|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pandorraa napsal(a):
dusička napsal(a):
Holky , máte pravdu, nic by to nevyřešilo.
A navíc mám ted takovou prostě náladu, že jsem ráda sama, s holkou, pletu,háčkuju, makám na zahrádce. Nemám prostě chut hledat někoho na pokec.
Ale tak nějak jsem myslela tak, že když jsem o manžela nestála a měla nějaký objekt, nežárlila jsem.Teda, dusi, ty jsi na pěst
presne doslova me tohle nepadlo.l
Není tady
Já bych žila v sladkém nevědomí a byl by klid, řekl mi, že nevidí důvod, proč bych nemohla vědět, že má český sousedy a že si vypomáhaj.
Jo - ty bys "žila v sladkém nevědomí" a až "tam s ním pojedu,jak si plánujeme" (nebo se jen rozhodla "nasednout na vlak a jet ho zkontrolovat"), téměř určitě by ses s tou dívenkou potkala... a taky téměř určitě bys začala větřit mnohem víc - "baví se s někým jiným a ne se mnou", proč mi o ní neřekl, kdovíkam ji vozí...
nezávazně se zapojím do nějaké té seznamky na netu . Ať přijdu na jiný myšlenky... když jsem o manžela nestála a měla nějaký objekt, nežárlila jsem
Bodejť bys žárlila, když jsi měla dost starostí s tím, aby nemusel žárlit on... 
Jinak se tomu říká "vyhánět čerta ďáblem"... a tvůj manžel má tu slečnu přece jenom stejně "nezávazně" poblíž.
Není tady

dusi, jsi fakt na pěst s tou seznamkou. Ty někdy plácneš takovou .... hovadinu.
Nechci tady rozebírat, proč si myslím, že máš na víc.
Možná ti tato situace znovu dává opět najevo, že bys měla řešit svůj vztah se svým mužem, když už ho tolik let řešíš. Chvíli se od něj stěhuješ, pak zas ne, pak se s ním "duševně rozejdeš" a máš milence, pak ho zase miluješ. Nevíš co chceš.
Podle mě se v tom hodně plácáš. Ale čas utíká, děti rostou a možná tě Bůh, Vesmír, nazvi si to, jak chceš, dotlačí k řešení nedobrovolně, když to nevidíš sama a máš klapky na očích. Teď ses podle mě zase dala koupit tím, že si našel práci, doma ho moc nemáš, tudíž nevidíš, že by vysedával v hospodě a finančně jste na tom líp. Je to pochopitelné při třech dětech. Ale myslím, že jednou přijde den, kdy budeš chca nechca váš vztah muset vyřešit. Ať už to bude jakkoliv. Netroufám si předjímat, jak. Nebo ho vyřeší tvůj manžel.
A evidentně nemáš vyřešenou ani sebe, co se týká žárlení. Obzvláště řešení - abych nežárlila já na něj, bude žárlit on na mě je "geniální řešení". Ale na jak dlouho?
Víš, taky jsem kdysi dost žárlila. Když mi došlo, jaká je to blbost, cítila jsem se, jako kdyby mě osvítil duch svatý. Svým žárlením nic nezměním a akorát trápím sebe i partnera, pokud mu to věším na nos. Jestli se mnou nechce být, tak to žádné žárlení nezmění.
Vím, že svou nynější situaci jsem si vybrala dobrovolně. Mým partnerem je ženatý muž. To bych se užárlila k smrti, kdybych tohle neměla pořešené, když vím, že spolu v noci spí v manželské posteli... Ale k čemu by to bylo dobré? Když s ním chci být.
Upravil(a) Eva. (14. 5. 2013 7:54)
Není tady

dusička napsal(a):
Vím, že mě to za pár dnů přejde, najedu na kolej - slaměnná vdova a budu žít přítomností.
Prostě mě to vykolejilo.
Vždycky když odjíždí, tak jsme jak milenci. Takovej pocit, to svírání žaludku před odjezdem, jsem prostě cítila v začátcích vztahu. Nevím,jak to napsat.
Nevím, jak to přesně myslíš, jestli "jak milenci" znamená svírání žaludku před odjezdem.
Já si myslím, že svírání žaludku před odjezdem není znakem milenectví nebo dobrého vztahu. Spíš naopak.
Stesk je pochopitelný. Ale svírání žaludku znamená něco jiného.
Není tady

dusička napsal(a):
Bingo
Algeb - a víš že si to na to kápla. Neklidný štír, žádaná žena o kterou se muži perou...
Já mám vždycky takový období jednou za čas, teď právě byl docela dlouho klid. Tak nějak nemám potřebu. Možná že sem se teď cítila u svého manžela žádaná, tak proto.
Ale ok, už mi je líp.
Díky Majce - pomohla mi slova, že se k sobě až tak nehodíme a že to není chlap pro mě. Takže z negativa si opět vezmu pozitiva. Jak se říká, pro jedno kvítí slunce nesvítí, a já se přeci tady nebudu užírat, co tam dělá a kazit si život. žiju teď tady, on tam, tak tu naši lásku budu brát jako třešničku na dortu, když přijede, budeme si užívat a dál řešit nebudu.
Díky Pan - že zvýraznila, co jsem napsala za blbost. A že jsem na pěst. Kvůli chlapovi dělat takový hysterický záchvaty.
Ale JACÍ muži? hm. To je důležité. Jestli muži kvalitní, když to tak blbě řeknu, lepší výraz mě momentálně nenapadá.
Není tady
Ale svírání žaludku znamená něco jiného.
Jak pro koho... nakonec dusi píše "Nevím,jak to napsat" - možná spíš vyjádřit, jestli si můžu dovolit takto vyložit její větu.
Není tady

helena napsal(a):
Jak pro koho... nakonec dusi píše "Nevím,jak to napsat" - možná spíš vyjádřit, jestli si můžu dovolit takto vyložit její větu.
Je to možné. Možná jen neumí pojmenovat své pocity. Osobně s tím mám někdy taky potíž.
Není tady

dusička napsal(a):
Díky Pan - že zvýraznila, co jsem napsala za blbost. A že jsem na pěst. Kvůli chlapovi dělat takový hysterický záchvaty.
Hysterický záchvaty neděláš kvůli chlapovi. Ale kvůli sobě. Protože potřebuješ v sobě něco řešit.
Jen ti chci poskytnout jeden druh nadhledu, jak to z dálky vidím já. A ty si probereš, jak to máš doopravdy.
Upravil(a) Eva. (14. 5. 2013 8:18)
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
Jak pro koho... nakonec dusi píše "Nevím,jak to napsat" - možná spíš vyjádřit, jestli si můžu dovolit takto vyložit její větu.Je to možné. Možná jen neumí pojmenovat své pocity. Osobně s tím mám někdy taky potíž.
Byl to stesk, že ty dva dny utekly a že já tu budu sama. (ale pak se zase přepnu a mě ta samota nevadí). Spíš když přijede, tak se cítím taková v jistotě, že nemusím nic teď řešit, že je doma i chlap.
Ale přitom sem samostatná jednotka. 
Jako svírání žaludku před zkouškou, nebo před schůzkou - to ne.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
Hysterický záchvaty neděláš kvůli chlapovi. Ale kvůli sobě. Protože potřebuješ v sobě něco řešit.
Jen ti chci poskytnout jeden druh nadhledu, jak to z dálky vidím já. A ty si probereš, jak to máš doopravdy.
Jo já vím.
A teď už mi je vážně líp. Jak už jsem psala, bylo to pro mě zvláštní poznání, že žárlím. Dostalo mě to.
Jak tu Algeb psala o tom nezávazném flirtu, tak jsem přemýšlela ,kdy jsem si vlastně naposledy psala. Bylo to minulý rok v květnu. (nic z toho nebylo, ale prostě to flirtování občas potřebuju).
A tak mě tak docvaklo v hlavě, že neřeším manžela, ale sebe. Že třeba v květnu potřebuju flirtovat a paradoxně jsem to ted obrátila na manžela.
Jak bych to řekla, já nepotřebuju radu, já vím, jak to mám řešit, jak se mám chovat. Teorii znám. Hodit se prostě do normálu a žít.
Není tady
Podle mě se v tom hodně plácáš. Ale čas utíká, děti rostou a možná tě Bůh, Vesmír, nazvi si to, jak chceš, dotlačí k řešení nedobrovolně, když to nevidíš sama a máš klapky na očích. Teď ses podle mě zase dala koupit tím, že si našel práci, doma ho moc nemáš, tudíž nevidíš, že by vysedával v hospodě a finančně jste na tom líp. Je to pochopitelné při třech dětech. Ale myslím, že jednou přijde den, kdy budeš chca nechca váš vztah muset vyřešit. Ať už to bude jakkoliv. Netroufám si předjímat, jak. Nebo ho vyřeší tvůj manžel.
Umím žít sama. A kdyby to mělo přijít, tak to stejně přijde a já teď momentálně s tím stejně nic neudělám. A budu přijímat novou situaci až nastane.
Není tady
Já bych řekla, že podle sebe soudím tebe.
Dusička nenechá žádnou kalhotu v klidu, dokonce atakovala i našeho Morfea, který tu byl profláknutý .........
To je jako můj švagr Štír............od začátku vztahu se sestrou měl ještě druhý vztah , chodili spolu asi 8 , potom celé dvacetileté manželství měl jiné ženy . Štír bez flirtu nevydrží, pořád ho pudí neklid .
No a protože je Dusička taková, přepodkládá , že manžel bude stejný.
Není tady
algebrana napsal(a):
Já bych řekla, že podle sebe soudím tebe.
Dusička nenechá žádnou kalhotu v klidu, dokonce atakovala i našeho Morfea, který tu byl profláknutý .........
To je jako můj švagr Štír............od začátku vztahu se sestrou měl ještě druhý vztah , chodili spolu asi 8 , potom celé dvacetileté manželství měl jiné ženy . Štír bez flirtu nevydrží, pořád ho pudí neklid .
No a protože je Dusička taková, přepodkládá , že manžel bude stejný.
Přesně, podle sebe soudím Tebe. 
Mně nejde o postel, o sex, ale o ten flirt.
A flirtujem i s manželem po 18ti letech to je fajn. Takový ty slovní přestřelky a tak. Líbí se mi, že si čteme z očí. To mě baví.
Je pravda,že jsem neklidná, ale snažím se být klidná.
Není tady
Mně nejde o postel, o sex, ale o ten flirt. - "Zdroj žárlivosti je ten, že se baví s někým jiným a ne se mnou."
dusičko - z čeho usuzuješ, že ty můžeš flirtovat (byť virtuálně) a on se "nesmí" bavit? 
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
Bingo
Algeb - a víš že si to na to kápla. Neklidný štír, žádaná žena o kterou se muži perou...
:Ale JACÍ muži? hm. To je důležité. Jestli muži kvalitní, když to tak blbě řeknu, lepší výraz mě momentálně nenapadá.
Když o tom tak přemýšlím, tak to mám až po dětech. Když jsem byla mladá holka, s velkýma prsama a při těle, bála jsem se, že mě nikdo nebude chtít. No a po dětech jsem byla štíhlá a chlapi po mě jeli. A to byla pro mě novinka, kterou jsem neznala. Jeli po mě chlapi,který se mi líbili a ne jako ,když jsem byla mladá,že mě chtěli chlapi,který jsem nechtěla já.
čím jsem starší, tak se zklidňuju. A pociťuju,že nemám už nemám potřebu nikam chodit a tak.
Takže jako že bych si chtěla dokázat, že už nejsem ta tlustá holka,která se hrbila a styděla se s muži bavit? 
Není tady
helena napsal(a):
Mně nejde o postel, o sex, ale o ten flirt. - "Zdroj žárlivosti je ten, že se baví s někým jiným a ne se mnou."
dusičko - z čeho usuzuješ, že ty můžeš flirtovat (byť virtuálně) a on se "nesmí" bavit? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
No právě, to je blbost co. Jsem na pěst. Já můžu a on nesmí.
Jak tak koukám, tak jsem v dobách manželské krize utíkala k flirtu, řešila sebe. Ale zase na svou obhajobu musím říct, že to byly krušné chvilky, když manžel seděl doma a chodil do hospody. A já tu řešila, jestli je alkoholik
A já to řešila po svým.
Honila jsem si triko a chtěla být u mužů žádaná.
Ale v poho, život jde dál.
Včera jsem byla rozhozená, ale dneska dobrý.
Není tady

dusičko, měla jsem na mysli muže kvalitní psychicky, nebo jak to srozumitelně říct. Moudré, vyrovnané, nemající závislost na alkoholu, pracující, opravdové partnery,... A taky ladící při milování.
Tací se obvykle o ženy "neperou". Tam to funguje jinak. Přála bych ti takového, ale ten přijde, až na to budeš připravená.
Btw co brání tvému muži stýkat se se svou dcerou teď, když už je dospělá? Už jí v tom nikdo nebude bránit, pokud ona sama bude chtít...
Upravil(a) Eva. (14. 5. 2013 8:58)
Není tady
Eva. napsal(a):
dusičko, měla jsem na mysli muže kvalitní psychicky, nebo jak to srozumitelně říct. Moudré, vyrovnané, nemající závislost na alkoholu, pracující, opravdové partnery,... A taky ladící při milování.
Tací se obvykle o ženy "neperou". Tam to funguje jinak. Přála bych ti takového, ale ten přijde, až na to budeš připravená.
Btw co brání tvému muži stýkat se se svou dcerou teď, když už je dospělá? Už jí v tom nikdo nebude bránit, pokud ona sama bude chtít...
Já nechci aby se o mě někdo pral.
SPíš potřebuju ten pokec - tu mužskou energii při povídání.
Každý máme své chyby, jednou je tak, podruhé tak. Nic nehledám, žiju.
Dcera - řekla jsem mu kdysi, že když bude potřebovat podpořit, že když jí bude chtít kontaktovat, že budu při něm stát. že je to jeho dítě. Nakonec i on bere Davida za vlastního a nedělá mezi dětmi rozdíly. (tedy mezi kluky, u holky to je teď jiný). Ale on už to tak nějak vzdal. Cca před 8 lety byl u nich na návštěvě, jeho kámoš začal chodit s kamarádkou jeho bývalé. Nevím, pak už tam nejel.
Upravil(a) dusička (14. 5. 2013 9:05)
Není tady
Eva. napsal(a):
Vždyt ty máš taky přítele z netu z chatu né, nebo seznamky? A sama jsi říkala, že měl celé manželství jiné ženy, to je přesně ten typ, který flirtuje na chatu a ženy pak mají iluzi, že jsou žádané ..........
Druhým radíš a sama pořádnýho chlapa nemáš a možná jsi nikdy neměla .........jen ty proutníky, který nikdo nechce.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nechci tady rozebírat, proč si myslím, že máš na víc.
Možná ti tato situace znovu dává opět najevo, že bys měla řešit svůj vztah se svým mužem, když už ho tolik let řešíš. Chvíli se od něj stěhuješ, pak zas ne, pak se s ním "duševně rozejdeš" a máš milence, pak ho zase miluješ. Nevíš co chceš.
A evidentně nemáš vyřešenou ani sebe, co se týká žárlení. Obzvláště řešení - abych nežárlila já na něj, bude žárlit on na mě je "geniální řešení". Ale na jak dlouho?
teda Majko, ty jsi ale ďábel našeptavač.......navíc máš sklon lidi hodně podceňovat. Dusiččina muže neznám, ale věř, že každý je svým způsobem osobnost.......nedej na první dojem. Já docela ráda lidi poslouchám a kolikrát je člověk překvapený.....
Dusi, nenechala bych se na tvém místě ničím zviklat, pokud cítíš, že tě tvůj manžel má rád, má rád vaše děti a stará se o vás, tak to není málo........kéž by všichni dnešní chlapi byli aspoň takoví.
Ty asi víš, že ten problém u vás je možná spíš na tvé straně a asi začnu věřit tomu, že každému se dostane takové školy, jakou potřebuje......
Pokud se chlap vrací domů do příjemného prostředí, kde je mu dobře, většinou nemá potřebu měnit (samozřejmě to neplatí ve 100% případů).
Hoď se do klidu a nech to koňovi......
Není tady
Vždyt ty máš taky přítele z netu z chatu né, nebo seznamky?
Ale algeb... i kdyby... to je přece něco úúúplně jinýho, ne? Se divím, že to ještě nevíš 
Není tady

algebrana napsal(a):
Vždyt ty máš taky přítele z netu z chatu né, nebo seznamky? A sama jsi říkala, že měl celé manželství jiné ženy, to je přesně ten typ, který flirtuje na chatu a ženy pak mají iluzi, že jsou žádané ..........
Druhým radíš a sama pořádnýho chlapa nemáš a možná jsi nikdy neměla .........jen ty proutníky, který nikdo nechce.
Ano, s přítelem jsme se seznámilina chatu. Dokonce v místnosti, kam chodíš/chodila jsi i ty. 
K ostatnímu se nebudu vyjadřovat, nemám potřebu. Vím své.
Není tady

helena napsal(a):
Vždyt ty máš taky přítele z netu z chatu né, nebo seznamky?
Ale algeb... i kdyby... to je přece něco úúúplně jinýho, ne? Se divím, že to ještě nevíš
heleno, nevím, co máš na mysli tím - úplně jiného. Jistý rozdíl mezi mnou a dusičkou tam je. Já nejsem vdaná. Na chat jsem začala chodit až po té, co jsem byla sama.
Není tady
Já nejsem vdaná.
My víme... opakuješ to při každé ne/vhodné příležitosti 
Jistý rozdíl mezi mnou a dusičkou tam je.
Ano... svobodná milenka je potencionálně nebezpečnější...
Není tady
Hodím se do klidu a nechám to koňovi. 
To je přesně ono.
Navíc, zažili jsme spolu za těch 18 let dost. Dobrýho a zlýho.
Majko - žádný chlap není ideální.
Ted když jsme se naučili spolu po letech konečně komunikovat a poslouchat jeden druhého co říká, jak to myslí, se náš vztah dostal zase někam dál. A to není vůbec málo.
A že mám navíc - víš, já bych řekla že ne. My k sobě pasujeme jako puzzle. Já mám chyby, on má chyby.
Já jsem nervní, od kliďas... syn nám řekl, že se doplňujeme. 
Není tady