29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Až opět budete s manželem, zkuste při poloze nahoře (na koníčka), aby Vás zároveň hladil na klitorisu. Máte pak to samé co s robertkem. Umě to funguje dokonale.
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - vibrátor se taky může používat při sexu a ne místo něj
jasně sex s vibrátorem
Není tady
přesně tak, taky to tak doma děláme, je to celkem dost vzrušující pro mě i pro manžela - sex je hodně dynamická záležitost a dovoluje ti být hodně kreativní, tak to zkuste
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Doporučuji používat vibrátor při sexu s partnerem. Nebojte se toho, skvěle to funguje.
Tak na to nemam chut. Ja beru partnera.
Není tady
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Doporučuji používat vibrátor při sexu s partnerem. Nebojte se toho, skvěle to funguje.
Nemyslel jsem to jako náhražku, ale jako zpestření.
Není tady
Prečo trebárs po rokoch nevyskúšať niečo nové? A partneray nič nenahradí, to nie je o tom...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Nemyslel jsem to jako náhražku, ale jako zpestření.
Co je na tom , tak zajimave .... neni lepsi pouzit to, co je k tomu urceno anebo to uz nefunguje ?
Není tady
Grainne, může se použít obojí.
Není tady
Eva. napsal(a):
jeziiis .... jako anal+klasikal , jo ?
Upravil(a) Grainne (24. 9. 2013 9:50)
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ne, jinak
Opravuju, napsala jsem to pro Graine tak,že by to nepochopila,jak jsem to myslela.
Graine - může se použít i jinak, jako zpřestření, a nemusí jít o anal.
Upravil(a) dusička (24. 9. 2013 10:33)
Není tady
Grainne napsal(a):
Třeba tak. A třeba i jinak.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ne, jinak
Opravuju, napsala jsem to pro Graine tak,že by to nepochopila,jak jsem to myslela.
Graine - může se použít i jinak, jako zpřestření, a nemusí jít o anal.
Tak vice moznosti uz mne nenapada ..... jsem sto let za opicema ..... sexu zdar , kazdemu dle gusta
Není tady
No původní otázka zněla, zda používáním vibrátoru mírně neotupí citlivost a pak se těžko dosahuje orgasmu způsoby, které předtím fungovaly. Například jazykem.
Není tady
carlos napsal(a):
No původní otázka zněla, zda používáním vibrátoru mírně neotupí citlivost a pak se těžko dosahuje orgasmu způsoby, které předtím fungovaly. Například jazykem.
mne se rozhodne po dobu meho singlovstvi nic neotupilo, spise naopak ale jazykem orgasmu nedosahuju , takze vliv na toto nemuzu posoudit . Pouzivam, ale minimalne , to uz musi byt opravdu krize , radeji si pockam na realne poteseni
Není tady
Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
mne se rozhodne po dobu meho singlovstvi nic neotupilo, spise naopak
ale jazykem orgasmu nedosahuju , takze vliv na toto nemuzu posoudit . Pouzivam, ale minimalne , to uz musi byt opravdu krize , radeji si pockam na realne poteseni
Podle toho co tu píšeš jsi skutečně sto let za opicema ....naprosto bez fantazie a plná předsedků. To ti možná taky narušuje ty vztahy a ti chlapi utíkají . Nudná klasika vždycky odradí .
Ale souvisí to s tvojí zvláštní povahou , tihle zvláštní lidé jsou v sexu příšerně nudní.....viz můj manžel atd.
Není tady
Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
ale jazykem orgasmu nedosahuju , takze vliv na toto nemuzu posoudit . Pouzivam, ale minimalne , to uz musi byt opravdu krize , radeji si pockam na realne poteseni
Dík za odpověď, i když mi šlo konkrétně právě o tu konkrétní věc s tím orálem.
Není tady
carlos napsal(a):
Myslím si, že je to individuální. Že když ti někdo napíše ano nebo ne, platí to jenom pro něj.
Není tady
Eva. napsal(a):
carlos napsal(a):
Myslím si, že je to individuální. Že když ti někdo napíše ano nebo ne, platí to jenom pro něj.
Díky Evo..
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
Podle toho co tu píšeš jsi skutečně sto let za opicema ....naprosto bez fantazie a plná předsedků. To ti možná taky narušuje ty vztahy a ti chlapi utíkají . Nudná klasika vždycky odradí .
Ale souvisí to s tvojí zvláštní povahou , tihle zvláštní lidé jsou v sexu příšerně nudní.....viz můj manžel atd.
no jo, co nadelam .... nebudu se pretvarovat a hrat nekomu komedii . Kupodivu si nachazim podobne typy , ktere take maji radeji sex nez hratky s vibratory proti utekum se snazim obrnit ... a nikoho se nepoustet k telu
Není tady
carlos napsal(a):
určitě ne a já mám vyzkoušené, že většinou je problém v hlavě
Není tady
Překvapuje mě, kolik lidí nerado orální sex. Nebo ho neradi proto, že to nezkusili, nebo mají bariéru ve své vlastní hlavě.
Bez orálního sexu mi přijde sex takový nudný, jednotvárný. A navíš, jak je to úúžasné, ty pocity
Jsem ráda, že jsem zatím potkala pouze jednoho muže, který orální sex nerad. Nejspíš bych ve vitálním věku nechtěla partnera, který by neměl rád orální milování. To by mi hodně moc chybělo.
Není tady
Mně přijde muž, který mi dělá orální sex po*ný......... ponížený , chovající se žensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protože on je v tu chvíli oddaný , ponížený , je pode mnou, nemá se silným MUŽEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůžu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, že hrátky s vibrátorem rozhodně nemůžou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejší pocity, než pouhý vibr.
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.
Není tady
Eva. napsal(a):
Překvapuje mě, kolik lidí nerado orální sex. Nebo ho neradi proto, že to nezkusili, nebo mají bariéru ve své vlastní hlavě.
Bez orálního sexu mi přijde sex takový nudný, jednotvárný. A navíš, jak je to úúžasné, ty pocity
Jsem ráda, že jsem zatím potkala pouze jednoho muže, který orální sex nerad. Nejspíš bych ve vitálním věku nechtěla partnera, který by neměl rád orální milování. To by mi hodně moc chybělo.
Ja skoro nikoho takoveho neznam , to jsou asi opravdu vyjimky zejmena u panu
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Mně přijde muž, který mi dělá orální sex po*ný......... ponížený , chovající se žensky .
Přijde mi jako slintající psisko, který funí a čvachtá ......celá ta situace je mi po*ná .
Protože on je v tu chvíli oddaný , ponížený , je pode mnou, nemá se silným MUŽEM nic společného, je to bábovka, která čvachtá a slintá .
Nemůžu obdivovat člověka , který je poslintaný a mokrý a smrdí dámským přirozením.
Jinak si myslím, že hrátky s vibrátorem rozhodně nemůžou zmenit citlivost při orálním sexu , jazyk je mokrý a vyvolává mnohem silnejší pocity, než pouhý vibr.
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.
podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavat
Není tady
Grainne napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
Ale je možné že u žen, které mají jen vaginální orgasmus, je to jinak.podle mne je vibrator daleko intenzivnejsi nez jazyk .... snad se to ani vubec neda srovnavat
No právě.. a proto jsem se ptal! Mě to jazykem šlo vždy docela slušně..
Není tady