6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:06)
Není tady
Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....
Není tady
Taky si myslím, e chyba je v manelovi, ne v milence, i kdy na vztah musí být dva. Manela bych nekontaktovala o tom, jak se mají děti, co děláte, atp. Je na něm, jestli se bude zajímat. Pokud by se chtěl po čase vrátit, u bych mu nevěřila, časem bys taky mohla čekat třetí dítě a on by si nael zase dalí milenku. Pomalu bych si promyslela, jak budu ít bez něj, jak s péči o děti, s alimenty, rozdělením majetku, atp.
I kdyby jste manelství udrovali zdánlivě, jen kvůli dětem, nebude astná a děti to velmi brzy vycítí, raději a mají astnou maminku.
Jak jsi napsala, ty jsi pro něj kamarádka, rodina, má tě rád, ale zamilovaný je jinde.
Není tady
Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:07)
Není tady
laskonka20 napsal(a):
Děkuju za reakci,samozřejmě,e za to můe i on,e kdyby nechtěl,tak se to nestane,ale přeci jen se na to dívám tak,e je to pořád jen chlap a my enské alespoň bychom se měly chovat fér,kdy u je to situace,e se známe.. osobně bych,nehledě na svou zkuenost,nikdy neměla poměr se zadaným muem, nemám na to povahu spřádat intriky,abych ulovila do sítě něco,co u ulovil někdo jiný,nic dobrého z toho nikdy nekouká,koda,e dotyčná není troku uvědomělejí...no nic,jen mám pocit,e kdyby se teď vrátil,e bychom si uili třeba alespoň tu chvilinku dokud je miminko malinké a a budou obě děti troku větí a já dostanu malinko času na přípravu,pak a si táhne k čertu.zničil mi dvakrát radost z mateřství, na jednu stranu ho za to nenávidím, na druhou stranu mi jako člověk straně chybí, není večer s kým popovídat,kdy dětičky usnou,nezachrastí klíče v zámku a nedostaví se pocit klidu a jistoty..bývalo to hezké těch pár posledních týdnů před rozchodem,po tom se mi stýská a rozchod nečekaný,e jsem ani nevěděla,e poslední večer a noc je poslední.Moná touim po anci dostat ho zpět,abych se vzpamatovala,zesílila a odkopla ho sama,a to bude nejmíň čekat, i kdy vím, e nikdy nepocítí takovou beznaděj jako já teď,protoe já bych mu nikdy nenechala děti napořád a neodela,na to je moc miluju.
Jo, taky jsem si kdysi, kdy můj BM odeel k milence, tohle říkala.
A jestli můu poradit, nikdy neříkej nikdy.
Dostat ho zpět, abych se vzpamatovala, zesílila a odkopla ho sama, a to bude nejmíň čekat - hm, píe tady o férovém chování a hnedka obratem zase tohle. Tohle je podle tebe fér?
Ve tvém psaní je příli nikdy a napořád. Aby se ti to nevymstilo. Takové bychování. Na jednu stranu rázná - BYCH a na druhou nejsi schopná rázně si uvědomit, e s takovým muem u ne.
Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 10:04)
Není tady
Eva. napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
Děkuju za reakci,samozřejmě,e za to můe i on,e kdyby nechtěl,tak se to nestane,ale přeci jen se na to dívám tak,e je to pořád jen chlap a my enské alespoň bychom se měly chovat fér,kdy u je to situace,e se známe.. osobně bych,nehledě na svou zkuenost,nikdy neměla poměr se zadaným muem, nemám na to povahu spřádat intriky,abych ulovila do sítě něco,co u ulovil někdo jiný,nic dobrého z toho nikdy nekouká,koda,e dotyčná není troku uvědomělejí...no nic,jen mám pocit,e kdyby se teď vrátil,e bychom si uili třeba alespoň tu chvilinku dokud je miminko malinké a a budou obě děti troku větí a já dostanu malinko času na přípravu,pak a si táhne k čertu.zničil mi dvakrát radost z mateřství, na jednu stranu ho za to nenávidím, na druhou stranu mi jako člověk straně chybí, není večer s kým popovídat,kdy dětičky usnou,nezachrastí klíče v zámku a nedostaví se pocit klidu a jistoty..bývalo to hezké těch pár posledních týdnů před rozchodem,po tom se mi stýská a rozchod nečekaný,e jsem ani nevěděla,e poslední večer a noc je poslední.Moná touim po anci dostat ho zpět,abych se vzpamatovala,zesílila a odkopla ho sama,a to bude nejmíň čekat, i kdy vím, e nikdy nepocítí takovou beznaděj jako já teď,protoe já bych mu nikdy nenechala děti napořád a neodela,na to je moc miluju.
Jo, taky jsem si kdysi, kdy můj BM odeel k milence, tohle říkala.
A jestli můu poradit, nikdy neříkej nikdy.
Dostat ho zpět, abych se vzpamatovala, zesílila a odkopla ho sama, a to bude nejmíň čekat - hm, píe tady o férovém chování a hnedka obratem zase tohle. Tohle je podle tebe fér?
Ve tvém psaní je příli nikdy a napořád. Aby se ti to nevymstilo. Takové bychování. Na jednu stranu rázná - BYCH a na druhou nejsi schopná rázně si uvědomit, e s takovým muem u ne.
Take bych se podepsala za to nikdy nerikej nikdy.......
Není tady
eremuruss - zoufalá situace si ádá zoufalé činy.Připoutím monost, e u mi z toho hrabe,kadé ráno znovu a znovu zjiuju,e to není noční můra,ale realita Vim, e manela u nepředělám, e takovýhle byl asi vdy,jen se namáhal nevěru lépe tajit,protoe mu asi zezačátku záleelo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí,asi si o to říkám,kdy jsem s ním nevyrazila hned dveře. Jen mi to připadá spí jako kdyby umřel,ne jaká je realita. Pocity mám smíené,nejraději bych si bývala udrela své ideály o lásce,napraveném manovi a astné rodince.Chvíli se mnou cloumá vztek,e nás tak lacino odhodil a za chvíli je mi zas tak úzko,e bych mu nejraděj brečela na rameni,opravdu jsme byli i značnou měrou přátelé,o to je to těí,kdy pak odejde manel i kamarád v jedné osobě a komu se svěřit,vyplakat.. kdy zradil ten nejblií
Není tady
nejraději bych si bývala udrela své ideály o lásce,napraveném manovi a astné rodince...
... take jsi přistoupila i na jeho ádost ohledně vaeho manelského sexu - "a se to milenka nedoví".
protoe mu asi zezačátku záleelo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí
A proč ne? Kdy... viz výe.
Navíc tě má uvázanou dvěma dětma... a manelství - to je taková dobrá obrana proti milenkám, který by příli posedlo vdávadlo...
Není tady
laskonka20 napsal(a):
S manelem jsme spolu 11.rok, z toho necelý rok manelství,předtím 10let souití. Mě je 26 let,manelovi 34let.
Vím, e je to hodně s kříkem po funusu, ale chodit v 15 letech s muem, kterému je u 23, nepoznat, jakého chlapa vlastně hledá tím, e si zkusí víc vztahů, není dobrý nápad pro vstup do ivota. U dospěj, přestaň si idealizovat a podívej se na vztahy reálně.
Není tady
laskonka20 napsal(a):
eremuruss - zoufalá situace si ádá zoufalé činy.Připoutím monost, e u mi z toho hrabe,kadé ráno znovu a znovu zjiuju,e to není noční můra,ale realita Vim, e manela u nepředělám, e takovýhle byl asi vdy,jen se namáhal nevěru lépe tajit,protoe mu asi zezačátku záleelo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí,asi si o to říkám,kdy jsem s ním nevyrazila hned dveře. Jen mi to připadá spí jako kdyby umřel,ne jaká je realita. Pocity mám smíené,nejraději bych si bývala udrela své ideály o lásce,napraveném manovi a astné rodince.Chvíli se mnou cloumá vztek,e nás tak lacino odhodil a za chvíli je mi zas tak úzko,e bych mu nejraděj brečela na rameni,opravdu jsme byli i značnou měrou přátelé,o to je to těí,kdy pak odejde manel i kamarád v jedné osobě a komu se svěřit,vyplakat.. kdy zradil ten nejblií
Laskonko, stojí ti tohle za to? Takhle chce ít i dál? S takovýmhle člověkem a ikdyby se vrátil, tak to skoro jistě řeit znovu a znovu? Po celý ivot se trápit a bát a být za tu onuci? Jasně, e to pekelně bolí, cítí se hrozně, zrazená, oputěná, sama - ale nechtěj ho zpět. Kvůli sobě, kvůli dětem - nestojí za to vechno trápení! Nech to přebolet a hledej opravdového chlapa a tátu pro své děti, který za to bude stát! S tímhle tě nic dobrého nečeká. Drím pěsti!
Není tady
Eva. napsal(a):
laskonka20 napsal(a):
S manelem jsme spolu 11.rok, z toho necelý rok manelství,předtím 10let souití. Mě je 26 let,manelovi 34let.
Vím, e je to hodně s kříkem po funusu, ale chodit v 15 letech s muem, kterému je u 23, nepoznat, jakého chlapa vlastně hledá tím, e si zkusí víc vztahů, není dobrý nápad pro vstup do ivota. U dospěj, přestaň si idealizovat a podívej se na vztahy reálně.
Majko, nemyslím si, e tohle musí platit naprosto ve vech případech. Znám osobně více párů, kteří jsou spolu od 17, 18, 19 let a jsou spolu spokojení, astní. Vechno dlouhodobé vztahy či manelství. Věřím, e poznat více chlapů je asi ideální, ale jde to určitě i bez toho. Někteří se prostě potkají napoprvé.
Není tady
jak píe Eva..taky jsem si vimla, e je to tvůj první kluk..navíc jste spolu chodili 10 let.To u je přechozený vztah..pak se říká "buď se rozejdem, nebo se vezmem"
Taky byla velká chyba si s ním po návratu od milenky pořizovat hned dalí dítě..to není vůbec áddná pojistka.Spí naopak..u nefungujících vztahů to bývá spí urychlení pro rozchod. ena je uvázaná u dítěte, dítě řve dnem i nocí..mu je na druhé koleji..
Řekla bych e ve vaem případě je to vina nejen tvého manela, ale i druhé milenky.Vzhledem k tomu, e jsou kolegové z práce, znala dobře jeho rodinné poměry.. Ale ono na ní taky dojde, neboj..
tobě bych poradila nečekat, jestli se vrátí..v jeho případě není o co stát.Střídá to jak prádlo a jetě mu ujídí nohy..nevím, jestli je tak blbej, e si hned pořízuje s milenkam děti, nebo to ona na něj narafičila..
Věnuj se dětem a začni se poohlíet po někom jiném, kdo má větí smysl pro rodinu..
Není tady
LENNNA napsal(a):
Majko, nemyslím si, e tohle musí platit naprosto ve vech případech. Znám osobně více párů, kteří jsou spolu od 17, 18, 19 let a jsou spolu spokojení, astní. Vechno dlouhodobé vztahy či manelství. Věřím, e poznat více chlapů je asi ideální, ale jde to určitě i bez toho. Někteří se prostě potkají napoprvé.
Určitě takové vztahy jsou. Ale pokud se to u takhle podělá a dokonce podruhé, jako u laskonky, la bych od toho.
Btw tyhle vztahy znám taky, a taky vím, e v mnoha z nic byl jeden, druhý, nebo oba nevěrní a tou nevěrou poznali, co chtějí a zůstali s tou svou první láskou dál. A moná ta nevěra byla i v těch, které znám a o nevěře pouze nevím...
Těch, co jsou spolu a pro oba to byl jejich první partner a nikdy si nebyli nevěrní, je asi naprosté minimum, ale myslím, e i takové v irém světě existují.
Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 13:08)
Není tady
laminanonte napsal(a):
jak píe Eva..taky jsem si vimla, e je to tvůj první kluk..navíc jste spolu chodili 10 let.To u je přechozený vztah..pak se říká "buď se rozejdem, nebo se vezmem"
Laminanonte, take papíry dělají to, jaký ten vztah bude? Tzn. kdy se lidi vezmou hned a budou těch 10 let manelé, tak je to ok a vztah bude ok. Ale kdy spolu dva "jen" 10 let chodí (tedy spíe ne chodí, ijí), tak ten vztah je automaticky patný? Tedy tak mi to slovo přechozelý zní - jako e je něco patně. Myslím to BI, to mě jen zaujalo, tak jestli ti rozumím dobře. A co kdy dva spolu ijí desetiletí a brát se nechtějí? Ti také mají přechozelý vztah?
(moná tvé psaní jen chápu patně a slovu přechozelý dávám jiný význam ne ty myslí)
Není tady
Eva. napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Určitě takové vztahy jsou. Ale pokud se to u takhle podělá a dokonce podruhé, jako u laskonky, la bych od toho.
Btw tyhle vztahy znám taky, a taky vím, e v mnoha z nic byl jeden, druhý, nebo oba nevěrní a tou nevěrou poznali, co chtějí a zůstali s tou svou první láskou dál. A moná ta nevěra byla i v těch, které znám a o nevěře pouze nevím...
Těch, co jsou spolu a pro oba to byl jejich první partner a nikdy si nebyli nevěrní, je asi naprosté minimum, ale myslím, e i takové v irém světě existují.
Jj, s tím souhlasím
Není tady
eremuruss napsal(a):
Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....
Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?
Není tady
LENNNA napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Laminanonte, take papíry dělají to, jaký ten vztah bude? Tzn. kdy se lidi vezmou hned a budou těch 10 let manelé, tak je to ok a vztah bude ok. Ale kdy spolu dva "jen" 10 let chodí (tedy spíe ne chodí, ijí), tak ten vztah je automaticky patný? Tedy tak mi to slovo přechozelý zní - jako e je něco patně. Myslím to BI, to mě jen zaujalo, tak jestli ti rozumím dobře. A co kdy dva spolu ijí desetiletí a brát se nechtějí? Ti také mají přechozelý vztah?
(moná tvé psaní jen chápu patně a slovu přechozelý dávám jiný význam ne ty myslí)
Lenno, já nepíu, e to tak mají vichni..píu o konkrétním vztahu laskonky, jak mi to z jejího psaní vyplývá.. a papíry dobrý vztah opravdu nezaručí. To spí společné plány, zájmy..
V případě laskonky bych řekla,e jejich vztah ztratil jiskru, upadl do stereotypu a dost moná, e kdyby nepřilo dítě, rozpadl by se..proč by si jinak v těhotenství partnerky hledal chlap milenku..
a třeba se mu po tolika investovaných letech nechtělo začínat s někým jiným..tady měl jistotu prověřenou léty, jen se něco vytratilo
Není tady
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?
Moje kamarádka je milenka enatého mue, který ji neustále tvrdí, jaká je jeho ena Xantypa, jak se s ní nedá vydret a on jen čeká na vhodnou příleitost ji opustit a hrozně by si přál udělat kamarádce dítě.
Hodně záleí na tom, co dotyčný mu milence napovídá.
Tímto neomlouvám svou kamarádku, ani milenku laskončina mue, jen si myslím, e hlavně enatý mu, otec dvou malých dětí by si měl uvědomit, kde je jeho místo...a případnému svádění od kolegyně nepodlehnout.
V případě laskonky si myslím, e jde hlavně o naplnění vztahu, ili spolu dlouho, byli nejdříve zamilovaní, později spíe kamarádi a přátelé, pak rodiče, pak se vzali, počali druhé dítě. Mu naplnil svou podstatu, milenec, otec, manel, v tomto vztahu ji dosáhl veho a nějak mu to nestačí, chce znovu dobývat...
Není tady
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
v téhle milence je chyba rozhodně, znají se z práce, je znalá jeho rodinných poměrů...
Není tady
by si měl uvědomit, kde je jeho místo...a případnému svádění od kolegyně nepodlehnout
Ale a klidně podlehne... jsme nádoby hříný...
Jene nesmí "podlehnout" stylem "po mně potopa"... a tuplem ne si to zvopáknout jak přes kopírák, kdy u mu teda bylo jednou uvěřeno a odputěno.
A technická poznámka - milenkám enatej chlap nesmí věřit ani slovíčko o antikoncepci a má se spolíhat jen sám na sebe. I kdyby se mu to stokrát nelíbilo.
Není tady
sahleb napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Chyba je vdy na straně zadaného
Není tady
Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:08)
Není tady
pulina, splaily se mu koule, sexík, manelka co nemohla pít - to jsou výrazy.
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít ít s tak starým muem.
Nechápu, proč se ptá a řeí, co má milenka číslo dvě v úmyslu a dalí nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A přítě vybírej víc rozumem ne pulinou.
Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 17:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
pulina, splaily se mu koule, sexík, manelka co nemohla pít - to jsou výrazy.
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít ít s tak starým muem.
Nechápu, proč se ptá a řeí, co má milenka číslo dvě v úmyslu a dalí nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A přítě vybírej víc rozumem ne pulinou.
vybírej rozumem ? To snad ne ?
Není tady
Grainne napsal(a):
vybírej rozumem ? To snad ne ?
Nu, myslím, e laskonka by stejně nepochopila, kdy bych jí řekla, e srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické zaloení moná pochopitelnějí. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.
Není tady