|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Rozmarilach napsal(a):
Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Ale rozumíš , prostě pravý muž nedělá orální sex , ale jiné věci , chlapské......nemá touhu být načuchlý dámským přirozením.
Muž který klečí před ženou není muž.
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........Rozmarilo, teď bych napsala já, že jsi nezkušená, máš předsudky a zbytečně se omezuješ v rozletu v sexu.
Btw ty nevíš, že muž nemusí zrovna klečet, aby ženu orálně uspokojil?
Zřejmě víš houby, jaký je, když už jinak nedáš, tak pravý muž.Tak dobře , muž který čvachtá a chrochtá mezi ženskými stehny není muž , ale bááábovka .
Žádné předsudky nemám, jen mám za sebou obrovský dav nadšeně čvachtajících a rochnících subíků s rudou mokrou bradou mezi mými stehny.......jsem přejedená , čvachty chrocht ........
tak to jsem na tom ještě suprově 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Ale rozumíš , prostě pravý muž nedělá orální sex , ale jiné věci , chlapské......nemá touhu být načuchlý dámským přirozením.
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........Nelekl jsem se, ale zatím jsem se s takovým názorem od ženy nesetkal.
A co zezadu? To se ti taky nelíbí? CHlap při tom většinou klečí.
Polohu zezadu jsem řešila naposledy v 19 letech s Radkou Duškovou na gymnasiu ....... 
Dospělí lidé neřeší polohy , mají mnohem bohatší fanatazii , než puberťáci s polohou zezadu , nebo zanořeni do ženského klína, což je pro ně největší celoživotní sexuální vodvaz .....

Dospělí řeší zajímavé rafinované pomůcky , různé ordinace , stáje, statky , středověké mučírny , zarostlé opuštěné zahrady , hřbitovy s otevřenými hroby , hrátky v hlubokém lese za pomoci lesních pomůcek , hrátky v řece za pomoci říčních pomůcek , hrátky v prádelně za pomoci prádelních pomůcek atd........... 
Upravil(a) Rozmarilach (24. 9. 2013 22:02)
Není tady

Rozmarilach napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........Nelekl jsem se, ale zatím jsem se s takovým názorem od ženy nesetkal.
A co zezadu? To se ti taky nelíbí? CHlap při tom většinou klečí.Polohu zezadu jsem řešila naposledy v 19 letech s Radkou Duškovou na gymnasiu .......
Dospělí lidé neřeší polohy , mají mnohem bohatší fanatazii , než puberťáci s polohou zezadu , nebo zanořeni do ženského klína, což je pro ně největší celoživotní sexuální vodvaz .....![]()
Dospělí řeší zajímavé rafinované pomůcky , různé ordinace , stáje, statky , středověké mučírny , zarostlé opuštěné zahrady , hřbitovy s otevřenými hroby , hrátky v hlubokém lese za pomoci lesních pomůcek , hrátky v řece za pomoci říčních pomůcek , hrátky v prádelně za pomoci prádelních pomůcek atd...........
a znáš zpovedka.cz ? Tam jsou samí takoví
akorát tam nepouštějí ženský do diskuze
Není tady

Rozmarilach napsal(a):
Dospělí lidé neřeší polohy , mají mnohem bohatší fanatazii , než puberťáci s polohou zezadu , nebo zanořeni do ženského klína, což je pro ně největší celoživotní sexuální vodvaz .....
![]()
Ty jsi podle tvého měřítka dospělá? 
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
A co zezadu? To se ti taky nelíbí? CHlap při tom většinou klečí.Polohu zezadu jsem řešila naposledy v 19 letech s Radkou Duškovou na gymnasiu .......
Dospělí lidé neřeší polohy , mají mnohem bohatší fanatazii , než puberťáci s polohou zezadu , nebo zanořeni do ženského klína, což je pro ně největší celoživotní sexuální vodvaz .....![]()
Ty vo.le nemam slov 
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Všechny internetový seznamky jsou plné mužů, kteří nabízí orální sex.........každý muž se chce dobrovolně změnit v chrochtající mokré stvoření............jenom čekám, kdy se mu natáhnou a ochlupatí uši a on chrochtajíc odběhne ke svojí misce plné pomyjí ......
Když budeš toho muže milovat a on tebe, skutečně milovat, tak bude pohled na jeho hlavu ve tvém klíně nádherný.
Už jsem tu psala, že to, že někoho miluju, byl taky jen chtíč , jak jsem zjistila .
Ted, co už nemám hormony, nejsem schopná se zamilovat ........a vidím ty muže moc reálně , vidím to nechutné čvachtání, zatímco vy za tím vidíte romantiku .........díváte se na svět přes rastr svého chtíče......
Počkej Bigbene , až manželka ztratí hormony a prozří......
Ja zase v tobe vidim,ze si opravdu nikdy nikoho nemilovala jinak by si nemohla psat takove bláboly. Opravdu ziram ,tohle jeste na babinetu nebylo......
Není tady
Rozmarlich - jdi radši na jinou diskuzi, než se Ti hormon vrátí.
Není tady

Muž, který dělá orální sex ženě je bábovka? Větší pitomost jsem nikdy neslyšel.! Není to celé vtip?
Není tady

carlos napsal(a):
Muž, který dělá orální sex ženě je bábovka? Větší pitomost jsem nikdy neslyšel.! Není to celé vtip?
je
jasně , že to není bábovka , spíše naopak
Není tady

eremuruss napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Eva. napsal(a):
Když budeš toho muže milovat a on tebe, skutečně milovat, tak bude pohled na jeho hlavu ve tvém klíně nádherný.Už jsem tu psala, že to, že někoho miluju, byl taky jen chtíč , jak jsem zjistila .
Ted, co už nemám hormony, nejsem schopná se zamilovat ........a vidím ty muže moc reálně , vidím to nechutné čvachtání, zatímco vy za tím vidíte romantiku .........díváte se na svět přes rastr svého chtíče......
Počkej Bigbene , až manželka ztratí hormony a prozří......Ja zase v tobe vidim,ze si opravdu nikdy nikoho nemilovala jinak by si nemohla psat takove bláboly. Opravdu ziram ,tohle jeste na babinetu nebylo......
Když si někdo vybírá chrochtající prase, tak se nedivte, že na to má takový názor. 
Není tady

Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
![]()
Dospělí řeší zajímavé rafinované pomůcky , různé ordinace , stáje, statky , středověké mučírny , zarostlé opuštěné zahrady , hřbitovy s otevřenými hroby , hrátky v hlubokém lese za pomoci lesních pomůcek , hrátky v řece za pomoci říčních pomůcek , hrátky v prádelně za pomoci prádelních pomůcek atd...........Ty jsi podle tvého měřítka dospělá?
Také jsem si vzpomněla na pubertální sexování.

Není tady

Rozmarilach napsal(a):
A co takové hrátky v lese u hřbitova za pomoci prádelních pomůcek, to je teprve odvaz, co, Roz? 
Není tady

Podle mých skromných zkušeností se s věkem zvyšuje u žen ochota ale i přímo zájem o odvážnější praktiky. Pokud chcete vědět jaké, tak většinou takové, co se na ně zamlada šklebily.
Není tady

Nu, carlosi, víš, my ženy ve zvyšujícím se věku
budeme přece jenom o tom vědět trochu víc, než ty. 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Eva. napsal(a):
Když budeš toho muže milovat a on tebe, skutečně milovat, tak bude pohled na jeho hlavu ve tvém klíně nádherný.Už jsem tu psala, že to, že někoho miluju, byl taky jen chtíč , jak jsem zjistila .
Počkej Bigbene , až manželka ztratí hormony a prozří......Ja zase v tobe vidim,ze si opravdu nikdy nikoho nemilovala jinak by si nemohla psat takove bláboly. Opravdu ziram ,tohle jeste na babinetu nebylo......
Dyt to píšu, že je to jen chtíč .....celou dobu to tu píšu.
Jednou na to přijdeš taky, až ti dojdou hormony, chlapi ti začnou připadat po*ný a směšný , když na tebe budou vytahovat orgán.
Ale kamarády mám ráda, ti mi ho nevnucují.
Není tady
carlos napsal(a):
Ne to není žádný vtip........chaty jsou přeplněné muži, kteří si myslí, že ženu tato praktika zajímá a že po ní okamžitě skočí.
Když ti napíše 865 tej chlap, že tě tak uspokojí , tak jistě uznáš, že už je to nuda a trapas.
Muži nemají vůbec náhled nad tím jak funguje sex......nás vůbec nezajímá, dívat se na nahý orgán na webce a uspokojit ústy od 1200 mužů taky nechci .
Když nabídka vysoko převyšuje poptávku, zboží ztrácí cenu.
Není tady

Eva. napsal(a):
Nu, carlosi, víš, my ženy ve zvyšujícím se věku
budeme přece jenom o tom vědět trochu víc, než ty.
¨
No a mám tedy pravdu nebo ne? Jinak můj věk také není nejnižší.. Pro mnohé mladé holky už jsem "dědek".
Upravil(a) carlos (26. 9. 2013 11:13)
Není tady

Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
Ne to není žádný vtip........chaty jsou přeplněné muži, kteří si myslí, že ženu tato praktika zajímá a že po ní okamžitě skočí.
Když ti napíše 865 tej chlap, že tě tak uspokojí , tak jistě uznáš, že už je to nuda a trapas.
Muži nemají vůbec náhled nad tím jak funguje sex......nás vůbec nezajímá, dívat se na nahý orgán na webce a uspokojit ústy od 1200 mužů taky nechci .
Když nabídka vysoko převyšuje poptávku, zboží ztrácí cenu.
No ale já nepsal o nějakých nabídkách tisíců nadrženců na netu, ale prostě o tom, že většině žen se to líbí, když je chlap orálně uspokokuje. Zdá se, že každý píšeme o něčem jiném. Další věcí je, že spousta z těch nadrženců to ani nemusí umět. Jen píšou a píšou..
Není tady

carlos napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
Když nabídka vysoko převyšuje poptávku, zboží ztrácí cenu.No ale já nepsal o nějakých nabídkách tisíců nadrženců na netu, ale prostě o tom, že většině žen se to líbí, když je chlap orálně uspokokuje. Zdá se, že každý píšeme o něčem jiném. Další věcí je, že spousta z těch nadrženců to ani nemusí umět. Jen píšou a píšou..
presne tak , a ti co o tom nejvice pisou pripadne mluvi , pak ve skutecnosti skutek utek
Není tady

Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Když nabídka vysoko převyšuje poptávku, zboží ztrácí cenu.No ale já nepsal o nějakých nabídkách tisíců nadrženců na netu, ale prostě o tom, že většině žen se to líbí, když je chlap orálně uspokokuje. Zdá se, že každý píšeme o něčem jiném. Další věcí je, že spousta z těch nadrženců to ani nemusí umět. Jen píšou a píšou..
presne tak , a ti co o tom nejvice pisou pripadne mluvi , pak ve skutecnosti skutek utek
pes, který štěká, nekouše 
Není tady

Správně, těžko určovat podle internetových loudilů skutečně použitelné chlapy, a to nejen sexuálně... Ti použitelní už většinou mají jiné starosti a často jsou i vytíženi prima partnerkou ve funkčním vztahu.
Není tady
carlos napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
Ne většině žen se to nelíbí , to je jen tvoje zbožný přání. Jsou ženy , kterým se to líbí a taky ženy, kterým se to hnusí jako já.
A přesně to mi internetoví nadrženci píšou, to co píšeš ty......že oni to umí a ostatní jen píšou ...... 
Co jsi ty jiného, když tu celý dny vypisuješ na ženským webu v sexuální rubrice ? Vidíš tu nějaké jiné muže , kteří mají tak naléhavou potřebu o tom psát , kromě skutečně těch nadržených viz ty a Big? .......
Není tady

carlos napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
Ked to umí, tak páči... ale píšem za seba a ja nie som "spousta", ale jedna jediná a ankety medzi kamoškami nerobím.
Ale čo si pamätám z mladosti-pochabosti a vtedajších debát, tak mnohé áno, ale niektoré ani nie a niektoré vôbec nie. Niektoré za istých okolností... a tak.
Není tady

Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Ne většině žen se to nelíbí , to je jen tvoje zbožný přání. Jsou ženy , kterým se to líbí a taky ženy, kterým se to hnusí jako já.
A přesně to mi internetoví nadrženci píšou, to co píšeš ty......že oni to umí a ostatní jen píšou ......
Co jsi ty jiného, když tu celý dny vypisuješ na ženským webu v sexuální rubrice ? Vidíš tu nějaké jiné muže , kteří mají tak naléhavou potřebu o tom psát , kromě skutečně těch nadržených viz ty a Big? .......
Pokud si myslíš, že každý kdo diskutuje v sex rubrice musí být nutně nadržený, klidně tě přitom nechám. Mimochodem jsem nikde nepsal co umím, či neumím. Tak si mě laskavě nepleť s těmi co tě obtěžují. Já mezi ně rozhodně nepatřím. Do toho kde, kdy a na jakém webu si vypisuju, do toho tobě vůbec nic není.
Není tady
carlos napsal(a):
Rozmarchich napsal(a):
carlos napsal(a):
No ale já nepsal o nějakých nabídkách tisíců nadrženců na netu, ale prostě o tom, že většině žen se to líbí, když je chlap orálně uspokokuje. Zdá se, že každý píšeme o něčem jiném. Další věcí je, že spousta z těch nadrženců to ani nemusí umět. Jen píšou a píšou..
Co jsi ty jiného, když tu celý dny vypisuješ na ženským webu v sexuální rubrice ? Vidíš tu nějaké jiné muže , kteří mají tak naléhavou potřebu o tom psát , kromě skutečně těch nadržených viz ty a Big? .......Pokud si myslíš, že každý kdo diskutuje v sex rubrice musí být nutně nadržený, klidně tě přitom nechám. Mimochodem jsem nikde nepsal co umím, či neumím. Tak si mě laskavě nepleť s těmi co tě obtěžují. Já mezi ně rozhodně nepatřím. Do toho kde, kdy a na jakém webu si vypisuju, do toho tobě vůbec nic není.
Pokud hodnotíš že to ti" nadrženci nemusí umět ", jak píšeš , znamená to, že se pasuješ na člověka , který tomu rozumí.
Přitom umět dělat orální sex je taky divný výraz, pro každou ženu je to něco jiného, takže říct , ten to neumí a ten umí, je blbost .
A když si pozorně všimneš , tady je ženské forum a pravidelně tu přispívají jen dva muži , kteří oba vykazují známky velkého zájmu o toto téma.
Třeba se tu zeptá ŽEN (údajně ) žena na frekvevenci sexu (možná to byl taky muž ) a jediný, kdo tam běží první je Carlos......
Sem se právě sbíhají ti nadrženci z těch chatů a tady si rochní , protože tady je to přirozený , žádný umělý chat , spousta ženských a jejich skutečné názory . A řada z nich je taky bloklých, protože se moc rozjížděli ve svých fantazíích ........
Upravil(a) Rozmarchich (4. 10. 2013 12:00)
Není tady