6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
laskonka20 napsal(a):
Chvilkama mi dáváte dobrou sodu
Ano,chodili jsme spolu od mých 16 a jeho 24let,respektive jsme spolu asi po měsíci rovnou začali ít. Nebyl to můj první,ale druhý přítel a prvních osm let nic nenasvědčovalo tomu,e on by byl typ na nevěru, to přilo a s tou první kolegyní milenkou. Druhé dítě jsme si začali pořizovat cca rok po té,co se vrátil od milenky "napravený" a já věřila tomu,e ta milenka bylo neastné uklouznutí a u se to nebude opakovat,jinak bych s ním opravdu druhé dítě neměla,ani svatbu. Svatba a po deseti letech proto, e ten papír pro nás začal mít význam,a s narozením dětí,abychom se nejmenovali kadý jinak a taky to je poměrně finančně náročná záleitost,kdy u svatbu,tak se vím vudy a muselo se troku na to naspořit. Hlavně po deseti letech to byla opravdu jen formalita a absolutně by mě nenapadlo,e mi manelství nevydrí ani rok,kdy si vzpomenu na ty roky předtím,tedy před a po první milence,ve bylo vpořádku a ádnou změnu tím, e jsme manelé, jsem ve vztahu nezaznamenala,prostě to přilo jako logické vyplynutí dlouholetého vztahu a s příchodem dětí. U v těch 16ti letech jsem tak nějak měla pocit, e s timhle člověkem chci zůstat,e s nim jednou budu mít děti a e si ho vezmu. Mockrát jsme se za těch 8let před milenkou číslo jedna bavili spolu na tohle téma a plánovali budoucnost spolu. Jene manel se buď změnil,nebo se tak dobře dokázal přetvařovat,e jsem o něm měla daleko lepí mínění ne je realita. Splaily se mu koule a je z něj nezodpovědnej mamlas. Dřív sám odsuzoval,e si někdo rozbije manelství kvůli milence. Dnes se tváří jako by to byla samozřejmost.
Sex byl proto,e jsem nečekala,e to vezme tak rychlý spád,e hned pak se sbalí a odejde,počítala jsem s tím, e dostanu anci uhájit si manelství,byl to takřka první sex po estinedělí,tak jsem to brala jako monost připomenout mu,e pulinu máme vechny a nemusí odcházet za druhou,kdy u jednu má doma právoplatně manelskou,chtěla jsem vědět jestli ho to jetě vůbec se mnou bude bavit a troku jsem si říkala,e to má za to mrcha,jí zahejbá u teď a to spolu sotva začali.Taky jsem zas chtěla uít si sexík bez těhu pupku,u jsem skoro zapoměla jaké to je,kdy nic nepřekáí.
Co myslíte, e má nebo měla milenka číslo dvě v úmyslu,kdy s ním začala spát?Sex moná pro zábavu,budi,ale nějak mi nejde do hlavy proč by touila zrovna po mém manelovi,aby ho měla natrvalo a musela se mu starat o domácnost,není nijak vyjmečný,má závazky,práce nad hlavu za mzdu,e tak akorát uiví jednu rodinu,kterou u ale má,auto starou rachotinu,naspořeno nic, krásy taky nijak vyjmečně navíc oproti průměru nepobral, u se mu rýsují kouty,dávno má vrásky a takovský pupík.Take proč si mladá svobodná holka cca mého věku udělá s někým takovým děcko,kdy tohle vechno ví a vidí?Kdy u zahodit celej svobodnej ivot a vyměnit ho za lítání kolem děcka,tak aspoň s někym perspektivnim u koho je jistota,e se postará alespoň finančně,vdy on za chvíli bude vydělávat jen na alimenty,kdy to tak půjde dál,to jí přece musí docházet.nějak se mi nechce věřit, e to byl i z její strany nechtěný omyl,to by si ho pravděpodobně nenechávala.Takhle jí to mohlo přece vyhovovat,starosti já a zábavu ona.Myslím si, e právě to,e ona je bez závazků svobodná a můe se s ním chodit bavit,zatim co já tvrdnu doma s dětma a opečovávám domácnost,to se podle mě jemu na ní líbilo ,najednou byl s ní zas svobodnej,ádný pokakaný uřvaný děcka,večerníček v osm,budíček v est,ale pěkně klídek,pařby a vyspávání do oběda jako kdysi "zamlada" jsme se bavívali spolu,tím to asi začalo,milenka číslo jedna byla náhrada za těhotnou manelku,která najednou nemohla pít,sex s pupkem asi neni zrovna supr a po mejdanech jsem taky chodit samozřejmě přestala,prostě konec srandy.místo,aby se usadil i on,tak vesele pokračoval v zajetých kolejích a na tyhle radovánky si nael náhradu.Asi konečně začínám tu jeho "logiku" poznávat. Před milenkou č. jedna jsme pařívali spolu,proto tehdy ádná nebyla potřeba a přichází to a teď. Jen má hoan smůlu,e milenky přecházej do stavu - "uvázaná u plotny se řvoucim děckem za krkem" - rychlostí světla.
Nu, pulinu moná vechny máme, ale ten mu moná hledá něco víc, ne jenom pulinu. Lásku? ...
Není tady
Laskonka se vyjadřuje přiměřeně ke svému věku, ony dnení mladé maminky a holky v 26letech se vyjadřují jinak, ne zralé eny v 45-50...
Navíc, jakou by měle cítit lásku a dát ji do svého příspěvku, kde si chtěla postěovat na mue, který ji dvakrát během krátké doby zradil?
Moná ten mu hledá lásku, ale jde na to poněkud divně, co ena, to dítě....
Není tady
kostka napsal(a):
Laskonka se vyjadřuje přiměřeně ke svému věku, ony dnení mladé maminky a holky v 26letech se vyjadřují jinak, ne zralé eny v 45-50...
Navíc, jakou by měle cítit lásku a dát ji do svého příspěvku, kde si chtěla postěovat na mue, který ji dvakrát během krátké doby zradil?
Mé dceři je 27, má dvě děti a takhle se fakt nevyjadřuje. To není tolik věkem.
Není tady
Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:08)
Není tady
Mně je 36, mám tříletého syna, dnes jsme byli na dětském hřiti a docela jsem se smála, nad některými výrazy mladých maminek a v zimě, kdy jsme chodili do herny, to teprve bylo něco take bych tohle laskonce vůbec nepředhazovala....
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
vybírej rozumem ? To snad ne ?
Nu, myslím, e laskonka by stejně nepochopila, kdy bych jí řekla, e srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické zaloení moná pochopitelnějí. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.
TI TAKY ÁDNOU LÁSKU NEVYJADŘUJU. TY EVY,JAK SE U VÁS DOMA ŘIKÁ PULINĚ?
Není tady
laskonka20 napsal(a):
laskonko, mluvila jsem o tvé lásce ke tvému jetě stále manelovi. Kdy jsi popisovala minulost.
Já bych v první řadě vůbec o pohlavních orgánech v souvislostech, v jakých o nich mluví ty, nemluvila.
Btw Caps Lock je poruením pravidel babinetu.
Není tady
Eva. napsal(a):
kostka napsal(a):
Moná ten mu hledá lásku, ale jde na to poněkud divně, co ena, to dítě....Mé dceři je 27, má dvě děti a takhle se fakt nevyjadřuje. To není tolik věkem.
speciálně evy pro tebe překlad - vagína,varlata se dala do klusu, sexuální akt, abstinující vdaná dáma - spokojenost?
Není tady
laskonka20 napsal(a):
speciálně evy pro tebe překlad - vagína,varlata se dala do klusu, sexuální akt, abstinující vdaná dáma - spokojenost?
O svou spokojenost se starám sama.
Ty se musí zase starat, abys byla spokojená ty. A třeba časem potká mue, kterého bude i milovat.
Není tady
Eva. napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
laskonko, mluvila jsem o tvé lásce ke tvému jetě stále manelovi. Kdy jsi popisovala minulost.
Já bych v první řadě vůbec o pohlavních orgánech v souvislostech, v jakých o nich mluví ty, nemluvila.
Btw Caps Lock je poruením pravidel babinetu.
tak za ten caps pardon,to jsem netuila,ale jinak o čem asi je nevěra,ne o setkání pohlavních orgánů,take v tomhle případě je pulina na svém místě. Proč bych se vyjadřovala s láskou,kdy se tenhle cit k tomuhle člověku snaim vymazat,čim si pomůu,kdy ho tu budu opěvovat jak byl báječný,kdy to tak zaprvé neni a zadruhé v tomhle případě bude lepí připomínat si pouze to zlé,ne na něj definitivně zapomenu
Není tady
Eva. napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Ty se musí zase starat, abys byla spokojená ty. A třeba časem potká mue, kterého bude i milovat.
já se radi starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větí hlavu.. kdy nad tim tak rekapituluju,tak moná radi u ádnýho mue k milování potkat nechci a u vůbec v dohledné době, ne se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:
Není tady
laskonka20 napsal(a):
Eva. napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Ty se musí zase starat, abys byla spokojená ty. A třeba časem potká mue, kterého bude i milovat.já se radi starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větí hlavu.. kdy nad tim tak rekapituluju,tak moná radi u ádnýho mue k milování potkat nechci a u vůbec v dohledné době, ne se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:
ty jsi spěchala do dospělosti
Není tady
kostka napsal(a):
...a hrozně by si přál udělat kamarádce dítě...
Tak tohle můe říct akorát magor
Není tady
aprill napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ty se musí zase starat, abys byla spokojená ty. A třeba časem potká mue, kterého bude i milovat.já se radi starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větí hlavu.. kdy nad tim tak rekapituluju,tak moná radi u ádnýho mue k milování potkat nechci a u vůbec v dohledné době, ne se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:
ty jsi spěchala do dospělosti
vím alespoň jsem naim nevisela dlouho na krku,jinak na tom nevidim zpětně jediné pozitivum,.. děti se ve své naivitě snaí stát se dospělými co nejdříve,ale teprve kdy opravdu dospějí uvědomí si,e to byla hloupost...
Není tady
laskonka20 napsal(a):
aprill napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
já se radi starat přestanu,nechám to koňovi,ten má větí hlavu.. kdy nad tim tak rekapituluju,tak moná radi u ádnýho mue k milování potkat nechci a u vůbec v dohledné době, ne se mi připletly do cesty pánové,tak jsem si vystačila s usínáčkem,jo toho jsem táááák milovala a kde je mu dneska konec:grater:ty jsi spěchala do dospělosti
vím alespoň jsem naim nevisela dlouho na krku,jinak na tom nevidim zpětně jediné pozitivum,.. děti se ve své naivitě snaí stát se dospělými co nejdříve,ale teprve kdy opravdu dospějí uvědomí si,e to byla hloupost...
tak jim bude viset na krku s dvěmi dětmi
Není tady
Eva. napsal(a):
pulina, splaily se mu koule, sexík, manelka co nemohla pít - to jsou výrazy.
Zas na druhou stranu se to tady trochu oivilo, ne?
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Myslím, e vy dva si budete rozumět.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít ít s tak starým muem.
Nechápu, proč se ptá a řeí, co má milenka číslo dvě v úmyslu a dalí nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A přítě vybírej víc rozumem ne pulinou.vybírej rozumem ? To snad ne ?
řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?
Není tady
kostka napsal(a):
vidím to stejně
Není tady
laskonka20 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
vybírej rozumem ? To snad ne ?
Nu, myslím, e laskonka by stejně nepochopila, kdy bych jí řekla, e srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické zaloení moná pochopitelnějí. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.
Já tenhle výraz nikdy neslyela nějaké místní nařečí ?
Není tady
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít ít s tak starým muem.
Nechápu, proč se ptá a řeí, co má milenka číslo dvě v úmyslu a dalí nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A přítě vybírej víc rozumem ne pulinou.vybírej rozumem ? To snad ne ?
řekla bych "vybírej I rozumem" ...proč ne?
ale ano , já mám na to po 25.letém rozumovém manelství jiný názor .... cokoliv jen ne toto ale já jsem také v jiné situaci ne mladá matka s dvěma dětmi , ta bude určitě očekávat něco úplně jiného ne já .
Není tady
Mike napsal(a):
Eva. napsal(a):
Není tady
mimochodem evy, podle tebe je 24letý kluk starým muem
Není tady
laskonko, proč po sobě mae ?
Není tady
Grainne napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nu, myslím, e laskonka by stejně nepochopila, kdy bych jí řekla, e srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické zaloení moná pochopitelnějí. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.TI TAKY ÁDNOU LÁSKU NEVYJADŘUJU. TY EVY,JAK SE U VÁS DOMA ŘIKÁ PULINĚ?
Já tenhle výraz nikdy neslyela nějaké místní nařečí ?
no to má tam dole kde jsi prasklá
Není tady