29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kam za sportem v ČR s mužem a syny? Hledám nějaké místo/areál, kam bych mohla vyrazit s klukama na výlet za sportem. Nějaké to hřiště, cyklostezky, relax atd. Hlavně ty hřišti, ať josu ti kluci v sedmém nebi
Není tady
Napadá mě lanové centrum. V Brně je třeba jedno (alespoň jedno, nikdy jsem tam nebyla, nemám o to zájem), třeba by se tam klukům líbilo, jen nevím, zda by byl spokojený manžel.
Není tady
Taky mě napadlo lanové centrum, které je i u Ostravy (nevím odkud jsi), pak třeba motokáry, Babylon v Liberci ...
Není tady
Ahoj, nevím, co přesně hldáš, ale u Prahy v Satalicích je jeden sportovní areal, kde mjaí plno hřišť na všechny míčové sporty. Fotbalová hřiště, několik tenisovývh kurtů, hřiště na petang, hřiště na beachvolejbal. Podívej se na stránky www.sport-areal-satalice.cz a dočteš se tam více. V okolí jsou cyklostezky, které můžeš využít s rodinou na kola nebo brusle. Nedaleko jsou možné projížďky na koních. Stejně jako se dá nedaleko navštívit zámek, kde bývají různé přehlídky z té doby. Určitě se tam s klukama dokážete pár dní zabavit
Není tady
Zdravím vás všechny, děkuji za návrhy, které jste tu napsaly. Lanové centrum máme už za sebou. V brně jsme byli minulé léto a je fakt, že kluci se hodně bavili O sportovním areálu v Satalicích jsem ještě neslyšela. To je asi veliký areál, že? Dá se tam normálně ubytovat nebo se musí místa zamlouvat dlouho dopředu? My se totiž někdy rozohdneme v pátek odpoledne, že vůbec někam vyrazíme
Podle toho, co píšeš, ta j stále co dělat, to se mi líbí
Není tady
Babylon Liberec, Aquapalace Praha - uprostřed týdne dopoledne tam nikdo není.... :-)
Není tady
Ahoj, já bych Ti moc ráda doporučila dovolenou v Mariánských lázních, jezdíme tam se synem a manželem už několik let do toho samého hotelu: http://cristalpalace.cz/ a jsme tam vždy moc spokojeni ;-) Troufám si říct, že jsme aktivní rodinka a tam vždycky vymyslíme výlety na celý týden, navíc to spojíme s večerním relaxem ve wellness :-) Určitě doporučuji!
Není tady
Ahoj. Doporucuju Lipno. Konkretne tady http://hotel-lipno.cz/cs/co-delat-behem … plych-dnu/
My tam byli ted a super
Od turistiky (treba plesne jezero..) po uzasny cyklostezky, takze jedine doporucuji
Není tady