|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Rozmarchich napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
...sex jsem neměla už 10 let a a už ho ani mít nikdy nebudu, a co?
Sakra, proč já nemůžu mít takovouhle ženskou???
Nebo já takovýho chlapa ?
Ivano nechceš se předělat na chlapa a jezdit se mnou do cukrárny do Karlštejna ?
a zapomněla jsi - "a sponzorovat" 
Není tady
tak 10 let bez sexu je dost, to jste jedna z málo co to tak vydrží, ale někdo holt tu potřebu nemá, je to jeho věc. Já sex potřebuju alespoň ob den, přítel mi taky nestačil tak jsem to taky řešila vibrátorem a jsem spokojená - pro výběr vibrátoru doporučím tento server, kde je jak vybírat - pro ty co s vibrátory začali nedávno nebo o něm uvažují:http://vibratory.net/clanky/jak-vybrat-vibrator-pro-zenu-74/
ať si třeba nepořuzujete něco co nebude splňovat vaše představi
Není tady
Zdravím Vás a rád bych se zapojil do debaty o vibrátorech a vztazích. Zabývám se tím víc než deset let a především problémem partner versusu virbrátor mě zajímá nejvíc. Dříve jsem skálopevně tvrdil, že sebelepší vibrátor muže nenahradí. Chlap je prostě chlap a jeho živočišnost je nenahraditelná. Bohužel v poslední době se objevila řada pomůcek, kterým mužský element nemůže konkurovat a orgasmus je na hranici šílenosti. Ovšem samy dobře víte, že není orgasmus jakjo orgasmus. Dokonalá pomůcka Vás může "odprásknout" do nebe, ale i když s mužem to není až tak šílené, tak je to prostě lepší. Samozřejmě je asi ideální to spojit dohromady, ale ne každý chlap na to přistoupí. A to jep rávě téma, kzeré mě zajímá a baví. : Jak ty kluky dostat do obrazu, aby je to bavilo a nežárlili na ty uměláky :-)))
Není tady

Mne sám navrhuje - proste i treba nájsť hravého, no....
Není tady
Omlouvám se, že tady oživuju, starší téma, ale nedá mi to a i když jsem chlap trošíčku v létech, myslím, že na ženském fóru se neztratím.
Mám ůžasnou manželku, kterou miluju a která mě také miluje, je hezká, mladší o 7 let a neskutečně atraktivní. Někdy se divím, že mě nenechá :-D Žertuju, samozřejmě.
Docela nedávno jsem navrhnul koupi nějakého vibrátoru, něco doma bylo, ale manželka to používala opravdu jen z nouze, byli tvrdý nehezký. Vybírali jsme společně, manželka se pořád culila, až jsem jí řekl, že jsme přeci dospělí lidé, máme snad dost rozumu, a že já rozhodně nebudu žárlit, naopak, líbí se mi, když si manželka dělá dobře sama. Objednali jsme dva, jeden bez motorku 4.8cm, a druhý s motůrkem 5cm průměr. Jelikož jsme si to enuměli z displeje noutbůku představit, tak to, co přišlo nás oba překvapilo, byli to docela mackové a trochu jsme se lekli.
Máme s tím jeden malinký problémek, manželka by je ráda používala jen v mé nepřitomnosti, ale já se moc rád dívám, vzrušuje mě to. Komentáře typu ůchyl, si prosím odpusťte. Podle mě to je jen a jen věc dvou lidí, jak se spolu domluví a jak to vyřeší.
Co jsem ale chtěl napsat.
Při druhém společném použití jsem nějak instinktivně - ne plánovitě a předem promyšleně - zatoužil, řeknu přověřit, ale není to správné slovo, jestli jsem pro ni ještě tak dobrý, abych se nemusel bát konkurence a po použití obou macků jsem do manželky vlezl. Byl jsem nemálo udiven, že se udělala ještě dvakrát se mnou a docela intenzivně, i když už by měla mít dost, po těch dvou přede mnou. Dalším překvapením pro mě bylo, že žádná roztáhlá obrjeskyně se nekonala, manželka byla přesné jako po kvalitní předehře, to mě samozřejmě dostalo a i ten výkon byl pak jak má být.
Když jsem pak o tom spolu mluvili, řekla mi, ty můj blázínku, ty se nikdy nemusíš bát, tebe nic nenahradí, nic nenahradí to objetí, ten mohutný příraz, prý ji to projíždí celým tělem a je to něco jiného, než ruční práce se sebelpším motorizovaným borcem.
Samozřejmě jsem byl moc rád, a za to ji ještě víc miluju, víte, popovídat si o těchto věcech není zrovna lehké, musí být na to chvilka.
Moje zkušenost tedy je, nebát se toho, vibrátor je "jen" něco jiného jinak vzrušuje, jinak působí, já bych to nikdy manželce nedal tak jak on, a on zase nikdy tak jako já. Moje "mužská" ješitnost je spokojena, a když dořešíme ten problémek s díváním, nevidím nejmenší problém v nějaké "konkurenci".
Četl jsem tady jen málo podobných názorů, ale věřím, že žen, které se na to dívají tak jak my je mnohem, mnohem více, jen se s tím nesvěřují po fórech.
Co se týče tady toho flame, je škoda, že se docela rozumné téma zahnusilo natolik, že se to nedá pročíst celé, a nejde si z toho nic vzít. Lepší by bylo, kdyby se tady opravdu bavili rozumní lidi a ne hádavci s extrémnímy názory a vyhaslé sopky.
Není tady

Hm, ja bych si to asi taky prala (aby me robertkem pomazlil manzel) a myslim, ze i jemu by se to libilo, ale prave ten stud mluvit o tom..., ale mozna to diky Piopiovi (zvlastni jmeno
) zkusim. A pokud pujdem do obchodu spolu, asi se budu taky porad culit a stydet... 
Není tady
Ano, je to tak, manželka se pořád stydí, i když spolu mluvíme. Je to přeci jen tak trochu její intimní sféra, vysvětlila mi, že teď potřebuje zezačátku nějaký čas, aby se s novou věcí seznámila, já ji nechávám, i když - a to si asi nemumí žádná z vás představit - neskutečně mě cuká, když je s nima sama. Ne, žebych žárlil, spíš se bojím, že mě něco uteče, ale já to vydržím.
Není tady

Juuu, vis, a ted zrovna to mame tak blbe, ze muz chodi na nocni (spim sama), pres den spi, teda dopoledne, a odpo ho vytahnout do sexshopu...
, no, nevim... Ale mozna je to prave ten vhodnej cas? Jo, mozna jo. Jdu se dusevne pripravit, chichi... 
Není tady

Není třeba chodit do sexshopu. Dá se objednávat i přes internet.
Není tady
Objednávali jsme přes internet a zmínil jsem, jak jsme se trochu spletli v průměru, báli jsme se obadva, že jsme vyhodili peníze oknem, ale opak je pravdou. Jsou to takové ty měkké, tělové barvy, nevím, jak se ten materiál jmenuje. Manželka se bála, že je do sebe ani nedostane, ale pak nabrala odhodlání a zkusili jsme to. Povedlo se a teď ji vzrušuje i když na ně jen pomyslí. Jak mi ale vysvětlila, není to automatické, jen ji někdy při pomyslení na ně nějak zalechtá v podbříšku, to my to máme trochu jinak, u nás myšlenka vzrušuje vždycky, spolehlivě a tvrdě :-D Prý mi to tak trochu závidí.
Těch 5 centimetrů v průměru je hodně, ale nebojte se toho, on se tam vejde, pokud jste rozměrove normál. Jo a co mě n
nemůže bohužel manželka nijak popsat je ten pocit plnosti, to prostě nejde, a oba nás to mrzí, ale nějak to přežijeme. Básník jsem v rodině já :-D
Není tady

Eva. napsal(a):
Není třeba chodit do sexshopu...
Ale vis co, ja bych chtela do obchodu... Jak chodime kolem, mam nekdy chut tam vejit... ze zvedavosti, prohlednout si, co tam maji, a tak... A ten stud je taky takovej laskovni, nevim, jak to nazvat, proste stydet se za myslenky na sexik je prijemne... Jo, a vzruseni jenom pri pomysleni znam moc dobre. Funguje to. Myslim, ze zrejme proto, ze k sobe pasujeme, mam na mysli takove to "vonime si"...
Ja proste pujdu nakupovat radsi do obchodu... Objednat pres net, to vpodstate nedelam, jenom kdyz je to neco jinak nedostupne...
Není tady

Nelíbilo by se mi, kdyby můj partner psal na netu takové intimnosti o mně, jako píšeš ty. Nejsi přejmenovaný BigBen?
Není tady

A co jsem psala nevhodneho? Myslim, ze ho nezajima, o cem si tady tlacham...
Není tady

To není na tebe, Dorko, ale na Piopio BigBen.
Upravil(a) Eva. (10. 2. 2014 11:55)
Není tady

Aha... A mne se to libi (a tuuuze hodi
), pac jen malo muzu mluvi uprimne a otevrene o svem psyche, a dozvidat se o nem z odborne literatury je sice poucne, ale takhle, osobne, je to daleko srozumitelnejsi... Doufam, ze si jeste prijemne pokecame s Piopio... (hm, fakt zvlastni nick...
)
Není tady

Eva. napsal(a):
Nelíbilo by se mi, kdyby můj partner psal na netu takové intimnosti o mně, jako píšeš ty. Nejsi přejmenovaný BigBen?
a je to tady ...proč ty lidi nenencháš psát a musíš hned prudit
Není tady
Dorko, klidně si do toho obchodi zajdi, já jen chtěl naznačit, že i omylem se dá koupit dobře.
Evičko, nejsem nikdo převlečený, fórum jsem našel potom, co jsem hledal nějaké zkušenosti z používání pomůcek v harmonickém vztahu a chtěl jsem se jen dozvědět, čemu se mám vyhýbat, nebo něco nového, i když vím, že každá žena je jiná. No a pokud jde o intimnosti, k čemu fórum je? Proč si tady ty? Psychologické fórum je kousek vedle. Pokud ti to vadí, nemusíš to číst. Nikdo tě nenutí. Proč muž o intimnostech psát nemůže a ženy si je sdělují běžně? Nejsem ani ůchyl, ani nadržený, sexu mám dostatek, jsem spokojený. Chci si o tom s někým popovídat. Co je na tom špatné?
Ale abych nebyl jen konfrontační, chápu co chceš tím říct. Můžeme si o tom popovídat v jiném tématu, třeba s názvem: Patří intimnosti na internet? Pokud jej založíš.
Není tady

Piopio napsal(a):
Dorko, klidně si do toho obchodi zajdi, já jen chtěl naznačit, že i omylem se dá koupit dobře.
Evičko, nejsem nikdo převlečený, fórum jsem našel potom, co jsem hledal nějaké zkušenosti z používání pomůcek v harmonickém vztahu a chtěl jsem se jen dozvědět, čemu se mám vyhýbat, nebo něco nového, i když vím, že každá žena je jiná. No a pokud jde o intimnosti, k čemu fórum je? Proč si tady ty? Psychologické fórum je kousek vedle. Pokud ti to vadí, nemusíš to číst. Nikdo tě nenutí. Proč muž o intimnostech psát nemůže a ženy si je sdělují běžně? Nejsem ani ůchyl, ani nadržený, sexu mám dostatek, jsem spokojený. Chci si o tom s někým popovídat. Co je na tom špatné?
Ale abych nebyl jen konfrontační, chápu co chceš tím říct. Můžeme si o tom popovídat v jiném tématu, třeba s názvem: Patří intimnosti na internet? Pokud jej založíš.
jen piš a nic si z toho nedělej 
Není tady
Já si z toho nic nedělám, klidně si můžeme povídat o čemkoli, jsem nevyléčitelný optimista a věřím, že s každým se dá vyjít. jen je třeba najít společný jazyk. Apropo, jazyk, zapoměl jsem, byla tady taky flame o něm, moje zkušenost je pozitivní, manželka to má moc ráda, já také, je to jen další kamínek do naší harmonie. Ale tím nikoho nechci přesvedčovat, ani k ničemu nutit.
Není tady

Piopio napsal(a):
Já si z toho nic nedělám, klidně si můžeme povídat o čemkoli, jsem nevyléčitelný optimista a věřím, že s každým se dá vyjít. jen je třeba najít společný jazyk. Apropo, jazyk, zapoměl jsem, byla tady taky flame o něm, moje zkušenost je pozitivní, manželka to má moc ráda, já také, je to jen další kamínek do naší harmonie. Ale tím nikoho nechci přesvedčovat, ani k ničemu nutit.
gratuluju k te harmonii ... je hezke si o tom cist 
Není tady
No, nebylo to vždycky takové, teď je mi jen líto těch ztracených let, ale jít do toho se vyplatí vždycky, nemyslím teď vibrátor, ale něco jiného, o čem jsem psal v jiném vlákně.
Není tady
pio pio- nevěřím ti ani slovo, nehledě na to, že by se maželka(pokus nějaká je) dost divila co že to tu píšeš. Myslím, že vše je "přání otcem myšlenky". A tvé psaní je příliš ženské.
Není tady
To je tvoje věc rudlo, jseš marťan jako řepa, kdyby ses učil rozumět ženskému jazyku, tak bys věděl, o čem píšu. Taky ti můžu napsat drsněji, pokud budeš prudit. A moji manželku vynech, na tu nemáš.
Upravil(a) Piopio (10. 2. 2014 15:15)
Není tady
Eva. napsal(a):
Taky mě to napadlo.
Ale ne v souvislosti tady, četla jsem nejdříve jiné příspěvky.
Není tady
Nejsem, nevím, kdo je to, a co psal, nezajímá mě to. Už jsem psal výš, proč jsem šel na toto fórum.
Není tady