29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
carlos napsal(a):
No můj dotaz spíš směřoval tam , jestli nějaká po čase používání vibrátoru nezaznamenala horší reaakce na jazyk atd bla bla. Že to může mít každý jinak je mi také jasné, to mi nemusíte opakovat.
Všechny internetový seznamky jsou plné mužů, kteří nabízí orální sex.........každý muž se chce dobrovolně změnit v chrochtající mokré stvoření............jenom čekám, kdy se mu natáhnou a ochlupatí uši a on chrochtajíc odběhne ke svojí misce plné pomyjí ......
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Graine to je taková kravina, co si ted napsala. Nebo že by - Ty máš nacvičený jeden program a podle toho jedeš ?
To chce dělat s cítěním. Každý má rád něco jiného, jiné pohyby a tak.Presne o tom snad pisu , ze to kazda mame jinak ... ale nekteri !!!! panove si mysli , ze oni to maji zvladnute nejlepe a nechapou , ze kazda to mame jinak .... uz je to jasnejsi ?
Mno Graine promiň, ale jak můžeš vědět, že takhle pánové přemýšlí? Stačí přeci,aby ta ženská řekla, jak se jí to líbí.
nevim , jak to vim, proste si to myslim , coz neznamena ze to tak musi byt
Není tady
Graine - nedá mi to, víš co znamená myslet...
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - nedá mi to, víš co znamená myslet...
rozhodne myslime zcela odlisnym zpusobem a zkusenosti mame take uplne odlisne , proto mame i jine nazory
Není tady
Graine, však jo, jen prostě si to tak napsala.
Carlos - proč Tě to zajímá? já jsem tedy žádnou změnu nezaznamenala
Není tady
dusička napsal(a):
Graine, však jo, jen prostě si to tak napsala.
Carlos - proč Tě to zajímá? já jsem tedy žádnou změnu nezaznamenala
napsala jsem to tak proto, ze mi to tak pripada proste to nekomu jde lepe a nekomu hure , takze z toho usuzuju , ze maji nejaky svuj zpusob a ten aplikuji na kazdou dalsi
Není tady
carlos napsal(a):
No můj dotaz spíš směřoval tam, jestli nějaká po čase používání vibrátoru nezaznamenala horší reaakce na jazyk atd bla bla...
Každá ženská to může mít jinak, ale třeba u nás doma je kombinace "současně vibrátor a jazyk" velmi oblíbená a žádaná
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde muž, který mi dělá orální sex po*ný......... ponížený , chovající se žensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protože on je v tu chvíli oddaný , ponížený , je pode mnou, nemá se silným MUŽEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůžu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, že hrátky s vibrátorem rozhodně nemůžou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejší pocity, než pouhý vibr.
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.
A tobě smrdí přirození? Nechápu tvoje pocity ???
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde muž, který mi dělá orální sex po*ný......... ponížený , chovající se žensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protože on je v tu chvíli oddaný , ponížený , je pode mnou, nemá se silným MUŽEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůžu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, že hrátky s vibrátorem rozhodně nemůžou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejší pocity, než pouhý vibr.
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.A tobě smrdí přirození? Nechápu tvoje pocity ???
Každé přirození má svoje pižmo......nebudem si nic nalhávat .
Chlap který dělá orální sex je bábovka a smrdí.
Upravil(a) Rozmarilach (24. 9. 2013 18:50)
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.A tobě smrdí přirození? Nechápu tvoje pocity ???
Opravdu ti nerozumím? Chápu, že se ti to nemusí líbit, ale spíš bych chápal, kdybys nechtěla kouřit ty!
Není tady
Ale rozumíš , prostě pravý muž nedělá orální sex , ale jiné věci , chlapské......nemá touhu být načuchlý dámským přirozením.
Muž který klečí před ženou není muž.
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Ale rozumíš , prostě pravý muž nedělá orální sex , ale jiné věci , chlapské......nemá touhu být načuchlý dámským přirozením.
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........
Nelekl jsem se, ale zatím jsem se s takovým názorem od ženy nesetkal.
A co zezadu? To se ti taky nelíbí? CHlap při tom většinou klečí.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Rozmarilo, teď bych napsala já, že jsi nezkušená, máš předsudky a zbytečně se omezuješ v rozletu v sexu.
Btw ty nevíš, že muž nemusí zrovna klečet, aby ženu orálně uspokojil?
Zřejmě víš houby, jaký je, když už jinak nedáš, tak pravý muž.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Pižmo je pižmo a smrad je smrad.
Když se potkají muž a žena, co k sobě patří, tak si krásně voní.
Upravil(a) Eva. (24. 9. 2013 19:28)
Není tady
Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Chlap který dělá orální sex je bábovka a smrdí.Pižmo je pižmo a smrad je smrad.
Když se potkají muž a žena, co k sobě patří, tak si krásně voní.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Chlap který dělá orální sex je bábovka a smrdí...
...a čvachtá a slintá...
Já Ti nechci brát Tvůj názor, ale při orálním sexu - aspoň jak jsem ho poznal já - čvachtala spíš ta ženská...
Není tady
Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
To je komický, jak ses lekl, že ty vaše uslintaný techniky někdo nechce ........Rozmarilo, teď bych napsala já, že jsi nezkušená, máš předsudky a zbytečně se omezuješ v rozletu v sexu.
Btw ty nevíš, že muž nemusí zrovna klečet, aby ženu orálně uspokojil?
Zřejmě víš houby, jaký je, když už jinak nedáš, tak pravý muž.
Tak dobře , muž který čvachtá a chrochtá mezi ženskými stehny není muž , ale bááábovka .
Žádné předsudky nemám, jen mám za sebou obrovský dav nadšeně čvachtajících a rochnících subíků s rudou mokrou bradou mezi mými stehny.......jsem přejedená , čvachty chrocht ........
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Všechny internetový seznamky jsou plné mužů, kteří nabízí orální sex.........každý muž se chce dobrovolně změnit v chrochtající mokré stvoření............jenom čekám, kdy se mu natáhnou a ochlupatí uši a on chrochtajíc odběhne ke svojí misce plné pomyjí ......
Když budeš toho muže milovat a on tebe, skutečně milovat, tak bude pohled na jeho hlavu ve tvém klíně nádherný.
Není tady
Eva. napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Když budeš toho muže milovat a on tebe, skutečně milovat, tak bude pohled na jeho hlavu ve tvém klíně nádherný.
Už jsem tu psala, že to, že někoho miluju, byl taky jen chtíč , jak jsem zjistila .
Ted, co už nemám hormony, nejsem schopná se zamilovat ........a vidím ty muže moc reálně , vidím to nechutné čvachtání, zatímco vy za tím vidíte romantiku .........díváte se na svět přes rastr svého chtíče......
Počkej Bigbene , až manželka ztratí hormony a prozří......
Není tady
Já při orálním sexu nevnímám chlapa, ale sebe.
Takže jsem si fakt nikdy nevšimla,že by byl oslintanej nebo tak nějak, jak píšeš Ros.
Není tady
Roz, že to tak máš ty, neznamená, že to tak mají i jiné ženy.
Já už celkem umím rozlišit lásku a chtíč. A když ke stejnému muži cítím lásku i chtíč, to je nejlepší vztah, jaký jsem kdy zažila.
Není tady
Eva. napsal(a):
Roz, že to tak máš ty, neznamená, že to tak mají i jiné ženy.
Já už celkem umím rozlišit lásku a chtíč. A když ke stejnému muži cítím lásku i chtíč, to je nejlepší vztah, jaký jsem kdy zažila.
To jsem si myslela taky, že to umím rozlišit , omyl.
Všechno je jen chtíč , nic víc.
Já byla celý život do někoho zamilovaná ......a dnes to neumím a když si vzpomenu na ty kreatury, který jsem obdivovala , je mi jasné, že to byly jen hormony, který ted už nemám.
Ty si myslíš , že cítíš lásku a je to všechno jen tvoje malá kamarádka a její chutě .........
Není tady
Bigben61 napsal(a):
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Doporučuji používat vibrátor při sexu s partnerem. Nebojte se toho, skvěle to funguje.
Tak na to nemam chut. Ja beru partnera.
Nemyslel jsem to jako náhražku, ale jako zpestření.
Partner me zpestruje uz par let.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Rozmarilo neusuzuj podle sebe, ze je to tak u kazdeho. U kazde, tedy, pardon.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Chlap který dělá orální sex je bábovka a smrdí...
...a čvachtá a slintá...
Já Ti nechci brát Tvůj názor, ale při orálním sexu - aspoň jak jsem ho poznal já - čvachtala spíš ta ženská...![]()
![]()
Ty tri vyceneny ksichty se k to mu oralu hodej!!!
Není tady