|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí
Proč děláš něco, co nemusíš?
Není tady
helena napsal(a):
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí
Úplně jsem se zasnila...
Není tady
helena napsal(a):
Proč děláš něco, co nemusíš?
Já jsem v tom nevinně , já jsem jen naivně hledala manžela........ 
Oni to opravdu nemaj napsaný na čele : hele povečeříme , umyju se v tvý koupelně a vyspím se s tebou a pak navždy zmizím.......
Není tady
Rozmarchich napsal(a):
helena napsal(a):
Proč děláš něco, co nemusíš?Já jsem v tom nevinně , já jsem jen naivně hledala manžela........
Oni to opravdu nemaj napsaný na čele : hele povečeříme , umyju se v tvý koupelně a vyspím se s tebou a pak navždy zmizím.......
Roz.me se nikdy nestalo,ze by se me v pocinajicim vztahu po prvni noci vztah ukoncil.....cim to asi bude.....ze by tim,ze s nikym hned prvni noc nelezu do postele.Je,ale pravda,ze 50 jsem jich nemela a nikdy mit nebudu.
Kde si mela deti,ze se muzi stridali v tve koupelne? 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
helena napsal(a):
Proč děláš něco, co nemusíš?Já jsem v tom nevinně , já jsem jen naivně hledala manžela........
Oni to opravdu nemaj napsaný na čele : hele povečeříme , umyju se v tvý koupelně a vyspím se s tebou a pak navždy zmizím.......Roz.me se nikdy nestalo,ze by se me v pocinajicim vztahu po prvni noci vztah ukoncil.....cim to asi bude.....ze by tim,ze s nikym hned prvni noc nelezu do postele.Je,ale pravda,ze 50 jsem jich nemela a nikdy mit nebudu.
Kde si mela deti,ze se muzi stridali v tve koupelne?
no a roz se třeba zase nemuselo stát, že se tahala veřejně se ženatým pánem a dělala všem v práci trapné divadlo ..
a ruku an srdce, erem. kolik jsi ty za těch deset let, nebo jak dlouho jsi byla sama, měla vztahů, nebo sexu ? já myslím, že až na toho ženatého pána a toho, se kterým ses sešla někde na hotelu za jasným účelem, toho zas tolik nebylo, pokud mimo tyhle dva vůbec něco.
ty ses dneska opět vzbudila s pocitem, že všichni všechno dělají na prd, jen ty jsi dokonalá, nebo co je ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Já jsem v tom nevinně , já jsem jen naivně hledala manžela........
Oni to opravdu nemaj napsaný na čele : hele povečeříme , umyju se v tvý koupelně a vyspím se s tebou a pak navždy zmizím.......Roz.me se nikdy nestalo,ze by se me v pocinajicim vztahu po prvni noci vztah ukoncil.....cim to asi bude.....ze by tim,ze s nikym hned prvni noc nelezu do postele.Je,ale pravda,ze 50 jsem jich nemela a nikdy mit nebudu.
Kde si mela deti,ze se muzi stridali v tve koupelne?no a roz se třeba zase nemuselo stát, že se tahala veřejně se ženatým pánem a dělala všem v práci trapné divadlo ..
a ruku an srdce, erem. kolik jsi ty za těch deset let, nebo jak dlouho jsi byla sama, měla vztahů, nebo sexu ? já myslím, že až na toho ženatého pána a toho, se kterým ses sešla někde na hotelu za jasným účelem, toho zas tolik nebylo, pokud mimo tyhle dva vůbec něco.
ty ses dneska opět vzbudila s pocitem, že všichni všechno dělají na prd, jen ty jsi dokonalá, nebo co je ?
Ano sesla jsem se s panem za jasnym ucelem,ale pan chtel ve vztahu pokracovat dal,ale ja ne.Za tech 10 let samoty jsem nemela zadny sexualni vztah venovala jsem se pouze detem.Jinak jsem mela 5 sexualnich partneru.
Není tady
no jo, asi chtěl pán sex pravidelně, ne zas kdo ví jak dlouho někoho lovit někde na netu, nebo kdes ho to potkala.
ty máš erem nad hlavou úplnou svatozář, fakt.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no jo, asi chtěl pán sex pravidelně, ne zas kdo ví jak dlouho někoho lovit někde na netu, nebo kdes ho to potkala.
ty máš erem nad hlavou úplnou svatozář, fakt.
Ne nemam svatozar,ale roztahnout nohy 50 chlapum to je fakt pecka.
Není tady
no tak to mi přijde taky jako extrém, ale stejně tak mi přijde extrém tvůj případ, kdy za deset let pomalu ani ťuk .. ale každej je prostě jinej, nemusíme dělat všichni všechno stejně, že 
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Roz.me se nikdy nestalo,ze by se me v pocinajicim vztahu po prvni noci vztah ukoncil.....cim to asi bude.....ze by tim,ze s nikym hned prvni noc nelezu do postele.Je,ale pravda,ze 50 jsem jich nemela a nikdy mit nebudu.
Kde si mela deti,ze se muzi stridali v tve koupelne?Ano sesla jsem se s panem za jasnym ucelem,ale pan chtel ve vztahu pokracovat dal,ale ja ne.Za tech 10 let samoty jsem nemela zadny sexualni vztah venovala jsem se pouze detem.Jinak jsem mela 5 sexualnich partneru.
No právě Erem, jednou sis stěžovala , že si neměla 10 let sex a to jsem prostě já nechtěla , tak žít .
Ale zase jsem neměla to hlídání tak často, abych mohla jít 50 krát na večeři a pak teprv do sexu.
Spíš jsi neměla hlídání , kdybys ho měla jako já, taky bys honila milence.
Není tady
Rozmarchich napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ano sesla jsem se s panem za jasnym ucelem,ale pan chtel ve vztahu pokracovat dal,ale ja ne.Za tech 10 let samoty jsem nemela zadny sexualni vztah venovala jsem se pouze detem.Jinak jsem mela 5 sexualnich partneru.
No právě Erem, jednou sis stěžovala , že si neměla 10 let sex a to jsem prostě já nechtěla , tak žít .
Ale zase jsem neměla to hlídání tak často, abych mohla jít 50 krát na večeři a pak teprv do sexu.
Spíš jsi neměla hlídání , kdybys ho měla jako já, taky bys honila milence.
Nehonila,protoze BM me hodne srazil sebevedomi.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty máš erem nad hlavou úplnou svatozář, fakt.Ne nemam svatozar,ale roztahnout nohy 50 chlapum to je fakt pecka.
To není žádná pecka , když to rozpočítáš na roky.
Před manželem jsem měla 10 milenců , protože jsem byla naivní a spousta lidí mě využilo.......
A po rozvodu jsem měla za 15 let 40 mužů ....to je 2, 6 muže za rok..... .to se mi nezdá příliš, když si uvědomíš , že jsem byla samoživitelka s malým inv.důchodem( 3500 kč ) a dvouma poměrně malýma dětma...............takže naděje na vdavky byly nulové .
Není tady
A další věc Erem , že když máš víc mužů , tak získáš lepší přehled a šanci najít chlapa, který ti něco dává .
Ty jsi si našla člověka, který tobě i dětem zničil život ...........sice na něj vzpomínáš s láskou , ale ty seš celá pomotaná .
V jedný větě brečíš nad těžkým životem samoživitelky a rozplýváš se láskou nad BM.... 
A pak sis našla dalšího experta , kterej miluje maminku a je s ní obden a je celej mimo.
Kdybys honila borce, uměla bys v tom víc hodit a jezdila bys po Tatrách a Jeseníkách a Alpách s vysokoškolákem, kterej se všude domluví něm. a anglicky ....kterej by to ještě platil.
Není tady
Rozmarchich napsal(a):
A další věc Erem , že když máš víc mužů , tak získáš lepší přehled a šanci najít chlapa, který ti něco dává .
Ty jsi si našla člověka, který tobě i dětem zničil život ...........sice na něj vzpomínáš s láskou , ale ty seš celá pomotaná .
V jedný větě brečíš nad těžkým životem samoživitelky a rozplýváš se láskou nad BM....
A pak sis našla dalšího experta , kterej miluje maminku a je s ní obden a je celej mimo.
Kdybys honila borce, uměla bys v tom víc hodit a jezdila bys po Tatrách a Jeseníkách a Alpách s vysokoškolákem, kterej se všude domluví něm. a anglicky ....kterej by to ještě platil.
Roz,ale ja bych vysokoskolaka nechtela nerozumnela bych si s nim.Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.Jsem domaci pecival.A veris,ze se me casto o BM zda.
Upravil(a) eremuruss (5. 10. 2013 20:23)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Kdybys honila borce, uměla bys v tom víc hodit a jezdila bys po Tatrách a Jeseníkách a Alpách s vysokoškolákem, kterej se všude domluví něm. a anglicky ....kterej by to ještě platil.Roz,ale ja bych vysokoskolaka nechtela nerozumnela bych si s nim.Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.Jsem domaci pecival.
Uz pred lety,kdyz jsem deti mela maly,tak me v praci zensky casto rikali,abych si nasla chlapa.A ja jim odpovidala se smichem,ze chci nez gaucaka a ten neexistuje.
Není tady
eremuruss napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
l.
Roz,ale ja bych vysokoskolaka nechtela nerozumnela bych si s nim.Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.Jsem domaci pecival.
Uz pred lety,kdyz jsem deti mela maly,tak me v praci zensky casto rikali,abych si nasla chlapa.A ja jim odpovidala se smichem,ze chci nez gaucaka a ten neexistuje.
Ale Erem.......kdybys honila borce , byla bys zkušenější a mohla by sis v tom davu snáz najít svýho gaučáka .
Takhle jsi měla samý nepovedený vztahy, BM, ženáče , ted máš taky experta.
Jinak vysokoškoláci jsou úplně stejný lidi jako my .Můj poslední mladý přítel VŠ měl taky rád penízky , ale byl to ten typ, co se nechá zpracovat . Ten zrovna by nejradši seděl doma na gauči a díval se na telku, protože se při tom nic neuratí .
Upravil(a) Rozmarchich (5. 10. 2013 20:27)
Není tady
Rozmarchich napsal(a):
eremuruss napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Roz,ale ja bych vysokoskolaka nechtela nerozumnela bych si s nim.Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.Jsem domaci pecival.Uz pred lety,kdyz jsem deti mela maly,tak me v praci zensky casto rikali,abych si nasla chlapa.A ja jim odpovidala se smichem,ze chci nez gaucaka a ten neexistuje.
Ale Erem.......kdybys honila borce , byla bys zkušenější a mohla by sis v tom davu snáz najít svýho gaučáka .
Takhle jsi měla samý nepovedený vztahy, BM, ženáče , ted máš taky experta.
jo,jo,ale kazdy byl povahove jiny. 
Není tady
Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.
To byl příklad, s vysokoškolákem a horama, víš...
Tak bys třeba našla toho gaučáka... kdybys hledala. Jenže ty jsi podle mě pohodlná i na to hledání a bereš co ti spadne do klína samo, ať je to co je to.
Není tady
helena napsal(a):
Vzdycky jsem chtela chlapa jen s ucnakem a ja nejsem typ co rad cestuje.
To byl příklad, s vysokoškolákem a horama, víš...
Tak bys třeba našla toho gaučáka... kdybys hledala. Jenže ty jsi podle mě pohodlná i na to hledání a bereš co ti spadne do klína samo, ať je to co je to.
No, gaucaka na horach bych tezko nasla.
Kdybych se s pritelem rozesla,uz bych nikoho nehledala,zustala bych sama.
Upravil(a) eremuruss (5. 10. 2013 20:32)
Není tady
Proboha, proč na horách?
Není tady

helena napsal(a):
Proboha, proč na horách?
Roz.psala,ze v Alpach,Tatrach......
Upravil(a) eremuruss (5. 10. 2013 20:39)
Není tady

carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde muž, který mi dělá orální sex po*ný......... ponížený , chovající se žensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protože on je v tu chvíli oddaný , ponížený , je pode mnou, nemá se silným MUŽEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůžu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, že hrátky s vibrátorem rozhodně nemůžou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejší pocity, než pouhý vibr.
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavat
No právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem šlo vždy docela slušně..
No, ale s vibrátorom akosi nie je možná výmena energií - čo so živým človekom funguje. Citlivosť - je otázka aká je technika, prípadné stupňovanie alebo tak, ale teoreticky by nič narušené byť nemuselo... Bude to indi-vindi.
Není tady

Grainne napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Eva. napsal(a):
Prosím, nemluv za mě. Já jsem nadšená z orálního sexu. A troufám si říct, že žena jsem.
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí .
to je blbost, ne
?
Blbosť je mať ich a nechať si to robiť celé dni, až sa mi to preje... Normálne ženská pozná, kedy čoho je dosť. 
Upravil(a) Selima (5. 10. 2013 23:35)
Není tady

Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí .to je blbost, ne
?
Blbosť je mať ich a nechať si to robiť celé dni, až sa mi to preje... Normálne ženská pozná, kedy čoho je dosť.
já to myslela na tu 50. , ale už to Roz. vysvětlila výše a rozděleno do počtu let , to už nezní tak divně
Není tady

Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
to je blbost, ne?
já to myslela na tu 50. , ale už to Roz. vysvětlila výše a rozděleno do počtu let , to už nezní tak divně
Když to počítáš od narození, tak to opravdu nevypadá tak divně

Není tady