Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 4. 2013 18:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: manžel odešel a co dál?

laskonka20 napsal(a):

Chvilkama mi dáváte dobrou sodu vissla
Ano,chodili jsme spolu od mých 16 a jeho 24let,respektive jsme spolu asi po měsíci rovnou začali žít. Nebyl to můj první,ale druhý přítel a prvních osm let nic nenasvědčovalo tomu,že on by byl typ na nevěru, to přišlo až s tou první kolegyní milenkou. Druhé dítě jsme si začali pořizovat cca rok po té,co se vrátil od milenky "napravený" a já věřila tomu,že ta milenka bylo nešastné uklouznutí a už se to nebude opakovat,jinak bych s ním opravdu druhé dítě neměla,ani svatbu. Svatba až po deseti letech proto, že ten papír pro nás začal mít význam,až s narozením dětí,abychom se nejmenovali každý jinak a taky to je poměrně finančně náročná záležitost,když už svatbu,tak se vším všudy a muselo se trošku na to naspořit. Hlavně po deseti letech to byla opravdu jen formalita a absolutně by mě nenapadlo,že mi manželství nevydrží ani rok,když si vzpomenu na ty roky předtím,tedy před a po první milence,vše bylo vpořádku a žádnou změnu tím, že jsme manželé, jsem ve vztahu nezaznamenala,prostě to přišlo jako logické vyplynutí dlouholetého vztahu a s příchodem dětí. Už v těch 16ti letech jsem tak nějak měla pocit, že s timhle člověkem chci zůstat,že s nim jednou budu mít děti a že si ho vezmu. Mockrát jsme se za těch 8let před milenkou číslo jedna bavili spolu na tohle téma a plánovali budoucnost spolu. Jenže manžel se buď změnil,nebo se tak dobře dokázal přetvařovat,že jsem o něm měla daleko lepší mínění než je realita. Splašily se mu koule a je z něj nezodpovědnej mamlas. Dřív sám odsuzoval,že si někdo rozbije manželství kvůli milence. Dnes se tváří jako by to byla samozřejmost.
Sex byl proto,že jsem nečekala,že to vezme tak rychlý spád,že hned pak se sbalí a odejde,počítala jsem s tím, že dostanu šanci uhájit si manželství,byl to takřka první sex po šestinedělí,tak jsem to brala jako možnost připomenout mu,že pulinu máme všechny a nemusí  odcházet za druhou,když už jednu má doma právoplatně manželskou,chtěla jsem vědět jestli ho to ještě vůbec se mnou bude bavit a trošku jsem si říkala,že to má za to mrcha,jí zahejbá už teď a to spolu sotva začali.Taky jsem zas chtěla užít si sexík bez těhu pupku,už jsem skoro zapoměla jaké to je,když nic nepřekáží.
Co myslíte, že má nebo měla milenka číslo dvě v úmyslu,když s ním začala spát?Sex možná pro zábavu,budiž,ale nějak mi nejde do hlavy proč by toužila zrovna po mém manželovi,aby ho měla natrvalo a musela se mu starat o domácnost,není nijak vyjmečný,má závazky,práce nad hlavu za mzdu,že tak akorát uživí jednu rodinu,kterou už ale má,auto starou rachotinu,naspořeno nic, krásy taky nijak vyjmečně navíc oproti průměru nepobral, už se mu rýsují kouty,dávno má vrásky a takovský pupík.Takže proč si mladá svobodná holka cca mého věku udělá s někým takovým děcko,když tohle všechno ví a vidí?Když už zahodit celej svobodnej život a vyměnit ho za lítání kolem děcka,tak aspoň s někym perspektivnim u koho je jistota,že se postará alespoň finančně,vždy on za chvíli bude vydělávat jen na alimenty,když to tak půjde dál,to jí přece musí docházet.nějak se mi nechce věřit, že to byl i z její strany nechtěný omyl,to by si ho pravděpodobně nenechávala.Takhle jí to mohlo přece vyhovovat,starosti já a zábavu ona.Myslím si, že právě to,že ona je bez závazků svobodná a může se s ním chodit bavit,zatim co já tvrdnu doma s dětma a opečovávám domácnost,to se podle mě jemu na ní líbilo ,najednou byl s ní zas svobodnej,žádný pokakaný uřvaný děcka,večerníček v osm,budíček v šest,ale pěkně klídek,pařby a vyspávání do oběda jako kdysi "zamlada" jsme se bavívali spolu,tím to asi začalo,milenka číslo jedna byla náhrada za těhotnou manželku,která najednou nemohla pít,sex s pupkem asi neni zrovna supr a po mejdanech jsem taky chodit samozřejmě přestala,prostě konec srandy.místo,aby se usadil i on,tak vesele pokračoval v zajetých kolejích a na  tyhle radovánky si našel náhradu.Asi konečně začínám tu jeho "logiku" poznávat. Před milenkou č. jedna jsme pařívali spolu,proto tehdy žádná nebyla potřeba a přichází to až teď. Jen má hošan smůlu,že milenky přecházej do stavu - "uvázaná u plotny se řvoucim děckem za krkem" - rychlostí světla.

Nu, pulinu možná všechny máme, ale ten muž možná hledá něco víc, než jenom pulinu. Lásku? ...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#27 25. 4. 2013 18:41

kostka
♥♥♥♥---

Laskonka se vyjadřuje přiměřeně ke svému věku, ony dnešní mladé maminky a holky v 26letech se vyjadřují jinak, než zralé ženy v 45-50...
Navíc, jakou by měle cítit lásku a dát ji do svého příspěvku, kde si chtěla postěžovat na muže, který ji dvakrát během krátké doby zradil?
Možná ten muž hledá lásku, ale jde na to poněkud divně, co žena, to dítě....

Není tady

#28 25. 4. 2013 18:42

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Laskonka se vyjadřuje přiměřeně ke svému věku, ony dnešní mladé maminky a holky v 26letech se vyjadřují jinak, než zralé ženy v 45-50...
Navíc, jakou by měle cítit lásku a dát ji do svého příspěvku, kde si chtěla postěžovat na muže, který ji dvakrát během krátké doby zradil?

Mé dceři je 27, má dvě děti a takhle se fakt nevyjadřuje. To není tolik věkem.

Není tady

#29 25. 4. 2013 18:47

laskonka20
♥------

styrka

Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:08)

Není tady

#30 25. 4. 2013 18:47

kostka
♥♥♥♥---

Mně je 36, mám tříletého syna, dnes jsme byli na dětském hřišti a docela jsem se smála, nad některými výrazy mladých maminek a v zimě, když jsme chodili do herny, to teprve bylo něco smile takže bych tohle laskonce vůbec nepředhazovala....

Není tady

#31 25. 4. 2013 18:48

laskonka20
♥------

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

vybírej rozumem ?  To snad ne ?

Nu, myslím, že laskonka by stejně nepochopila, když bych jí řekla, že srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické založení možná pochopitelnější. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.

TI TAKY ŽÁDNOU LÁSKU NEVYJADŘUJU. TY EVY,JAK SE U VÁS DOMA ŘIKÁ PULINĚ?

Není tady

#32 25. 4. 2013 18:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

laskonko, mluvila jsem o tvé lásce ke tvému ještě stále manželovi. Když jsi popisovala minulost.
Já bych v první řadě vůbec o pohlavních orgánech v souvislostech, v jakých o nich mluvíš ty, nemluvila. reta

Btw Caps Lock je porušením pravidel babinetu.

Není tady

#33 25. 4. 2013 18:55

laskonka20
♥------

Eva. napsal(a):

kostka napsal(a):

Mé dceři je 27, má dvě děti a takhle se fakt nevyjadřuje. To není tolik věkem.

speciálně evy pro tebe překlad - vagína,varlata se dala do klusu, sexuální akt, abstinující vdaná dáma - spokojenost?

Není tady

#34 25. 4. 2013 18:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

speciálně evy pro tebe překlad - vagína,varlata se dala do klusu, sexuální akt, abstinující vdaná dáma - spokojenost?

O svou spokojenost se starám sama.
Ty se musíš zase starat, abys byla spokojená ty. big_smile A třeba časem potkᚠmuže, kterého budeš i milovat.

Není tady

#35 25. 4. 2013 18:59

laskonka20
♥------

Eva. napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

laskonko, mluvila jsem o tvé lásce ke tvému ještě stále manželovi. Když jsi popisovala minulost.
Já bych v první řadě vůbec o pohlavních orgánech v souvislostech, v jakých o nich mluvíš ty, nemluvila. reta

Btw Caps Lock je porušením pravidel babinetu.

tak za ten caps pardon,to jsem netušila,ale jinak o čem asi je nevěra,než o setkání pohlavních orgánů,takže v tomhle případě je pulina na svém místě. Proč bych se vyjadřovala s láskou,když se tenhle cit k tomuhle člověku snažim vymazat,čim si pomůžu,když ho tu budu opěvovat jak byl báječný,když to tak zaprvé neni a zadruhé v tomhle případě bude  lepší připomínat si pouze to zlé,než na něj definitivně zapomenu

Není tady

#36 25. 4. 2013 19:03

laskonka20
♥------

Eva. napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

Ty se musíš zase starat, abys byla spokojená ty. big_smile A třeba časem potkᚠmuže, kterého budeš i milovat.

já se radši starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větší hlavu.. když nad tim tak rekapituluju,tak možná radši už žádnýho muže k milování potkat nechci a už vůbec  v dohledné době, než se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:vissla

Není tady

#37 25. 4. 2013 19:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

laskonka20 napsal(a):

Eva. napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

já se radši starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větší hlavu.. když nad tim tak rekapituluju,tak možná radši už žádnýho muže k milování potkat nechci a už vůbec  v dohledné době, než se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:vissla

ty jsi spěchala do dospělosti

Není tady

#38 25. 4. 2013 19:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

...a hrozně by si přál udělat kamarádce dítě...

Tak tohle může říct akorát magor big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#39 25. 4. 2013 19:26

laskonka20
♥------

aprill napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

Eva. napsal(a):

vím rock alespoň jsem našim nevisela dlouho na krku,jinak na tom nevidim zpětně jediné pozitivum,.. děti se ve své naivitě snaží stát se dospělými co nejdříve,ale teprve když opravdu dospějí  uvědomí si,že to byla hloupost...

Není tady

#40 25. 4. 2013 19:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

laskonka20 napsal(a):

aprill napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

vím rock alespoň jsem našim nevisela dlouho na krku,jinak na tom nevidim zpětně jediné pozitivum,.. děti se ve své naivitě snaží stát se dospělými co nejdříve,ale teprve když opravdu dospějí  uvědomí si,že to byla hloupost...

tak jim budeš viset na krku s dvěmi dětmi vissla

Není tady

#41 25. 4. 2013 19:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

pulina, splašily se mu koule, sexík, manželka co nemohla pít va - to jsou výrazy.

Zas na druhou stranu se to tady trochu oživilo, ne? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#42 25. 4. 2013 19:44

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Eva. napsal(a):

pulina, splašily se mu koule, sexík, manželka co nemohla pít va - to jsou výrazy.

Myslím, že vy dva si budete rozumět.

Není tady

#43 25. 4. 2013 19:45

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít žít s tak starým mužem.
Nechápu, proč se ptᚠa řešíš, co má milenka číslo dvě v úmyslu a další nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A příště vybírej víc rozumem než pulinou. dumbom

řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?

Není tady

#44 25. 4. 2013 19:46

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

vidím to stejně smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#45 25. 4. 2013 19:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Nu, myslím, že laskonka by stejně nepochopila, když bych jí řekla, že srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické založení možná pochopitelnější. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.

Já tenhle výraz nikdy neslyšela smile nějaké místní nařečí ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#46 25. 4. 2013 19:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít žít s tak starým mužem.
Nechápu, proč se ptᚠa řešíš, co má milenka číslo dvě v úmyslu a další nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A příště vybírej víc rozumem než pulinou. dumbom

řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?

ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manželství jiný názor .... cokoliv jen ne toto smile ale já jsem také v jiné situaci než mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného než já .

Není tady

#47 25. 4. 2013 19:52

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Eva. napsal(a):

tummenupp

Není tady

#48 25. 4. 2013 19:53

laskonka20
♥------

mimochodem evy, podle tebe je 24letý kluk starým mužem dumbomlol

Není tady

#49 25. 4. 2013 19:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laskonko, proč po sobě mažeš ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#50 25. 4. 2013 19:55

laskonka20
♥------

Grainne napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já tenhle výraz nikdy neslyšela smile nějaké místní nařečí ?

big_smile no to mᚠtam dole kde jsi prasklá godlike

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí