Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 4. 2013 1:41

laskonka20
♥------

manžel odešel a co dál?

kapitulation

Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:06)

Není tady

#2 25. 4. 2013 9:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: manžel odešel a co dál?

Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 25. 4. 2013 9:14

kostka
♥♥♥♥---

Taky si myslím, že chyba je v manželovi, ne v milence, i když na vztah musí být dva. Manžela bych nekontaktovala o tom, jak se mají děti, co děláte, atp. Je na něm, jestli se bude zajímat. Pokud by se chtěl po čase vrátit, už bych mu nevěřila, časem bys taky mohla čekat třetí dítě a on by si našel zase další milenku. Pomalu bych si promyslela, jak budu žít bez něj, jak s péči o děti, s alimenty, rozdělením majetku, atp.
I kdyby jste manželství udržovali zdánlivě, jen kvůli dětem, nebudeš šastná a děti to velmi brzy vycítí, raději a mají šastnou maminku.
Jak jsi napsala, ty jsi pro něj kamarádka, rodina, má tě rád, ale zamilovaný je jinde.

Není tady

#4 25. 4. 2013 9:56

laskonka20
♥------

kapitulation

Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:07)

Není tady

#5 25. 4. 2013 10:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

Děkuju za reakci,samozřejmě,že za to může i on,že kdyby nechtěl,tak se to nestane,ale přeci jen se na to dívám tak,že je to pořád jen chlap a my ženské alespoň bychom se měly chovat fér,když už je to situace,že se známe.. osobně bych,nehledě na svou zkušenost,nikdy neměla poměr se zadaným mužem, nemám na to povahu spřádat intriky,abych ulovila do sítě něco,co už ulovil někdo jiný,nic dobrého z toho nikdy nekouká,škoda,že dotyčná není trošku uvědomělejší...no nic,jen mám pocit,že kdyby se teď vrátil,že bychom si užili třeba alespoň tu chvilinku dokud je miminko malinké a až budou obě děti trošku větší a já dostanu malinko času na přípravu,pak a si táhne k čertu.zničil mi dvakrát radost z mateřství, na jednu stranu ho za to nenávidím, na druhou stranu mi jako člověk strašně chybí, není večer s kým popovídat,když dětičky usnou,nezachrastí klíče v zámku a nedostaví se pocit klidu a jistoty..bývalo to hezké těch pár posledních týdnů před rozchodem,po tom se mi stýská a rozchod nečekaný,že jsem ani nevěděla,že poslední večer a noc je poslední.Možná toužim po šanci dostat ho zpět,abych se vzpamatovala,zesílila a odkopla ho sama,až to bude nejmíň čekat, i když vím, že nikdy nepocítí takovou beznaděj jako já teď,protože já bych mu nikdy nenechala děti napořád a neodešla,na to je moc miluju. kapitulation

Jo, taky jsem si kdysi, když můj BM odešel k milence, tohle říkala.
A jestli můžu poradit, nikdy neříkej nikdy. smile

Dostat ho zpět, abych se vzpamatovala, zesílila a odkopla ho sama, až to bude nejmíň čekat - hm, píšeš tady o férovém chování a hnedka obratem zase tohle. Tohle je podle tebe fér? smile

Ve tvém psaní je příliš nikdy a napořád. Aby se ti to nevymstilo. Takové bychování. Na jednu stranu rázná - BYCH a na druhou nejsi schopná rázně si uvědomit, že s takovým mužem už ne.

Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 10:04)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#6 25. 4. 2013 10:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

Děkuju za reakci,samozřejmě,že za to může i on,že kdyby nechtěl,tak se to nestane,ale přeci jen se na to dívám tak,že je to pořád jen chlap a my ženské alespoň bychom se měly chovat fér,když už je to situace,že se známe.. osobně bych,nehledě na svou zkušenost,nikdy neměla poměr se zadaným mužem, nemám na to povahu spřádat intriky,abych ulovila do sítě něco,co už ulovil někdo jiný,nic dobrého z toho nikdy nekouká,škoda,že dotyčná není trošku uvědomělejší...no nic,jen mám pocit,že kdyby se teď vrátil,že bychom si užili třeba alespoň tu chvilinku dokud je miminko malinké a až budou obě děti trošku větší a já dostanu malinko času na přípravu,pak a si táhne k čertu.zničil mi dvakrát radost z mateřství, na jednu stranu ho za to nenávidím, na druhou stranu mi jako člověk strašně chybí, není večer s kým popovídat,když dětičky usnou,nezachrastí klíče v zámku a nedostaví se pocit klidu a jistoty..bývalo to hezké těch pár posledních týdnů před rozchodem,po tom se mi stýská a rozchod nečekaný,že jsem ani nevěděla,že poslední večer a noc je poslední.Možná toužim po šanci dostat ho zpět,abych se vzpamatovala,zesílila a odkopla ho sama,až to bude nejmíň čekat, i když vím, že nikdy nepocítí takovou beznaděj jako já teď,protože já bych mu nikdy nenechala děti napořád a neodešla,na to je moc miluju. kapitulation

Jo, taky jsem si kdysi, když můj BM odešel k milence, tohle říkala.
A jestli můžu poradit, nikdy neříkej nikdy. smile

Dostat ho zpět, abych se vzpamatovala, zesílila a odkopla ho sama, až to bude nejmíň čekat - hm, píšeš tady o férovém chování a hnedka obratem zase tohle. Tohle je podle tebe fér? smile

Ve tvém psaní je příliš nikdy a napořád. Aby se ti to nevymstilo. Takové bychování. Na jednu stranu rázná - BYCH a na druhou nejsi schopná rázně si uvědomit, že s takovým mužem už ne.

Take bych se podepsala za to nikdy nerikej nikdy.......

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 25. 4. 2013 11:09

laskonka20
♥------

eremuruss - zoufalá situace si žádá zoufalé činy.Připouštím možnost, že už mi z toho hrabe,každé ráno znovu a znovu zjišuju,že to není noční můra,ale realita grater Vim, že manžela už nepředělám, že takovýhle byl asi vždy,jen se namáhal nevěru lépe tajit,protože mu asi zezačátku záleželo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí,asi si o to říkám,když jsem s ním nevyrazila hned dveře. Jen mi to připadá spíš jako kdyby umřel,než jaká je realita. Pocity mám smíšené,nejraději bych si bývala udržela své ideály o lásce,napraveném manžovi a šastné rodince.Chvíli se mnou cloumá vztek,že nás tak lacino odhodil a za chvíli je mi zas tak úzko,že bych mu nejraděj brečela na rameni,opravdu jsme byli i značnou měrou přátelé,o to je to t잚í,když pak odejde manžel i kamarád v jedné osobě a komu se svěřit,vyplakat.. když zradil ten nejbližší grater

Není tady

#8 25. 4. 2013 11:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nejraději bych si bývala udržela své ideály o lásce,napraveném manžovi a šastné rodince...
... takže jsi přistoupila i na jeho žádost ohledně vašeho manželského sexu - "a se to milenka nedoví".
protože mu asi zezačátku záleželo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí
A proč ne? Když... viz výše.
Navíc tě má uvázanou dvěma dětma... a manželství - to je taková dobrá obrana proti milenkám, který by příliš posedlo vdávadlo...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#9 25. 4. 2013 11:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

laskonka20 napsal(a):

S manželem jsme spolu 11.rok, z toho necelý rok manželství,předtím 10let soužití. Mě je 26 let,manželovi 34let.

Vím, že je to hodně s křížkem po funusu, ale chodit v 15 letech s mužem, kterému je už 23, nepoznat, jakého chlapa vlastně hledᚠtím, že si zkusíš víc vztahů, není dobrý nápad pro vstup do života. Už dospěj, přestaň si idealizovat a podívej se na vztahy reálně.

Není tady

#10 25. 4. 2013 12:02

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

laskonka20 napsal(a):

eremuruss - zoufalá situace si žádá zoufalé činy.Připouštím možnost, že už mi z toho hrabe,každé ráno znovu a znovu zjišuju,že to není noční můra,ale realita grater Vim, že manžela už nepředělám, že takovýhle byl asi vždy,jen se namáhal nevěru lépe tajit,protože mu asi zezačátku záleželo na tom, co si o něm myslím,teď se mnou vymetá jak s onucí,asi si o to říkám,když jsem s ním nevyrazila hned dveře. Jen mi to připadá spíš jako kdyby umřel,než jaká je realita. Pocity mám smíšené,nejraději bych si bývala udržela své ideály o lásce,napraveném manžovi a šastné rodince.Chvíli se mnou cloumá vztek,že nás tak lacino odhodil a za chvíli je mi zas tak úzko,že bych mu nejraděj brečela na rameni,opravdu jsme byli i značnou měrou přátelé,o to je to t잚í,když pak odejde manžel i kamarád v jedné osobě a komu se svěřit,vyplakat.. když zradil ten nejbližší grater

Laskonko, stojí ti tohle za to? Takhle chceš žít i dál? S takovýmhle člověkem a ikdyby se vrátil, tak to skoro jistě řešit znovu a znovu? Po celý život se trápit a bát a být za tu onuci? Jasně, že to pekelně bolí, cítíš se hrozně, zrazená, opuštěná, sama - ale nechtěj ho zpět. Kvůli sobě, kvůli dětem - nestojí za to všechno trápení! Nech to přebolet a hledej opravdového chlapa a tátu pro své děti, který za to bude stát! S tímhle tě nic dobrého nečeká. Držím pěsti!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#11 25. 4. 2013 12:07

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

laskonka20 napsal(a):

S manželem jsme spolu 11.rok, z toho necelý rok manželství,předtím 10let soužití. Mě je 26 let,manželovi 34let.

Vím, že je to hodně s křížkem po funusu, ale chodit v 15 letech s mužem, kterému je už 23, nepoznat, jakého chlapa vlastně hledᚠtím, že si zkusíš víc vztahů, není dobrý nápad pro vstup do života. Už dospěj, přestaň si idealizovat a podívej se na vztahy reálně.

Majko, nemyslím si, že tohle musí platit naprosto ve všech případech. Znám osobně více párů, kteří jsou spolu od 17, 18, 19 let a jsou spolu spokojení, šastní. Všechno dlouhodobé vztahy či manželství. Věřím, že poznat více chlapů je asi ideální, ale jde to určitě i bez toho. Někteří se prostě potkají napoprvé.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#12 25. 4. 2013 12:17

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

jak píše Eva..taky jsem si všimla, že je to tvůj první kluk..navíc jste spolu chodili 10 let.To už je přechozený vztah..pak se říká "buď se rozejdem, nebo se vezmem"

Taky byla velká chyba si s ním po návratu od milenky pořizovat hned další dítě..to není vůbec žáddná pojistka.Spíš naopak..u nefungujících vztahů to bývá spíš urychlení pro rozchod. Žena je uvázaná u dítěte, dítě řve dnem i nocí..muž je na druhé koleji..

Řekla bych že ve vašem případě je to vina nejen tvého manžela, ale i druhé milenky.Vzhledem k tomu, že jsou kolegové z práce, znala dobře jeho rodinné poměry.. Ale ono na ní taky dojde, neboj..

tobě bych poradila nečekat, jestli se vrátí..v jeho případě není o co stát.Střídá to jak prádlo a ještě mu ujíždí nohy..nevím, jestli je tak blbej, že si hned pořízuje s milenkam děti, nebo to ona na něj narafičila..
Věnuj se dětem a  začni se  poohlížet po někom jiném, kdo má větší smysl pro rodinu..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#13 25. 4. 2013 13:06

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Majko, nemyslím si, že tohle musí platit naprosto ve všech případech. Znám osobně více párů, kteří jsou spolu od 17, 18, 19 let a jsou spolu spokojení, šastní. Všechno dlouhodobé vztahy či manželství. Věřím, že poznat více chlapů je asi ideální, ale jde to určitě i bez toho. Někteří se prostě potkají napoprvé.

Určitě takové vztahy jsou. Ale pokud se to už takhle podělá a dokonce podruhé, jako u laskonky, šla bych od toho.
Btw tyhle vztahy znám taky, a taky vím, že v mnoha z nic byl jeden, druhý, nebo oba nevěrní a tou nevěrou poznali, co chtějí a zůstali s tou svou první láskou dál. A možná ta nevěra byla i v těch, které znám a o nevěře pouze nevím...
Těch, co jsou spolu a pro oba to byl jejich první partner a nikdy si nebyli nevěrní, je asi naprosté minimum, ale myslím, že i takové v širém světě existují.

Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 13:08)

Není tady

#14 25. 4. 2013 13:13

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

jak píše Eva..taky jsem si všimla, že je to tvůj první kluk..navíc jste spolu chodili 10 let.To už je přechozený vztah..pak se říká "buď se rozejdem, nebo se vezmem"

Laminanonte, takže papíry dělají to, jaký ten vztah bude? Tzn. když se lidi vezmou hned a budou těch 10 let manželé, tak je to ok a vztah bude ok. Ale když spolu dva "jen" 10 let chodí (tedy spíše než chodí, žijí), tak ten vztah je automaticky špatný? Tedy tak mi to slovo přechozelý zní - jako že je něco špatně. Myslím to BI, to mě jen zaujalo, tak jestli ti rozumím dobře. A co když dva spolu žijí desetiletí a brát se nechtějí? Ti také mají přechozelý vztah?
(možná tvé psaní jen chápu špatně a slovu přechozelý dávám jiný význam než ty myslíš)

- Gary Smith

Není tady

#15 25. 4. 2013 13:15

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Určitě takové vztahy jsou. Ale pokud se to už takhle podělá a dokonce podruhé, jako u laskonky, šla bych od toho.
Btw tyhle vztahy znám taky, a taky vím, že v mnoha z nic byl jeden, druhý, nebo oba nevěrní a tou nevěrou poznali, co chtějí a zůstali s tou svou první láskou dál. A možná ta nevěra byla i v těch, které znám a o nevěře pouze nevím...
Těch, co jsou spolu a pro oba to byl jejich první partner a nikdy si nebyli nevěrní, je asi naprosté minimum, ale myslím, že i takové v širém světě existují.

Jj, s tím souhlasím stolt

- Gary Smith

Není tady

#16 25. 4. 2013 14:15

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

eremuruss napsal(a):

Laskonko tvuj pribeh jsem docetla,az dokonce.Kdyz to tak ctu omlouvas manzela a milenku kamenujes,ze te manzela ukradla.Ba ne v milence chyba neni chyba je v tvem manzelovi.I kdyby se te vratil zpet situace by se stale opakovala dokolecka a ty odpoustela a odpoustela.....

Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#17 25. 4. 2013 14:28

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

LENNNA napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Laminanonte, takže papíry dělají to, jaký ten vztah bude? Tzn. když se lidi vezmou hned a budou těch 10 let manželé, tak je to ok a vztah bude ok. Ale když spolu dva "jen" 10 let chodí (tedy spíše než chodí, žijí), tak ten vztah je automaticky špatný? Tedy tak mi to slovo přechozelý zní - jako že je něco špatně. Myslím to BI, to mě jen zaujalo, tak jestli ti rozumím dobře. A co když dva spolu žijí desetiletí a brát se nechtějí? Ti také mají přechozelý vztah?
(možná tvé psaní jen chápu špatně a slovu přechozelý dávám jiný význam než ty myslíš)

Lenno, já nepíšu, že to tak mají všichni..píšu o konkrétním vztahu laskonky, jak mi to z jejího psaní vyplývá.. a papíry dobrý vztah opravdu nezaručí. To spíš společné plány, zájmy..
V případě laskonky bych řekla,že jejich vztah  ztratil jiskru, upadl do stereotypu a dost možná, že kdyby nepřišlo dítě, rozpadl by se..proč by si jinak v těhotenství partnerky hledal chlap milenku..
a třeba se mu po tolika investovaných letech nechtělo začínat s někým jiným..tady měl jistotu prověřenou léty, jen se něco vytratilo

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#18 25. 4. 2013 14:29

kostka
♥♥♥♥---

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Prosim? V milence neni chyba? Ona chodi se zenatym, necha si od nej udelat dite ! To je jako bezchybnost?

Moje kamarádka je milenka ženatého muže, který ji neustále tvrdí, jaká je jeho žena Xantypa, jak se s ní nedá vydržet a on jen čeká na vhodnou příležitost ji opustit a hrozně by si přál udělat kamarádce dítě.
Hodně záleží na tom, co dotyčný muž milence napovídá.
Tímto neomlouvám svou kamarádku, ani milenku laskončina muže, jen si myslím, že hlavně ženatý muž, otec dvou malých dětí by si měl uvědomit, kde je jeho místo...a případnému svádění od kolegyně nepodlehnout.

V případě laskonky si myslím, že jde hlavně o naplnění vztahu, žili spolu dlouho, byli nejdříve zamilovaní, později spíše kamarádi a přátelé, pak rodiče, pak se vzali, počali druhé dítě. Muž naplnil svou podstatu, milenec, otec, manžel, v tomto vztahu již dosáhl všeho a nějak mu to nestačí, chce znovu dobývat...

Není tady

#19 25. 4. 2013 14:31

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

v téhle milence je chyba rozhodně, znají se z práce, je znalá jeho rodinných poměrů...

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#20 25. 4. 2013 14:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

by si měl uvědomit, kde je jeho místo...a případnému svádění od kolegyně nepodlehnout
Ale a klidně podlehne... jsme nádoby hříšný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Jenže nesmí "podlehnout" stylem "po mně potopa"... a tuplem ne si to zvopáknout jak přes kopírák, když už mu teda bylo jednou uvěřeno a odpuštěno.
A technická poznámka - milenkám ženatej chlap nesmí věřit ani slovíčko o antikoncepci a má se spolíhat jen sám na sebe. I kdyby se mu to stokrát nelíbilo.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#21 25. 4. 2013 15:42

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Chyba je vždy na straně zadaného

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#22 25. 4. 2013 15:42

laskonka20
♥------

kapitulation

Upravil(a) laskonka20 (25. 4. 2013 19:08)

Není tady

#23 25. 4. 2013 17:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

pulina, splašily se mu koule, sexík, manželka co nemohla pít va - to jsou výrazy.
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít žít s tak starým mužem.
Nechápu, proč se ptᚠa řešíš, co má milenka číslo dvě v úmyslu a další nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A příště vybírej víc rozumem než pulinou. dumbom

Upravil(a) Eva. (25. 4. 2013 17:47)

Není tady

#24 25. 4. 2013 18:20

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

pulina, splašily se mu koule, sexík, manželka co nemohla pít va - to jsou výrazy.
Být tvou mámou, dala bych ti v 16-ti pár facek a ne rovnou začít žít s tak starým mužem.
Nechápu, proč se ptᚠa řešíš, co má milenka číslo dvě v úmyslu a další nesmysly. Starej se o děti a vyrovnej se s tím, co se ti přihodilo. A příště vybírej víc rozumem než pulinou. dumbom

vybírej rozumem ?  To snad ne ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#25 25. 4. 2013 18:29

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

vybírej rozumem ?  To snad ne ?

Nu, myslím, že laskonka by stejně nepochopila, když bych jí řekla, že srdcem. Takhle je ten kontrast pro její materialistické založení možná pochopitelnější. Vlastně jsem v jejím psaní nečetla a ani necítila nic, co by aspoň trochu znělo láskou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí