29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Byl jste někdo na nich?? Chodím občas na normální a toho mě furt láká ale nevím co od toho čekat nerada zkouším nové věci
Díkec za odpovědi:supr:
Není tady
Thajská masáž se neprovádí na holém těle, ale přes oblečení. Nebyla jsem, ale koupila jsem jako dárek svému muži a byl naprosto nadšený.
Není tady
tak to ráda čtu že byl spokojený a takže on měl jako tričko na sobě?? takže žádný olejíčky a nic jo?? tak to může být zajímavý a špalali na po něm nebo jen rukama??
Není tady
taky musim uznam ze jsem z toho byla vazne nadsena..je to super..doporucila mi to kamoska byla jsem tady carolline thai spa..schvalne na tu stranku koukni mas tam neco jak na googlu ze se kouknes jak to tam opravdu vypada v zivych barvach ale neni to jak na zivo no ale je to pecka vypada to tam jak uplne v jine zemi a ne v cesku
Není tady
koukala jsem a celkem krutýý to tam je, máš pravdu že to tam vypadá jak někde v thajsku nebo kdesi asi na to teda zajdu když mi to tu tak chválíte
a dík za typ ´raketka´
Není tady