6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pro mě vůbec ne , já ani s vibr orgasmus nemám.
Mám O ve vech moných různých i nemoných případech, třeba udělám se na koleně toho pána, nebo na jeho hrudníku ,ale s vib ne .....protoe jsem vzruivá hlavně venku.
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde mu, který mi dělá orální sex po*ný......... poníený , chovající se ensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protoe on je v tu chvíli oddaný , poníený , je pode mnou, nemá se silným MUEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, e hrátky s vibrátorem rozhodně nemůou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejí pocity, ne pouhý vibr.
Ale je moné e u en, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavat
No právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem lo vdy docela sluně..
no ja taky ne , zatim jsem takoveho nepotkala ... takze nic
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
k.
podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavat
No právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem lo vdy docela sluně..
Jene Grainne je v sexu zaostalá..........souloila třikrát v ivotě s podobně zabrděnýma lidma. Proto její názor není třeba brát váně , neví co je to normální sex .
Vechno se teprve učí i kdy je to 50 letá nosatá babka.
Upravil(a) Rozmarilach (24. 9. 2013 13:06)
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Pro mě vůbec ne , já ani s vibr orgasmus nemám.
Mám O ve vech moných různých i nemoných případech, třeba udělám se na koleně toho pána, nebo na jeho hrudníku ,ale s vib ne .....protoe jsem vzruivá hlavně venku.
Vibrator lze pouzivat i venku .Prave ty vibrace ,ty jsou senzacni
Není tady
Kdy to sesumíruju. Moc z toho tady moudrý nejsem. Jedna napsala, e to je individuální. Dalí, e drádění vibrátorem je mnohem intenzivnějí. Dalí zas, e nemá vůbec zkusenosti s orálem, není tedy co srovnat, nato poradit, zda to můe změnit reakce pak na jazyk například.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde mu, který mi dělá orální sex po*ný......... poníený , chovající se ensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protoe on je v tu chvíli oddaný , poníený , je pode mnou, nemá se silným MUEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Mně ne. Já ho vnímám jako Chlapa, který mi udělá to, co miluji a kdy to dělá potěení i jemu, je to nádhera.
Nemusí být pod tebou. Naopak. Tady se dá hezky "hrát" na dominanci a submisivitu, kdy dominantní je mu. Kdy ena dělá orál mui.
Funí a čvachtá? To jsem nikdy nezaila.
Mé přirození nesmrdí. Tudí ani ten mu nesmrdí.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavatNo právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem lo vdy docela sluně..
Jene Grainne je v sexu zaostalá..........souloila třikrát v ivotě s podobně zabrděnýma lidma. Proto její názor není třeba brát váně , neví co je to normální sex .
Vechno se teprve učí i kdy je to 50 letá nosatá babka.
no to vis, co v mladi zameskas , ve stari uz nedozenes
Není tady
carlos napsal(a):
Kdy to sesumíruju. Moc z toho tady moudrý nejsem. Jedna napsala, e to je individuální. Dalí, e drádění vibrátorem je mnohem intenzivnějí. Dalí zas, e nemá vůbec zkusenosti s orálem, není tedy co srovnat, nato poradit, zda to můe změnit reakce pak na jazyk například.
Kazda to mame jinak ... nastesti
Není tady
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
carlos napsal(a):
No právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem lo vdy docela sluně..Jene Grainne je v sexu zaostalá..........souloila třikrát v ivotě s podobně zabrděnýma lidma. Proto její názor není třeba brát váně , neví co je to normální sex .
Vechno se teprve učí i kdy je to 50 letá nosatá babka.no to vis, co v mladi zameskas , ve stari uz nedozenes
Graine, ač jsem mu, musím konstatovat, e v případě sexu eny dokáou v pokročilém věku dohnat mnohem více. Mui jsou pak rádi, e jsou rádi. Problémem en je spíe nedostatek partnerů, u chlapů je to vlastní něfunkční tělo.
Není tady
carlos napsal(a):
Ano, já jsem psala, e je to individuální pro kadou enu. Čemu odpovídají i ty dalí odpovědi. Čemu nerozumí? Tomu, e kadý člověk je neopakovatelný originál?
Není tady
Grainne napsal(a):
Ja skoro nikoho takoveho neznam , to jsou asi opravdu vyjimky zejmena u panu
To je zvlátní, e já potkávám samé mue, co mají rádi oboustranný orální sex. Proto si nemyslím, e jsou to výjimky.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
To je zvlátní, e já potkávám samé mue, co mají rádi oboustranný orální sex. Proto si nemyslím, e jsou to výjimky.
ja to myslela, tak ze vsichni maji radi oralni sex .... vyjimka, kdo nema
Není tady
Eva. napsal(a):
carlos napsal(a):
Ano, já jsem psala, e je to individuální pro kadou enu. Čemu odpovídají i ty dalí odpovědi. Čemu nerozumí? Tomu, e kadý člověk je neopakovatelný originál?
Asi to je muzske mysleni ..... treba ten oral si nacvici na jedne , ktere se to libi a pak ten samy postup aplikuji na kazdou a divi se, ze nic
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Vechno se teprve učí i kdy je to 50 letá nosatá babka.no to vis, co v mladi zameskas , ve stari uz nedozenes
Graine, ač jsem mu, musím konstatovat, e v případě sexu eny dokáou v pokročilém věku dohnat mnohem více. Mui jsou pak rádi, e jsou rádi. Problémem en je spíe nedostatek partnerů, u chlapů je to vlastní něfunkční tělo.
ja souhlasim , dohanim co muzu a na nedostatek partneru si zatim nemuzu stezovat
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
carlos napsal(a):
Asi to je muzske mysleni ..... treba ten oral si nacvici na jedne , ktere se to libi a pak ten samy postup aplikuji na kazdou a divi se, ze nic
Graine to je taková kravina, co si ted napsala. Nebo e by - Ty má nacvičený jeden program a podle toho jede ?
To chce dělat s cítěním. Kadý má rád něco jiného, jiné pohyby a tak.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
ja to myslela, tak ze vsichni maji radi oralni sex .... vyjimka, kdo nema
Tak jsem to pochopila naopak.
Není tady
No můj dotaz spí směřoval tam , jestli nějaká po čase pouívání vibrátoru nezaznamenala horí reaakce na jazyk atd bla bla. e to můe mít kadý jinak je mi také jasné, to mi nemusíte opakovat.
Není tady
carlos napsal(a):
No můj dotaz spí směřoval tam , jestli nějaká po čase pouívání vibrátoru nezaznamenala horí reaakce na jazyk atd bla bla. e to můe mít kadý jinak je mi také jasné, to mi nemusíte opakovat.
Má strach,e by manelka vyměnila tebe za vibrátor?
Není tady
dusička napsal(a):
Graine to je taková kravina, co si ted napsala. Nebo e by - Ty má nacvičený jeden program a podle toho jede ?
To ani nejde, co píe Grainne, protoe jiná ena reaguje jinak a tudí musí i mu jinak reagovat. Nejlepí je mluvit o tom, co se nám líbí a co ne.
Není tady
dusička napsal(a):
carlos napsal(a):
Má strach,e by manelka vyměnila tebe za vibrátor?
Ne, my u ho pouíváme...
Není tady
carlos napsal(a):
K čemu ti bude vědomí, e nějaká je zaznamenala? To nemusí pro tebe a tvou enu nic znamenat. A i kdyby nezaznamenala, tvá ena zaznamenat můe.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
To chce dělat s cítěním. Kadý má rád něco jiného, jiné pohyby a tak.To ani nejde, co píe Grainne, protoe jiná ena reaguje jinak a tudí musí i mu jinak reagovat. Nejlepí je mluvit o tom, co se nám líbí a co ne.
JJ, takhle jsem to měla na mysli
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ano, já jsem psala, e je to individuální pro kadou enu. Čemu odpovídají i ty dalí odpovědi. Čemu nerozumí? Tomu, e kadý člověk je neopakovatelný originál?Asi to je muzske mysleni ..... treba ten oral si nacvici na jedne , ktere se to libi a pak ten samy postup aplikuji na kazdou a divi se, ze nic
Presne o tom snad pisu , ze to kazda mame jinak ... ale nekteri !!!! panove si mysli , ze oni to maji zvladnute nejlepe a nechapou , ze kazda to mame jinak .... uz je to jasnejsi ?
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Asi to je muzske mysleni ..... treba ten oral si nacvici na jedne , ktere se to libi a pak ten samy postup aplikuji na kazdou a divi se, ze nicGraine to je taková kravina, co si ted napsala. Nebo e by - Ty má nacvičený jeden program a podle toho jede ?
To chce dělat s cítěním. Kadý má rád něco jiného, jiné pohyby a tak.Presne o tom snad pisu , ze to kazda mame jinak ... ale nekteri !!!! panove si mysli , ze oni to maji zvladnute nejlepe a nechapou , ze kazda to mame jinak .... uz je to jasnejsi ?
Mno Graine promiň, ale jak můe vědět, e takhle pánové přemýlí? Stačí přeci,aby ta enská řekla, jak se jí to líbí.
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
no to vis, co v mladi zameskas , ve stari uz nedozenes
Jak jsi přiel na tuhle hloupost? Je vidět e vůbec netuí, která bije, ena najde na sex stovky partnerů a to v kadém věku .
Je poptávka i po edesátiletých enách a mui nabízí modré z nebe .......v sexu udělají cokoliv , a je to nuda , tak je jich moc .
Není tady