6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Po 15 letech manzelstvi jsem zacala byt neverna. Umim si vysvetlit proc, to ted pro dotaz neni dulezity.
Dulezity je, ze jsem neverna s clovekem, s kterym jsem zacala planovat pripadny budouci zivot. On zenaty, velky deti, je ochoten odejit a zit se mnou. Ja jedno dite jeste v puberte ...
Deli nas nejaka kilometrova vzdalenost a nedostatek casu, vidame se dle planu jednou za 14 dni s tim, ze jeste nejsme uplne rozhodnuti, byt asi milenec ano a konecne rozhodnuti je na mne, dame tomu nejaky cas a zaciname resit detaily typu prace, bydleni, me deti.. Je nam jasny, ze je to dlouha cesta, ale zas to nechcem protahovat.
A ja potrebuju poradit, nevim jak prezit provizorium, v tomto okamziku nevim, kam patrim, do domaciho sveta uz ne a do noveho jeste ne, jestli vubec nekdy. Hraju doma stavajici roli, ale myslenkama jsem uplne jinde, jsem z toho hodne nervozni a nevim, jak s tim stavem nalozit. Milenec to doma evidentne zvlada daleko lip, aspon podle toho, jak to na nem vidim... chlapi to vidi jinak.
Mate nejakou radu nebo vubec nejaky dalsi postrehy?
Manzel nic netusi, otazka je, jak dlouho ....
Dik:)
Není tady
Jak dlouho se s tim muzem znas? A vidate se obcas i casteji, nez jednou za 14 dni?
Jak funguje vase manzelstvi? Jsou v nem konflikty, nebo jen pohoda a nuda?
Mas jeste sveho manzela rada? Dovedes si predstavit, jak bude reagovat?
Uvedomujes si, ze ve chvili, kdy mu to reknes, nastane nevratny proces?
Je strasne moc otazek, ktere budes muset resit ... odchod od manzela urcite nebude jednoduchy a on ti to rozhodne neulehci. Tvuj novy partner na tom bude podobne. Ustoji to vas vztah?
A to neberu v potaz to ditko v pubertalnim veku ... Co to s nim udela?
Neco jineho jsou sny a neco jineho realita ...
Není tady
uzivatelka napsal(a):
Po 15 letech manzelstvi jsem zacala byt neverna. Umim si vysvetlit proc, to ted pro dotaz neni dulezity.
Dulezity je, ze jsem neverna s clovekem, s kterym jsem zacala planovat pripadny budouci zivot. On zenaty, velky deti, je ochoten odejit a zit se mnou. Ja jedno dite jeste v puberte ...
Deli nas nejaka kilometrova vzdalenost a nedostatek casu, vidame se dle planu jednou za 14 dni s tim, ze jeste nejsme uplne rozhodnuti, byt asi milenec ano a konecne rozhodnuti je na mne, dame tomu nejaky cas a zaciname resit detaily typu prace, bydleni, me deti.. Je nam jasny, ze je to dlouha cesta, ale zas to nechcem protahovat.
A ja potrebuju poradit, nevim jak prezit provizorium, v tomto okamziku nevim, kam patrim, do domaciho sveta uz ne a do noveho jeste ne, jestli vubec nekdy. Hraju doma stavajici roli, ale myslenkama jsem uplne jinde, jsem z toho hodne nervozni a nevim, jak s tim stavem nalozit. Milenec to doma evidentne zvlada daleko lip, aspon podle toho, jak to na nem vidim... chlapi to vidi jinak.
Mate nejakou radu nebo vubec nejaky dalsi postrehy?
Asi jsem naivní, ale tvé - je ochoten odejít a ít s tebou, mi zní tak materiálně a studeně. Konečné rozhodnutí snad má být na obou. Jestli je na tobě, to vnímám jako kdyby on byl takový - mouchy snězte si mě a jak to se mnou ty mé eny udělají, tak to bude, mně je to jedno.
Chybí mi v tom cit.
Není tady
uzivatelka napsal(a):
A ja potrebuju poradit, nevim jak prezit provizorium, v tomto okamziku nevim, kam patrim, do domaciho sveta uz ne a do noveho jeste ne, jestli vubec nekdy. Hraju doma stavajici roli, ale myslenkama jsem uplne jinde, jsem z toho hodne nervozni a nevim, jak s tim stavem nalozit. Milenec to doma evidentne zvlada daleko lip, aspon podle toho, jak to na nem vidim... chlapi to vidi jinak.Mate nejakou radu nebo vubec nejaky dalsi postrehy?
Dala bych ruku do ohně za to,e milenec se o rozvodu doma jetě nezmínil a je otázka,jestli to kdy on sám vůbec udělá a jestli o tom ví jeho polovička - ta a se to dozví,tak tvůj milenec bude mít spakováno ajncvaj.
No chce radu,tak ti ji dávám: uívej si stavu mileneckého,není nic pěknějího pro dospěláky svázané prac. a rod.povinnostmi,protoe jestli se rozvede,přejde akorát tak z detě pod okap - ke klas.problémům vám jetě přibudou ty s řeením min.vztahů a dětmi.Nevím tedy,jak to má se souč.manelem,ale já si v mileneckých vztazích teda stála pevně nohama na zemi a milence jsem měla fakt jen pro zpestření a divoký sex. Svoji rodinu si nenechám zbořit nikým.
Není tady
Jaku to napsala naprosto trefne. Nez bych resila, jestli chci odejit, nechala bych si delsi odstup s dvema svety, tzn. milenecky a manzelsky. Postupne treba zjistis, ze tvuj odchod by byl naprosto unahleny. Pockala bych. Otazka je, jak dlouho uz se s milencem potkavas...
Není tady
sunshine... napsal(a):
Jaku to napsala naprosto trefne. Nez bych resila, jestli chci odejit, nechala bych si delsi odstup s dvema svety, tzn. milenecky a manzelsky. Postupne treba zjistis, ze tvuj odchod by byl naprosto unahleny. Pockala bych. Otazka je, jak dlouho uz se s milencem potkavas...
To nehraje roli,my měli mnohaletý vztah a pořád supr na obou barikádách
Spí je otázka jaký je její současný manel a pokud tady problém nemá tak si na něj takovým mylením akorát zadělává.
Není tady
Ja to spis myslela tak Jaku, ze jestli je s nim velmi kratkou dobu, ja nevim par tydnu, tak poznala neco noveho a ma pocit, ze to "stare" stoji za prd, no a chce hned pryc, coz by byla skoda. Takze bych pockala par mesicu a urcite pozna, jak ji to vyhovuje, at zbytecne nerozbiji vztah
Není tady
Taky se teď potácím mezi dvěma světy:-( A je to čím dál tím horí...
Vloni na toho mého praskla nevěra a dost blbě (jeho neopatrnost) a já mu nemohla odpustit, ne ten akt samotný, ale to,e dopustil aby se to provalilo, přitom se to odehrálo dost daleko od domova. Rozcházet se samozřejmě nechtěl, naopak okamitě kontakt s tou druhou ukončil(myslím, e mu na ní stejně nezáleelo), ale je to samozřejmě jen můj názor. Hrozně se snail, párkrát mě pozval na víkend ve dvou, choval se moc pěkně ALE! Zhnusilo se mi s ním spát, sex jsme měli vdycky docela pěkný i po těch letech, ale já ten odpor v sobě měla a mám.
Teď mám milence já, neplánovaně a náhodou, známe se dlouho, vdycky se mi líbil a lítaly jiskry...náhodou jsme se potkali a bylo to. U se to nějakou dobu táhne a já vím, e bych toho měla nechat, ale je to tak pěkné, e se toho nechci vzdát a rozhodnutí neustále odsouvám...nejsem na sebe hrdá, vím dobře, e je to patné, ale nedokáu si pomoct.
Není tady
aktij68 napsal(a):
Vloni na toho mého praskla nevěra a dost blbě (jeho neopatrnost) a já mu nemohla odpustit, ne ten akt samotný, ale to,e dopustil aby se to provalilo, přitom se to odehrálo dost daleko od domova. Rozcházet se samozřejmě nechtěl, naopak okamitě kontakt s tou druhou ukončil(myslím, e mu na ní stejně nezáleelo), ale je to samozřejmě jen můj názor. Hrozně se snail, párkrát mě pozval na víkend ve dvou, choval se moc pěkně ALE! Zhnusilo se mi s ním spát, sex jsme měli vdycky docela pěkný i po těch letech, ale já ten odpor v sobě měla a mám.
Teď mám milence já, neplánovaně a náhodou, známe se dlouho, vdycky se mi líbil a lítaly jiskry...náhodou jsme se potkali a bylo to. U se to nějakou dobu táhne a já vím, e bych toho měla nechat, ale je to tak pěkné, e se toho nechci vzdát a rozhodnutí neustále odsouvám...nejsem na sebe hrdá, vím dobře, e je to patné, ale nedokáu si pomoct.
aha. tak u něj FUUUJ a u tebe dobrý. nechtělo by to tedy si trochu přerovnat svoje priroity a zjistit, co tedy přesně chce .
Není tady
agewa napsal(a):
aktij68 napsal(a):
Teď mám milence já, neplánovaně a náhodou, známe se dlouho, vdycky se mi líbil a lítaly jiskry...náhodou jsme se potkali a bylo to. U se to nějakou dobu táhne a já vím, e bych toho měla nechat, ale je to tak pěkné, e se toho nechci vzdát a rozhodnutí neustále odsouvám...nejsem na sebe hrdá, vím dobře, e je to patné, ale nedokáu si pomoct.aha. tak u něj FUUUJ a u tebe dobrý. nechtělo by to tedy si trochu přerovnat svoje priroity a zjistit, co tedy přesně chce .
Jak jsem psala, zhnusilo se mi s ním spát, nikdy za celou dobu co jsme spolu jsem mu nevěrná nebyla(a je to hodně dlouho). Priority mám srovnaný, ničit rodinu nechci ani nebudu, neubliuju-on o tom neví, ale vzdát se toho taky nechci.
Není tady
aktij68 napsal(a):
agewa napsal(a):
aktij68 napsal(a):
Teď mám milence já, neplánovaně a náhodou, známe se dlouho, vdycky se mi líbil a lítaly jiskry...náhodou jsme se potkali a bylo to. U se to nějakou dobu táhne a já vím, e bych toho měla nechat, ale je to tak pěkné, e se toho nechci vzdát a rozhodnutí neustále odsouvám...nejsem na sebe hrdá, vím dobře, e je to patné, ale nedokáu si pomoct.aha. tak u něj FUUUJ a u tebe dobrý. nechtělo by to tedy si trochu přerovnat svoje priroity a zjistit, co tedy přesně chce .
Jak jsem psala, zhnusilo se mi s ním spát, nikdy za celou dobu co jsme spolu jsem mu nevěrná nebyla(a je to hodně dlouho). Priority mám srovnaný, ničit rodinu nechci ani nebudu, neubliuju-on o tom neví, ale vzdát se toho taky nechci.
váně myslí, e chlapy takový věci nepoznají,?
Není tady
A ty si váně myslí, e chlapi to poznají???
Nepoznal a nepozná vůbec nic...
Není tady
ničit rodinu nechci ani nebudu... ale vzdát se toho taky nechci.
A jakej je prosím pěkně rozdíl ve "vzdát se toho taky nechci" a "já ten odpor v sobě měla a mám"?
Ale to ví, e poznají... oni zas nejsou a tak úplně pitomí... to jen my enský se uklidňujeme tím, e "Nepoznal a nepozná vůbec nic..."
Není tady
helena napsal(a):
ničit rodinu nechci ani nebudu... ale vzdát se toho taky nechci.
A jakej je prosím pěkně rozdíl ve "vzdát se toho taky nechci" a "já ten odpor v sobě měla a mám"?
Ale to ví, e poznají... oni zas nejsou a tak úplně pitomí... to jen my enský se uklidňujeme tím, e "Nepoznal a nepozná vůbec nic..."
No vidí...já jsem si jistá, e nepoznal nic, to by vyváděl jinak (nepovauji ho za pitomce)
Není tady
Proč to nevyřeí? Evidentně u svého mue nemiluje.
Není tady
To není o tom jestli ho miluju nebo nemiluju, jsme spolu dlouho, jsem na něj zvyklá, hlavně máme děti a sto jiných důvodů proč s ním zůstat.
Vlastně mě to zaskočilo, nečekala jsem, e se to můe stát...
Není tady
to by vyváděl jinak
Aby ses nedivila... je moný, e to povauje za jakousi tvojí "satisfakci" za jeho úlet... ale taky se mu to můe hodit a bude on potřebovat.
Není tady
satisfakci on???
Jsem si jistá, e o tom neví, na to ho znám dlouho a troufám si říct, e po těch letech dobře.
Navíc se chovám opravdu opatrně, ádné smsky, telefonáty kdy je doma, scházíme se jen kdy je v práci atd.
Není tady
aktij68
To má těké, protoe jestli na vaem vztahu s manelem nezačne pracovat, tak to zhnusení bude jetě horí a horí. Teď otázka, jestli nebude lepí to ukončit a netrápit se zbytečně.
K tomu, e to nepozná. Není moné, e je taky třeba "zahleděn" do někoho jiného, proto si neviml, e vám to nějak drhne?
Není tady
aktij68 napsal(a):
agewa napsal(a):
aktij68 napsal(a):
Tím chce říct, e s manelem u nemáte sex vůbec ?!?
Není tady
Jenom mimochodem, kdyby jsi měla opravdu velké stresy, tak ti můu doporučit Bachovy resuce remedy (jedná se o alternativní medicínu, ne léky), hodně mi pomohly v několika dost těkých situacích. Dávkování je na obalu a vydrí snad roky. Pomohou ti uklidnit se a plně soustředit, v klidu myslet (co teď asi bude potřebovat)
Není tady
Kiara napsal(a):
aktij68 napsal(a):
agewa napsal(a):
aha. tak u něj FUUUJ a u tebe dobrý. nechtělo by to tedy si trochu přerovnat svoje priroity a zjistit, co tedy přesně chce .Jak jsem psala, zhnusilo se mi s ním spát, nikdy za celou dobu co jsme spolu jsem mu nevěrná nebyla(a je to hodně dlouho). Priority mám srovnaný, ničit rodinu nechci ani nebudu, neubliuju-on o tom neví, ale vzdát se toho taky nechci.
Tím chce říct, e s manelem u nemáte sex vůbec ?!?
Mám, ale nebaví mě to:skurt a vyhýbám se tomu jak můu.
Není tady