberu to efektivní,opravdu šlo jen o obsah,který by nedej bože mohl narušit morálku vnoučka,co sedí evě na klíně,tak přiznávám svou chybu a závadný obsah jsem odstranila

Není tady

#57 25. 4. 2013 20:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

a teď už můžu štrikovat fusekle u telenovel a těšit se na vnoučata

jojo, v tvých 26 nebo kolik, že ti je, mᚠna to nejvyšší čas big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 25. 4. 2013 20:04

laskonka20
♥------

PPavlaa napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak mě teda taky překvapilo, cos psala, nebo spíš jak. o evu bych se nebála, rozzuřená mi nepřišla.

jen pořád netušim, co je špatného na větě "manželka co nemohla pít" ??? může mi prosim někdo poradit,abych se nedostala vlastní neznalostí do trapné situace ve společnosti,děkuji

Není tady

#59 25. 4. 2013 20:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

jen pořád netušim, co je špatného na větě "manželka co nemohla pít" ??? může mi prosim někdo poradit,abych se nedostala vlastní neznalostí do trapné situace ve společnosti,děkuji

nečetla jsem to celé, nevím, že by ti někdo omlátil o hlavu zrovna tuhle větu.
nebuď naštvaná smile

Není tady

#60 25. 4. 2013 20:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:56)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#61 25. 4. 2013 20:10

laskonka20
♥------

ale musim přiznat,že jste mi o slušný stupínek zvedli náladu,tak jsem začala odstraňovat manželovo pozůstatky, sundala jsem jeho fotky ze zdí i krbové římsy,vyprala mu poslední špinavé prádlo,a ho vyšlu do nového domova v nejlepším pořádku,aby mě milenka nepomluvila,že jsem se nepostarala a teď jdu zabalit zbylé oblečení a osobní věci,pak mu zavolám a s úsměvem mu to dovezu až kam si bude přát,a na svůj bývalý domov vzpomíná co nejlépe

Není tady

#62 25. 4. 2013 20:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

očekávat můžu,ale počítám, že se načekám,než ten rozum něco objeví.na vztahy je špatná doba,no co, vdaná jsem byla,děti jsem měla a teď už můžu štrikovat fusekle u telenovel a těšit se na vnoučata

Můžeš se utěšovat tím , že nikdy nejsi v ničem sama smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#63 25. 4. 2013 20:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

PPavlaa napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

a teď už můžu štrikovat fusekle u telenovel a těšit se na vnoučata

jojo, v tvých 26 nebo kolik, že ti je, mᚠna to nejvyšší čas big_smile

big_smilebig_smilebig_smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#64 25. 4. 2013 20:12

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Grainne napsal(a):

A jsme doma lol už vidíš proč to mᚠjak to máš?

ne ... co bych měla vidět ? Maximálně to, že chci něco úplně jiného a vztah z rozumu to rozhodně není .

Psalas cokoliv jen ne toto tak mᚠcokoliv. Neumíš ani pojmenovat co chceš, takže budeš mít pořád jen cokoliv

Není tady

#65 25. 4. 2013 20:14

laskonka20
♥------

Grainne napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

Grainne napsal(a):

přesně tak, jak jsem to pročítala tak je nás podváděných tolik,že už asi žádnej věrnej chlap ani nezbyl:dumbom:

Není tady

#66 25. 4. 2013 20:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (25. 4. 2013 21:55)

Není tady

#67 25. 4. 2013 20:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

Grainne napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

přesně tak, jak jsem to pročítala tak je nás podváděných tolik,že už asi žádnej věrnej chlap ani nezbyl:dumbom:

ženský taky nejsou žádný světice wink

Není tady

#68 25. 4. 2013 20:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Grainne napsal(a):

ne ... co bych měla vidět ? Maximálně to, že chci něco úplně jiného a vztah z rozumu to rozhodně není .

Psalas cokoliv jen ne toto tak mᚠcokoliv. Neumíš ani pojmenovat co chceš, takže budeš mít pořád jen cokoliv

já vím,co chci smile

grainne, tohle není tvoje vlákno. necpi prosím tě pořád někam sebe. mᚠsvoje vlákno gratergrater

Není tady

#69 25. 4. 2013 21:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....

Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?

Milenka je svobodny clovek a muze si delat co chce.Kdo by mel mit zodpovednost je otec od rodiny.Teda pokud ho milenka neznasilnila. stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#70 25. 4. 2013 21:43

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

já vím,co chci smile

grainne, tohle není tvoje vlákno. necpi prosím tě pořád někam sebe. mᚠsvoje vlákno gratergrater

když sem byla tázána , tak jsem odpověděla , sorry

Není tady

#71 25. 4. 2013 22:09

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....

Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?

Milenka je svobodny clovek a muze si delat co chce.Kdo by mel mit zodpovednost je otec od rodiny.Teda pokud ho milenka neznasilnila. stolt

Není pravda. Člověk nemá dělat jiným to, co by nechtěl, aby druzí dělali jemu. Milenka má brát ohled na manželku a se ženatým chlapem si nic nezačínat.
Pokud jde o nevěru, jsou "vinny" obě strany stejně.

Není tady

#72 25. 4. 2013 22:19

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

erem, žádný člověk na světě si nemůže dělat, co chce a odůvodňovat to tím, že on je přece svobodnej. Právě proto, že on je svobodnej, měl by si k sobě najít taky svobodnýho a nemontovat se do cizího života, ve kterém už někdo je stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#73 25. 4. 2013 22:49

ves_el
♥------

Laskonko, tvůj příběh mě fakt mrzí. Do diskuze jsem přišla až pozdě, tak už jsem nezachytila, jak mᚠstaré děti (ale asi malé), každopádně, už jen kvůli nim, to překonej. Jsi mladá, tak si dej trošku času a pak si pořádně užij léto.
Na něj zapomeň, určitě si najdeš takového, který vás tři bude mít rád a nebude vám utíkat z jinou.

Není tady

#74 25. 4. 2013 22:51

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

laskonka20 napsal(a):

ale musim přiznat,že jste mi o slušný stupínek zvedli náladu,tak jsem začala odstraňovat manželovo pozůstatky, sundala jsem jeho fotky ze zdí i krbové římsy,vyprala mu poslední špinavé prádlo,a ho vyšlu do nového domova v nejlepším pořádku,aby mě milenka nepomluvila,že jsem se nepostarala a teď jdu zabalit zbylé oblečení a osobní věci,pak mu zavolám a s úsměvem mu to dovezu až kam si bude přát,a na svůj bývalý domov vzpomíná co nejlépe

bereš to tedy hopem..smile, ale troufám si tvrdit, že s tímhle pánem by tě stejně už žádná skvělá budoucnost nečekala..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#75 25. 4. 2013 22:56

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ves_el napsal(a):

Laskonko, tvůj příběh mě fakt mrzí. Do diskuze jsem přišla až pozdě, tak už jsem nezachytila, jak mᚠstaré děti (ale asi malé), každopádně, už jen kvůli nim, to překonej. Jsi mladá, tak si dej trošku času a pak si pořádně užij léto.
Na něj zapomeň, určitě si najdeš takového, který vás tři bude mít rád a nebude vám utíkat z jinou.

hodně malé..necelé tři roky a miminko asi 2-měsíční..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí