|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Ne většině žen se to nelíbí , to je jen tvoje zbožný přání. Jsou ženy , kterým se to líbí a taky ženy, kterým se to hnusí jako já.
A přesně to mi internetoví nadrženci píšou, to co píšeš ty......že oni to umí a ostatní jen píšou ......
Co jsi ty jiného, když tu celý dny vypisuješ na ženským webu v sexuální rubrice ? Vidíš tu nějaké jiné muže , kteří mají tak naléhavou potřebu o tom psát , kromě skutečně těch nadržených viz ty a Big? .......Pokud si myslíš, že každý kdo diskutuje v sex rubrice musí být nutně nadržený, klidně tě přitom nechám. Mimochodem jsem nikde nepsal co umím, či neumím. Tak si mě laskavě nepleť s těmi co tě obtěžují. Já mezi ně rozhodně nepatřím. Do toho kde, kdy a na jakém webu si vypisuju, do toho tobě vůbec nic není.
Pokud hodnotíš že to ti" nadrženci nemusí umět ", jak píšeš , znamená to, že se pasuješ na člověka , který tomu rozumí.
Přitom umět dělat orální sex je taky divný výraz, pro každou ženu je to něco jiného, takže říct , ten to neumí a ten umí, je blbost .
A když si pozorně všimneš , tady je ženské forum a pravidelně tu přispívají jen dva muži , kteří oba vykazují známky velkého zájmu o toto téma.
Třeba se tu zeptá ŽEN (údajně ) žena na frekvevenci sexu (možná to byl taky muž ) a jediný, kdo tam běží první je Carlos......
Sem se právě sbíhají ti nadrženci z těch chatů a tady si rochní , protože tady je to přirozený , žádný umělý chat , spousta ženských a jejich skutečné názory . A řada z nich je taky bloklých, protože se moc rozjížděli ve svých fantazíích ........
Tvůj problém vychází z naprosto pomýleného názoru, že každý chlap, vyskytující se na ženských fórech je automaticky nadrženec a jakýsi loudil. Ono totiž fór o sexu pro chlapy moc není, prakticky se nevyskytují, takže to bude také možná jeden z důvodů. Jinak s tebou už nehodlám ztrácet čas, jelikož nejsi tady pro mě naprosto žádným informačním přínosem. Mimochodem, chodím i na řadu jiných podobných fór, ale většinou přispěvatelek jsem přijímán normálně a bez předsudků, jaké tu ukazuješ ty. Tímto bych považoval svou komunkaci s tebou za ukončenou. K ničemu užitečná mi není.
Upravil(a) carlos (4. 10. 2013 13:36)
Není tady
A víš že tomu věřím, že takhle vypisuješ i jinde ..........zjevně tě to těší lízt na ženský fora a vypisovat o sexu.............přesně ten důvod , proč se tu muž občas objeví .
Žena napíše dotaz , když má fakt problém,ale vy sem chodíte plkat, protože milujete tyhle témata a nadšeně to pořád řešíte .
Ale pořád jsi na tom ještě dobře , takový Bigben si dokonce vymýšlí příběhy , aby mohl potěšit svého malého kámoše .....
Ty si jen rád píšeš o svých nejoblíbenějších tématech .......
Není tady
nejsi tady pro mě naprosto žádným informačním přínosem... chodím i na řadu jiných podobných fór
A co se na nich najde za "informačním přínos"?

Upravil(a) helena (4. 10. 2013 13:59)
Není tady

helena napsal(a):
nejsi tady pro mě naprosto žádným informačním přínosem... chodím i na řadu jiných podobných fór
A co se na nich najde za "informačním přínos"?![]()
Sice příspěvek nebyl určen tobě, ale když si chceš přisadit, nebudu ti bránit. Světě div se, v tom balastu fór se občas něco opravdu zajímavého najde. Nejde o všem o typ příspěvků, které tu píše Rozmarchich.
Není tady
Sice příspěvek nebyl určen tobě, ale když si chceš přisadit
Tak to líběj vodpustit, mladej pane, že sem si dovolila vlízt do jejich debaty... a navrch se drze voptat...
Není tady
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Sice příspěvek nebyl určen tobě, ale když si chceš přisadit, nebudu ti bránit. Světě div se, v tom balastu fór se občas něco opravdu zajímavého najde. Nejde o všem o typ příspěvků, které tu píše Rozmarchich.
No to je právě chyba, protože já jsem zkušená žena a když nebudeš brát v uvahu, co ti píšu .....a řada jiných žen tady, moc daleko se neposuneš a do konce života budeš žít v domnění, že žena je nadšená z orálního sexu a že když se někdo pohoršuje nad tím, že mu vadí...."že to je snad nějaký vtip né"? 
Takže ty sem nechodíš , aby ses dozvědel názor na téma, ty bereš jen některé příspěvky, které příjemně polehtají tvůj podbřišek .........a o tom celou dobu mluvím.
Když ti napíšu, že žena nepotřebuje děkovat muži za to, že chce sex 16 krát za měsíc a že každá nemusí orálek, radši zavíráš oči , abys nemusel číst ty hrůzy ...... 
Není tady

helena napsal(a):
Tak to líběj vodpustit, mladej pane, že sem si dovolila vlízt do jejich debaty... a navrch se drze voptat...
No mě spíš vadilo, to podle mě zbytečné přisazení, ono totiž nebylo moc na co. Snažím se vysvětlit, že ne každý chlap sprostě a drze lezoucí na ženská fóra o sexu musí být nutně loudivý nadrženec. Jedním z mých argumentů byla absence podobných fór pro muže.
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
No to je právě chyba, protože já jsem zkušená žena a když nebudeš brát v uvahu, co ti píšu .....a řada jiných žen tady, moc daleko se neposuneš a do konce života budeš žít v domnění, že žena je nadšená z orálního sexu a že když se někdo pohoršuje nad tím, že mu vadí...."že to je snad nějaký vtip né"?
Takže ty sem nechodíš , aby ses dozvědel názor na téma, ty bereš jen některé příspěvky, které příjemně polehtají tvůj podbřišek .........a o tom celou dobu mluvím.
Když ti napíšu, že žena nepotřebuje děkovat muži za to, že chce sex 16 krát za měsíc a že každá nemusí orálek, radši zavíráš oči , abys nemusel číst ty hrůzy ......
No spíš sem se divil tomu orálku, to většina žen ráda má. Ale to je tvoje věc. Já jen žasnu jak přesně víš nad čím údajně zavírám oči a co mě polechtá (!) podbřišek. Tvé předsudky jsou vážně zábavné.
Není tady
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Tak to líběj vodpustit, mladej pane, že sem si dovolila vlízt do jejich debaty... a navrch se drze voptat...No mě spíš vadilo, to podle mě zbytečné přisazení, ono totiž nebylo moc na co. Snažím se vysvětlit, že ne každý chlap sprostě a drze lezoucí na ženská fóra o sexu musí být nutně loudivý nadrženec. Jedním z mých argumentů byla absence podobných fór pro muže.
A proč si je nezaložíš Carlosi? Co ti brání?
Já ti řeknu co.....tebe by totiž nebavilo vypisovat s chlapama o sexu , to by sis přišel jako homo.....ty k tomu potřebuješ tu ženskou , tady máš navíc jistotu , že je to skutečně žena, která tu píše o vaření, o rodině a vztazích .......
Zatímco na jiných chatech je řada ženských nicků muži, co chtěj vypisovat o sexu..........tady to máš jistý .
přijdeš si tu jako kapřík ve vodě......ty undy jsou tak blízko a ty s nima můžeš psát a psát o tom, co tě zajímá nejvíc.......
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Tak to líběj vodpustit, mladej pane, že sem si dovolila vlízt do jejich debaty... a navrch se drze voptat...No mě spíš vadilo, to podle mě zbytečné přisazení, ono totiž nebylo moc na co. Snažím se vysvětlit, že ne každý chlap sprostě a drze lezoucí na ženská fóra o sexu musí být nutně loudivý nadrženec. Jedním z mých argumentů byla absence podobných fór pro muže.
A proč si je nezaložíš Carlosi? Co ti brání?
Já ti řeknu co.....tebe by totiž nebavilo vypisovat s chlapama o sexu , to by sis přišel jako homo.....ty k tomu potřebuješ tu ženskou , tady máš navíc jistotu , že je to skutečně žena, která tu píše o vaření, o rodině a vztazích .......
Zatímco na jiných chatech je řada ženských nicků muži, co chtěj vypisovat o sexu..........tady to máš jistý .
přijdeš si tu jako kapřík ve vodě......ty undy jsou tak blízko a ty s nima můžeš psát a psát o tom, co tě zajímá nejvíc.......
Další hromada nesmyslných předsudků a mylných názorů, mimochodem i s chlapy se dá docela dobře psát o hetero sexu a nevím proč bych si měl hned připadat jako homo (zase předsudek) Takže si opět vedle jak ta jedle.
Není tady
Tak super Carlosi.........založ si téma mezi klukama, jistě to půjde, jak říkáš .
Tady zjevně moc věcí nechápeš a vidíš je zkresleně ........takže ti to stejně moc tady nedává ......
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
Prosím, nemluv za mě. Já jsem nadšená z orálního sexu. A troufám si říct, že žena jsem. 
Není tady
Miluju orální sex
Není tady

Eva. napsal(a):
Já jsem nadšená z orálního sexu.
dusička napsal(a):
Miluju orální sex
Dvě ženský, který to maj rády... docela blízko mě... a já jsem jako na potvoru ženatej...

Není tady
a já jsem jako na potvoru ženatej
A jak to souvísí??? 
Není tady

helena napsal(a):
a já jsem jako na potvoru ženatej
A jak to souvísí???
Že je mi to takový blbý 
Není tady
Eva. napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Když ti napíšu, že žena nepotřebuje děkovat muži za to, že chce sex 16 krát za měsíc a že každá nemusí orálek, radši zavíráš oči , abys nemusel číst ty hrůzy ......Prosím, nemluv za mě. Já jsem nadšená z orálního sexu. A troufám si říct, že žena jsem.
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí .
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
Eva. napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Když ti napíšu, že žena nepotřebuje děkovat muži za to, že chce sex 16 krát za měsíc a že každá nemusí orálek, radši zavíráš oči , abys nemusel číst ty hrůzy ......Prosím, nemluv za mě. Já jsem nadšená z orálního sexu. A troufám si říct, že žena jsem.
Až budeš mít 50 milenců, který ti celý dny budou dělat nadšeně orální sex, taky se ti to přejí .
to je blbost, ne
?
Není tady
Proč blbost, to je smutná realita ..........všechno se ti přejí, když je toho moc .
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
Proč blbost, to je smutná realita ..........všechno se ti přejí, když je toho moc .
tak nic se nemá přehánět 
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
Víš, já nechci mít 50 milenců, protože ten můj je tak skvělý, že žádného jiného nepotřebuji. 
Není tady
Eva. napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
Víš, já nechci mít 50 milenců, protože ten můj je tak skvělý, že žádného jiného nepotřebuji.
To já taky nechtěla, ale nějak se totak sešlo .
Spousta lidí přijde a užije si a odejde a dopředu to nepoznáš .
Není tady
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
no, carlosi, já taky úplně jinak vnímám chlapa, kterej tady přispívá do různých vláken, psycho, právní atd. a jinak toho, kdo kromě sexuologický jinam nenapíše ani čárku .. to na mě fakt působí jako normální úchyl.
Není tady
carlos napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
Sice příspěvek nebyl určen tobě, ale když si chceš přisadit, nebudu ti bránit. Světě div se, v tom balastu fór se občas něco opravdu zajímavého najde. Nejde o všem o typ příspěvků, které tu píše Rozmarchich.No to je právě chyba, protože já jsem zkušená žena a když nebudeš brát v uvahu, co ti píšu .....a řada jiných žen tady, moc daleko se neposuneš a do konce života budeš žít v domnění, že žena je nadšená z orálního sexu a že když se někdo pohoršuje nad tím, že mu vadí...."že to je snad nějaký vtip né"?
Když ti napíšu, že žena nepotřebuje děkovat muži za to, že chce sex 16 krát za měsíc a že každá nemusí orálek, radši zavíráš oči , abys nemusel číst ty hrůzy ......No spíš sem se divil tomu orálku, to většina žen ráda má. Ale to je tvoje věc. Já jen žasnu jak přesně víš nad čím údajně zavírám oči a co mě polechtá (!) podbřišek. Tvé předsudky jsou vážně zábavné.
no, nevím, jestli bych zrovna řekla většina .. znám dost těch, které ho nemají rády vůbec a taky spoustu těch, který tvrdí, že to chlapi prostě neumí a jsou dřeva, takže je to zase až tolik nebere.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
no, carlosi, já taky úplně jinak vnímám chlapa, kterej tady přispívá do různých vláken, psycho, právní atd. a jinak toho, kdo kromě sexuologický jinam nenapíše ani čárku .. to na mě fakt působí jako normální úchyl.
Mně teda příjde, že je tu úchylnej někdo jinej. 
Není tady