|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vím, že mě to za pár dnů přejde, najedu na kolej - slaměnná vdova a budu žít přítomností.
Prostě mě to vykolejilo.
Vždycky když odjíždí, tak jsme jak milenci. Takovej pocit, to svírání žaludku před odjezdem, jsem prostě cítila v začátcích vztahu. Nevím,jak to napsat.
Není tady
Ale stejně, člověk nemůže mít nikdy klid.
Furt se něco musí dít. Když není tohle, tak je tamto. 
A to jsem si o sobě myslela, jak jsem obouchaná, před rokem když poprvé odjel, tak se mi tak ulevilo, že je krize zažehnaná, že bude líp.
Je fakt, že člověk, jak se bojí, přemýšlí o tom, tak si to přivolá.
Vím, co bych měla dělat. Hodit se do normálu a neřešit jeho, ale prostě žít. Tady a ted.
Psala jsem a mám i ted stejný pohled na to, že kdyby byl nevěrný, nebudu mu to zazlívat, vždyt i já si prožila svoje. Je, jak mě tady uháněl, chtěl abych s ním zůstala. Pak se ujišťoval, že ho mám ráda.
Když jsem měla podnájem, chtěla se od něho odstěhovat, nestál mi ani za pozdrav. Lezl mi uplně na nervy. Byl pro mě volnej.
A teď o něho stojím. 
Není tady
Když jsem v emocích "držkovala" a vpálila mu, že měl ten podprdelník schovat. Já bych žila v sladkém nevědomí a byl by klid, řekl mi, že nevidí důvod, proč bych nemohla vědět, že má český sousedy a že si vypomáhaj. Že tam s ním pojedu,jak si plánujeme. Tak se smál, kroutil hlavou a říkal, Ty snad žárlíš. 
Upravil(a) dusička (13. 5. 2013 19:27)
Není tady
dusička napsal(a):
A teď o něho stojím.
Duši, jak je ten život zamotaný a nikdy nikdo nevíme, kdy se to otočí a co bude, viď?
Každopádně ti moc držím palce, ať to nic neznamená a vše dobře dopadne!
Já bych z tvého psaní tipovala, že tvůj muž tě má ráda a žádné techtle mechtle neplánuje. Problém bych viděla, pokud by se náhodou o něco pokusila ta holka - ženský dokážou chlapy zblbnout. Navíc když se potkají takhle dva "opuštění" v zahraničí, tak to také může mít svůj vliv, že se víc sblíží. Ale nechci sejčkovat, nesmíš se tím trápit dopředu co by se mohlo stát, to by se člověk utrápil, pač stát se může vždycky cokoliv. Držím palce!
Není tady
Lenno - dík 
Ona ta holčina tam má přítele, ale chvilkama jsou pohádaný a tak. Prostě Itálie. Prý manželovi říkala, Ty už máš život odžitej, seš spokojenej. Jak si to udělal? Ptala se, jestli jsme měli v manželství krizi, a když ji vyprávěl, že to bylo u nás taky na rozvod, chtěla vědět, jak jsme to řešili, když to dobře dopadlo. (docela by mě zajímalo, co a jak jí vyprávěl) prý to brala jako pohádku.
Bral si sebou albumy s fotkama.
Spíš bych řekla, že si dělám já sama guláš a bordel v hlavě.
Není tady

dusi, muži rádi zachraňují chudinky. Tvůj muž zachraňoval i tebe, opuštěnou se synem. Takové opakující se vzorce...
A dusi, můj názor znáš. Tohle není muž pro tebe. Jak bych to tak... máš na víc. Jéje, to zase slíznu. Ale já takový názor prostě mám.
Upravil(a) Eva. (13. 5. 2013 20:07)
Není tady
Majko - tenkrát mě nezachraňoval. Já svoje zázemí měla, já byla spokojená s dvouletým prckem. Já byla vyrovnaný člověk, nebyla jsem chudinka.
Tohle není muž pro mě?
A já právě bych řekla že jo. Jenže máme tu úkol - naučit se komunikovat, nemyslet jen na sebe, dělat kompromisy, držet se při problémech.
A co myslíš - když měl problém, tak já ve finále s ním nebyla.
Ono mě je taky dost. Taky mám chyby.
Neříkám, že za všechno můžu já, taky jsem ho měla plný zuby.
Co to je - máš navíc? Vysvětlíš?
Není tady
Zrovna to tak nějak vyšlo, že na víkend tu byla švagrová.
Docela si teď rozumíme , my jsme si rozuměly od začátku, krom tedy doby, kdy byla krize.
Tak jsme povídaly, popíjely ,holky byly s chlapama venku. Tak jí to říkám, že na starý kolena žárlím.
A ona ještě - prosím Tě, klídek, kdyby něco bylo, tak by zametal cesty, čistil by pole, bylo by ticho po pěšině,že jsem prdlá.
Upravil(a) dusička (13. 5. 2013 20:30)
Není tady
Asi to vyřeším, až na to budu mít náladu tak, že nezávazně se zapojím do nějaké té seznamky na netu . Ať přijdu na jiný myšlenky. A bude líp. 
Upravil(a) dusička (13. 5. 2013 20:31)
Není tady

Duši,čo chceš nájsť na nezáveznej zoznamke?
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Duši,čo chceš nájsť na nezáveznej zoznamke?
Nic, jen tak ,abych přišla na jiné myšlenky.
Není tady
Ona ta holčina tam má přítele, ale chvilkama jsou pohádaný a tak. Prostě Itálie.
No právě tohle je na pytel. To může být tak, že jí jednou její přítel naštve, ona bude zhrzená, ubrečená nebo zklamaná a tím spíš může běžet za kamarádem tvým mužem. A ten může být chápavý a utěšovat jí a povídat si s ní a to jí může v danou chvíli imponovat. Ale to jsou jen katastrofické scénáře, co mě napadají
a to to nepřidá! Né, fakt asi to zkusit nijak nehrotit a zkusit si nic nepředstavovat a hlavně nic nedomýšlet! Vůbec nic to nemusí znamenat a vůbec nic se nemusí stát!!! A dopředu malovat čerta na zeď a trápit se, to je k ničemu a člověku to nepomůže. Zkus to hodit za hlavu a řešit případně až kdyby se něco stalo, což vůbec nemusí! Tvůj muž může být tak rád (po minulosti), že jste spolu, že by ho ani žádné bejkárny nenapadly! Tak hlavu vzhůru!
Není tady
Asi to vyřeším, až na to budu mít náladu tak, že nezávazně se zapojím do nějaké té seznamky na netu .
Duši, myslíš že to je dobrý nápad? K čemu ti to bude? Ikdyž neplánuješ žádnou nevěru, ale já nevím, je to fér chodit na seznamku? Myslím ve smyslu - líbilo by se ti, kdyby tam chodil tvůj muž?
Není tady

LENNNA napsal(a):
Ona ta holčina tam má přítele, ale chvilkama jsou pohádaný a tak. Prostě Itálie.
No právě tohle je na pytel. To může být tak, že jí jednou její přítel naštve, ona bude zhrzená, ubrečená nebo zklamaná a tím spíš může běžet za kamarádem tvým mužem. A ten může být chápavý a utěšovat jí a povídat si s ní a to jí může v danou chvíli imponovat. Ale to jsou jen katastrofické scénáře, co mě napadajía to to nepřidá! Né, fakt asi to zkusit nijak nehrotit a zkusit si nic nepředstavovat a hlavně nic nedomýšlet! Vůbec nic to nemusí znamenat a vůbec nic se nemusí stát!!! A dopředu malovat čerta na zeď a trápit se, to je k ničemu a člověku to nepomůže. Zkus to hodit za hlavu a řešit případně až kdyby se něco stalo, což vůbec nemusí! Tvůj muž může být tak rád (po minulosti), že jste spolu, že by ho ani žádné bejkárny nenapadly! Tak hlavu vzhůru!
Lenna všetko napísala,niet čo dodať.Ak budeš mať ťažkú chvílku,tak sa z toho vypíš,uľaví sa ti.
Není tady
Holky , máte pravdu, nic by to nevyřešilo.
A navíc mám ted takovou prostě náladu, že jsem ráda sama, s holkou, pletu,háčkuju, makám na zahrádce. Nemám prostě chut hledat někoho na pokec.
Ale tak nějak jsem myslela tak, že když jsem o manžela nestála a měla nějaký objekt, nežárlila jsem.
Není tady
A navíc se stavovali i pro její mamku, jela tam na měsíc s ní. Bude jí prý hlídat syna. (on tam jinak chodí do školky) a aby ji trochu vypomohla.
Jsem si ještě dělala srandičky ,že spíš věkově bude k manželovi její maminka.
Tak uvidíme.
Není tady
dusička napsal(a):
Asi to vyřeším, až na to budu mít náladu tak, že nezávazně se zapojím do nějaké té seznamky na netu . Ať přijdu na jiný myšlenky. A bude líp.
Sebemenší "krize" v manželství a lidi to hned řeší někým jiným (jo, vím, nezávazně). Pak se lidi diví, že dnešní vztahy nic nevydrží a manželé, místo aby řešili sami sebe, tak si radši najdou někoho jiného.
BTW, co je na seznamkách tak zábavného? Já když jsem ještě někoho hledala, tak mi to přišlo spíš jako mučení než jako zábava.
Není tady
Ivano - ale já nic řešit nebudu. Ani není co.
Já chci dostat ze sebe tu žárlivost. Ta by mě mohla zničit.
Manžel má svůj rozum, a hlavně já mu nemůžu říkat co má nebo nemá dělat. Když to bude chtít udělat, tak to udělá. Nemám ho na řemínku.
Nebo mám nasednout na vlak a jet ho zkontrolovat. Jo jezdí tam přímej, nasednu v DC a jedu. Ale co by to bylo za řešení ? 
Není tady
dusička napsal(a):
Holky , máte pravdu, nic by to nevyřešilo.
A navíc mám ted takovou prostě náladu, že jsem ráda sama, s holkou, pletu,háčkuju, makám na zahrádce. Nemám prostě chut hledat někoho na pokec.
Ale tak nějak jsem myslela tak, že když jsem o manžela nestála a měla nějaký objekt, nežárlila jsem.
Teda, dusi, ty jsi na pěst 
Není tady
dusička napsal(a):
Manžel má svůj rozum, a hlavně já mu nemůžu říkat co má nebo nemá dělat. Když to bude chtít udělat, tak to udělá. Nemám ho na řemínku.
Nebo mám nasednout na vlak a jet ho zkontrolovat. Jo jezdí tam přímej, nasednu v DC a jedu. Ale co by to bylo za řešení ?
Tak tohle už je lepší.
Takže zdroj té žárlivosti a tedy i její řešení je kde? 

Není tady

Dusička,mám pre teba iba jednu radu:ak o manžela stojíš,tak nehroť,ak nie ,tak jednou rukou zober od neho peniaze čo zarobí a druhou ho udri do tváre"žiarlivosťou"Toto začal praktikovať moj manžel.Urobila som rýchly proces a dnes je ex.Tiež chodím na týždnovky.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo mám nasednout na vlak a jet ho zkontrolovat. Jo jezdí tam přímej, nasednu v DC a jedu. Ale co by to bylo za řešení ?Tak tohle už je lepší.
Takže zdroj té žárlivosti a tedy i její řešení je kde?
Ve mně uvnitř 
Zdroj žárlivosti je ten, že se baví s někým jiným a ne se mnou.
řešení - nechat ho dýchat
Nejradši bych asi byla aby tam seděl po práci na prd,... a vzdychal jak se mu stýská po domově. Přeci nejsem tak blbá, abych mu zakazovala se přátelit, pokecat. vždyt život není jen o práci a o tom ho vlastnit.
Taky potřebuje odpočívat, odreagovat se.
Tato situace by mohla nastat i kdyby dělal v místě bydliště. Měl by prostě nějakou spolupracovnici a já bych měla žárlit?
Upravil(a) dusička (13. 5. 2013 22:26)
Není tady
Adriano - děkuju
takže tvůj manžel byl tady doma a žárlil, protože nevěděl, co tam děláš. A řešil to takhle blbě jo. 
Není tady
Ivana napsal(a):
dusička napsal(a):
Sebemenší "krize" v manželství a lidi to hned řeší někým jiným (jo, vím, nezávazně). Pak se lidi diví, že dnešní vztahy nic nevydrží a manželé, místo aby řešili sami sebe, tak si radši najdou někoho jiného.
BTW, co je na seznamkách tak zábavného? Já když jsem ještě někoho hledala, tak mi to přišlo spíš jako mučení než jako zábava.
Ivano ty to zase nechápeš .....Dusička myslí flirtování , při flirtování po netu zapomeneš na nějaký černý myšlenky a žárlení, připadáš si jako žádaná žena o kterou se muži perou .........
Já vám to vysvětlím.....Dusicka je totiž neklidný štír, který pořád musí někde lovit a ohromovat druhé pohlaví ..........všichni v dosahu přicházejí v úvahu jako objekt sex.zájmu.............vsadím botky, že na ty chaty chodí pořád občas ,ale ted má konečně výmluvu ........
Není tady
Bingo
Algeb - a víš že si to na to kápla. Neklidný štír, žádaná žena o kterou se muži perou...
Já mám vždycky takový období jednou za čas, teď právě byl docela dlouho klid. Tak nějak nemám potřebu. Možná že sem se teď cítila u svého manžela žádaná, tak proto.
Ale ok, už mi je líp.
Díky Majce - pomohla mi slova, že se k sobě až tak nehodíme a že to není chlap pro mě. Takže z negativa si opět vezmu pozitiva. Jak se říká, pro jedno kvítí slunce nesvítí, a já se přeci tady nebudu užírat, co tam dělá a kazit si život. žiju teď tady, on tam, tak tu naši lásku budu brát jako třešničku na dortu, když přijede, budeme si užívat a dál řešit nebudu.
Díky Pan - že zvýraznila, co jsem napsala za blbost. A že jsem na pěst. Kvůli chlapovi dělat takový hysterický záchvaty. 
Upravil(a) dusička (13. 5. 2013 22:42)
Není tady