18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj potřebuju se hlavně někomu svěřit, protoe se stydím o tom mluvit i s kámokou. Jsem s přítelem 3 roky a je fakt, e já potřebuju víckrát sex ne on. Jemu by klidně stačilo tak jednou za dva týdny, a já bych si klidně dala říct i obden...Jsem mladí ne on, je mi 28 a jemu je 36. Teď u máme spolu 1,5roční holčičku, take mám záhul, ale po osmé večer mám větinou padla a problém je ten, e přítel to hned zapíchne u televize. Vstátá v 5 ráno, take to chápu, na druhou stranu mám pocit, e i tak moc zájem nemá, e to tolik nepotřebuje. Ale abych se dostala k mýmu hlavnímu problému. U jsem to nevydrela a před měsícem, kdy jsem měla narozky, jsem si řekla, e si udělám radost a koupila jsem si vibrátor. Větinou jsem nemívala předtím problém dosáhnout orgasmu při sexu, ale od té doby, kdy se s přítelem miluju, tak nic, orgasmus nikde.On mi toti vibrátor výslovně neschválil, u jsem s ním na to téma mluvila mockrát. A já jsem si ho pořídila tajně, prostě o tom neví. Jenome se neumím u sexu přetvařovat..Taky jsem a teď se kdesi dočetla, e jakmile si ena zvykne na vibrátor, tak u jí to nemusí při normálním sexu s partnerem jít. Pořídila jsem si vibrátor vagin. i klirot. zároveň a musím taky říct, e takový výbuch jsem v posteli s chlapem nezaila, ikdy prostě ten chlap mi u toho chybí. Je tedy moný, e u nebudu schopná při sexu dosahovat orgasmu jako předtím, pokud budu i nadále pouívat svýho "umělýho miláčka"???Máte s tím některá zkuenost??
Není tady
Ano, je to moné - ty "strojové" proitky jsou hodně intenzuvní, e můe jakoby "znecitlivět" ... samozřejmě, e je nad fyzické monosti mue to, co umí vibrátor. Zkus ho pouívat bez vibrací - jen jako ....... jako cokoli jiného, co bys pouila, kdybys vibrátor neměla . A jestli ti to schvaluje nebo ne, na to se vyprdni - je to tvoje intmní věc a tvoje hračka. - taky mu nekecá do toho, na jaký se má dívat v televizi program
Upravil(a) Háňa* (5. 7. 2013 13:47)
Není tady
brussinka napsal(a):
Ahoj potřebuju se hlavně někomu svěřit, protoe se stydím o tom mluvit i s kámokou. Jsem s přítelem 3 roky a je fakt, e já potřebuju víckrát sex ne on. Jemu by klidně stačilo tak jednou za dva týdny, a já bych si klidně dala říct i obden...Jsem mladí ne on, je mi 28 a jemu je 36. Teď u máme spolu 1,5roční holčičku, take mám záhul, ale po osmé večer mám větinou padla a problém je ten, e přítel to hned zapíchne u televize. Vstátá v 5 ráno, take to chápu, na druhou stranu mám pocit, e i tak moc zájem nemá, e to tolik nepotřebuje. Ale abych se dostala k mýmu hlavnímu problému. U jsem to nevydrela a před měsícem, kdy jsem měla narozky, jsem si řekla, e si udělám radost a koupila jsem si vibrátor. Větinou jsem nemívala předtím problém dosáhnout orgasmu při sexu, ale od té doby, kdy se s přítelem miluju, tak nic, orgasmus nikde.On mi toti vibrátor výslovně neschválil, u jsem s ním na to téma mluvila mockrát. A já jsem si ho pořídila tajně, prostě o tom neví. Jenome se neumím u sexu přetvařovat..Taky jsem a teď se kdesi dočetla, e jakmile si ena zvykne na vibrátor, tak u jí to nemusí při normálním sexu s partnerem jít. Pořídila jsem si vibrátor vagin. i klirot. zároveň a musím taky říct, e takový výbuch jsem v posteli s chlapem nezaila, ikdy prostě ten chlap mi u toho chybí. Je tedy moný, e u nebudu schopná při sexu dosahovat orgasmu jako předtím, pokud budu i nadále pouívat svýho "umělýho miláčka"???Máte s tím některá zkuenost??
Zkueností s vibrátory mám celkem dost a zejména v době kdy jsem neměla přítele. Teď ho sice mám, ale masturbuju pořád, protoe přítel často není doma (pracuje na směny). Nic mu nevyčítám, kdy přijde domů unavený, vím, e toho má dost. Já si stejně jako ty dokáu pomoct sama. Od té doby co jsem si koupila svůj první vibrátor, jsem jich u několik vystřídala. Partner o vibrátorech ví, protoe je někdy pouíváme při předehře, ale to, e si to dělám sama taky tajím. Myslím si, e nejsem sama, která si kromě sexu s partnerem pomáhá příleitostně i masturbací. Já bych na tvojem místě zkusila přesvědčit přítele o pouívání vibrátoru při sexu. Kdy mu ho pujčí, aby ti to dělal, uvidí, e nebude proti a snad se mu to i zalíbí. Určitě neměj strach, e bys dávala přednost umělému miláčkovi před partnerem. :-)
Není tady
Kamča, proč mu tají, e si to dělá sama?
Kdy u jsi to zmínila, tak mě to zajímá.
Můj partner to ví.
Co se týká dotazu autorky vlákna, pro mě to není lepí, ne s partnerem. Potřebuji ivého mue a takového, kterého miluji a on mě. Vibrátor je pro mě jenom slabá náhraka, kdy tady partner není a já to potřebuju.
Upravil(a) Eva. (9. 8. 2013 9:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Kamča, proč mu tají, e si to dělá sama?
Kdy u jsi to zmínila, tak mě to zajímá.
Můj partner to ví.
Co se týká dotazu autorky vlákna, pro mě to není lepí, ne s partnerem. Potřebuji ivého mue a takového, kterého miluji a on mě. Vibrátor je pro mě jenom slabá náhraka, kdy tady partner není a já to potřebuju.
Ono to tají, je asi nadnesené, prostě se s ním o tom nebavím. To, e mám robertky v nočním stolku ví, ale abych mu vyprávěla, kdy přijde z práce, jak jsem se dneska dvakrát udělala, to mi nepřijde nejvhodnějí. Před ním, jsem si to dělala, ale to bych řekla "v rámci předehry". Ty se Evi s partnerem baví o svojí masturbaci?
Není tady
Nebavím se nijak podrobně, jen ví, e dělám. Kdysi se zeptal.
Není tady
Tak to já jsem dokonce u dva vibrátory od přítele dostala. On ví, e jsem na sex víc ne on a asi je mu milejí, kdy si to budu dělat sama, ne abych si hledala někoho navíc :-)
Není tady
Doporučuji pouívat vibrátor při sexu s partnerem. Nebojte se toho, skvěle to funguje.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Doporučuji pouívat vibrátor při sexu s partnerem. Nebojte se toho, skvěle to funguje.
ale houby , vibrátor je jen náhraka , kdy normální sex není moný
Není tady
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Není pravdou Graine, můe to být skvělá hračka přínosná pro oba.
Já se přiznám, vibrátor nepouívám, vadí mi to vrčení. Moná e u jsou ted modernějí , ale dřív jsem ho kvůli tomu zahodila. Lepejí je autoerotika.
Ale já nějak nemám potřebu sexu, asi jsem divná. Jen kdy přijede manel a jak se vzájemně dotýkáme, tak vzniká u mě a tam ta potřebu milování a aktu.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Já se přiznám, vibrátor nepouívám, vadí mi to vrčení. Moná e u jsou ted modernějí , ale dřív jsem ho kvůli tomu zahodila. Lepejí je autoerotika.
Ale já nějak nemám potřebu sexu, asi jsem divná. Jen kdy přijede manel a jak se vzájemně dotýkáme, tak vzniká u mě a tam ta potřebu milování a aktu.
Ale ano , spousta lidí na to trpí ... já jsem prostě na klasiku bez hračiček , her a jiných výmyslů.
Autoerotika bez pomůcky mi nic neříka , vibrátor je jistota , ale je to jen uspokojení potřeby . Normální sex je o něčem jiném .
Není tady
Určitě souhlasím, e je něco jiného sex s chlapem, ne s umělou náhrakou. Pokud ale má s přítelem rozdílné chutě na milování, asi ti nic jiného nezbyde, ne si to udělat sama - a je jedno jestli rukou nebo vibrátorem. Já se bez masturbování neobejdu, je mi 26 a musím to mít 2 x denně. Teď mám sice přítele, který mi v tomto směru vyhovuje, ale přeci jenom ,není pořád doma a já chu prostě mám.
Upravil(a) Kamča87 (10. 8. 2013 9:49)
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ale já nějak nemám potřebu sexu, asi jsem divná. Jen kdy přijede manel a jak se vzájemně dotýkáme, tak vzniká u mě a tam ta potřebu milování a aktu.Ale ano , spousta lidí na to trpí ... já jsem prostě na klasiku bez hračiček , her a jiných výmyslů.
Autoerotika bez pomůcky mi nic neříka , vibrátor je jistota , ale je to jen uspokojení potřeby . Normální sex je o něčem jiném .
e ty to tak Graine má,neznamená e druhý to maj jako ty.
Beru to jako hračku, ne jako náhradu
Upravil(a) dusička (10. 8. 2013 13:19)
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale já nějak nemám potřebu sexu, asi jsem divná. Jen kdy přijede manel a jak se vzájemně dotýkáme, tak vzniká u mě a tam ta potřebu milování a aktu.Ale ano , spousta lidí na to trpí ... já jsem prostě na klasiku bez hračiček , her a jiných výmyslů.
Autoerotika bez pomůcky mi nic neříka , vibrátor je jistota , ale je to jen uspokojení potřeby . Normální sex je o něčem jiném .e ty to tak Graine má,neznamená e druhý to maj jako ty
Kadá to máme jiné, ale Dusi, ty si někdy zajdi do sexshopu a uvidí, e teď je to s těma vibrátorama u jiné ne dřív. ádné vrčení a hlavně ten výběr je opravdu takový, e si kadá ena vybere.
Není tady
Fakt ? ádné vrčení? Já bych radi objednala na netu. uvidím, nechám si to projít hlavou.
Není tady
dusička napsal(a):
Fakt ? ádné vrčení? Já bych radi objednala na netu. uvidím, nechám si to projít hlavou.
Na netu je to sice víc anonymní, ale lepí je si to nejdřív prohlédnout a vzít do ruky. Pak předejde tomu, e ti přijde něco co se ti nebude líbit nebo ti nebude vyhovovat. Ta nabídka je opravdu pestrá.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Autoerotika bez pomůcky mi nic neříka , vibrátor je jistota , ale je to jen uspokojení potřeby . Normální sex je o něčem jiném .e ty to tak Graine má,neznamená e druhý to maj jako ty.
Beru to jako hračku, ne jako náhradu
souhlasím, napsala jsem jen svůj názor a chápu, e to vidí jinak . Jednu úasnou pomůcku , ale beru , ale ta se pouívá při sexu nikoli místo něj
Není tady
Graine - vibrátor se taky můe pouívat při sexu a ne místo něj
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ale ano , spousta lidí na to trpí ... já jsem prostě na klasiku bez hračiček , her a jiných výmyslů.
Autoerotika bez pomůcky mi nic neříka , vibrátor je jistota , ale je to jen uspokojení potřeby . Normální sex je o něčem jiném .e ty to tak Graine má,neznamená e druhý to maj jako ty.
Beru to jako hračku, ne jako náhradusouhlasím, napsala jsem jen svůj názor a chápu, e to vidí jinak . Jednu úasnou pomůcku , ale beru , ale ta se pouívá při sexu nikoli místo něj
A co to je?
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - vibrátor se taky můe pouívat při sexu a ne místo něj
proti gustu vím, e se to hodně lidem líbí .... já jsem holt na tu klasiku
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
e ty to tak Graine má,neznamená e druhý to maj jako ty.
Beru to jako hračku, ne jako náhradusouhlasím, napsala jsem jen svůj názor a chápu, e to vidí jinak . Jednu úasnou pomůcku , ale beru , ale ta se pouívá při sexu nikoli místo něj
A co to je?
Nevím, ale mám takový pocit, e tu někdy Graine psala něco o vibračním krouku. Graine je tak?
Není tady
dusička napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Grainne napsal(a):
souhlasím, napsala jsem jen svůj názor a chápu, e to vidí jinak . Jednu úasnou pomůcku , ale beru , ale ta se pouívá při sexu nikoli místo nějA co to je?
Nevím, ale mám takový pocit, e tu někdy Graine psala něco o vibračním krouku. Graine je tak?
Ráda bych se poučila a třeba i vyzkouela. Graine, co to je? Povídej a přeháněj
Není tady
dusička napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Grainne napsal(a):
souhlasím, napsala jsem jen svůj názor a chápu, e to vidí jinak . Jednu úasnou pomůcku , ale beru , ale ta se pouívá při sexu nikoli místo nějA co to je?
jj, úasná věc
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
A co to je?Nevím, ale mám takový pocit, e tu někdy Graine psala něco o vibračním krouku. Graine je tak?
jj, úasná věc
To jako vibrační krouek na penis? Tyhle krouky jsou od toho aby měl partner erekci, ne?
Není tady
dusička napsal(a):
Lepejí je autoerotika.
Myslí jako erotika v autě?
Není tady